Nu var det dags

Nu är jag och Matilda redo för vår sista kväll år 2012. Om 15 minuter åker vi och hämtar pojkarna för att sen dra oss vidare till David där maten ska serveras ;) Jag hoppas ni får en helt fantastisk kväll/natt för det ska jag ha. Gott nytt år på er:)

Ointressant information

ph: jag - lite att smaska på efter träningen
 

Nu börjar äntligen tiden gå lite fortare och jag har hunnit med en sväng till Överby och stan, har också hunnit storstäda rummet och ännu är jag inte i stresssituationen. Matilda kom precis hit så jag tänkte att jag skulle slänga mig i duschen och bli lite fräsch, känner att jag stinker efter dagens träning också haha. Nej nu måste jag springa in i duschen så jag slipper stressen. Hejdå

Nyårlöften

Sådär, nu var rummet städat. Tänkte bara plocka undan men det blev en storstädning, jag hann på ca 1,5 timme. Skönt att ha ett litet rum ibland;)
 
Ska strax ut till Överby med mor min för att inhandla lite småskit. Sen är det raka vägen hem för en timme på bandet innan jag ska slänga mig i duschen. Och vet ni, jag har kommit på min nyårlöften, Dom lyder såhär:
1. Fortsätta i dansgruppen
2. Förbättra maten/träningen
3. Börja spara pengar påriktigt och inte köpa skitsaker
4. TA KÖRKORT!
 
Detta ska väl inte vara några problem? Det svåraste är väl körkorten, men det fixar jag ;) Har ett mål. INNAN hösten så ska jag ha det! Kände att jag ville inte sätta för hög press på mig inomed att jag går i skolan också och måste satsa på den. Jag ska göra mera än så gott jag kan, det borde funka:)
Nu ropar mamma att hon när som helst är klar, dags att ta på sig och åka. Hejdå
 

Från då till nu

Godmorgon. Hur känns det nu då? Har ni tänkt på att ni idag på årets sista dag. Idag kommer året 2012 att ta slut. Jag satt precis och tänkte på det, det känns verkligen skumt. Vart tog vårt år vägen, det rusade bara förbi, det gick så fruktansvärt fort. 


/Jag vaknade för en stund sedan och har fått i mig min frukost, ska strax få i mig mitt morgonkaffe innan jag ska byta sängkläder och fixa till lite på rummet, sen ut till Överby för att inhandla en liten sak. Ska även hinna med en timme på bandet, men vi får se hur det blir med det, förhoppningsvis så hinner jag:) 15.00 kommer Matilda hit för att fixa sig, 17.30 åker vi till David för att börja laga mat. Jag ska försöka komma ihåg bilder och sådant men jag kan inte lova någonting, mitt minne brukar fara iväg ibland, haha;) Kaffe var det ja, vi hörs sen. Hejdå

Sista söndagens händelser

ph: jag
 
Godkväll eller hur man nu ska börja. Jag kom hem för en stund sedan och är super nöjd med dagen. Jag och älskling mötte upp de andra för att handla mat till imorgon, sen gick jag och älskling till honom där vi tog det lugnt tills strax innan 18.00, då vi trampade oss till Svanström. Påvägen dit lyckades jag ramla och slå i knät, sådan otur jag ska ha:( Hos Svanström kollade hela gänget på film och taggade inför morgondagen. Kvällen slutade med att pojkarna spelade FIFA, men det är dom värda;) Nu är jag hemma och ska faktiskt snart krypa ner i sängen, läsa och sen se på film innan jag ska sova. Så godnatt på er mina fina läsare.

Året igenom

collage by me
 
Nu har snart hela år 2012 passerat.  Det har hänt mycket kul.
 
Vi kickade igång året i januariAhlin fyllde 17, det firades med överraskningsfest, samt åkande av limousine, året forsatte och jag fyllde också 17 år, som den tradition vi har så blev även jag överraskad med middag på restaurang med min kära vänner, samt bio.
I mars så var det dags för min, Max, Chrille och Ahlin att dra till stockholm för att gå på AVICII, det var en riktig lyckad kväll men en lycka på topp.
Vi får ju inte glömma min fantastiska resa i maj då det bar av till Grekland med pappa, lillebror, syrran och Cattis. Det var en behövlig resa. Fantastiskt boeende hade vi, vädret var på topp. Längtar tillbaka!
 
Sommaren tågade in och min kära vän Alexandra tog studenten och vårt sommarlov startade, avslutningsfest hölls hos Kekko och värmen smög på. 
Även om denna sommaren inte hade världens bästa väder och folk var blekare än andra år så har jag haft det riktigt kul. Sena ute kvällar med alla kära vänner, en massa bus. Äventyr, som att springa runt på N3 taket bland spindlar klockan 03.00 på natten och gå under hela stallbackabron. Sedan får vi ju minnas fina middagar, alla fikastunder med vännerna, alla skratt, gamla minnen och stämningen.
I juli fyllde även älskling år och det firade vi med en överraskningsfest hos HONOM som han faktiskt inte visste om till 100%
Sommaren fortsätte med senare nätter, shoppande, resa till Örebro med familjen Heltorp, lite småjobbande här och där. Denna sommaren så var det dåligt med badande, men jag skylle på vädret;)
Skolan kickade igång och jag började 2:an, en ny termin.
Under hösten fyllde Syrran, mamma och pappa år, firades med godmat och en massa gosaker. Jag och älskling firade ett helt underbart år tillsammans, då han bjöd mig på fin middag ute samt en fantastisk bio.
Ja en massa födelsedagar kom där under hösttiden, överraskningar och lyckorus också. I slutet av oktober - början av november så la sig snön och julstämningen började smyga på. Julafton rullade in och det var som vanligt helt underbart. Fick en massa fina saker, åt godmat och bara njöt. 
Det finns en massa saker jag missat nu, men det behåller jag inom mig. Tack för detta år.
 
Nu knyter vi ihop säcken, avslutar året, sparar alla underbara minnen, slänger alla dåligt bakom oss och bygger upp nya minnen. Om tre dagar börjar vi om på nytt, nytt år, ny start, nya äventyr. Detta ser jag fram emot.

Naglar

ph: jag
 
Dessa snyggingar gjorde jag på min kära vän Alexandra igår. Är faktiskt nöjd.
Vi körde med jätte jätte jätte ljusrosa över nageln och toppade med guldigt glitter. För att det skulle vara någonting som piffa upp det så körde vi med lila pärlor i ena hörnet av varje nagel. Perfekt till nyår. Vad tycks?

Godmorgon Söndag

ph: från instagram : alexolausson
 
Godmorgon på er. Varför jag är vaken nu är för att jag inte kunde ligga kvar i sängen för benet gjorde så sjukt ont, har legat på samma sida under natten :( Fast jag klagar inte för nu hinner jag med mitt morgonkaffe, morgonbloggandet och även att se på en film som älskling verkligen inte tycker om, jag hinner även med ett par sidor i min bok.
 
Vad har vi annars för planer idag. Jo när han har vaknat, vi har ätit och gjort oss iordning så möter vi upp David och Lisa. Då är det dags att handla inför middagen imorgon. Senare ikväll så ska hela gänget hem till Svanström för att kika på film och ladda upp inför morgon dagen. Det kommer bli toppen och jag längar.
Hur känns det för er? Två dagar kvar sen är detta året över, hur har året varit tycker ni?:)

Färgning

ph: jag
 
 
Där åkte färgen på huvudet! Denna gången körde jag på Svart-Brun så det lär ju bli väldigt mörkt men det gör ingenting alls. Snygg till nyår med andra ord;) Ska dricka en kopp kaffe och sedan snygga till naglarna lite eftersom att jag antagligen inte hinner med det imorgon:) Vad har ni för er en kväll som denna då?

New in

Köpte denna till pojken min
Ett par skor till mig 
Ett super snyggt armband till mig
 
Idag fick jag ihop lite mer saker, dock var det ren inpuls då jag endast skulle hitta ett skärp som jag inte ens kom hem med haha. Jag är nöjd med mitt inköp. Nu blir det lite mat och en kaffe för mig sen är det dags att ta tag i hövvet om ni förstår, annars avslöjas det sen;) Hejdå

Godmorgon Lördag

ph: från instagram : alexolausson
 
Godmorgon, har ni sovit gott? Det har faktiskt jag gjort, vaknade dock vid 06.00 tiden imorse men somnade om ett par timmar. Nu är jag vaken, fått i mig gröt och kaffe. Ska snart smsa Matilda och säga att jag är vaken för om ett tag bär det av till Överby för att köpa lite småsaker:) Det är även bara TVÅ dagar kvar till nyår, helt sjukt! På tisdag är det ett helt nytt år, shit! Detta gör mig lite förvirrad så får gå och fixa mig innan jag..nej jag vet inte;) Hejdå

Dagens träning

ph: syster
 
 
6km/h 1h - duktigt!
Nu har jag varit hurtig på bandet i en timme samt läst ut hela min bok, nu är det bara två böcker kvar av serien. Må säga att läsa och gå så fort var inte enkelt men det fick tiden att raska på lite iallafall:) Skönt att bli av med lite onödig energi. Sen blev det en god kvällsmat och nu sitter jag i sängen och tänkte knäppa på en film som jag kan mysa till. Imorgon när jag vaknar så blir Överby mitt första stopp med sällskap av Matilda, sen raka vägen hem för att färga håret. Någon gång under eftermiddagen / kvällen så kommer älskling hit och stannar tills imorgon, samt att Alexandra kommer hit för att även hon ska färga håret med hjälp utav min mor:) Mysig dag. Nej nu ska jag ta på mig nattlinnet och värma mig under täcket. Godnatt på er:)

Mitt hjärta

ph: jag
 
Rusade iväg lite hastigt förut så hann inte kika in här. Åkte till älskling för att mysa lite med honom. Vi har inte gjort mera än att bara myst och kikat på film. Mamma kom och hämtade mig för ett tag sen så nu sitter jag hemma, hör hur de dunkar i högtalarna i vardagsrummet medans de springer runt och städar. Tänkte att jag skulle skära upp lite frukt snart som jag kan knapra på. Har ingen vidare matlust men äta måste jag ju göra:) Det är nog för att jag är väldigt trött idag. Vad har ni annars gjort idag, någonting kul eller kanske har ni bara tagit det lugnt?:)

Godmorgon Fredag

Vill ha långt hår, älskar dessa lockar
 
 

Godmorgon. Har ni sovit gott? Jag har vaknat och somnat tusen gånger så blev irriterad mitt i natten och istället läste:) Har hunnit dricka mitt morgonkaffe och till och med bestämt för att köpa en locktång. Ska skicka ut mor och syster i affärerna då jag är upptagen idag. Sitter och väntar på att älskling ska vakna för han ska komma hit en stund idag. Annars har jag ingenting planerat mer än att jag funderar på om jag ska ta ett träningspass idag om ingenting annat planeras. Vi får väl se. Vad ska ni hitta på den sista fredagen detta året?

Kvällens kväll

ph: jag
 
Då har ännu en dag gått och det är inte ens en vecka kvar tills året är slut. Det går fort nu. Idag har jag iallafall tillbringat några timmar på Överby, sen åkte jag hem och gjorde ingenting tills jag kände att ilskan kom fram då åkte jag till bästisen ( alexandra) som fck mig på bättre humör. Gjorde naglar på henne, åt godis, drack kaffe och pratade en massa. Vid 23.00 tiden hämtade hon mig och nu sitter jag i sängen och ska läsa lite tänkte jag. Imorgon väntar ännu en seg dag men tror att jag åker och tränar på kvällen. Känner att jag behöver ta igen några dagar nu då jag har varit sjuk. Aja vi får se hur det blir med morgondagen, allt jag ju hända om man säger så. Nu ska jag glo i boken innan sängen ska få sin tid med mig. Hejdå och godnatt
 
 

Tavla

ph: jag
 
 
Såhär blev tavlan, ska även ha en text över den som ska skrivas på väggen. 

Du VAR inte som andra

ph: jag
 
Hittade inte speciellt mycket ute på Överby ändå. Man brukar bli lurad av rean som är, det finns inte alls så mycket som man tror. Jag fastnade även för ett par skor men jag kände att denna gången skulle jag stå emot skorna. Klarade det. Fick äntligen med mig en ram hem, dock blev den någon cm för stor för min bild, men det får duga sålänge iallafall. Tänkte att jag ska ut senare imorgon och köpa en kuddar som jag ska ha i min säng. Pälskuddar faktiskt, dock inte riktig päls. 
 
Har precis krypt i mina nya mysbyxor och ligger i sängen medans jag väntar på att Max ska svara mig, han är också ute och ränner så kanske därför han inte svarar. Tänkte att jag skulle se om han kan sova här hos mig inatt men vi får väl se hur det blir. Nu ska jag slänga bort allt som ligger i min säng, knäppa på en film och inte göra någonting alls. Hejdå
 

Outfit

ph: jag - förlåt för kass bild
 
Jeans - Nelly.se, Skjorta - Julklapp från älskling
 

Idag kör jag på en lätt outfit men ändå riktigt snygg, jag gillar den iallafall och helt perfekt när shopping väntar. Ska strax ta och borsta gaddarna och ta på mig jacka och sådant sen trampa mig ut till bussen. Ska försöka blogga så gott jag kan, om inget under dagen så skriver jag när jag är hemma igen. Då ska ni få se bilder på mina saker jag köpt, OM jag fyndar med någonting vill säga. Ha en kanon dag, hejdå.

Shopping dag

ph: bild från instagram: alexolausson
 
 

Godmorgon sjusovare, kan inte tänka mig att ni är vakna nu? Det är iallafall jag. Sitter i soffan med mitt  morgonkaffe och väntar på att Maria ska säga att hon är vaken och klar:) Idag har vi tänkt oss att åka till Överby för en shopping tur, det är ju mellandagsrea nu, vilket betyder väldigt mycket folk. Då passar det ju perfekt att åka väldigt tidigt, vara där när det öppnar typ. Är det någon av er som också känner er lite sugna på en shopping tur idag?

Återhämtning

ph/collage by me
 
Hej. Efter att ha lugnat mig i några timmar, lagt livet bakom mig ett tag så känner jag mig hyfsat återhämtad. Jag är rätt dum av för det är såhär. När det händer små saker som i allas liv så reagerar jag inte alltid utan jag imedvetet samlar på mig en massa och tillslut brister det och då kommer allting på en och samma gång, jag tror många utav er känner igen sig. Det var därför jag blev så deppig här förut, förlåt mig. Sen blev det inte bättre utav att tråkiga människor kommenterar ( se inlägg under). Efter några skrivna ord så är jag på benen igen.
 
 
På bilderna ser ni även mitt nya nattlinne jag fick i julklapp:) Älskar det.
Jag ska iallafall tillbringa någon timme till att läsa i en utav mina böcker, har fastnat totalt som i de andra. Är på 5: e boken nu och det finns 7, vill inte att dom ska ta slut. Sen är det dags för sömn, måste vara pigg inför morgondagens storshopping med Maria, fasiken vad jag längtat tills denna dagen. Får hoppas på att jag hittar någonting bara :) Hur har ni haft det idag, har ni gjort någonting speciellt?

svar på kommentar

Haha, din lilla kärring, du kan inte ens skriva ditt namn. Klart jag har ett liv utan honom, du verkar ju iallafall inte ha något liv alls. Vad är det roliga med att skriva dryga,spydiga och tråkiga kommentarer. Du vet liksom inte ens vad det handla om ditt fega as.
 
Förlåt mitt ord val, men jag blir så trött på människor som ännu inte skaffat sig ett liv, det är sådant som detta som får de personer som bloggar att tröttna på det. Patetiska fega as som skriver anonymt. Eller så är det bara så att de inte kan stava till sitt egna namn. 
 
Fast nja, jag har inte så stort liv utan honom, han är en rätt stor del av mitt liv. Förlåt, du förstår nog inte hur det är att vara såhär otroligt kär, förlåt glömt att du missat den delen i ditt " liv ". Idiot
 

Det gick inte riktigt

Godmorgon, hur har ni det? Själv känner jag just nu att denna dagen inte riktigt blev lika bra som den skulle då älskling i hast åkte till Norge.. Hade lite planer för eftermiddagen med det sket sig med andra ord. Så det blir ännu en hemma sittar dag. ska strax stoppa i någonting i magen och lägga mig i sängen för att deppa ihop idag. Blir så frustrerat när allt bara förstörs! Så vi får se när jag dyker upp här igen, humöret är inte på topp som ni märker. Hejdå

Kvälls bio

ÄNTLIGEN!
Har bokat biljetter till mig, älskling och Svanström. Nu ska vi se äntligen få se den. 
 
Älskling kom hit för ett tag sedan, vi har kollat på film och bara myst. Jag tänkte faktiskt ställa mig och göra mat nu så magen inte dör av hunger, sen är det dags att fräscha till sig lite innan bion:) Annars är det ingenting mer som händer idag, som sagt så blir det en lugn " dagen efter " haha. Blir roligare uppdatering framåt veckan då jag faktiskt ska göra saker. Ha en fantstisk kväll för det ska jag ha. Hejdå

Segar dag

ph: från i söndags
 
Tiden går och ännu sitter jag i nattlinnet jag fick igår. Tänkte snart göra lite lunch. Har börjar slarva så med maten så ska äta regelbundet nu, så lunch ska göras! 
 
Annars tar jag det lugnt, kikar på Ronja Rövar Dottern med syster medans jag väntar på att älskling ska komma hit men jag vet inte riktigt när han gör det. Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer, det hände liksom ingenting denna dagen så jag får nog återkomma när mer händer, eller vad tycker ni;)

Godmorgon Tisdag

ph:jag
 
Godmorgon. Jag kickar igång dagen med en tallrik gröt, en koppkaffe och lite läsande. Älskling kommer hit sen då jag får mysa och umgås lite med honom, det ska bli helt perfekt. Idag blir det bara en sitta hemma och ta det lugnt dag, ska bli skönt nu efter all julstress som rusat runt, men jag hade iallafall en toppen dag igår, hade ni också det?
 

Lite bilder från ikväll

ph: jag och syster
 
Hej på er. Nu börjar julen så smått som dra sig mot sitt slut. Maten är borttagen, klapparna är öppnade, alla ligger super mätta i soffan efter all godis osv. Precis så det ska vara. Pratar även lite med älskling, vill att han ska komma hit idag men tyvärr så kunde han inte:( Men man kan inte få allt, inte ens på jul. Sitter iallafall i vardagsrummet med familjen. Vi har haft en helt fantastisk jul men mycket skratt, älskar julen så, men snart är den över, tyvärr. Har ni haft en bra jul, fick ni någonting fint?

Julklappar

Presentkort från Gina Tricot - Från bror, Biokort - Från Andreas, Nagellack - från Max föräldrar och farmor
Ansiktskrämer, sminkväska och smink - från Mamma och Janne
Spa - ansiktsbehandling -  Från mamma, TRE böcker från pappa och Cattis
Eltandborste - från Mormor och Helge, Parfym från Farmor och Anders
Justin Bieber's bok - Från älskling
Nattlinne - från mamma, Skjorta - från älskling
En filt, pälskrage, smycke träd och halsband - från mamma och Janne
1600kr (300 är hos pappa) - från pappa, Cattis, mormor, Helge, mamma och Janne ( vet att presentkortet kom på två bilder, gjorde fel)
En plånbok - från Molly (älsklings syster)
Nagellack och navelpiercing - från Mamma och Janne
Mugg/choklad - från mamma och Janne, Choklad och en tomte - från mormor och Helge
Sminkborstar, handkräm - från syster, nageltillbehör - från mamma, hårspray, torrschampoo,tjejAXE - från mamma och Janne, Ansiktsrengöring - från mormor och Helge.
Justin Bieber parfymen och lotion - från pappa och Cattis
Volympulver - från pappa och Cattis
 
 
Tack till er alla för otroligt fina julklappar, jag älskar dom och er. Är super nöjd, så åter igen. Tusen tack:)

GOD JUL!

Nu är dagen här, ÄNTLIGEN! Så jag har längtat. Jag och syrran var uppe redan 07.00 idag och ropa God Jul till alla. Detta är nästan den bästa dagen på hela året!
 
Ska locka systers hår och sen ska jag och pappa hämta min bror. När han kommer så blir det julfrukost. Så mysigt. 
 
Jag ska försöka blogga så mycket jag hinner idag så ni vet det. Nu ropar syster på mig, måste rusa. Hejdå
 
HA EN DUNDERBAR JUL!♥

Det närmar sig

collage/ph by me
 
 
Tiden rullar på och det blir mörkare och mörkare ute. Sitter i vardagsrummet med familjen och ser snön yra utanför och kikar på tv. Riktigt mysigt. Låter även som om julskinkan är klar där ute - Här ska smakas. Älskar första biten man tar då man tänker - JUL! Så mumsigt. Mer än detta händer inte ikväll faktiskt. Tänkte att jag och syrran inte ska komma i säng allt försent då vi ska upp vid 07.00 imorgon för att  titta på sista avsnittet av Julkalendern:) Jag tycker att det är helt sjukt att det redan är jul. Imorgon gäller det liksom, den goda maten, alla klapparna under granen, den jobbiga väntan inför att få öppna att klapparna som ligger där, stämningen och vetandet om att det är jul. Det är ju helt fantastiskt. Nej nu ska vi provsmaka skinkan. 
 
Jag vet inte hur det blir med bloggandet imorgon, men jag tror faktiskt att ni tillåter lite frånvaro under jul:) 
Godnatt!

Dan före dopparedan

ph:jag - papperkakor som syrran och mor pimpat upp lite 
 
Godkväll på er. Har ni det mysigt såhär på dan före dopparedan? Här hemma hos pappa så bakas det just nu Knäck och dricks kaffe. Super mysigt. Julskinkan står i ungnen också, jag bara längtar tills jag får smaka på den, mums! Snöstormen har även kommit hit och det snöar ute som bara den. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt. Vad har ni för er denna fina kväll?

BARA BÖRJAN

ph: jag
 
 

Hej. Förlåt för min uppdatering men dagen har tills nu varit i fullrulle. Älskling och jag gick upp vid 11.00 då jag, han och hans syster bytte julklappar. ( Dom är inte hemma i år så vi bytte idag). Är så himla nöjd med mina klappar jag fick och på bilderna ser ni en av julklapparna ( resten får ni bild på imorgon). Jag är så himla lycklig! 12.00 åkte jag hem då jag fräscha upp mig och direkt gick bort till farmor med pappa, syrra, store och lillebror,
pappa och Cattis, där vi åt massa gott, fick julklappar och bara hade mysigt. Sen vad det full fart till mor för att packa innan pappa kom och hämtade oss. Här stannar vi inatt då det är uppsittarkväll, julskinkan ska göras och allt sådant. Riktigt mysigt. Nej nu ska jag kika runt lite, men jag kommer tillbaka innan ni börjat sakna mig ;) Hejdå

Det pirrar av glädje

Nu är det värsta över. Alla i familjen har köpt färdigt julklapparna, huset är städat och pyntet är framme. Nu är det bara maten som ska göras. Skinkan görs imorgon kväll och den andra maten på måndag:) Sitter just nu i soffan och väntar på att älskling ska säga att han är hemma då jag åker till honom. Sover där inatt för imorgon är det dags för lite julklappsbyte, hehe. Älskar att ge bort julklappar. Vid 12.00 hämtar mamma min då jag åker hem och fort fixar mig inför en sväng till farmor med pappa och resten där. Lite smått julmys och lite så. Mer om imorgon får ni veta.. ja imorgon. Alltså det verkligen pirrar i kroppen nu, jag ÄLSKAR detta! Nu ska jag stoppa någonting i magen och hoppas på att älskling snart skriver. Hejdå

Klappat och klart

ph: jag
 
 

Nu är det bara två ynka dagar kvar, sen är det jul. Har ni hunnit köpa alla julklappar än, slagit in och skrivit på dom? Jag slog precis in den sista och jag är så nöjd med årets klappar. Hoppar de blivande ägarna också blir nöjda. Jag måste få säga att det är verkligen inte enkelt. Man springer runt i affärerna i timmar och kommer de första dagarna hem med tomma händer men så småningom så sitter det och allt kommer till sin rätta, pang poff, klapp och där var det klart. I år tycker jag dock inte att det var så jätte svårt. Vi hittade nästan allting första gången vi var ute. Hur har det gått för er, har ni fått hem allt eller är ni ute i sista sekunden och rusar?:)

Dagens vill ha

LÄNK - SKOR
LÄNK - HALSBAND
LÄNK - BYXOR

Lyckan

Collage by me
 
Hej. Vad dålig jag är på att uppdatera, men såhär, dagarna innan jul så är det faktiskt helt okej att vara lite slarvig. Matilda åkte hem med 11.25 bussen då jag plockade upp i rummt, gav djuren mat och storstäda vardagrummet och dammsög hela lägenheten. Sista julstädet. Senare när älskling handlat klart så ska jag träffa honom, vi ska även ta en mysig promenad, det bestämde jag (hoppas ha går med på det). Nu ska jag faktiskt dricka kaffe och njuta av min faktastiska julmusik som låter över hela huset. Som ni märker så är humöret verkligen på topp, och jag bara älskar detta! 

Dagens slut

ph
ph: jag - lite mat i magen  - bananpannkaka, smoothie, och en kopp kaffe. PERFEKT
 
Nu drar sig första lovdagen mot sitt slut. Var iväg en sväng på Torp med mor och syster. Köpte lite saker inför nyår men vad får ni reda på senare då jag ska fota det. Efter Torp hämtade vi upp lillskiten Matilda då hon sover här inatt, trevligt med sällskap. Så lägger bloggen lite åt sidan ikväll då jag ska umgås med henne så mycket jag kan ;) Godnatt

JULLOV!

ph: jag
 
 
...Och där var det jullov. Super skönt verkligen och vi fick världens bästa avslut på terminen, med sång och tävling, med julkramar och godis på det. Nu räknar vi bara ner de få dagarna som är kvar inte julen är här. Den sista stressen ut i affärer, alla julklappar ska vara klara, mängden mat ska in, allt ska upp i husen, julmusiken ska höras i högtalarna. Jag älskar julen. Det är det bästa som händer på året. Nu ska jag se till att vara frisk också, så nästa - TE!

Just det - JAG LEVER!

ph: arkivet
 
 
Inatt skulle jorden ha gått under men......JAG LEVER!
Jag måste erkänna att jag drömde om det, jag var livrädd när jag skulle sova, somnade mot 01.30 tiden men ja, jag lever!:D

Godmorgon Fredag

ph: jag
 
Godmorgon. Sitter i min morgonrock och har nyss ätit frukost och kollat på julkalendern. Har fått rethosta också och det är förbannat jobbigt. Det betyder att det typ sticker i halsen,vilket gör att jag hostar. HEMSKT! Men jag mår mycket, mycket, mycket bättre idag. Vid 09.00 idag börjar jag och då är det Julavslutning för mig, folk ska prata,sjunga, spela och lite sådant. Själv skulle jag sjunga duett men det blir ingenting med det då rösten inte är frisk än:( Det ska bli kul ändå, min tur nästa gång, haha. Slutar runt 11 tiden då jag ska åka hem och göra lite saker samt någon gång fixa Alexandra's naglar. Nu ska jag dock ta på mig så jag hinner ta outfit bild till er hade jag tänkt. Hejdå.

Nails

ph: jag
 
Hej. Nu har jag varit sysselsatt i två timmar då jag suttit och gjort naglar. Tänkte att jag skulle ha dom på jul och nyår, dock tror jag inte att dom håller tills nyår men vi får hoppas på det;) Har iallafall städat klart hela huset också med hjälp från mamma. Tomtar börjar så smått komma upp här också. Om jag hinner så ska jag iväg till min ängels grav och säga hej då det är 5 år sedan idag hon valde  att lämna oss, saknar henne. Annars har jag ingenting mera att säga nu. Imorgon är det avslutningen på skolan och jag får även jullov då. Ska bli riktigt skönt faktiskt. Nej vi får höras imorgon då jag har mera att komma med. Hejdå

24 timmars spinning

Låter inte detta super kul? Med ditt lag (allt från 2 personer till 12 personer kan du ha i laget) ska du spinna i 24 timmar. Det är olika teman under passen, skräck, avslappning, stress och sådant. Jag var själv med sist gångoch det var någonting utav det roligaste jag varit med om under året. I början av nästa år kör vi igen. Vi var 12 personer och sprang 2 timmar var, under morgon,dag,kväll och natt. Ge detta en chans, det är verkligen super kul. Humören är på topp, tippspromenader, massage, och lite utav en mässa men kan kika på under tiden då man inte springer. Det finns även är sal där du kan välja att vila upp dig i några timmar om du vill det. 
 
Anmäl dig och ditt lag nu, detta får ni inte missa!

Ensam hemma

ph: jag 
 

Har ni en stund suttit och pusslat lite med ett collage som kommer komma upp här på bloggen om dryga en vecka. Ska även berätta lite om mitt år tänkte jag. Känner även att jag börjar bli lite piggare i kroppen. Nästan och rösten är kass men jag har varken huvudvärk eller feber, riktigt skönt. Kanske hinner bli frisk till jul, jag hoppas verkligen det iallafall. 
 
Har börjar småstäda lite i köket då vi ska få fram allt julpynt idag, kände att jag var tvungen att röra på mig lite så började så smått städa så att det inte blir så att vi är klara inatt med allt, haha. Hela huset ska ju städas nu. Det är verkligen super tråkigt att bara sitta hemma, men ibland måste man ju. Får göra det bästa av detta. Ska gå och hämta en kopp kaffe och kika på en film innan jag fortsätter med städningen. Hejdå

Försöker bli frisk

ph: jag
 
Godmorgon. Nu sitter jag i soffan och försöker bli frisk med nyttigheter, alvedon, nässpray och te, mängder av te! Jag förstår inte en sak. Jag blir ALDRIG riktigt sjuk. Kan ha otroligt ont i huvudet och småförkyld då och då, känna mig hängig i flera dagar MEN det bryter ALDRIG ut  förens nu, bra tid till jul, samma sak varje år. Tror det är TVÅ jular jag lyckats vara frisk så länge jag kan minnas, förstår inte. Otursbarn när det gäller detta. Är som ni märker hemma idag, sen ska jag springa iväg på Julavslutningen i skolan och efter det hem igen. Ska hinna med att träffa älskling i helgen också, han måste ju få sin julklappar, hoppas han blir glad :) Nu ska jag knäppa på en barnfilm, fylla på mitt te och bara ta det lugnt. Hejdå

Julstämningen smyger fram

ph: jag
 
 
Godkväll på er. Nu börjar julkänslan komma fram här hemma. Vi har äntligen fått pyntat vår gran så imorgon vänta julstädning och pynt över hela huset. Tomtar och röda dukar ska fram. Dock väntar jag lite och storstädar rummet på lördag eller söndag. Har lite annat att göra som är viktigare för mig, som att träffa älsklingen som jag ska åka iväg över jul. Han kunde inte stanna här heller så det blir ingen jul ihop i år. Är rätt ledsen över det, men ingenting att göra åt det..Nyår firar vi ju tillsammans iallafall:) Så jag får vänta lite med mitt rum. Det känns verkligen super konstigt att det redan är jul, vart tog året vägen? Har hunnit med en del, hittat på saker och sådant jag velat hinna med. 
Kommer ni ihåg att några utav mina nyårlöften förra nyår var: Sluta röka, ta tag i sången, och börja dans, börja gymma.
Jag har bockat av alla fyra och det gör att jag är riktigt stolt över mig själv. Känner mig som en ny människa. Haha. Nej men. Har ni gjort några nyårlöften än? Jag ska börja på mina nästa vecka. Dock ska jag lova mig själv lite färre i år, men klara dom ska jag göra. Nu ska jag gå och göra lite te och sen värma mig i sängen. Godnatt

Snorungen - här är jag

ph: jag
 
 

Hej på er. Försov mig imorse, det är därför det har varit så dött här. Det kommer nog vara lite sesådär med bloggandet idag och imorgon eftersom att jag gått och blivit sjuk. Kände när jag satt på bussen hem att det nu kändes konstigt i hela kroppen. När jag kom hem visade det sig att jag hade feber också. Låter som jag vet inte vad när jag pratar, nyser och hostar, sen slår febern till också. Toppen...NEJ! Jag som planerade att träna som  bara den. Ska vara hemma imorgon och vila upp mig till julavslutningen på fredag samt julafton på måndag. Ikväll ska vi iallafall sätta upp granen, ställa in och vänja den iallafall. Ska bli skönt att få upp den, längtar. Imorgon ska vi pynta hela huset också. ÄNTLIGEN! Och NU, ska jag dricka te och se på film. Hejdå

Detta var lycka

ph: jag 
collage by me
 
Hej! Nu är jag hemma igen och har varit någon timme. Denna kvällen har verkligen varit underbar. Träffade alla gamla lärare samt min gamla klass. Vi fick höra så sjukt många elevers vackra sång röster och vi fick även komma upp och sjunga med i sista låten. Helt underbart att få vara på plats igen. Jag kan inte beskriva lyckan. Kan lova att jag kommer gå dit varje julkonsert tills den dagen kommer då jag faktiskt inte kan mer. Det är verkligen mitt liv. Alla minnena som finns där. Väl hemma nu så ska jag faktiskt tvätta bort sminket och sen hoppa ner i sängen direkt så jag kan få bli frisk för just nu blir det bara värre. Vi hörs imorgon, godnatt

Kvällens Outfit

ph: jag - slarvig bild, förlåt mig
 
 
Klänning - Nelly.com, Skor - Scorett 
 
Det fick blir denna outfit ikväll, lite julaktig sådär. Klänningen är ju ändå till för att ha i jul men fick slängas på några dagar tidigare. Nu är det dags att åka och hämta Felicia sen blir det konsert. Hejdå

Julkonsert och gamla minnen

ph: December för 2 år sedan
 
 
Hej. Detta blir ett stressigt inlägg. Vid 15.00 tiden idag så fick jag reda på att min gamla skola har julkonsert idag, självklart ska jag dit. Det är så att varje år mot jul så hade vi en jätte stor konsert i stan där vi sjöng och spelade en massor. Gamla elever kommer dit och kollar samt sjunger med på sista låten. Detta året är jag en utav de gamla. Så jag och min gamla klass ska mötas upp vid 18.00 tiden för att tillsammans titta på alla underbara barn som sjunger och spelar, det vi också en gång gjort. Därför måste jag skynda mig nu så jag hinner inte skriva mera. Ska försöka hinna med en massa bilder som ni kan få se sen. Hejdå

Mot skolan

ph: jag
 
 

En fråga.
Vad tusan hände med vårt underbara julväder? Vi hade dubbelt så mycket snö, FIN snö här för bara en par dagar sen och nu närmar det sig halka om det inte redan är det. Jag lär ju vurpa fram när jag nu ska ta mig till skolan, usch för det. Jag hoppas att snön kommer tillbaka nu till jul. 4 dagar kvar sen är det slut på skola för i år och vi får jullov. Det ska bli skönt med lite lugn, lite lov, ingen skolstress och framför allt, inga uppgifter som ska göras, SKÖNT! Som alla år så lovar jag er att jag ska skriva lite om mitt år, hur det sett ut osv. Lite bilder kommer också upp från året, kul va? Nej nu måste jag rusa ut så jag hinner med bussen. Hejdå

Godmorgon Tisdag

ph: jag
 
Godmorgon. Inatt har jag verkligen sovit super duper bra, dumt bara att jag somnade så sent,men men. Klev upp vid 07.00 då jag gjorde frukost, tände ljus, tog fram julklapparna för att skriva på dom, vilka det är till och så. På samma gång så kikade jag på Julkalendern. Riktigt mysigt. Om en timme så ska jag ta bussen till skolan för att göra lite ärenden. Börjar 12.00, så jag hinner gott och väl. Nu innan jul så vill man ju bara få så mycket som möjligt gjort så att man kan starta året utan tankar om så mycket:) Efter skolan så är det som vanligt gymmet som gäller för mig. Sen ska granen in och tomtarna upp, vad jag längtar! 

Vi avslutar såhär

ph: jag 
 
 

Godkväll mina fina. Kom hem för dryga timme sedan efter ett rygg/mag pass på gymmet, det känns i kroppen nu. Fick även med mig nysningar, snorig näsa och en feberkänsla i kroppen hem, det är väl mysigt? Haha inte direkt. Har fått i mig lite mat och ska nu ta en kopp kaffe innan det är dags att borsta gaddarna och tänka på sömn. Tänkte att jag för en gång skull ska komma i säng i tid så jag är pigg imorgon, och även vila så mycket jag kan och hinner så jag inte blir sjuk till jul:) Nu är kaffet klart. Hejdå.

Träning

Hej på er. Hur har ni det?
Jag tänkte iallafall åka till gymmet nu för att köra slut på mina ben och min lilla rumpa. Orken är liten men jag känner att jag satt ett måste på mig själv och ska inte vara den som ger upp så lätt. Hörs när jag kommit hem, hejdå.

Jag saknar det som var då

Sitter i skolan och vill endas här ifrån, finns så mycket folk som jag tröttnat på ganska mycket och det gör mig galen, jag förstår faktiskt inte hur vissa tänker.
Nog om det. Jag tänkte att jag skulle ta mig en kaffe med klassen och sen åka till gymmet. Ikväll kanske vi ska bära in granen och jag är otroligt glad över det, endast EN vecka kvar till jul, underbart! Längtar som tusan. Synd bara att jag inte firar med älskling i år, han ska åka runt lite överallt och jag är den personen som håller ,mig med familjen på jul. Fast ska träffa honom innan han ska åka så att han kan få sina julklappar, är nervös, tänk om han inte gillar dom. Jösses så tankarna flödar. Nej nu ska jag göra något vettigt.

Godmorgon Måndag

ph: jag
 
Godmorgon på er. Idag känner jag mig verkligen som ett vrak. Halsen gör ont, ögonen är halv öppna och jag känner mig sådär lagom fräsch. Gårdagen tog verkligen på än, men vad gör det när vi hade som roligast? 
Har precis gjort iordning frukost och kaffe, så nu inväntar jag Julkalendern. Ska vi gå in på dagens planer sålänge då. Ja, som vanligt kickar jag igång veckan med solo sång, efter det en lektion (ljudteknik), sen åker jag raka vägen till gymmet. Måste ligga i nu innan all julmat kommer fram, hahaha. Det blir en lugn kväll då jag behöver all vila just nu känns det som. Just det, det är ju även SISTA skolveckan för I ÅR nu. Shit, det känns verkligen super konstigt. 2012 är redan slut. Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Fort gick det iallafall. Eller vad tycker ni?

Partyblomma

ph: jag - kass bild, orkade inte fixa det
 
 
Fick denna super coola blomma av familjen. Fylld med glitter, en riktigt Alexandra blomma;) Fick en för min fina framträdande idag. Tack så mycket för blomman, jag älskar den!

Avlutat

 
ph: jag & Angelica - dansläraren
 
Nu var dansuppvisningen klar och denna terminen är sorligt nog över. Jag är super duper nöjd över resultatet och det är dom som var och tittade på mig också, blir så glad när dom säger att jag var så duktig:) Stämningen var toppen och alla sprang runt med ett leende och stegen i fötterna hela dagen men pirrande magar. Gud så jag kommer sakna detta och jag må lova att jag kommer göra om detta tusen gånger om! Så himla kul. Efter dansen bjöd älskling mig på mat innan vi åkte hem till oss. Nu ligger jag i sängen och har förberett en film, lite lugn behövs nu en söndag som denna. Så vi hörs sen när jag är lite piggare om jag inte somnar, haha. Hejdå

Andra visningen


ph; Emma - kassa bilder för att vi aldrig står still
 
 
Nu är det dags för vår andra och sista uppvisningen. Alla är här, tror  det är runt 20 som kommer från min sida. Jag hoppas verkligen att dom blir nöjda och stolta över mig. Jag har gått i dansgrupper innan men inte varit med på uppvisningen på grund av hinder för andra konserter, så sist gång jag DANSADE på scen så var jag 5 år. Hoppas jag klarar det denna gången med 12 år senare, hejdå ;)

Första uppvisningen


ph: jag - kassa bilder med iphon, inte så lätt när vi aldrig står still 
 
 
14.00 och det är nu dags för vår första visningen. Neverna trycker på nu, men detta ska jag fixa. Ingen som jag känner och vet om är här denna visningen, dom kommer på nästa:) Nej nu ska vi köra igång. Hejdå

Innan stressen

ph:jag
 
Godmorgon. Efter morgonens springande så var det dags för frukost och att göra sig iordning, stressa på smink och packa ner saker som ska med. Om 20 minuter bär det av till Folkets hus för att möta upp tjejerna. Sen är det bara till att börja sminka alla, 10 tjejer på en timme, lycka till ;) Haha, jag kommer vara slut efter detta. 12.00 är det rep på scen efter det ska vi vänta till 14.00 då första uppvisningen äger rum. Bloggandet blir sådär idag men ni förstår mig nog. Hörs ikväll. Hejdå

Slut för idag

ph: arkivet
 

Efter att ha tillbringar 2 timmar sammanlagt på bandet så är det dags för mig att slänga mig i duschen en snabbis och sen bums ner i säng. Klockan är ställd på 07.30 då jag ska upp och äta en super bra frukost och sen göra danssminkningen. Efter det är det dags för mig att bege mig mot Folkets hus där jag möter upp dansgruppen och sätter mig ner för att sminka 10 tjejer till, herre min skapare vilken stress det kommer bli, men det klarar jag. 14.00 börjar första uppvisningen, nerverna har börjat krypa fram. Uh. Nej nu ska jag hoppa in i duschen så att jag kan få mig lite sömn sen. Hejdå och godnatt!

Tränar mot mål

ph: jag
 
Jag har verkligen fått in känslan för träningen igen. Körde 30 minuter på bandet vid 15.00 tiden idag och nu har jag kört 30 minuter igen. Efter en kaffe så ska jag köra 60 minuter, efter det är jag klar för idag. Jag har satt upp ett mål och det är att förlora 2cm runt midja och höft på en månad så det är hårdträning som bara fan för mig. Har inte velat skriva det hr eftersom att många reagerar negativt på sånhär men vad fan, jag bryr mig inte om andra när det gäller min kropp. 
 
 
Det är såhär. Jag är en person som MÅSTE sätta upp ett mål på tid för att jag ska lyckas, måste ha någonting att kämpa för, någonting att se fram emot just därför gör jag på detta sättet. Jag vill även bli mindre så det är ett perfekt mål. Så nu kan jag inte sitta här längre, dags att hoppa på bandet igen. Hejdå
 

Lördags lugnet

ph: Max Heltorp
 
Godkväll. Gud så tiden går, hinner ju knappt med. Idag har vi allafall inte hittat på så mycket, vi tog oss en lugn lördag med en promenad i snön. Blev nerputtad några gånger av en skitunge (pojken), men vadå, jag älskar ju snö så;) Sitter mätta i soffan framför Harry Potter. Dock ska pojken strax hem :( Då ska jag ställa mig på bandet igen och bränna bort lite skit, haha. Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva mera, denna dagen har inte varit så händelserik så det blev lite tråkigt skrivet. Men men, nu ska jag vara social med honom innan han åker, hejdå.
 

Gårdagen

 
 
Ja David, varför inte ballansera stol på hakan svintrött och uttråkat?
 
 
Godmorgon på er. Eller det kanske man inte ska säga när klockan drar sig mot halv 13.30? Vi klev upp strax efter 12.00 då jag gjorde frukost och kaffe till mannen, haha. Just nu sitter han och spelar gitarr medans jag uppdaterar er lite. Vad ska ni hitta på idag då i snön? Har även läst att det regnar upp mot Stockholm och är påväg till oss, det gör mig riktigt ledsen då jag faktiskt älskar snön:( Hoppas vi har turen på vår sida i år. Dagen planer är iallafall INTE spikade. Det blir nog en lugn och stillsam eftermiddag, men ikväll blir det förberedande inför morgondagens uppvisning, samt att jag ska hinna med att träna. Så lite händer allt idag. Nej nu ska jag springa iväg och göra kaffe. Hejdå:)

Den vackraste

collage by me
 
 
En dag ska även jag kanske gifta mig, och då ska jag även bära den vackraste klänningen i världen. Shit vad underbart!

Tillbaka blick

ph: bild från förra vintern - jag är så otroligt sugen på att göra om mina naglar. Dock är det dyrt då man behöver fylla på dom varannan vecka. Blir en del pengar och den har inte lilla jag råd med. Det är verkligen super snyggt, men jag får hålla mig till att göra egna
 
/Hej på er. Skolan är slut och jag lika så, haha. Nej men skoldagen idag har gått bra, fick in två uppgifter då jag jobbade på som en tok under sista lektioner och även gick till skolan tidigare än måste för att få in en annan som skulle vara klar idag. Jag känner mig super duktig. Kvällen planer är spikade iallafall och jag börjar med att åka ut till Överby med mor för att köpa in lite vettigt sen hämtar vi upp Matilda då vi åker vidare till Lisa och David. Där blir det bakande och lite kvällsmys. Skönt med en lugnt fredag faktiskt. Pojken skulle varit med men han blev sjuk, lilla han:( Nej nu måste jag göra klart maten så att vi kan åka sen. Vad har ni för fredagsplaner?:)

Läppförstoring

Här har ni tre bättre bilder på när jag använder "läppförstoringsstiftet". Det funkar väl sådär, man ser ju förändring men det är inte någon jätte stor direkt. Det försvinner även väldigt fort men det är ju som sagt som ett vanligt stift, man får ta på hela tiden när läppna torkat. När man tagit på detta så sticker det i läpparna. Första gången tyckte jag att det gjorde ont men det blev en vana riktigt fort. Nu är jag van med stickandet och det gör inte ont alls. Det är endast glans i det, alltså ingen färg. 
 
Jag har provat det på andra, och det blir olika resultat från person till person. Dom men lite större läppar syns det rätt mycket på medans dom som har lika små läppar som mig syns det lite mindre på. Helt missnöjd är jag inte ändå. Detta torkar inte ut läpparna eller någonting.
 
Innan jag använde detta stift så hade jag väldigt torra läppar, men det har jag inte längre även om jag inte har på mig det. Så detta stift gör även dina läppar fuktigare och mjukare. Testa!
 
Finns att köpa på Style By Tyra för endast 78:-

En lugnt väg dit

ph: jag
 
Sådär, nu är jag färdigfixad och det var så otroligt skönt att kunna fixa mig utan att stressa. Märkte även att när jag inte stressade så tog det inte lika lång tid att fixa sig, riktigt konstigt. Ska strax kolla upp bussar, då dom ändrat tiderna och sedan dra mig till skolan för att hämta mallen till mitt CV och även slutföra en uppgift. Jag tycker verkligen att det är helt underbart att kunna åka till skolan utan att vara tvingad ( börjar 12.00) för att kunna göra klart saker utan stress. Det blir så mycket bättre då. Nu får jag ta och kolla bussar så att jag kommer iväg. Hejdå:)

ett godmorgon från mig - Godmorgon Fredag

ph: jag
 
 
Godmorgon sköningen. Ni missade väl inte julkalendern sov var nyss? Nej det kan jag väl inte tänka mig;)
Jag kan lova att jag missade inte, satt  bänkad med kaffe och gröt. Så himla mysigt. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig lite snygg sen är det dags för skola. Börjar inte förens 12.00 men jag ska dit tidigare och göra lite vettiga saker:) Berättar mera om min dag sen. Hejdå

Kvällens nöjda

ph: jag
 
Nu lider dagen mot sitt slut och jag avslutade den helt okej. Familjen tog en luciafika som jag ställde fram vid tända ljus. Samt att jag tog en timmes tur på bandet här hemma och en massa dans på det så nu är jag helt slut. Efter att ha stoppad i mig kvällsmat så ska jag nu hoppa in en super snabbis i duschen och sen sova direkt. Imorgon är det skola som gäller för mig, och det ska bli skönt. Sov gott, godnatt♥

Vad vill ni se här?

ph: jag för någon vecka sedan
 

Hej. Tiden går verkligen super segt när man bara sitter hemma. Har iallafall piggnat till en hel del och har fått städat mitt rum. Huvudet får lida nu dock men det går snart över. Eftersom att jag inte får gå ut och gå så ska jag snart knappa på en film och sen gå 30 minuter på bandet. Lite måste jag ju röra på mig. Vad har ni haft för er idag då? Sitter även nu och funderar på vad jag egentligen ska skriva om här på bloggen, vad tycker ni? Det lär ju vara sjukt tråkigt att bara läsa om vad jag gör varje dag, kanske ska man...ah nej jag vet inte. Släng in massa förslag, vad vill ni se?:)

12.12.13

ph:jag
 

Jag hatar verkligen att bara vara hemma, men är man tvungen så är man. Har legat och vilat fram tills ungefär 13.30 då jag började städa rummet. Det måste också göras. Fick avbryta för magen ropade efter någonting att äta innan det är riktigt middag, så det fick bli några bananpannkakor och ett glas mjölk, helt perfekt. Slog mig ner framför en film men nu ska jag fortsätta städa så att det blir klar. Vad tusan ska man göra när man är sjuk och sitter hemma mera än att vila?

Godmorgon Torsdag

ph: jag
 
Godmorgon. Efter att finaste Emma åkt till skolan så gick jag och la mig igen i hopp om att jag skulle må bättre när jag vaknade. Det gör jag också. Kände att det var lika bra att stanna hemma så att jag slapp bli sjuk  tills på söndag, det finns inte i mina tankar. Ska bli så kul. Ni som inte läst innan så har jag dansuppvisningen på söndag och det vill jag inte missa! Nu ska jag sätta mig och skriva klart en uppgift sen kika på film, hejdå.

Min dag

ph: jag
 
 
Tusan vilken fantastisk dag. Började dagen med att kika på film första lektioner och andra lektionen som var svenska så fick jag en massa beröm för hur bra jag jobbade. Efter skolan så var det tid för att repa i 2 timmar. 15.20 åkte jag och Emma in till staden för att äta Subway innan vi drog oss mot min danslektion. Stannade kvar en stund så jag dansade i två timmar i rad utan paus,rätt slut efter det. Avslutade kvällen med kvällsmat på Espresso House med fina Emma. Nu sitter jag i sängen med huvudvärk, snorig näsa och tankar om att jag har feber. Kroppen är helt död, typiskt nu till jul liksom. Ska ta och kura ner mig i sängen men någonting varm att dricka. Godnatt

inspiration

collage by me

Julkalendern

ph: jag
 
Sådär, nu börjar strax julkalender och jag är redo med kaffet i handen, väskan är packad för dagen och jag är sedan redo för skolan. Dock är inte morgonhumöret på topp men förhoppningsvis blir det bättre under dagen. Som sagt så kommer jag inte komma hem förens mot 19.00 så vi hörs då. Hejdå världens bästa läsare.

Godmorgon Onsdag

ph: jag för någon vecka sedan
 
 
/Godmorgon. Har ni sovit gott? Tankarna yra inatt så jag hade lite svårt att somna, men tillslut så gick det. Tror även att jag hade feber inatt men den är borta nu. Varför får jag feber under natten och sen poff pang borta på morgonen? Konstigt. Nog om det. sitter just nu i soffan och väntar på att klockan ska bli 07.30 så jag kan gå upp och blåsa håret utan att väcka alla. Ger dom en chans att vakna själv först haha. Vill hinna klart till julkalendern, hehe. Lite barnslig,men det får man vara ibland, eller hur?

På G

ph: jag - jag är på godväg nu känner jag men ännu är det en bit kvar. Benet ska ligga rakt mot kroppen sen är jag nöjd. Jag gjorde bilden suddig för minen var förbannat snygg,haha
 
/ Hej. Jag sitter hamma hos pappa här jag hamnar över natten. Alltid lite mysigt att tillbringa lite tid här, men ska tillbaka till mor imorgon:) Imorgon blir det en fullspäckad dag. 08.30 - 11.30 så är det skola 13.00 rep med luciakören 16.00 bege mig mot min sista danslektion och dansa till 18.00 då den ska sitta till 110% för på söndag gäller det. Nerverna börjar komma nu! 
 
För er som vill kolla så kan man köpa biljetter på:
Folkets hus i Trollhättan
Pris: 80:- st
Plats: Hebe teatern
Tid: Första 14.00, andra 16.00
Datum: 16 December
 
Det ska verkligen bli super kul och jag längtar. Undra om det kommer mycket folk. Nej nu ska jag ta mig en kopp kaffe och sen är det dags för mig att kika på någon film så jag kan lugna ner kroppen innan sängdags. Godatt på er.

New in

ph: jag
 
199:- (ord pris, 299:-) / DinSko
Dessa pärlor fick jag med mig hem idag. Vad tycker ni?
Perfekta till jul men passade även strålande till ett par svarta jeans. Jag är helnöjd!

Träning / Motivation

collage by me
 

Nu var skolan slut och jag rusar iväg till gymmet. Jag känner mig verkligen taggad. Eftersom att tiden är knaper idag så blir det endast ett armpass + 30 min på crosstrainer. Låter fantastiskt. Jag känner verkligen energin i kroppen nu och jag vet mitt mål! Det kommer gå upp och ner på vägen men jag ska komma fram! Ha en fantastisk eftermiddag så hörs vi när jag kommer hem. Hejdå!:)

Julpengarna förvinner

ph: jag
 
 
Det finns EN sak jag inte gillar under jultiderna..Pengarna ryker. Efter att jag nu köpt ALLA julklapparna och även kläderna jag ska ha på jul och nyår så är verkligen alla pengar borta, och ja må erkänna att jag är en pengaälskare :( Känner mig tokig utan, men det händer ju bara en gång om året så det får väl gå. Oj vad klockan rusa. Nu måste jag springa ut så att jag inte missar min buss. Hejdå min kära.
 

Godmorgon Tisdag - tillbaka blick

ph: jag - bilder från i söndags från invigningen av vår nya motorväg samt dubbelspår mellan Trollhättan och Göteborg. Nu kommer det ta ca halvtimmen att ta sig här ifrån och dit, helt fantastiskt må jag lova! Det invigdes med sång, show, prat, skämd, Simon Issa och Jessica Andersson sjöng för oss samt att årets lucia valdes ut. Trots att det var många minusgrader ute så var det riktigt mysigt. De bjöd på varma drycker och fika för att värma upp sig lite. Perfekt söndag!
 
 
/Godmorgon på er. Det är verkligen super skönt att vara tillbaka här på bloggen. Jag ska iallafall starta dagen med en sväng till Överby innan skolan startar. Två lektioner väntar mig och det är historia och idrott, riktigt skoj. Efter skolan så ska jag faktiskt bege mig direkt till gymmet så det inte blir försent då jag ska hinna storstäda mitt rum. Denna veckan har knapert med tid så får göra allt så fort som möjligt:) Jag har precis kikat klart på julkalendern och fått i mig min älskade gröt och en kopp kaffe, så nu är iallafall jag redo för dagen. Vad har ni för planer för idag?

Läppförstoring

ph: jag
 
Här ser ni hur det blev, inte så stor förändring, men efter att jag nu har använt läppförstoringssticket i några dagar så är förändringar större. Jag har även börjar spara pengar för att kunna göra denna behandlingen fast påriktigt. Det sitter i, i några månader . Spännande spännande;) Jag vet inte hur jag vågar men jag har velat göra det länge så nu har pengarna börjat's spara iallafall. Får se hur lång tid det tar. Dock är det jul snart, plus att jag fyller år om dryga 2 månader då jag kanske får pengar jag kan använda till detta. Längtar! Med detta inlägg så såg jag nu på klockan att jag måste säga godnatt. Vi hörs imorgon igen. Sov gott!

Jag kom för att stanna

ph: jag - från vår lördag i ED där vi bakade, skrattade, lekte med dom små, åt super god mat och sötsaker. Vi hade alltså en helt underbar lördag. Vi kom hem runt 21.00 tiden då vi sprang till Jätten och handlade lite gott och sen var det film för oss. Tog inte så lång tid innan vi slockande men det var skönt eftersom att natten innan bestod av ytterst lite sömn. Lördagen var iallafall toppen och jag kan inte bli mer en super nöjd!
 
/Ja HEJ! Som ni märker så är jag på fötter igen, datorn är lagad och jag är här för att stanna...om datorn inte sviker. Håller tummarna för detta. Min lördag vet ni om men om söndagen berättar jag om senare då jag ska få i mig lite mat i magen först efter ett riktigt hårt pass på gymmet. Detta inlägg blev fummel men jag skriver mera om en stund:) Välkommen tillbaka till mig;)
 
ps: Ikväll kommer även bilder från läppförstoringsstiftet jag fick hem:)

Jag är här

ph: jag - Detta läppglans beställde jag, och det kom hem igår. Det förstorar läpparna lite. Jag tycker det funkar sådär, men andra tycker att det syns mera än vad jag tycker:) Ska använda det varje dag i en vecka då läpparna ska vänja sig vid det sen får vi se. Har en plan men den berättar jag i nästa inlägg
 
/Hej. Äntligen så funkar datorn. Den krånglar ibland men det får jag leva med, ska köpa en ny i början av nästa år är tanken. I hopp om iallafall. Skolan idag var iallafall toppen, vi gjorde klart det stora musikabetet, så himla skönt. Efter skolan åkte jag till gymmet och körde rygg/mage denna gången, hade tidspress. Om en stund, när mor kommit hem så ska jag hoppa in i bilen och åka till älskling där jag sover inatt och imorgon åker jag med dom till ED, riktigt mysigt må jag lova:) Nej nu ska jag ta och packa ner lite skit så att jag är redo när mamma kommer hem:) Hejdå

Fasan!

Datorn är sönder igen, återkommer såfort den är på fötter igen!


Smått och gott

ph: jag
 
Detta låg på min säng när jag kom hem. Skolfoto och ett brev från Style By Tyra. Vad som gömmer sig i den får ni bild på imorgon för ikväll orkar jag faktiskt inte det. Det är lite spännande för mig det som gömmer sig i. Nyfikna? Kan tänka mig det;) Nu ropar sängen på mig. Godnatt

Jag lever

ph: jag
 
 

Hej. Tänker inte ge er någon ursäkt utan jag har helt enkelt inte haft tid med bloggen idag. Började morgonen med en promenad sen var det bara till att väcka pojken, perfekt till julkalendern. Sen har jag faktiskt varit i skolan från 08.30 - 20.00 då vi hade öppethus och fick chansen att jobba med vårat större musikarbete. Så som ni förstår så har jag alltså arbetat med musik hela eftermiddagen / kvällen fram tills att jag kom hem:) Nu tänkte jag att jag skulle fylla på magen med någonting sedan är det dags för sängen DIREKT. Skriver ett godnatt inlägg om en stund:) Håll ut.

Godnatt från mig

ph: jag för några dagar sedan
 
Godkväll på er mina pärlor. Blir kvar här hos pappa för att passa hunden och ta hand om syrran eftersom att pappa och dom blev fast i Örebro då dom inte kunde åka längre. Det är verkligen snöstorm uppåt nu, vi har haft en mindre variant men jag hoppas att vi klarar oss från det hemska. Dom höll på att köra av vägen en massa gånger så det fick bli hotell för dom över natten. Får se om dom kommer hem, pratade med pappa nyss och han hoppas på imorgon. Älskling följde även med hit idag, jag älskar det verkligen. Gjorde lite kvällsmat till oss men den är borta så nu är det dags för sängen. Gonatt skitungar.

Lite kort

ph: från instagram : alexolaussn
 
Hej på er. Är ni Trollhättebo lika chockade som jag är? Shit vad snö det är. Hur längesedan var det inte vi hade snö i början av december? Hjälp. 
Sitter iallafall hemma hos pappa, ska strax pallra mig iväg till mamma såfort jag packat ner mina saker. Natten här har varit super mysig och jag längtar tills nästa gång, vi får se när det blir. Om 1,5 timme så är det dans som gäller för mig, näst sista träningen innan dansuppvisningen. Spännande och nervöst. Nej nu ska jag hoppa ut i snön och ta mig bort till mor. Hejdå

Godmorgon onsdag

Godmorgon. Gud vad underbart det var att somna i en bamsesäng med en pojkvän som håller om än. Slocknade rätt tidigt då jag var så sjuuukt trött efter många dagar i ren stress, rätt skönt. Tror dock att älskling tyckte att jag var tråkigt men isåfall, förlåt till dig:( Jag var iallafall nyss ute med vovven för som ni läst så är jag hundvakt och sen tar jag hand om syrran som är sjuk då pappa och hans tjej fick akut åka iväg på äventyr. Så ja, det var till att springa ut i en massa av snö 06.30, men det gjorde inte mig någonting, uppfriskande:) Nu ska jag gå och väcka pojken så vi kan göra frukost och sedan kolla på julkalender, hejdå

Vila i frid - även du kan rädda liv

Idag så gick Junior bort. Jag känner han inte men jag blev riktigt rörd av denna super fina video. Jag har även läst om hans vänner och flickvän så jag skänker mina tankar till er. 
 
Innan han dog så startade han en insamling till Cancerfonden. Han hade som mål att få in 250 000kronor. Gå in HÄR eller smsa till BESEGRA 6715 till 72988 och hjälp Junior att nå sitt mål. Även du kan rädda liv!
 

Dagens göra

Hej på er. Efter en effektiv dag så ska jag äntligen få sitta still en stund. Jobbade på med musikarbetet i skolan fram tills lunch ( dock var det bara att gå dit om man ville, till skolan alltså), efter den kom vår lärare och berättade att vi inte hade några lektioner för hon blev sjuk, så noll lektioner idag. Dock var jag på en föreläsning om privatekonomi, somnade till någon gång men jag kämpade mig igenom den;) 13.15 så mötte jag upp älskling då vi åkte till Överby med ett leende på bådas läppar för att jag skulle kolla en julklapp till mig bror och sedan köpa Molly's julklapp. Gick galant och vi hann även med en kik efter vinterskor till älskling. 
 
- Inatt ska jag även sova hemma hos min far med syrran då pappa och hans sambo var tvungen att åka iväg på ett litet äventyr till Stockholm underbara Stockholm. Så jag och syster passar hunden. Jag har självklart med mig daton så bloggandet kommer jag hålla uppe som vanligt. Nej nu måste jag packa lite saker och trampa mig iväg. hejdå

TIPS!

Jag tänkte tipsa er om denna produkt. Det är ett volympulver som finns att köpa på bellbox för ca 180:-
Den håller länge. Jag fick denna förra julen, alltså för drygt ett år sedan och den är inte slut än. 
Det sliter inte på håret, den har vitaminer i sig och gör håret mjukt på samma gång som den ger ditt hår den volym du vill ha. Det håller HELA dagen. Produkten gör inte heller håret fett utan det ser helt naturligt och det är super snyggt. 
Testa!

Godmorgon Tisdag

'ph: jag
 
Godmorgon. Nu sitter jag med gröt, varm choklad och kaffe bänkad i soffan och när som helst börjar julkalendern - del 4. Detta är verkligen super mysigt, älskar denna stämning. Känner bara hur gladare jag blir i kroppen för varje dag dom går. NU börjar det, dags att trycka i sig frukost, för nu börjar det!!:D

Kvällens lycka

ph: jag
 

Dagen tickare vidare och jag har avslutat den hur bra som helst. Efter att jag köpt två julklappar till världens mest saknade och finaste vänner Georgina och Linnéa så mötte jag upp dom för en fika. Vi bjöd på minnen, skitsnack, och otroligt mycket skratt, framtidsprat och planer. Dom blev även super glada av sina julklappar och jag blev riktigt glad jag med. Att göra någonting fint för sin vänner är nog det bästa jag vet. Imorgon är det sovmorgon fast jag skipper den eftersom att jag ska se julkalendern 07.15, hehe det kan man inte missa. Efter det blir det en timme på bandet innan det är dags för skola. Nu ska jag äta mina bananpannkakor och kika på en film. Hejdå

Hemma en snabbis

ph: jag
 
Visst är toppen söt? Jag älskar den. Kom hem från skolan för några minuter sedan och ska strax packa träningsväskan och sen få i mig lite mat innan jag beger mig till staden för att möta upp Linnea och Georgina. Så kul att få träffa dom igen. Som ni förstår så blir det träning efter det, sen träning idag och ett längre pass. Hur har eran dag varit?

New in

ph: jag
 
Fick inte endast med mig julklappar från Göteborg igår, utan denna slank ner i en påse också och jag är super nöjd! Funkar till festligheter men även till en helt vanlig skoldag. 

Julklapp och skoldags

ph: jag - Denna söta, sköna och underbara mössa fick jag i julklapp igår. Helt fantastisk
 

Nu är det strax tid för att jag och Emma ska springa ut till bussen. Som vanligt på måndagar så startar jag med solosång, riktigt taggad idag. Efter skolan så vet jag faktiskt inte vad som händer mera än att jag senare på kvällen ska träna, har ju haft två vilodagar nu, så dags att sätta fart;) Samma sak gäller min morgon, dags att sätta fart nu så att jag inte missar bussen. Hejdå

Godmorgon måndag


ph: jag för några dagar sedan
 
Godmorgon, har ni sovit gott? 
Vaknade vid 03.00 inatt av att det var super duper kallt, -23, usch och fy. Nu sitter jag iallafall här och på samma gång förbereder jag lite frukost till mig och Emma så vi är redo när Julkalendern börjar, iiih! Om en timme tar vi bussen till skolan och jag lovar att ni ska få veta vad min julklapp jag fick igår innehöll, ni ska även få se " new in" . Nu måste jag snabba mig så jag hinner klart. Hejdå

Första advent

ph: jag
 
Efter mycket mys, prat, matlagande, sminkande, skratt och kaffe drickande så ska vi börja tänka på sängen. Har laddat ner två avsnitt av American Horror Story som vi ska kika på innan vi somnar.  Hoppas ja får sova lite bättre inatt så att jag är pigg och glad imorgon när skolan kickar igång. Bara tre måndagar kvar nu innan jullovet, så underbart skönt. Idag har det verkligen varit riktigt julstämning. Jag och Emma tog tidig kvällsmat och myste med goda mackor då vi tände första ljuset också, snön ligger vit och flingorna faller än. Snö, lugn julmusik och söta kläder, samt lockar i tjejers hår. Det gör mig riktigt lycklig, jag vet inte varför, men det känns bara så juligt liksom. Jag älskar julstämningen. Nej nu är det dags att krypa tills sängs, dock väntar jag även på att älskling ska smsa mig.. han verkar dock inte göra det:( Håller tummarna! Godnatt
 

Dagens dag

ph: jag
collage by me
 
Godkväll på er mina kära. Hur har ni haft det? När jag vaknde imorse och såg att det var -15 grader ute så ville jag inte alls tänka tanken att jag skulle iväg och ta tåget till Göteborg 09.25. Tiden gick och jag blev piggare, efter en timme så fick jag allt fart i benen. Väl framme i Göteborg så hittade vi ingenting, först efter 1,5 timme så rusade vi fram och tillbaka, påse efter påse satte sig i handen på oss och snart är julklapparna färdiga för i år. Så himla skönt! 14.45 så var vi hemma i Trollhättan igen då jag sa hejdå till syrran och mötte upp Ahlin och älskling. Efter ett tag så kom Emma då det var dags för oss att ta en fika. Nu sitter vi hemma hos mig men ska snart dra på oss varma kläder för att ta en snö promenad. Sen till pappa på en kaffe innan det är dags för oss att tänka på sängen. Det var inte det sista ni läste om mig idag för jag ska visa er en söt julklapp jag fick idag.....ja jag öppnade den.

Godmorgon söndag

ph: jag
 
Godmorgon alla pigga och glada. Min natt har varit lång men några timmars sömn fick jag allt. 07.30 ringde telefon och det var dags att kliva upp för att lite lätt göra mig fräsch för en sväng till Göteborg så syrran ska kolla i några affärer. Kommer hem vid 15.00 tiden då Emma egentligen skulle komma hit men planerna ändrades av olika anledningar som jag inte tänker ta upp här. Vi får se om vi kanske plockar med oss en och en annan julklapp hem också, det är ju på tiden att börja nu om man säger så. Nej nu börjar julkalendern som jag ska hinna se innan jag åker:) Hejdå

Kvällens

ph: jag
collage by me
 
 
Godkväll. Älskling åkte precis hem tyvärr..och det första jag gjorde då var att bränna mig på spisen, säger ju att jag har otur. Blir iallafall en rätt ensam kväll då varken mor, Janne eller hunden är hemma.. Så ska sätta mig i soffan äta lite kvällsmat och titta på någon film under täcket. Annars har det inte hänt mycket alls idag faktiskt, vi har till största del tagit det lugnt, öppnat första luckan på våra julkalendrar. Nu startar jag filmen. Hejdå

Din dag

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det mormor's födelsedag hurra hurra hurra!:D 
GRATTIS MORMOR, jag älskar dig!

Dagens upptäckt

 
Vems Oboy är normal egentligen?
Är det någon mer än jag som tycker det är helt gaaalet att ha så mycket oboy som han har, det lär ju knastra socker i munnen när man dricker den. Har märkt innan att han har rätt mycket oboy i men inte har jag sett att det skiljer sig såhär mycket mellan våra, haha. Han är inte så normal som han ser ut, sockermonstret;)

1 December

 
1 December idag  och det betyder JULKALENDERN, gud så glad jag är. Har kokat lite kaffe så nu är jag redo, spännande! Älskar verkligen denna månaden. Julen är snart här!:D Snön ligger även kvar på utsidan, kan det blir bättre? Shit vad glad jag är idag, ska nog dra med älskling på en första december promenad sen:) NU BÖRJAR DET!

RSS 2.0