vi alla har två sidor men en del är för svaga för att visa den andra sidan


ph: jag - cambild

Hej. Kom hem för någon timmer sedan. Har hela kvällen fram tills nu gått runt överallt och lämnat ut CV:n, ändå är jag inte klar än. Tror jag fick iväg 15 stycken idag och jag känner mig otroligt nöjd. Får hoppas på att jag får bra besked bara. Kanske kan fixa ett jobb till mig och älskling också vart och när får ni veta när jag själv vet:). Ska hjälpa honom så fort som möjligt med att skriva ett CV. Jag hoppas verkligen att vi får det, men vi får väl se vad som händer. Imorgon är det skola och efter den så ska jag hem och göra resten av rummet, det jag inte hann idag sen försöka komma på vad jag ska ha på mig på fredag så det är dags för AVICII i Stockholm med pojkarna!! LÄNGTAR! Hejdå.

outfit


oh: jag


Jeans - BikBok, Tshirt - H&M, Jacka - H&M, Skor - Nelly.se

redo för rusch


ph: jag nyss

Sådär då, nu var jag iordning gjord och redo för att åka och skaffa mig ett jobb;) Ska först till mammas jobb och skriva ut en massa CV:n sen vidare till massa ställen och dela ut, sen är det bara att hoppas på det bästa:) Men innan jag åker ska jag få någonting magen om vi inte kör på att äta ute eller liknande:) Aja, nu ska jag skicka iväg ett mail sen dra mig:)
over and out

städning för fulla muggar


ph: jag på mitt rum


Nej, fyfan. Såhär kan det inte se ut, tror aldrig att jag haft det såhär stökigt någonsin i mitt rum. Tänkte vänta med att fixa det tills senare men jag klarar inte av när det är såhär så jag får ta det nu innan jag sätter igång med allting annat:).
over and out

det är någonting i dina ögon som får mig ner på knä


Gomorgon på er, eller ja kanske inte gomorgon utan gomiddag på er. Vaknade för ungefär 2 timmar sedan och sitter nu i min säng, har fruktansvärt tråkigt och vill bara att klockan ska ticka iväg fort idag. Är som ni kanske märkt hemma från skolan, mådde inte alls bra under natten och på morgonen, feber och sånt usch. Börjar bli lite bättre nu, ingen feber men är hängig än. Väntar på att mamma ska komma hem så att vi kan skriva ut mina CV och lämna ut dom lite här och var:) Ska bli skönt att få det gjort. Sen måste jag städa rummet och sånt. Sen vet jag inte vad jag mera ska göra, inte så mycket tror jag. Nu ska jag göra någonting att äta. Hejdå.

tre snygga outfit från hannalicious.devote.se


dags för några timmars sömn


ph: tumblr - tänkt om man ändå fick krypa ner i något såhär vackert

Sådär då. Nu har jag skrivit ett CV också och jag kan lova att ögonen slocknar snart. Herre vad trött jag är, sjuk har jag lyckats bli också men har inte haft tid med mig själv nu. Imorgon är det skola som gäller sen är det dags att springa runt överallt och dela ut en massa CV:n så jag kanske har tur och får jobb i sommar, skulle ju vart helt fantastiskt om jag får säga det själv:) Efter det så ska jag hem och röja i rummet så jag får det gjort innan fredag. Åker ju till Stockholm då och det känns helt underbart att sen få komma hem och se hur fint det är i rummet, kunna ta det lugnt utan att behöva tänka på vad som måste göras;) Därför tar jag det imorgon redan så är jag klar. Det blir full rulle imorgon må jag lova! Nu ska jag faktiskt ta och bädda ner mig i sängen. Gonatt.
over and out

outfit


ph: Matilda Kristiansson


Inte så snygg på bilden men vafan gör det;) och ofixat hår men varsegoda. Haha
over and out

några från i lördags



collage: by me
Här har ni några bilder från i lördags. Först blev det middag på restaurang, hur mysigt som helst sen blev det bio och jag är super nöjd. Tack finaste vänner för denna underbara kväll (dom firade mig). Dock finns det en person som inte gillar kameror och har förmågan att vända blicken och det är min bästa vän Alexandra. Hon var också med men ville inte vara med på bild, haha ♥
ÄLSKAR ER!
Nu blir det till att skriva CV. Hejdå
over and out

spring, bara spring långt bort

ph: arkivet - fett sugen på att träna nu

Sitter i soffan med syrran och älskling. Ska snart åka till älskling och kolla på film i think. Har faktiskt varit duktig och bakat men det blev inte riktigt som jag tänkt mig :(. Aja, ville bara uppdatera er lite. Kommer hem ikväll igen och då lovar jag att uppdatera. Har ju inte fått bilderna av Matilda än heller men jag ska skynda på henne så jag har dom tills jag kommer hem igen. Hejdå.
over and out

Beställning levereras snarast (?)

Max: Kolla här, vi beställde online och det står att ni ska komma om 500 minuter?
Pizzamannen: Vem fan sa det till dig?
Max; Det står så  på sidan
Pizzamannen: vilken adress?
Max lextorpsvägen ***
Pizzamannen: Ooooooh, sidan måste skoja med er. Jag är påväg dit nu. 5 minuter
max: bra, tack hej
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHHAA ALLTSÅ KEBAB MANNEN!
Kärlek säger jag bara. HAHAHHAAHHAAHAH Dagens lycka

Ingen dag för mig

ph: arkivet

Gomorgon och snart gonatt säger jag. Somnade vid 00.00 mrn jag vaknde tusen gånger inatt, så sovit bra har jag inte gjort, får komma på något sätt som gör så att jag sover bättre. Snart är det dags att dra sig mot skolan och jag är så lite taggad som det bara går att blir. Tycker att det ska bli sommar så man kan piggna till lite:) Slutar iallafall 11.30 men ska vara kvar i skolan till 12.45 för då ska jag trampa mig iväg på möte. Uh. Sen måste jag hem och skriva CV så att jag kan försöka få ett jobb:). Nej nu måste jag snabba mig annars hinner jag inte med bussen. Hejdå.
over and out

A som i avklarad dag


ph: tumblr - ge mig sommar

Gokväll på er, måndagen börjar lida mot sitt slut och jag tycker att det är helt fantastiskt att få hoppa ner i sängen. Började med skola, 15.00 hämtade pappa mig och älskling på skolan och det blev en tur till Överby för att byta skor och sen köpte jag och älskling med oss mat från donken och hamnade tillslut hemma hos honom med maten i störta hugg. 17.15 bar det av mot älvhögsborg för ett danspass. Har lärt mig nytt idag, det blir roligare för varje gång må jag lova. Efter träningen åkte jag till Rebecca en stund sen till älskling där det visades film och big brother. Riktigt mysigt. Nu är jag hemma i min säng och jag önskar att jag fick lite sällskap. Får nöja mig med en film nu och sömn. Gonatt.
over and out

Just det. Matilda håller på att skicka bilderna från i lördags nu, så imorgon får ni dom:)

Dance/ tidsinställt inlägg

Dags för ett danspass hörs om ungefär 2 timmar igen. Hejdå.
over and out

Big Brother


Big Brother 2012. Vad tycker ni, passar personerna som är med in i programet?
Vem hoppas ni åker ut på söndag, vem är eran favorit, och vem ogillar nu mest. Sen framför allt, var det rätt person som var tvungen att åka hem i gårdagens utröstning?:)

over and out

en skodröm


ph: tumblr - jag hade ju aldrig tackat nej till detta/tidsinställt


Dags för musik i 3 timmar, repa inför konsert står på schemat nu då. Slutar 15.00 då jag faktiskt ska vara kvar i skolan fram tills att pappa slutar jobbet eftersom att vi ska ta oss en sväng till Överby på en fika och lite kik i affärer:) Klockan 17.30 är det dags för träning, ännu ett danspass och jag längtar så otroligt mycket ska ni veta. Sen blir det hem och ta det lugnt, läsa lite i övningskörsnings boken så jag fixar detta. Jag har ju ändå ett år på mig så det ska nog inte bli några problem. Nej nu ska jag rock loss här, haha. Hejdå.
over and out

spring spring

ph: jag-cambild

Dags för att panik stressa med att packa och sen springa till bussen. Hejdå.

en tidig morgon - en trött tjej


ph: jag - cambild

Gomorgon. Ja, efter mycket vridande och vändande så fick jag iallafall 2 timmars sömn, bättre än ingenting kan man ju säga iallafall. Idag är det måndag igen och den är tillbaka till skolan som gäller. 7 veckor kvar tills nästa lov eller någonting liknande. Så som sagt så är det skola som gäller idag, efter den ska jag ut till Överby med pappa och sen ikväll är det dags för ett danspass. Ska bli skönt. Nu ska jag värma mig med varmoboy och kolla på Mysteriet på Greveholm, och försöka hålla mig vaken. Hejdå.
over and out

Tårar i natten för en evig stark saknad


Jag fäller tårar ikväll. Inte för att jag är rädd, inte för att jag är arg,inte för att jag tänker. Jag fäller tårar igen för saknad. En saknad till en speciell person som en dag försvann ur mitt liv, hon gav sig av och nu är hon långt borta, tusen mil bort, men ändå runt om mig varje sekund. Jag vet att hon sitter vid min säng kant när jag vaknar, jag vet att hon håller om mig när jag sover, jag vet att hon står bredvid mig när jag är rädd, jag vet. Fast jag saknar hennes röst, hennes underbara ansikte och hennes fina leende, hennes skratt och hennes glada sätt. Jag saknar att prata med henne, busa med henne, skojbråka med henne och ha så underbart kul med henne. Att förlora någon sådär, att förlora någon man ALDRIG kan få tillbaka igen är det svåraste jag någonsin gjort. För varje dag som går så växer saknaden men man försöker ständigt glömma den, tårarna bränner varje dag för den sorgen försvinner inte. Man går alltid med tårar i hjärtat för en saknad, men det finns också en stor lycka där för den tiden man hade innan allt tog slut. Ikväll, inatt fäller jag tusen tårar för dig, just precis för dig, bara dig..Hanna min ängel.
Vila i frid



1994-2007 - Din tid blev för kort men jag ler för de stunderna jag fick med dig.
/ din Alexandra

↓ - denna bild gjorde Hanna till mig, är hon inte för söt alltså?

↓- Denna gjorde min vän Rebecca efter att Hanna försvann




sommar insperation

ph: tumblr
collage: by me


Nya pärlor


ph: jag - ni ska få bättre bild

Idag fick jag ännu en present av mina älskade vänner. Dessa fina pärlor fick jag som jag länge velat köpa men inte riktigt kunnat lägga pengar på. Älskar skorna. Dock måste jag springa tillbaka med dom imorgon för att byta till en större storlek. Otroligt glad blev jag, jag som bara älskar skor! Pricken över i blev det med ett par tjusiga skor denna fina dag:). Har förövrigt bara njutit av solen som vi fått idag, blev en fika med Chrille, Ahlin och Matilda också, fantastiskt. Sen kom älskling också men vi åkte hem vid 20.00 tiden någon gång. 21.00 satt jag, älskling och Molly bänkade i soffan för att kika på big brother, och nu är jag hemma igen, redo för sängen. Först ska jag fixa lite underhållning för er tills imorgon. Hejdå.
over and out

vi leker som barn

ph: jag-cambild

Hej på er! Fytusan jag sitter och fryser som bara den. Det är ju snart varmare ute än inne, herra gu alltså. Ska om en stund ut i solen och kanske ta mig en kaffe eller bara vara. Humöret är lite vinglande idag så ja. Saknar pojken redan, helt sjukt. Han åkte hem för typ 2 timmar sedan och jag saknar honom redan, uh! Nej nu ska jag få i mig någonting i magen sen ska jag dra mig, hejdå.
over and out

Bilder från igår kommer lite senare.

Gomorgon mina pärlor. Hur har natten varit? Min har varit fantastisk även om jag somnade 6 imorse haha, ibland är det bara sjukt svårt att somna har jag märkt. Ah, igår iallafall så blev det är super mysig middag på restaurang med älskling, Alexandra, Matilda, Chrille och Ahlin, hur mysigt som helst. Sen bjöd dom mig på bio. Världens bästa vänner har jag, som firar mig såhär. Tackar ännu en gång hur mycket som helst för den underbara kvällen jag fick:)
Älskling följde med mig hem och sov här inatt, sista dagen på lovet nu:( Idag tänkte jag att jag kanske skulle dra till med en liten fika om jag orkar det. Får se sen. Solen lyser ju ute så det är ju lite lockande faktiskt. Nej nu ska jag titta på ett avsnitt av Big Brother, hejdå.
over and out

snabb information

Tyvärr så hinner jag inte få över några bilder, och tiden börjar kvävas lite så hinner inte. Bilder och sådant får ni imorgon, nu ska jag kika vidare och sedan är dags att dra sig utåt, ha en underbar kväll, för det ska jag ha. Hejdå,'
over and out

M som i M och A

ph: jag och Matilda

Matilda kom nyss hit så det är väl snart dags för att snygga till oss lite innan vi drar oss till pappa. Efter det blir det firande för fulla muggar, kommer nog inte uppdatera så jätte mycket efter vi dragit oss, om jag inte snor älskling telefon om tiden finns till, hahah. Nu måste jag röra mig. Hejdå.
over and out

makeup


älskade mormor

Mormor's man Helge har hamnat på sjukhus, han har svårt att gå, svårt att andas och han har sjukdom. Denna text är till min älskade mormor.

Mormor, jag kan se din oro, din sorg och din rädsla i dina ögon, men jag kan också se ditt hopp och din styrka. Du är en utav de starkaste personerna jag har träffat, du har nu delat med dig av din styrka till din älskade man, han klarar allt, han är lika stark som dig. Jag har aldrig visat det förut, jag har hållt mig tillbaka och varit lite feg, men mormor jag älskar dig hur mycket som helst, du har alltid funnits där och hjälpt till sedan jag kom ut ur mammas mage, du står alltid där med en öppen famn när det är någonting eller om man bara vill ha närhet. Du ställer dig fortfarande och bakar bullar och bröd som när vi var små, kommer ihåg hur mycket jag älskar dina nybakade bullar med mjölk. Tillbaka till dig mormor. Du beskrev den hemska bilden när dom stack nålar i Helge överallt. Då hörde jag din röst darra, den darrande rösten innan tårar, sen stängde du dörren och gick mot ditt hem där du nu ska sova själv. Jag sa då till mamma " om det händer Helge någonting så tänker jag sova hos mormor". Det kommer jag också, att se min mormor knäsvag av oro gör ont i mig. Som sagt, du har gett honom din otroliga styrka, den styrka ingen annan kunde få, du har gett den till honom. Nu vet du att han klarar sig, mig dig vid hans sida så kommer allting gå den rätta vägen, allting kommer se ljust ut. Allting kommer ha sin mening. " Tills döden skiljer oss åt", minns du dom orden mormor?
Det är så man nu vet att han klarar allting, det sista han vill är att skiljas från dig, han gör det han vill därför kommer han komma hem till dig, med dig vid hans sida klarar han allt. Jag lovar dig mormor..älskade mormor.
// ditt barnbarn

en timmes väntan


ph: Angelica Blick
Gomorgon mina sköningar. Har ni sovit gott? Denna natt har jag faktiskt sovit hyfsat okej, skönt det. Ska snart plocka upp lite i rummet och sen hoppa in i duschen. Matilda ska komma hit sen för vi ska fixa oss tillsammans. 15.00 ska jag på " middag " hos pappa, lite folk kommer dit men jag känner inte för att äta på grund av att det är thaimat;) Haha. Sen ska jag ut på äventyr för idag ska mina vackra vänner fira att jag fyllt 17 år :D
Jag är faktiskt väldigt lycklig nu! Därför ska jag sätta fart på mig själv och göra allting som ska göras, hejdå.
over and out

t som i trött

ph: jag-cambild

Uh, lagomt trött må jag lova. Har varit och shoppat idag med Matilda, har inte hunnit ta kort på saker jag införskaffat men det få ni som outfit bild imorgon så håll ut :) Senare tog vi oss en fika sen var det tid för att träffa pojkarna. Hamnade tillslut hos Ahlin och då kom Chrille också dit. Kikade på Big Brother sen kom Alexandra och körde hem mig. Nu sitter jag här trött som ett as och ska snart hoppa ner i sängen. Imorgon ska vännerna fira mig och jag är så otroligt tacksam över att dessa vackra människor finns. Nu måste jag hoppa ner under täcket innan jag somnar sittandes. Gonatt på er:)
over and out

s som i som det ska vara

ph: arkivet

Gomorgon. Just nu är mitt humör så kasst som det bara kan bli. Saker och ting är ju borta från datorn och jag är ju så jävla smart och sparar inte det jag verkligen behöver!!!!! ÅH, ibland hatar jag mig själv! Har sovit hur kasst som helst, somnade mot tre tiden och har vaknar 98749879838954 gånger. Gav upp 08.30.
Från hat till lycka. Om någon timme eller två så ska jag och Matilda dra oss mot överby, nu jävlar ska jag shoppa så dagen inte blir för kass. :) Därför måste jag nu springa in i duschen så att jag blir klar. Vi hörs  innan jag åker. Hejdå.
over and out

Du var den första jag älskade och den första jag förlorade av er tre

Hej. Kom hem från älskling för ungefär en timme sedan. Sitter i sängen, super trött må jag lova. Håller på att ladda ner ett fotoprogram så jag kan komma igång med lite bilder här på bloggen igen,  börjar bli tystert med arkiv bilder. Det är lite segt eftersom att allting på datorn är borta, men börjar så gott som få till allting igen, snart är allt som det brukar vara. Imorgon (senare idag) så ska jag och Matilda ut till Överby en sväng. Ska införskaffa mig lite saker tänkte jag, kanske slår till med en mysig fika också. Senare på dagen kanske vi ska träffa pojkarna och hitta på någonting. Kom på att om exakt en vecka idag så är jag, älskling, ahlin och chrille i stockholm på AVICII, är så sjukt taggat kan jag ju meddela er om. Nej nu ska jag hoppa ner i sängen och försöka sova i några timmar. Gonatt.
over and out

Min älsklingar


ph: jag

Dessa underbara pärlor fick jag hem leverade igår. Blev hur glad som helst och dom sitter helt perfekt. Nykär.
Om några minuter ska jag åka och hämta upp älskling sen ska vi möta Matilda och Ahlin. Vet inte riktigt vad vi ska göra men det är väl sådant som märks med tiden, man vet aldrig vad som händer, haha. Nej, nu måste jag dra mig, hejdå.
over and out

Tillbaka som ny

Gomorgon på er. Nu är min dator tillbaka och det är jag också, dock är det en massa program som måste installeras men nu har jag Pro Tools på datorn, hur guld är inte det liksom? Älskling vaknade nyss eftersom att vi inte somnade förens vid 7 tiden, fanns så mycket att prata om. Så nu ska vi strax kika på Big Brother sen är det nog dags för en dusch och göra sig lite snygg ;) Senare idag ska jag troligtvis träffa efterlängtade Matilda, men vi får väl se hur det blir med det, solen skiner så varför inte en lång promenad, tror ni man får ut älskling på det, tveksamt. Haha. Hejdå.
over and out

Extra pengar i plånboken

ni vill säkert veta hur jag får mina pengar, right? pengar vill ju alla ha och jag hade dock aldrig rekomenderat denna sidan om det inte hade funkat ellerhur?

nej, det är hur lätt som helst att tjäna pengar på denna sidan och det är så att när man fått 200:- så får man ta ut dem från kontot, riktigt bra. man får även 20:- vid registrering och 25:- om man gillar deras facebook sida. det finns inget snabbare sätt att tjäna pengar på nu har du ju redan 45:-, såhär gör ni:

1. gå in på länken, när du registrerar dig kommer där stå ”eventuell kampanjkod” där behöver du inte skriva in någonting utan lämna den rutan tom.
2. du kommer få ett mail till den hotmailen du registrerade dig med, öppna alla mail ifrån dom så att ditt konto blir ”aktiverat” så att du kan börja tjäna pengar.
3. fyll i alla uppgifter som behövs under fliken ”mina uppgifter”
4. klicka på ”tipsa vänner” då du tjänar 8:- per person som blir medlem via just din länk som du kopierar och skickar runder.
5. klicka på länken nedanför för att komma igång!


Plusikassan.se

i miss you today

Gomorgon på er. Ligger i mammas säng och har precis kollat på Big Brother. Är helt själv hemma och det är hur tråkigt som helst, pojken sover och svarar inte när jag försöker få tag på honom, ännu tråkigare:( Ah, vad ska man göra. Vädret är kasst också, regn och rusk. Mina skor jag beställde har inte kommit heller, så dom kommer imorgon, orkar inte vänta, haha. Får väl ta och städa här hemma lite istället då, det kanske kan få tiden att rinna iväg lite. Funderar på att åka och hyra en film sen och ha lite filmdag för mig själv eller någonting i den stilen. Först ska jag roa mig med att kika på ett avsnitt av mammor och minimodeller. Hejdå.
over and out

Det är inte som det ska, det är bara som du tror


Don't worry, I'll be fine

Jag kan verkligen inte hålla mig här ifrån, det går bara inte. Sitter iallafall i mammas säng och väntar på att Alexandra ska komma hit, vi tänkte "sno" mammas bil en stund så vi kan åka och fika. Det är ju fettisdagen och jag har fyllt år så vi slår på stort och tar två flugor i en smäll. Sen blir det säkert som vanligt ett äventyr i Trollhättan och med två galna brudar med namnet alexandra så vet man inte vad som kan hända;) Haha. Synd som det är så ska jag sova hemma idag, usch på det säger jag. Har sovit hos älskling i två dagar nu så det börjar bli en vana, sen sov ju han hos mig lördag - söndag. Tomt utan honom kan jag lova er. Aja, nu ska jag fixa klart mig så jag är redo när Alexandra kommer hit. Hejdå.
over and out


snabb information om ingenting

Hej. Snor mammas dator lite, saknar bloggen så. Min dator är som sagt hemma hos pappa eftersom att den behövdes omformateras och sådant. Den är klar idag om han hinner, underbart. Aja, tillbringade jag min dag hos älskling, sen åkte jag till pappa och firade mig lite eftersom jag fyllde år i söndags och jag fick också beställa ett par skor, vilka jag ville som en present. Vilka det blev får ni förhoppningsvis reda på i veckan. Vid 18.00 tiden åkte jag och mamma ut till Överby och jag fick med mig lite kläder hem, bild får ni så fort jag har min dator igen. Åkte sen och träffade bästa vän och efter det hem till älskling igen. Kom precis hem därifrån, underbart att vakna med honom, att alltid få vara nära honom. Älskar det!
Kanske blir en fika ikväll med Alexandra också, hoppas på det iallafall, så jag ska om en stund göra mig iordning så att jag blir lite snygg. Först ska jag kika på Big Brother. Vi hörs när datorn är tillbaka, hejdå!
over and out


Är det du Jayem?

ph: Max Heltorp, trött tjej en morgon.
Alexandra bad mig att skriva att hon kommer inte blogga på ett tag för att hennes data håller på att omformateras + 1000 uppdateringar så den är borta i typ 2 dagar. Så hon kommer inte skriva på ett tag.

/ Max Heltorp

when does the narwhal bacon?

svar på grattis kommentar

anna carlson om i som i information:
grattis! :D
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 81.236.229.38
Tack så jätte mycket Anna, blir så glad :D Saknar dig

i som i information

ph: Max Heltorp.
Bild 1: Halsbandet jag fick av älskling
Bild 2: Massa pengar jag fick, allt som allt 2100. Perfekt

Jaha, sitter just nu hemma hos älskling och blev tvingad till att blogga. Kände bara att jag inte orkade men det är väl tur att pojken drar upp mig ur sängen för att göra någon nytta. Ja, vad ska man skriva? Har firat mig idag som ni redan vet, åt tacos och en super god tårta. Hamnade som ni märker hos älskling därför stannar jag också här inatt, hur underbart som helst. Nej, med dessa ord säger jag faktiskt nu gonatt till er. Gonatt
over and out

I am here to stay


I love this place

But it's haunted without you

My tired heart

Is beating so slow

Our hearts sing less

Than we wanted

We wanted

Our hearts sing 'cause

We do not know, we do not know


To light the night

To help us grow, To help us grow

It is not said

I always know


You can catch me

Don't you run, Don't you run

If you live another day

In this happy little house

The fire's here to stay

To light the night

To help us grow, To help us grow

It is not said

I always know


Please don't make a fuss

It won't go away

The wonder of it all

The wonder that I made

I am here to stay


I am here to stay

Stay


Jag behöver er hjälp

Ska beställa hem ett par nya skor imorgon men jag kan inte riktigt bestämma mig så nu behöver jag eran hjälp:)
Vilka tycker ni?↓
Nelly.com

NELLY SHOES / NIA

449:-

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag

collage: by me


Idag den 19 februari 2012 så fyller jag hela 17 år, hur underbart som helst. Vaknade av att Janne, mamma och älskling sjöng för mig, fick frukost på sängen och presenter. Ett jätte fint halsband av älskling (ni får bild sen), och 1500kr av mamma och Janne. Just nu står älskling i duschen sen är det dags för mig att fixa mig snabbt för klockan 15.00 kommer alla gäster som ska fira mig. Jag tror aldrig att jag varit såhär glad någon gång när jag fyllt år:D
Kanske kommer uppdatera kasst idag men ni kanske förstår mig, nu måste jag snabba mig, hejdå.
over and out

Justtja, jag fick ett jätte fint inlägg av min kära vän Matilda.
Inlägget hittar ni HÄR

P som i påväg till far

Då var det dags att trampa sig ut i regnet och hem till pappa med ett leende på läpparna. Jag Känner mig verkligen på super bra humör idag, men jag vet faktiskt inte varför!
Aja, vi hörs när jag kommer hem igen. Hejdå

insp

ph: tumblr
collage: by me

P som i puss och kram

make a gif online
Nu har jag målat naglarna, gjort mig iordning, slagit in paket och haffat enegidrickan. Helt perfekt. Om en stund ska jag äta sedan trampa mig bort till far och lämna paket till Cattis:) Sen kommer älskling hit också, vet inte vad vi ska göra, kanske kika melodifestivalen ikväll eller någonting. Jaja, vi får väl se vad kvällen bjuder oss på, nu ska jag hjälpa till med maten. Hejdå
over and out

59 onödiga tidsfördrivs frågor

Personligt:
1. Ditt fullständiga namn? -  Alexandra Marie Olausson
2.  Ålder? - 16 år (17 imorgon)
3. Längd? - 1.57
4. Smeknamn? - Aleks/Alex
5. Vart bor du? - Trollhättan
6. Vad gör du på fritiden? -  Tränar, sjunger, pluggar, drömmer, är med vänner och finaste pojkvännen♥ 
7. Beskriv ditt utseende (hur känner man igen dig)? -  Kort - du brukar alla fatta haha

8. Vad är du mest missnöjd med din kropp? - hmm.. ben och mage
9. Vad är du mest nöjd med? - ögonen kanske
10. Vad har du för uppfattning om dig själv? - va?

11. Vad vill du jobba med som äldre? - Hm,  polis, dagisfröken eller ledsagare
12. Hårfärg? - Brunt
13. Ögonfärg? - Blåa
14. Någonting du vill berätta om dig själv, som vi inte vet? - haha nej inget speciellt
15. Kan du själv säga att du ser bra ut? - helt okej, men det finns snyggare?
16. Hur mycket bryr du dig om ditt utseende? - ganska mkt, beror på vad man ska göra

17. Är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? -  beror på när
18. Någon vana? -  Greja med någonting hela tiden
19. Lyckotal? -  Har inget.
20. Vad heter din bästa vän? - Alexandra Handberg
21. Hur många nära vänner har du? - 5 stycken som är mina allra närmaste, Max (pojkvännen), Ahlin, Matilda, Alexandra och Rebecca♥
22. Anser du dig själv vara "känd" i ditt område? - Hahaha jag är världskänd du vet;)
23. Vet många personer vem du är? - Rätt så många
24. Hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? - Nej inte alla
25. När var du senast med någon kompis? - Igår
26. Känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? - Nej
27. Vem sov du senast hos av dina kompisar? - Alexandra (om inte pojken räknas?)
28. Vem sov senast hos dig? - Älskling♥

Romantik:
29. Vill du ha ett förhållande? - Har jag reda!:)
30. Vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre än dig? - Sånt spelar ingen roll
31. Är du kär? - VERKLIGEN!
32. Tycker någon om dig mer än som vän? - Haha, ja :)
33. Är du redo för att satsa på ett förhållande? - Jag har ju redan ett så ja.
34. Hur långt vill du gå med din tjej/kille? - långt ♥
35. Tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? - Nej, men när jag såg Max första gången dog jag helt och håller, jag tror inte att jag sett någon tidigare som JAG tycker är så snygg/fin eller någonting. Han är finast i världen för mig!♥
36. Vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? - Ja, självklart

37. Skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? -  I am

38. I din klass? - I am

Från kram till sex:
39. Har du kramat motsatta könet? - Ja
40. Har du någongång bara velat gå fram och krama någon? - Ja
41. Har du kramat någon du tycker om inför folk? - Ja
42. Har du pussat någon i motsatta könet? - Ja
43. Har du pussat någon i medsatta könet? - Ja
44. Har du pussat den du tycker om? - Ja
45. Har du pussat någon inför folk? - Ja
46. Kysst någon inför folk? - Ja
47. Hånglat inför folk? - Ja
48. Vem var ditt första hångel? - Det minns jag inte
49. Hur många har du hånglat med under en kväll? - Minns inte, typ 4
50. Vem är ditt bästa strul? - Min älskling♥
51. Och vem är ditt senaste? - Max
52. Ditt snyggaste hångel? - Max garanterat
53. Skäms du över att hångla inför folk? - Nej
54. Haft sex med någon på offentlig plats? - Beror på hur man ser på det
55. Haft sex överhuvudtaget? - Ja

56. Blivit dumpad efter sex? - Nej
57. Har någon av det motsatta könet sett dig naken? - Ja
58. Har du gjort något av detta med de medsatta könet? - Japp!

 


SISTA FRÅGAN!
59. Hur lång tid tog detta? - 10 minuter kasnke ?

 


S som i springa och G som i Grattis

Jaha, nu var det dags att gå ut och springa av sig lite ilska, och senare ska jag bort till pappa en sväng och säga grattis till Cattis som fyller år, vill också säga grattis till min syssling Michaela som fyller 17 år idag, grattis till dom båda:) Nej nu är det dags att röra på sig. Hejdå.
over and out

Big brother

IIIIIH! Längtar som bara den. Imorgon 21.00 sitter jag och älskling bänkade framför hans tv och kikar på Big Brother!!!
over and out

U som i underbar sömn


ph: tumblr

Gomorgon på er. Har ni sovit gott? Det har iallafall jag gjort. Somnade vid 00.00 tiden och vaknade vid 04.50 men jag somnade om och vaknade 08.45:) Skönt att vakna i tid och skönt att få sova några timmar. Tänkte att jag skulle ut och springa sen bara snön lugnar sig lite. Idag ska jag njuta av min sista dag som 16-åring för imorgon fyller jag år. Ne, nu är det dags för frukost. Hejdå
over and out

sick

Hej. Det blev mys hos älskling ett tag tills jag bestämde mig för att åka hem. Med sprängande huvudvärk, kallsvettande, och illa måeende så lägger jag mig under täcket och ber för att inte bli dö sjuk eftersom att älskling ska sova här imorgon och på söndag fyller jag år:(. IIIIh. Lägger ingen energi på bloggen nu som ni kanske förstår, tillbaka imorgon om jag mår bättre. Gonatt
over and out

100% du&jag


ph: jag

'Det sötaste leendet har dom djupaste hemligheterna
De finaste ögonen har gråtit flest tårar
Det snällaste hjärtat har känt den största smärtan
Jag älskar dig♥ '  /max

Glömde ju visa vad jag fick av älskling på alla hjärtans dag. En underbar kväll självklart plus en ros och ett jätte sött kort med en text i som han skrivit (den ni kan läsa under bilden). Blev jätte glad, och jag älskar honom så otroligt mycket ska ni alla veta, han är världens bästa pojkvän!♥
over and out

Vill ha

H&M 249:-
Tryck på bilden så kommer du till sidan

E som i en melodi

Hej. Uh vad jag är trött idag känner jag. Har till och med duschat för att jag trodde att jag kunde bli lite piggare men inte det inte, har också fått i mig mat. Får ta mig en kopp kaffe så kanske jag blir lite piggare, sen ska jag ju träffa älskling om ett tag också då jag säkert får lite energi:) Men han skulle kanske tydligen ut till Överby först men jag får inte veta vad han gör där. Fyller ju år på söndag, kan ju ha någonting med det att göra. Alltså ibland är det jobbigt att fylla år och sådant eftersom att jag är en så brutalt nyfiken tjej. Det är nästan så att jag vill åka efter honom och spionera!!! IIIH, jag vet inte ens om det är någonting för mig som han ska göra men tanken slog mig eftersom att han är så hemlighetsfull! Får väl vänta och se:)
over and out

en tid i livet

ph: jag och älskling - glöm aldrig att jag älskar dig


ÄNTLIGEN LOOOOV! Nu är jag så jävla lycklig, det är lov och alla är vi lediga. Hur skönt är det inte eller?. Slippa kliva upp tidigt på morgon på grund av att det är skola, ingen tid att passa, man behöver inte tänka på att lägga sig i tid. Dags att få ta det lugnt igen, skönt! Senare ska jag träffa älskling om jag fattade allting rätt, kanske Alexandra också, men vi får se vad dagen bjuder på. Solen lyser och det är faktiskt rätt varmt så jag ska ta och mysa på baksidan efter att jag ätit tänkte jag. Vad ska ni göra på lovet?
over and out

Grattis till oss som heter Alexandra


Var du än befinner dig, så har du en famn hos mig.



Den du är idag är jag stolt över, och det ska du vara också. Du ser det kanske inte själv, men jag ser dig. Jag har känt dig i 17 år på söndag. Och aldrig förr har du varit så glad, framåtriktad och ambitiös som du är idag. Alexandra, öppna dina ögon och se vem du har blivit. Du vill saker, du ser en framtid, du är glad, du trivs i livet, du har hittat någon som ger dig det du vill ha och du har en trygghet nu, det hade du inte innan som du har nu, och jag är stolt över dig. Förr var det omöjligt att prata med dig om framtiden, för du såg ingen utan såg bara dom "lätta utvägarna" och att skolan bara var skit exempelvis. Idag vill du gå i skolan, du kämpar med dina ämnen, du har planer för din framtid, inget glädjer mig som det. 

I snart 17 år har jag känt dig. Det är väldigt många år. 17 år rättare sagt.. Haha. Och snälla, sluta aldrig att blicka framåt. Du är en fantastisk tjej med ett stort hjärta. Låt ingen utnyttja det och utnyttja det inte själv. Du förtjänar allt bra du kan få. För du är underbar!

Var du än befinner dig, så har du alltid en famn hos mig. Jag älskar dig!

/Rebecca.

F som i film.

Nu har alla åkt och det är dags för mig att lägga mig i sängen för att börja kolla på min film. Skola som vanligt imorgon och jag ser inte fram emot det alls på grund av en sak som jag inte tar upp här. Med dessa ord kommer jag faktiskt nu säga gonatt till er mina kära läsare. Sov gott:)
over and out

D som i dålig uppdatering

ph: arkivet

Hej. Förlåt för kass uppdatering idag men jag har inte riktigt haft tid. Rebecca åkte med hem och vi har bakat och kikat på film. Skulle dansat men det får vi ta om en stund istället innan han ska hem. Vid 17.30 tiden så kom Matilda och hennes mamma hit då vi fikade och tjötade en massa. Just nu sitter dom i köket och dricker kaffe. Sen när alla åkt hem så ska jag börja kolla på Schindler's List också, super nice. Någon som vill vara mitt sällskap eller? Aja nog med mig, nu ska jag springa till Rebecca eftersom att hon ropar på mig. Hejdå.
over and out

En dröm till framtid


i mitt stjärnfall, där vet jag att du finns

ph: arkivet

Gomorgon. Inatt har jag sovit kasst som fan, kände på mig att det skulle bli en dålig natt. Har legat ner, vritt och vänt i flera timmar. Förstår inte heller varför jag sitter här, borde göra mig iordning eftersom att jag börjar om 40 min. Får skjuts ändå så jag hinner nog. Efter skolan ska Rebecca med mig hem för att hjälpa mig med några danssteg, vid 18.00 tiden kommer Matilda hit och hennes mamma Nettan för att fika lite med oss, det var så länge sedan jag träffade min kära barndomsvän, så det ska bli mysigt. Annars har jag ingenting mera planerat. Imorgon kanske jag sover hos älskling efter att han kommit hem från lite party, men får se hur det blir :) Nu måste jag snabba mig, hejdå.
over and out

trötta ögon


ph: jag-cambild - någon är trött?

Jag känner mig endast trött i ögonen, men inte i kroppen eller huvudet. Hmm, hur ska detta gå? Jag är inte så trött så att jag ska sova, därför ska jag gå och skära upp frukt som jag kan lägga mig och knapra på medans jag kikar på någon gosig film tills jag somnar:) Gonatt på er.
over and out

Schindler's List

En film ni bara måste se. Jag hatar liknande filmer men jag har aldrig fastnat i en film som jag gjorde i denna. Det handlar om han som räddade 1100 judar. Ge den en chans. Ni kommer också fastna. Filmen är ju baserad på den tiden som var då, just den tiden och det är så sjukt hemskt. Jag såg den första gången i skolan och det var nog de bästa lektionerna i mitt skolliv. Se den, gör ni det inte så kommer ni missa någonting. Garanterat!
over and out

jag fatta tillslut att fria fåglar inte sjunger vackert i burar

ph: jag - cambild

Jag har egentligen inte så jätte mycket att berätta för er. Har legat i sängen sedan jag kom hem, sovit en stund och kollat på film. Skulle egentligen tränat på dansen idag men jag orkar verkligen inte så jag väntar tills imorgon då Rebecca kommer hit och hjälper mig lite:) Hon går ju i samma grupp som mig så det är ju alltid bra att hjälpa varann. Annars har jag ingenting mer att berätta för er just nu faktiskt.
over and out

Nelly High Heels Party


Ibland önskar jag bara att jag föddes ett år tidigare, liksom hade den inte varit hur kul som helst och gå på detta
Ni som ska dit kan väl njuta lite extra för mig då:(
over and out

snabb information - onödigt tidsfördriv

Gomorgon eller vad jag ska skriva. Sitter faktiskt redan i skolan och har gjort i snart en timme eller liknande. Orkade inte ta bussen så jag åkte med mamma som var tuvngen att åka vid 08.00. Nu kom min älskade blomma och höll mig sällskap, tur det tycker jag eftersom att pojken är på trummlektion. Börjar om ungefär om 20 min och jag behöver en kaffe innan därför ska jag gå ut till blomman och ta mig en kopp med honom. Vi hörs när jag kommer hem, hejdå:)
over and out


Alla ♥ dag - tack för allt älskling


ph: jag tidigar idag.


Hur har eran alla hjärtans dag varit? Min blev helt perfekt.
Älskling kom till mig ungefär 17.30 då det stod hjärtformade ljusstakar och andra ljus på bordet och fint dukat pch med en ros till honom. Han älskade maten vilket var otroligt bra. Själv fick jag ett jätte sött kort och en ros av honom, (kan visa imorgon för just nu orkar jag inte ta kort). Efter maten ledde jag honom in till badrummet där det var skumbad och tänka ljus överallt, hur mysigt som helst. När badandet fick nog så ägnade vi timmar till att bara mysa med varann, hur underbart som helst. Kvällen avslutades med att älskling bäddade ner mig i sängen och pussade lite på mig, sen var han tyvärr tvungen att åka :( Både jag och han fick iallafall världens bästa alla hjärtans dag. Kärlek till denna dagen och ännu mer till honom!
over and out


alla hjärtans dag outfit

ph: jag - JA JAG VET ATT JAG ÄR FETT BLEK

Kände bara för att vara lite söt på alla hjärtans dag så jag drog på mig klänningen :) Skulle åkt med mamma och handlat men jag stannade istället hemma och gjorde annat medans hon handlar. Så snart kommer hon tillbaka och då är det dags för att börja snabba sig så att älskling kan komma hit inom kort. Det är nog första gången i hela mitt liv som jag ens bryr mig om alla hjärtans dag. Haha. Aja, nu ska jag kika runt och skynda på mamma lite:) Hejdå
over and out

D som i dum hund

ph: jag på Casper som står på stolen och bordet. Jaja, är man vara7 månader så fattar man inte så mycket

Kom hem från skolan för en timme sedan ungefär. Skoldagrn har varit okej med endast en enda lektion som slutade hur bra som helst. Jag fick in min uppgift. Lite stolt över att jag började med den idag och skickade in den idag också, plus att Sara (läraren) tyckte att det såg jätte bra ut:) Mamma åkte iväg och handlade nyss så jag ska städa lite här hemma så att det blir fint sen blir det till att börja med det som ska lagas, efter det kommer älskling hit och myser. Hoppas detta går vägar. Hejdå
over and out

Happy Valentine Day

Alla hjärtans dag idag. Firar ni den med familj, kärleken, vänner? Eller firar ni den alls?
Jag kommer tillbringa min dag med världens finaste pojkvän med en massa mys. Exakt vad vi kommer göra kommer i ett senare inlägg. Mysigt ska det bli iallafall om allt går som det ska:)

Nu ska jag iallafall klä på mig och åka till skolan. Fryser som en idiot och har huvudvärk idag också därför kom jag precis upp ur sängen. Uh, kommer missa mycket men vad ska man göra? Får ta igen det på något sätt, men inte idag!
Efter skolan ska jag trixa med lite saker, och göra det fint:). Lite senare på dagen kommer älskling hit och då ska jag visa att han är världens bäst.
Denna dagen har faktiskt börjar riktigt bra har jag kommit på. Om man räknar bort försovning och huvudvärk. Det har snöat (ist för regn), det är alla hjärtans dag, jag fick vg på min uppgift, jag har ätit en fin och mysig frukost. Jaja, nu måste jag skynda mig. Hejdå
over and out

J som i jag önskar att du var hos mig

Med denna bild säger jag gonatt till er för nu knäpper jag på en film och kryper ner under täcket för att varva ner lite. Gonatt
over and out

Stolthet och bloggtips


ph: Matilda Kristiansson

Ville bara berätta hur sjukt stolt jag är över min vän Matilda. Jag var och kolla på konserten när hon sjöng förut, jag rös verkligen. Den tjejen har verklingen en riktig sångröst, hon har talang. Tryck på bilden så kommer ni till hennes blogg :)
over and out

T som i taggad

ph: jag-cambild


Nu är jag äntligen hemma igen efter ett danspass och efter Matildas konsert. Måste ju säga att det var riktigt underbart att börja röra på sig riktigt igen, riktigt kul också, ser fram emot nästa vecka nu! Aja, nu ska jag ta mig någonting att äta och tänka på hur jag ska göra imorgon och hur jag ska hinna med allting. Sen är det såhär, JAG VILL ATT MIN POJK SKA VARA HÄR NU :( Hejdå
over and out

Dance

ph: tumblr
collage: by me

Som jag sagt tidigare så börjar jag idag i en ny dansgrupp med Rebecca, det ska bli super kul. Efter den bär det av till N3 för att kolla på när min vän Matilda ska sjunga, det ska också bli kul :) Ska möta Rebecca om 30 min därför måste jag nu springa och göra allting jag ska så att jag hinner. Hejdå
over and out

L som i längtan till imorgon

Från hjärtat har detta sin största mening, från hjärtat så älskar jag dig förevigt
Denna dagen är lite speciell, det är alla hjärtans dag och jag hoppas att du kommer att älska den
Med en mätt mage, värme och kanske lite skumkrig så ska vi skratta medans timmarna passerar förbi
Du kommer att få se leendet som alltid kommer att finnas där
Jag har försått nu
Ja, jag är verkligen kär!♥

vi hörs efter ruschen

Gomorgon. Som vanligt så lyckades jag inte vakna i tid idag heller, vilket betyder att jag bara få slänga på mig kläder och springa till bussen ungefär. Är svintrött idag, ont i magen och huvudet. Så detta är inte riktigt min dag. Det går över får vi hoppas. Just det. 17.30 börjar min nya dans, det ska bli så kul. 19.00 så ska jag på konsert också så det blir till att springa så jag hinner ifrån dansen till konserten. Det är faktiskt min fina vän Matilda som ska sjunga. Nu måste jag ruscha. Hejdå.
over and out

G som i gonatt


ph: tumblr

Hej! Sitter och kollar på lite klipp från Big Brother 2011, är verkligen taggad för BB 2012. Ska hem till älskling och kolla på det på söndag nästa vecka, på samma dag som jag fyller år. Borde lägga mig och sova nu egentligen eftersom sömnen varit kass i helgen ;) Fast först ska jag göra mig lite te eftersom att jag fryser så otroligt mycket. Med dessa ord så säger jag faktiskt nu gonatt till er. Puss
over and out

MISSA INTE!


Han har charm ibland han med ;) ↓

ph: Max Heltorp

Förlåt för usel uppdatering men jag hamnade hos älskling ikväll och kom hem för någon timme. Igår var iallafall jag, älskling, Matilda och Ahlin hemma hos Ahlin. Vi kikade på film och myste fram tills att grabbarna drog ut oss på " apjakt " i skogen. Många skrik och skakade händer må jag lova. Vid 12 tiden kom älsklings pappa och hämtade oss. Väl hemma så blev det sängen direkt. På morgonen idag fick jag åter igen frukost på sängen av världens finaste pojk. Dagen har enbart gått ut på att mysa och ta det lugnt :) Nu sitter jag i sängen och tjötar med Alexandra. Ska försöka komma i säng i tid idag också, för imorgon är det skola och jag känner för att vara pigg för en gång skull. Haha. Hejdå.
over and out

Bye bye bebs

free gif maker
Hej. Nu har jag fått mat i magen och allt är bra. Nu ska jag springa till bilen för att dra mig till älskling :) Vi hörs ikväll när jag kommer igen vilket jag inte vet när det blir. Hejdå
over and out

ingen jiddrish

aaaaaa nu är det ju så att Alexandra hoppade in i duschen och sa åt mig att blogga åt henne. Grym pojkvän som jag är så gör jag ju det :D chipsen finns till hands och det står 2-1 till Manchester United. gäät. Jag och Alex har varit tillsammans i 3 månader idag också, en fin merit som är värd att hamna på CV:et. Gav kärringen frukost på sängen imorse också.
Ikväll möter Barcelona Osasuna på bortaplan. Förra gånger blev det 8-0 till Barca! Repris kanske??
Älskar dig Alex, 3 av många månder är nu förbi :D♥

(Alexandra kan skriva något mer sen som ni faktiskt vill läsa om..)

/Sönder riven pojkvän !

Ge mig sommar, ge mig värme

ph: tumblr
collage: by me

3 månader fyllda av kärlek

Jag har aldrig älskat någon såhär mycket, och jag tror aldrig att jag känt mig såhär älskad. Att få fylla mina dagar med dig i mitt liv är värt guld för mig. Jag hoppas verkligen att jag får dela många år med dig, om inte hela mitt liv. Tack för att du kom in i mitt liv, tack för allting. Du är värt guld älskling!
/ din föralltid

P som i puss och hej

online gif creator
Förtillfället så är älskling och handlar men dom är snart påväg hem igen. Då blir det mys för fulla muggar. Kommer inte blogga mera ikväll tror jag så ni får ha en underbar fredags kväll för det ska jag ha. Hejdå:)
over and out
Online gif creator

let's do it

Nu var rummet fräsch och fint igen, som nytt kan man säga:) Om någon timme eller liknande så kommer älskling äntligen hit, vi ska ha riktigt mysigt. Mor och Janne åker till Åsaka så vi blir hemma själv, myspys:) Under tiden som jag väntar på honom så kommer Alexandra hit och tar en långpromenad med mig. Skönt att komma ut och gå lite tycker jag faktiskt. Nu ska jag ta mig en koppkaffe lite fort innan hon kommer. Hejdå.
over and out

snabb information

Sådär då. Nu har jag tagit mig en underbart skön dusch. Ska strax städa upp det sista i rummet sen blir det en kopp kaffe och lite film innan älskling kommer hem. Pojken är ju på gymmet nu och blir lite biff ;) Haha. Nu ska jag plåsa håret och sen fortsätta med rummet. Hejdå:)
over and out

jag kan inte förklara min kärlek till just dig

ph: tumblr
collage: by me



B som i boxning

Då blir det på med handskarna för att få ut lite tankar ur hjärnan genom slag på säcken, hjälper alltid:)

S som i så mysigt

ph: arkivet

Gomorgon på er. Ligger i sängen och vet inte vad jag ska göra riktigt, kikar just nu på film och tar det lugnt. Är hemma från skolan idag vilket jag önska att jag aldrig var, men men. Ska iallafall in i duschen om en stund och städa lite i mitt rum, damma och sådant. När mamma kommer hem igen tänkte jag beställa mig en bok tänkte jag så att jag kan komma igång med mitt läsande igen. Ska ta mig en promenad sen med hunden också. Ikväll kommer älskling hit och han sover här inatt för imorgon har vi 3månader:) Nu ska jag kika runt lite sen sätta igång med saker och ting. Hejdå.
over and out

Grattis min ängel

Grattis på din 18-års dag min älskade ängel. Du ska veta att jag tänker på dig och saknar dig ännu idag.
Hoppas du får en fantastisk dag vart du än är, jag älskar dig!
Vila i frid älskade ängel!

s som i studio


Hej. Sitter just nu i skolan och gör inte så mycket alls. Lärare är sjuk och vi har engelska egentligen men vi gav upp så nu sitter vi inne i studion istället där musiken flödar fram. Riktigt nice låter det:) Träning inför konserten är ju bra. Ville bara springa iväg och skriva lite till er när jag ändå hade tid för det. Matilda och Lisa kommer hit om någon timme för att möta upp mig och älskling då det bär av hem till mig. Vet inte riktigt vad vi ska göra men det är väl sådant som märks. Nej nu ska jag springa in i studion till min älskade och kramas på honom. Hejdå.
over and out


s som i sensovare


ph: jag-cambild

Gomorgon. Sovit gott?
Som vanligt så vaknar inte jag i tid och har nu väldigt bråttom. Ska ¨åka om typ 15 minuter och är inte klar än. 11.00 är det möte men innan det - skola. Efter blir det hem och plugga matte tror jag. Vill klara detta nu. Nu måste jag snabba mig, hejdå.
over and out

s som i så ska det vara

ph: arkivet

Sådär, nu är snart denna dagen också slut. Skolan var rätt okej förutom att jag lyckades göra någonting med min vänster arm/hand så den har tappat styrkan, det är jobbigt att röra den och sånt, måste anstränga mig. Haha. Inte så kul egentligen men ah. Har suttit och fyllt i papper och sådant inför imorgon eftersom att jag ska på ett möta då. Vet inte om jag ska till skolan imorgon heller, det beror på hur allting slutar. Aja tillbaka till min dag. När jag slutade kom mamma och Rebecca till skolan och hämtade mig, då drog vi oss hem till mig där det slutade med kladdkaka och några koppar kaffe i soffan med plugg och film, perfekt. Fick en liten köpare också, min älskade vänn Rebecca ville så gärna ha ett linne och en tshirt av mig, varför inte bara sälja dom då eftersom att dom bara hänger i garderoben, haha. Nu ska jag greja lite med bloggen och sen ringa älskling, hejdå.
over and out

inspiration


ph: tumblr - collage: by me

K som i kaffe


Nu blir det en kopp kaffe efter kladdkakan. Kanske kan pigga upp mig lite också. Har gått och blivit galen på min arm. Jag kan knappt använda den för jag skakar i handen och armen är helt borta typ. Får hoppas på att det blir bättre tills imorgon bara:) Nu ska jag dricka mitt kaffe och kolla på film. Hejdå.
over and out

i som i inte normala

gif creator
inga kommentarer...

Fina vännen Rebecca är här och vi har precis ätit :) Då var det dags för bakning :D Eeeheee! Rebecca har städat huset. PÅ EGEN VILJA. Hon kan ju inte bra alltså!. Nu måste jag hålla koll på henne så hon inte river huset. Hejdå
over and out

h som i host


ph: tumblr

Gomorgon, jag hoppas på att ni sovit bättre än vad jag har gjort inatt. Låg vaken och somnade helt och håller runt halv 4 inatt. Har hostat så att tårarna sprutat, och tappat andan på grund av det. Usch och fy säger jag bara. Skoldagen lär blir rätt seg. Efter skolan åker jag fan hem och sover eller någonting. Orkar inte ens gå till skolan idag egentligen, men tyvärr så måste jag ju gå dit :(. Aha, nu ska jag upp och börja göra mig iordning, ingen ide att ligga här i timmar. Hejdå.

vi ses i mina drömmar

ph: 1: Lisa - 2: självutlösaren - två av bilderna från idag

Nu är det nog snart dags för sängen för min del. Behöver lite värme känner jag, ligger här och fryser som en jag vet inte vad. Jag får krypa ner under täcket och hoppas på att det blir varmare. Gonatt på er!
over and out

Bloggtips - Rebecca

Hon skriver om sin vardag, musik, tävlingar osv. Detta är en riktigt trevlig blogg må jag lova. Rebecca är en vän till mig, en barndomsvän som alltid ställer upp för mig även om vi glidit ifrån varann, än idag förstår hon mig som ingen annan gör och jag är så glad att hon fortfarande finns där för mig även om vi inte umgås som tidigare. Kika nu in på hennes blogg och gör henne riktigt glad, det är hon värd. Genom att trycka HÄR eller på bilden så kommer ni till hennes blogg. Kram
over and out

jag bad bara om lyckans minut

gif animation maker
Nu drar jag mig strax ut till bussen för att åka mot Fridaskolan och möta upp Matilda och Lisa. Efter det bär det av hem till Lisa :) Vi hörs ikväll igen när jag nu kommer hem. Hejdå
over and out

this time

ph: arkivet


Hej. Kom hem från skolan för en liten stund sedan och håller på att somna. Sitter just nu och mölar i mig nyttigheter och väntar på att jag ska ta bussen för att möta upp M och L. Dagen än så länge har väl varit rätt okej, hoppas på att det bara blir bättre hela tiden nu. Längtar till helgen då jag och älskling har 3 månader. Aja, nu ska jag vila lite, hejdå.
over and out

om du bara vill så kommer jag alltid älska dig

how to make a gif
Sådär, nu tar jag bussen för att göra ett ärende och sedan vidare i skolan. Hejdå:)
over and out

s som i sing for me

ph: arkivet
Gomorgon, har ni sovit gott? Det har iallafall jag. Jag har sovit så gott så jag nästan vägrade att gå upp ur sängen imorse, det var så underbart att ligga och dra sig lite. Aja ska snart fixa mig sen ska jag på ett ärende och efter det är det skola. En lektion idag eftersom att musikproduktions läraren är sjuk. Dagen slutar 11.30. Då blir det hem och städa som jag lovat mig själv, kanske ut och springa en sväng? Jag vet inte. Senare ska jag träffa Matilda och Lisa för vi ska göra en sak som kommer bli så otroligt nice. Nu måste jag snabba mig,hejdå.
over and out

v som i varför är du inte här?


ph: tumblr

Då var denna måndagen avklarad, riktigt mysig har den varit ändå. Började med skola där jag dock bara hade en lektion, efter den drog jag mig hem för att fixa naglarna och sådant, sen blev det till att åka mot Matilda då vi drog oss ut och sprang. Kallt må jag lova men otroligt skönt! Vi tittade på älsklings träning också, kul var det. Mor kom och hämtade mig hos Matilda för en stund sedan. Jag avslutar nu dagen med ost macka och en kopp te. Perfekt! Gonatt
over and out

n som i nu var dom borta


ph: jag - cambild

..Och där var de långa naglarna borta. fyfarao vad ont det gjorde att ta bort dom, där jag har plåster på där hade jag fastnat så skinnet åkte av vid nageln, svider som aset kan jag lova. Fick dra med sax under naglarna så dom skulle släppa liksom. Sista gången jag tog av naglarna själv iallafall, nästa gång får jag gå till en sallong för att göra det. Aja, Alexandra är påväg hit. Tänkte egentligen åka till älskling, men jag hinner inte. Ska försöka gå i mig lite mat sen om ett tag ska jag ta bussen för jag och Matilda ska träna. Underbart. Nu ska jag måla klart naglarna innan Alexandra kommer,hejdå.
over and out

Mr. Heltorp våldgästar med våld

Bilden: När min älskade Alexandra gav mig frukost på sängen!♥
Tänkte bara säga att jag hörde Alexandra sjunga idag för första gången, ochd et var tamefan det bästa!
Talang säger jag bara! SJUKT STOLT ÖVER DIG, ÄLSKLING!! ♥♥♥♥♥♥♥

d som i dom ska bort


ph: jag-cambild, nu ska naglarna bort

Hejsan, kom hem från skolan för ungefär 30 minuter sedan. Skoldagen har gått super fort, sofie och jenny var sjuka så det var inga lektioner förutom musik där vi tränade för konserten,riktigt kul. :)Nu är jag hemma, just nu skriver jag lite och ska strax försöka få bort mina naglar = fixat dom. Orkar inte betala 400 för att göra nya just nu så tar bort dom ett tag. Ikväll ska jag ut och springa, det är bestämt nu. Orkar inte sitta still såhär längre. Så nu jävlar! Vi hörs.hejdå.
over and out

kärlek, drömmar, planer och framtid

Detta är en låt och en bild som väcker så otroligt starka känslor inom mig. Låten fick jag av älskling och jag känner just nu hur mycket det känns inombords. Låten väcker så många underbara känslor, jag kan verkligen inte sluta le när jag lyssnar på den. Han vet hur mycket jag vill ha ett barn, men smarta som vi båda är så tar vi det lugnt eftersom att båda fortfarande går i skolan och inte är redo alls för en liten bebis. Påsamma gång som jag lyssnar på denna låt så ser jag bara bilden framför mig, jag vet inte riktigt varför, men jag gör det bara. Att han en dag ska få hålla mitt barn, att jag en dag ska få skaffa familj med honom är min största dröm. Jag önskar att åren kunde gå fortare, att jobbet kom som serverat, att vi flyttade på en gång. Detta kanske bara är ett tecken på att jag verkligen vill leva med honom, att jag älskar honom påriktigt, för det är just det jag gör. Jag känner mig som nykär än idag, känslorna bubblar i magen och jag blir nervös så fort jag ser honom. Jag fick ett sms av honom där han skrivit att han vill flytta ihop med mig nästa sommar, då jag är 18 och han 17 (han fyller i juli så han är ett halvår yngre än mig), självklart sa jag att jag verkligen ville det och att om vi fortfarande håller ihop då(vilket jag innerligt hoppas att vi gör.) så kommer det att hända. Jag kom och tänka på att han fortfarnade är 17 då och tvekade på om han skulle få flytta sådär då. Igår fick jag ett sms då han skrev att han fick göra det, han fickn flytta med mig även om han vad 17, jag menar han fyller ju snäppet inpå ändå. Alla planer gick som bildspel i huvudet, jag bara såg allting framför mig och lyckan blev större, allt vi planerat ska hända, det ska jag se till nu. JÄVLAR VAD KÄR JAG ÄR.

r som i rusch


ph: jag-cambild

Bussen går om 3 minuter dags att ruscha till bussen, school time. USCH!

s som i school


ph: tumblr

Gomorgon. Sitter i sängen och hostar ikapp med mig själv, tusan så ont det gör. Aja, men farligare än så är det ju iallafall inte :). Om en timme åker jag till skolan och jag är som sagt så lite taggad som möjligt. Matte första timman (1,5). Efter lunch ska vi träna inför konserten vi ska ha och det betyder att jag ska sjunga. LYCKA TILL säger jag bara. Kommer hosta fram alla orden istället för att sjunga ut dom. Haha. Nu måste jag springa och göra mig iordning lite fort, detta lär bli en segar dag i skolan. Hejdå.
over and out

sista för idag


ph: jag

Sådär då, efter att ha fått någonting i magen, fördig kikat på bloggar och läst lite så är det dags för sängen. Är så sjukt trött så jag tror snart att jag glömmer bort mitt egna namn. Imorgon är det iallafall skola och jag känner mig inte taggad alls inför den. Efter skolan ska jag hem och greja lite sen är det dags för träning framåt kvällen. Super skönt ska det bli! Nej, nu orkar jag inte skriva någonting mera. Sov gott, gonatt.
over and out

att fylla år för mig känns...

...Jobbigt.
Om 2 veckor exakt idag så fyller jag 17 år. Jag gillar verkligen inte att fylla år, man får ju saker av andra utan att kunna ge någonting tillbaka. Hade jag kunnat så hade jag gett en sak eller någonting till varje person som gav mig någonting när jag fyller år. Det är verkligen hemskt att bara tacka och ta emot utan att få ge tillbaka. Nu när jag fyller 17 så har mina fina vänner planerat någonting som jag inte får veta om, vad det än är så tror jag, eller jag är rätt säker på att jag kommer bli riktigt glad, men... Jag hatar att ta emot, att stå och le när jag inte får ge någonting tillbaka som gör dom glada liksom. Det är riktigt jobbigt faktiskt. Jag får ge tillbaka dagen efter eller någonting, kanske bjuda ut som på en fin middag eller någonting liknande, ge dom någonting dom verkligen vill ha, jag vet inte. Får ta reda på vad dom skulle vilja ha av mig tror jag. Kan inte bara ta emot sådär, måste få vara snäll mot dom också. Även om det är min födelsedag. Fylla år är alltid kul i denna ålder, man blir äldre, vuxen, om ett år får jag gå ut på krogen, köra bil, göra vad jag vill osv. Känslan finns ändå där hela tiden, känslan utav att skratta, le och ha super kul utan att få ge tillbaka, alltså nej. Det går inte bara.
over and out

underbara timmar, ta aldrig slut


ph: Matilda Kristiansson - bild från förut

Känns som jag har varit borta från bloggen i år och dar men det har jag ju ändå inte liksom. Dagen har jag iallafall spenderat med Lisa och Matilda. Åkte till Matilda vid 12 tiden imorse, blev till att hoppa in onepiece för båda sen hoppa ner i soffan framför film. Perfekt. Senare träffade vi Lisa också, heeeelt galen kväll må jag lova. Vi drog till med en fika på strandgatan, vilket vart helt fantastiskt! Denna dagen slutade med att vi hamnade hos älskling och där stannade jag till mamma kom och hämtade mig:). Nu ligger jag här i sängen, trött som en jag vet inte vad. Är sjukt taggad på att träna. Så det drar jag till med imorgon. Hejdå.
over and out

B som i bär

ph: jag

Sitter i sängen och fryser som bara fan alltså. Ska dra mig hem till Matilda om en  stund för hon passar sin syster och ville ha mig som sällskap :) Så vi ska båda hoppa ner i var sin onepiece och kika på  eva och adam. Pratade med min pojk senare igår vilket var bäst! Nu måste jag äta min bär och allt, mumms. Hejdå.
over and out

Födelsedagsbarn

"Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i  hundrade år
ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva ut i hundrade år.
HURRA HURRA HURRA, GRATTIS REBECKA!:D"

Denna tjej har nu fyllt år,varför inte hylla henne med ett stort grattis då?:)
Gör henne glad när ni ändå är i farten och kika in hennes blogg som ni hittar HÄR. Hon skriver om allting och det är alltid lika kul att läsa. Jag är följt bloggen länge, börja du med. Du blir inte besviken. Jag LOVAR, en go tjej är hon:)

SBM FFS

how to make gif
ingen kommentar.......


Då drar vi då, bio för full rulle. Hejdå
over and out

B som i bio time

Bokat och klart. Ikväll blir bio med bäääästa Matilda;). SBM säger jag bara!
over and out

5 är min sista siffra för idag


ph: jag - du har verkligen ett hjärta av guld älskling

Gomorgon kanske jag inte borde säga. Vaknade vid 10.00 tiden, men har myst fram tills nu med älskling. Matilda kommer hit om ungefär 20 minuter eller liknande. Då är det dags för att hoppa in i en dusch och få ordning lite på mitt rum, kan ju behövas det också:) Ikväll kanske det blir bio med Matilda men det är inte hundra än, vi får väl se vad som sker. Nu ska jag försöka få bort det onda i magen, haha. Hejdå.
over and out

Två bilder från kvällen



ph: Matilda
bild1: - vi tjockar oss
bild2: - jag och hanna


Slänger bara fort och lätt in två bilder från kvällen

leendet blir större ju närmare du är mig

ph: jag

Älskling ringe för en liten stund sedan och ta att konären var klar, så nu käkar han, efter det så kommer han hit och gosar med mig. Kvällen blir bara bättre och bättre ju fler minutrar som går, även om jag är sjuk ;). Har tillbringat senaste timmarna med alexandra. Hon skulle ta sig en runda på krogen så jag fixade till hennes hår också, så nu han hon super fin. Längtar tills på söndag också för då ska jag och Matilda åka skridsko tidigt på morgonen, eller ja runt 10 tiden. Ska bli så jädrans kul iallafall. Skriver nog inte mera här idag men vi hörs imorgon igen som vanligt. Sov gott när ni ska nassa, hejdå:)
over and out

vad hände?

ph: Jag- tydligen har min hund börjat röka.........haha

Sitter i sängen med Alexandra. Matilda och Hanna drog sig hem vid 7 :( Så Alexandra fick komma och hålla mig sällskap fram tills att älskling kommer. Är för sällskaps sjuk idag alltså. Vi har inte gjort någonting speciellt mera än att kika på film och tjocka oss med massa godsaken. Har ingenting mera att berätta för er därför hörs vi senare. Hejdå.
over and out

INTÄRNT SÅ DET SKRIKER OM DET, ELLER HMA

gif animator
Vem säger att brudar är normala?

Sitter i soffan med Hanna och Matilda. Vi har precis mölat i oss ben&jerry's, energidrickor och varmchocklad. FFEEEEEETT gött. Skratt kväll må jag lova med en strippstång till hands;) Bye!

jag förbereds på det värsta


ph: jag förut

Blogg.se har krånglat under kvällen så har inte kunnat skriva så mycket, men nu är jag tillbaka igen. Denna dagen började med skola, och dagen har varit så sämst så det finns inte. Älskling kom hit vid halv 8 och det var det som rädda det mesta. Vi har bara legat och pratat plus myst. Så underbart att koppla bort. Har ju lyckats bli snorig som en barnunge och sen skaffa jag mig halsont ochpendlande feber. Låter väl underbar?;). Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Tricka te och se på film låter helt fantastiskt, attans att pojken inte stannade säger jag bara. Hejdå

..så var det för din skull


A som i apelsin

Just nu är bloggen lite knas, ska försöka fixa det. Annars skriver jag när problemet är åtgärdat. Älskling kommer hit någon gång också så ja. Mys med honom. Hejdå.
over and out

håll fast mig annars går jag nu


ph: jag förra året

Nu hoppar jag ner under täcket, läser lite, kollar film och försöker sova tillslut. Imorgon är det skola igen och jag vet inte alls om jag ska dit. Sånt som märks tror jag. Har inte fått feber än vilket är tur men det känns som om den är på gång. Hoppas att jag inte blir för sjuk för skola eftersom att jag har prov som faktiskt måste göras :(. Gonatt
over and out

V som i värme


ph: jag

Fy vad jag fryser, ge mig värme nu. Jag som aldrig blir såhär sjuk. Det går säkert över tills imorgon, men ändå. Det är ett under om det bryter ut på mig nu, det vore rätt skönt så jag slipper blir små hängig hela tiden. Tecknad film och go kvällsmat, bara pojken som saknas nu, sen skulle allt vara perfekt.
over and out

Det är du och ingen annan

ph: Max Heltorp.
Glöm aldrig mina ord - jag menar det verkligen.


Gokväll på er. Sitter här och snorar ihjäl mig. Kvällen har varit helt perfekt med en massa skratt må jag lova. Skulle städat och en massa nödvändiga saker idag men så blev det inte. Matilda mötte upp mig efter skolan och då bar det av hem till mig. Framåt kvällen kom Alexandra hit och då började vi röra på oss lite. Kan ju inte bara sitta i soffan hela kvällen om man säger så ;). Nu ska jag göra någonting varmt att dricka sedan blir det någon gosig film. Hejdå.
over and out

idiot till hund

7 månader men fan inte normal än

kvällen är räddad bye bye boys för några timmar.


Dags att röja staden,vi hörs om jag överlever ;)
Längtat som fan, nu är det dags brudar!

det du inte kommer tro på kommer jag inte tala om för dig


ph: jag - cambild

Gomorgon på er. Natten har varit rätt okej, haft lite småsvårt att sova men tidigt vaknade jag ju iallafall, tidigare än vad jag behövt. Sitter just nu i sängen med skrikande mage, så jag borde äta någonting nu faktiskt. Skola idag då, börjar 10.10 idag men åker nog dit tidigare för att plugga. Känns onödigt att sitta hemma när jag kan göra nytta någon annan stans:) Efter skolan är det träning, städning och plugg som gäller. Nu ska jag ta mig någonting att äta. Hejdå.
over and out

RSS 2.0