Dags för sömn

Sitter i soffan, kikar på gamla Big Brother avsnitt och gosar i älsklings tröja. Ska faktiskt hoppa i sängen och knäppa på en film som jag förhoppningsvis somnar av. Det är dags så att jag kommer upp i tid imorgon. Gonatt på er:)

Hat

Jag tycker det är så jävla tråkigt och det gör ont att bli behandlad som skit dagar in och dagar ut. Jag borde inte skriva det här på bloggen men jag orkar inte bry mig längre. Är det bara ett tonårsbeteende du har eller är det såhär du kommer vara. Du ska veta att det är inte kul längre att du ständigt har ett sådant sätt mot mig, du gör mig riktigt ledsen och för mig känna mig dålig och falsk som du sa att du var. Som jag sa, jag borde inte skriva det på bloggen, inte såhär öppet men du har sårat mig tillräckligt nu så jag lägger inte energin på att hålla det inom mig längre. Jag ställer upp för dig hela tiden, lånar ut dina saker, låter bli att bli sur när du tar mina saker utan att jag vet det, låter dig vara även när du gör sönder mina saker som tex mina skor du fick låna för att jag ville vara snäll mot dig. Du får mig att känna mig helt jävla värdelös och det var därför jag höll mig på sidan i några dagar. För att du skrattar mig i ansiktet när tårarna rinner. Jag hoppas att detta bara är en tonårsbeteende för detta klarar jag snart inte av längre, jag sjunker till botten och dit vill jag inte igen. Det är som om alla rullar ut röda mattan för dig, kysser dina fötter och bär dig dit du ska men ändå visar du inte tacksamhet. " Säger jag att du inte får låna dom får du väl damp på mig" 
- Ja det får jag.
Vad är det för något. Jag är alltid rädd för att säga saker till dig för du blir sjukt arg på mig då även om jag har rätt i det jag säger, och det är väl inte okej, att jag känner mig rädd? Det är så jävla fel. Nu är jag så trött på dig att jag vet inte hur jag ska göra. Du har fått mig att slå sönder en vägg, göra sönder glas, sparka i saker, slå sönder mina händer, men ändå stannar du inte upp. Ändå tänker du inte efter. Du säger att jag är falsk och  dålig för att jag inte gör allt du säger åt mig att göra. Hur kan du säga så när jag i slutet gör allt du säger, när jag äntligen lyder dina order, hur kan du? Jag har gått igenom ett helvete, kämpat för att stå upp idag och när jag äntligen står så bryter du ner mig när du egentligen ska hålla upp mig. Jag förstår inte, jag förstår inte heller varför ingen sätter en punkt på det beteendet för det är inte bara jag som reagerat. Kom på varför. Ni andra är så sjukt fega, så jävla rädda för allt, så ni fortsätter bära henne dit nu vill. Fyfan är mitt sista ord..Fyfan

möjlighet

Det känns som om kvällen aldrig tar slut. Tänkte faktiskt att jag skulle gå ut på en promenad och sedan hoppa ner i sängen, ska ju upp tidigt imorgon. 07.30 hoppar jag in i bilen och rullar till gymmet. Imorgon kommer Matilda hit också, vet inte vad vi ska göra men det märks väl imorgon det:) Vet faktiskt inte vad jag ska skriva mera nu, så jag avslutar detta inlägg så kanske ni får ett gonatt inlägg sen. Hejdå.
 

tråkig kväll

Tänk att befinna sig här ↑
Skulle inte tack nej. Denna kvällen är riktigt kass kan jag ju lova er, riktigt kass. Skulle vilja åka iväg någonstans nu faktiskt, göra någonting annorlunda. Blir ju deprimerad här och rätt irriterad. Aja, allt går inte som man vill, allt är inte alltid 100 % bra, men vad ska man göra åt det, bara att vänta på att det ska bli läggdags så man kanske kan vakna upp och ha det bättre. Vi får väl se hur Alex humör är imorgon då;) Kärring på denna kväll. Förlåt för griniga mig men så kan det bli. Hejdå,
 

Det hänger i luften

ph: jag - cambild
 

Hej. Gu vilket värme det är ute, hemskt faktiskt för det är så himla kvavt:( Åskan hänger i luften. Jag hoppas verkligen på att det brakar loss totalt snart så att solen kan komma fram snart. Har iallafall varit iväg en sväng och tagit en kaffe med Matilda och Lisa, riktigt mysig. Tjötat en massa har vi också. Sedan skulle de iväg på fest eller liknande så jag drog mig hem, sånt har jag inte tid med, eller lust vill säga, haha;) Nu sitter jag iallafall i soffan och har super tråkigt och pratar lite med älskling. Ska nog knäppa på en film och ta det lugnt. Hejdå.
 

outfit - 30 juni

Skor : Nelly.se - 450:-
Shorts: Bikbok - 300:-
Klänning ( uppvikt): Nelly.se - 399:-
 

En fin vän

Det finns många människor jag tycker väldigt mycket om, men på många olika sätt. Som min bror, jag älskar honom som min älskade storebror. Som Max, jag älskar honom för att han är världens bästa pojkvän. Det är inte  dom jag ska säga någonting om nu, utan det är om min fin vän Matilda. Vi delar mycket, många hemligheter, minnen skratt och tårar. På kort tid har vi kommit närmare varann och jag älskar det. Som jag sa till henne. Innan jag träffade henne + de lilla gänget (pojkarna) så kände jag inte mig själv, var tveksam, osäker och rädd. Nu har jag hittat mig själv, jag har hittat den rätta " sidan ", här trivs jag. Matilda är en tjej jag kan ringa vilken sekund som helst. Bara prata allmänt eller om någonting speciellt, hon lyssnar alltid och pratar tillbaka. Hon ställer alltid upp, hon säger det inte bara utan hon gör det verkligen. Hon säger alltid vad hon tycker och tänker, och med henne vågar jag alltid vara mig själv. Jag backar inte för någonting. Det roligaste av allt är att vi hittar alltid på någonting kul, vi skrattar alltid tillsammans. Även när någonting tråkigt har hänt så står leendena och skratten på topp. Jag finner inte ord för att beskriva hur bra denna tjej är, en sådan fin vän vill ALLA ha. Ni som inte träffat henne har missat någonting..Påriktigt. 
 
 
Älskar dig min vän!♥

Musik

Ännu en bra cover hon gjort, dock tycker jag inte att denna var lika bra som den förra men hennes röst är fortfarande helt fantastisk.
 

Tiden är inne

Nu tycker jag själv att det är dags att hoppa in i duschen och bli lite fräsch så att inte hela dagen försviinner iallafall. Funderar på att dra ut mamma till Överby sen också och se om jag kanske ska köpa hem en fin klänning. Vi får väl se när hon slutar och vad jag ska göra och så. Skulle faktiskt vilja ta en ute dag och njuta av solen när den väl kikar fram då och då. Det ska tydligen vara kasst väder hela Juli nu. Fyfasen alltså! Och om exakt en månad fyller älskling år, vad tusan ska jag köpa till honom då. Får komma på någonting bra, börjar bli tid för det också nu, haha. Hejdå.
 

Sen morgon

ph: jag när Matilda gjorde mina naglar
 

Gomorgon. Usch nu vaknade jag sent igen, får ändra på detta tror jag. Har iallafall hunnit äta lite frukost och sånt.  Kanske ska träffa Matilda och Lisa senare men vi får väl se vad som händer, just nu ska jag bara ta det lugnt för en gång skull:) Hörs sen. Hejdå
 

En dröm till mardröm

ph: arkivet
 

Då är jag hemma igen och det känns jätte konstigt faktiskt. Har inte sovit hemma själv sen i måndag till tisdag. Fast det har varit skönt att komma hem ifrån också. Förut var jag och älskling på gymmet men båda hade 0% energi så jag ska träna lite imorgon på morgonen också tänkte jag. Behöver komma in i rutin. Jag skyller faktiskt på väderomslaget för det är så otroligt många som blivit sega som bara den för att kroppen inte får vänja sig. Aja, nog med det. Nu ska jag knäppa på en film och sen sova. Imorgon kommer bild upp på mina nya naglar jag gjort:) Gonatt.

Förlåt för min frånvaro men nu är jag tillbaka

ph: arkivet
Förlåt för min dåliga uppdatering, men en paus har varit behövlig. Min vecka har varit toppen iallafall, även vädret. I tisdags åkte jag ju som sagt till Göteborg med Matilda en riktigt snabb sväng, efter det blev det till att åka tillbaka till Trollhättan för att ta en sväng till Överby. Hittade inte det jag skulle hitta men jag kom iallafall hem med ett paket gelénaglar som Matilda fixade på mig och ett snyggt linne. På kvällen bestämde jag mig för att trampa hem till älskling, och här har jag stannat. Sitter just nu vid hans dator medans han nördar FIFA. Idag har vi inte gjort någonting mera än att träffat Alexandra och kollat på Prison Break. Super mysigt. Ska även med älskling till gymmet 21.00 ikväll och bli av med all skit man ätit. Hahaha. Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva faktiskt. Skriver mera när jag kommer hem för dit ska jag idag. Saknar min säng lite faktiskt. Hejdå.

Att vara liten

ph: En gammal bild på mig och pappa när jag var liten
 
 

Gud så man längtar tillbaka, när man kunde bäras runt överallt, sitta i knät utan att det kändes fel, hoppa upp i famnen. Allt var roligt, enkelt och en ren lek, ingenting var hinder, det fanns inte ett enda. Jo den enda sorgen som fanns, som kom till, som hamnade där mitt i lyckan var hindret " att växa ifrån ". Att man en dag skulle tvingas växa ifrån att bli buren i pappas famn, att man skulle tvingas växa ifrån att ständigt sitta i knät var ingenting man då trodde skulle hända, men det hände. Det var ingenting man ville, man ville stanna kvar där. Helt plötsligt kom problem in i bilden, eller problem och problem, man tvingades göra saker. Gå till skolan, vara själv utan pappa i detta fall, äta med egen kniv och gaffel, och det värsta av allt..Sitta på en egen stol och inte i pappas knä. Att sitta i knät var så underbart, att bara vara där utan att någon drog ner än, utan att det var fel. Idag, när man är så mycket äldre, i mitt fall 17 år så skulle man göra allt för att komma tillbaka dit, komma tillbaka till tiden då morgonrocken var förstor så att man snubblade fram, när sängen var så hög att man fick kämpa för att komma upp, när man fick en gonatt puss i pannan innan man skulle sova och när man var lyckligast i världen när man hörde sitt namn ropas när man satt bland de andra barnen på dagis. " Alexandra, dags att ta på sig och åka hem ". Hör de klumpiga stegen i huvudet från när man försökte springa så fort man kunde för man visste vem som väntade på än, vem som precis kommit dit för att hämta än och åka hem till allt efterlängtat. Jag minns också de gånger man skulle lämnas då tårar sprutade ur ögonen och man bara skrek. " PAPPA!" Liggandes på golvet, sparkandes så försökte alltid, varje dag en fröken få än att glömma vad som nyss hände. Efter 2 minuter var det över och lyckan var tillbaka. Nu tänker jag sluta skriva om detta. Jag tror ni har förstått att jag älskar att vara lite, ta's hand om och bara bli älskad. Mitt måtta i ett år till är " var barn så länge du kan, snart är det dags att vara vuxen ". 
Om åtta månader är mitt barnliv över och det är dags att gå in i en annan värld..fast...hehe, om jag ens tar steget dit. Jag tror att min hjärna alltid kommer vara 10 år och lycklig. Hejdå

++++


Cover

Helt fantastisk. Jag skulle kunna göra allt för hennes röst. Mitt mål ska vara att göra en cover på denna låten helt ren och fin. Hon har lyckats så varför inte jag med lite träning. Tillbaka till Maria. Är hon inte riktigt duktig?
 

I väntan

ph: jag - haha oj kolla mitt ena öga öga, solen skiner
 

Jaha ja. Då sitter man i soffan och kikar på tv och dricker morgon kaffe. Väntar på att Matilda ska smsa och säga att hon och Elin är vakna eftersom att vi ska smaska i oss frukost på Espresso house innan det är dags för Göteborg. Eftersom att jag var vaken såpass tidigt så är jag ju redan klar. Det som saknas är mina kläder jag ska ha på mig ute haha. Aja, det är väl bara att vänta då antar jag, får kika runt och se om jag fastnar för någonting som kan fördröja min tid. vi hörs om en stund:)
 

Vad händer?

Gomorgon. Klockan är ju ändå halv 6 på morgonen och det är sommarlov. ÅÅH jag blir galen! Vaknade för en timme sedan och har försökt somna om men det får fan inte, blir så otroligt arg. Jag tror jag vet vad det beror på. Jag sover inget vidare när jag sover själv. De tre nätterna nu som jag sovit med älskling så har jag sovit hur skönt som helst, och jag har sovit mera än 3 timmar, och nu inatt när jag sovit själv har jag sovit kasst i 3 timmar. Jag behöver min pojk för att kunna sova:( Aja, han sover lika kasst han eftersom att jag nyss fick sms om att han befinner sig på gymmet nu, gaaalet! Nej ska upp och göra kaffe och kika på film. Hejdå
 

Till sist

Efter att jag druckit upp mitt te och låtit naglarna torka helt så ska jag faktiskt krypa ner i sängen för några timmars sömn. Klockan är ställt på 09.00, tänkte se till att få en lugn och skön morgon för en gång skull. 12.56 bär det av till Göteborg för mig och Matilda då jag ska kika efter någonting snyggt och bara ha en bra tag. Hoppas vädret följer drömmarna, solen kanske kan kika fram? Aja, nog om det. Gonatt på er.

Bara ge mig:(

HÄR hittar ni dit
HÄR hittar ni dit
HÄR hittar ni dit

inspiration

Nu har jag kört ett stenhårt gympass och det var förbannat gött. Älskar verkligen känslan när man är där och verkligen känner att man utvecklas, helt fantastiskt och jag är fan stolt över mig själv. Från att röka ett paket om dagen och inte göra någonting alls, till att gå i TVÅ dansgrupper och springa på gymmet. Hur bra är det inte? Kan ju erkänna att jag smårökt ibland men inte mycket alls. Älskling har kommit igång igen också ( med gymmet), fick precis reda på att han köpt nytt kort så nu ska han gå och bli ännu mer biff;) Fan vi blir ju paret träningsnarkomaner. Haha. Nej, nu ska jag och syrran iväg och sola en sväng. Hejdå

JUST DET! Grekland del 8

Förlåt men jag har glömt bort detta helt, men här kommer de sista bilderna från Grekland:)
Jag på stranden
Syrran på stranden
Misse besök - blev helt kär
När vi åkte in till Chania
Jag
Bergen som låg MÅNGA mil bort. Det var lite konstigt att se snö på topparna när det var 35 grader varmt hos oss
Jag och syrran andra dagen på hotellet
Dessa två missar hittade jag sovandes på våran altan utanför syrrans och mitt rum
Jag
Och här börjar hemresan. Bilden är tagen på flygplatsen i Grekland. Det skulle ju självklart bli skönt och komma hem igen men vem vill lämna värmen, poolen, maten, affärerna, havet, stranden, människorna och allt det där man drömmer om? Våran vecka i Grekland på Kreta i staden Platanias var helt fantastisk och jag tackar inte nej till att få åka dit igen. Folk har sagt till mig att Grekland är jätte fint osv, kan tala om för er att det var sant. Vi landade iallafall i Sverige runt 02.00 tiden eller om klockan var 02.30 minns inte. Hemma i Trollhättan var vi iallafall mellan 04.00-05.00. Jag hoppas att ni är nöjda med bilderna för nu är dom slut. När ni som minst anar det så kommer det en film upp här på bloggen som kommer innehålla en del klipp från resan. Den kommer vara gjord av älskling - Max Heltorp. Håll utkik. Hejdå.

det är inte alltid som i paradiset

Nu var jag ÄNTLIGEN klar med mitt rum också. Har kollat på några avsnitt av Big Brother, tycker det är så tråkigt att det är slut nu:( Hoppas dom visar det igen nästa år! Ska iallafall snart åka förbi älskling för att hämta mitt busskort och sen åka iväg till gymmet och bli av med lite energi. Humöret är riktigt skakig och osäkerheten vimsar runt idag. Men men, jag står upp ändå och gör det som måste göras :) Så, hejdå

Ta tummen ur röven

ph: tumblr - snart är det fan dags att börja med körningen, om 8 månader ska kortet va i min hand!
 

Jaha ja, nu har halva dagen försvunnit och jag har inte fått gjort någonting. Fy för mig. Har bara legat i soffan och kollat på Big Brother så nu ska jag ta tummen ur röven och börja städa mitt rum och resten av huset. Blir sen träning på gymmet idag också, men dit ska jag i  vilket fall som helst. Så vi hörs. Hejdå.

Regn, regn och åter regn - svensk sommar

ph: arkivet
 
Hej på er. Nu ska jag bli bättre här på bloggen, men älskling har varit hos mig i två dagar nu och jag känner inte för att nörda framför datorn när han är med mig. Nu är iallafall midsommar helgen över men ännu syns ingen sol, regnet forsar ner och ska göra hela veckan. Imorgon ska iallafall jag och min kära vän Matilda ta en tur till Göteborg ( kanske) för att jag tänkte plocka hem någonting fint att ha på mig. Alltid lika kul med kläder och sådant. Idag händer det inte mycket alls. Ska ta det lugnt nu i några timmar, laga mat och sen städa. Ikväll är det dags för gymmet igen och denna gången ska jag göra slut på mig, har ätit för mycket go saker i helgen så nu ska jag komma i form. Vi hörs lite senare. Hejdå.
 

Han i mitt liv,

ph: Molly Heltorp - på midsommar
text: Jag
 
Detta blir mitt sista inlägg nu några timmar framöver. Tänkte snart hoppa ner under täcket för några timmars sömn. Älskling sover här inatt också och jag bara älskar det. När han är här kan jag vara mig själv, sova bra och bara känna mig trygg, helt fantastiskt. Imorgon väntar en ny dag som jag tillbringar med älskling och sen gymmet:) Känner att det varit lite för mycket latande och små ätande nu det senaste. SKÄRPNING!;) Nej nu ska jag hoppa i säng med pojken. Gonatt
 

Kan ingen bara överraska mig med något par av dessa pärlor, ge mig lyckan:(

HÄR kommer ni till sidan
HÄR kommer ni till sidan
 

Fler bilder från midsommar

Jag från midsommar
Molly och älskling i bakgrunden
Älskling agerar mongo
Älskling och jag
En av ungarna som var här på midsommar
Älskling pappa 
Älskling Farbror
En av Heltorparnas vovvar
Älsklings kusin
Till avslut får ni denna sköna bild på smaskiga jordgubbar som vi proppade i oss
 

Vart tog sommaren vägen, eller när kommer den hit?

Hej. Vad är det med Sverige egentligen? Regn, regn och åter regn. Jag är verkligen trött på detta nu alltså. Sommarlov, nja mer höstlov känns det som. Sitter iallafall med älskling i vardagsrummet med älskling och kikar på fotboll. Ska ta tummen ur röven och börja med en ny header tänkte jag, får väl se hur det går:) Nej nu får jag ta och börja med saker och ting. Hejdå.
 

Det finaste jag har, är du

ph: Molly Heltorp - från midsommar
 

Då vaknar man super sent igen. Tur att det är sommarlov då, haha. Igår var det en super lugnt kväll som jag spenderade hos älskling. Fast kvällen blev lite mer fartfylld. Vid 22.00 så gick jag och älskling bort till pappa och firade lite midsommar där också. Blev lite senare än anat. Vid 03.00 så gick vi tillbaka till mamma, men vi somnade inte förens runt 04.30 någon gång. Haha, så jag har väl en anledning till att vakna sent idag. Regn är det ute också, MEN det är faktiskt så att jag har blivit kär i regnet idag för jag vill inte att det ska sluta som det precis gjorde. Nej nu ropar magen efter mat. Hejdå
 

Midsommar del 1

'
Där fick ni tre bilder på min midsommar outfit. Nu kommer resten av del 1 :)
Älskling fick ju med sig fotbollen
Älskling kusin börjar tidigt
Dennis och jag
 
Dennis (älskling pappa)
Jag och Molly 
Älskling agerar stockholmsbög;) ????
 
 

Göteborg - MTV World Stage - Midsommar

ph: Max Heltorp - från igår
 
 
GOMORGON! Bloggade ju aldrig när jag kom hem, men jag stendog verkligen. Gårdagen var helt fantastisk. Åkte 14.20 från Trollhättan mot Göteborg och okej, buss resan var kass eftersom att det var rätt exakt 50 grader på bussen och inga fläcktar. Killarna satt utan tröja medans svetten rann över ansikte och ryggar, mitt hår blev blött i nacken och ryggen var ett hav. Jag menar det verkligen bokstavligt. HEMSKT. Väl framme så tog jag och älskling oss en Cola och jag en Kaffe, de andra käkade men vi var inte hungriga. Timmarna gick, vi kikade runt lite och bara hade det bra i värmen. När klockan närmade sig 18.00 tiden kände jag och älskling hur det kurra i magarna så vi slängde oss in på Burger King. Sen bar det av mot Götaplatsen. Allt drog tillslut igång och hela gänget stod bland flera tusen folk. Kan ju säga att för mig var höjdpunkten Loreen när hon körde euphoria, då blev det en jädrans fart på publiken. SJUKT BRA! Vi gick innan sista skulle visa sig och hann därför med en tidigare buss hem. Så jag var hemma redan 00.30 någon gång, där tog min gårdag slut i kort sammanfattning. Måste bara få säga TACK till alla som var med igår, fyfaaaaan vad roligt det var! Dans, skratt, sång, skrik, musik. Roligt som satan. Åter igen tack:)

Nu är det fredag också, midsommar och allt. Jag ska faktiskt snart börja göra mig iordning. Klockan 12.00 ska jag vara hos älskling för vi och älsklings  familj ska åka iväg till några dom känner. Där ska vi äta och allt sådant mysigt sen åker vi hem i eftermiddag om vi får tråkigt eller om det  blir regn, annars stannar vi till senare:) Jag sover hos honom idag, så bloggandet blir inte så bra, men det är ju faktiskt midsommar. JAG VILL HA EN KRANS. Får aldrig det heller. Jädrans skit. Jaja, jag får le ändå. :) Hejdå.
 

MTV World Stage

Idag är det årets ljusaste dag och MTV WORLD STAGE tar sin plats i Göteborg klockan 19.30. Vi har än så länge solen med oss och hoppas på ett jädrans dunder. Mycket folk förväntas och konserten är gratis.
INTA ERA PLATSER I GÖTEBORG PÅ GÖTAPLATSEN 19.30. Detta vill ni inte missa!

MTV

Sådär då. Fick inte gjort ett skit av det jag tänkte göra men men. Hann iallafall gymma, gå promenad med hunden, plocka upp i köket och göra mig iordning. Städningen får bli på söndag eller någonting istället. Nu ska jag snart packa ihop mig och trampa ut till bussen för att möta upp de andra. Sen är det Göteborg för fulla muggar. MTV world stage tar plats på Götaplatsen i Göteborg 19.30 idag. Det får ni ju bara inte missa! Kommer inte blogga förens inatt eller imorgon eftersom att det blir sen hemgång idag. nu måste jag fixa det sista. hejdå.
 

Då var man uppe

Gomorgon. Då var jag uppe tidigare än bara den. Aja, så är det om man ska hinna med saker och ting. Snart ska jag till gymmet, sen en sväng till solariet om syrran är vaken och kan ge mig nyckel:) Efter det städ hemma som måste göras och sen är jag hundvakt fram till 2 idag då jag åker till Göteborg med gänget. Nu måste jag rusa. Vi hörs när jag kommer hem. Hejdå.
 

vi förlorar aldrig

Ph: Max Heltorp - jag är bästis på hennes student
 
Fytusan så jag fryser, ändå är dett i juni och sommar. Vad är detta?!
Dagen tillbringade jag med älskling, morgonen var toppen. Pojken spelade fotboll på baksidan med vovven medans jag njöt av vädret, pannkakor serverades sedan på baksidan. Riktigt mysigt. Sen åkte älskling hem och jag tog med mamma till Överby. Fick inte med någonting hem men om en vecka när jag får mina pengar så ska jag faktiskt försöka få med mig en super fin långklänning hem, tror dock inte jag kommer få det men jag hoppas iallafall:). Efter Överby träffade jag älskling igen och vi avslutade dagen med glass. Nu ska jag krypa ner under täcket för några timmars sömn. Gonatt.
 

Dagarna går

Då har älskling åkt ifrån mig också, kasst må jag lova. Önskar faktiskt att jag kunde ha honom här föralltid, men det går ju inte riktigt alltid som man vill :( Ligger iallafall i sängen och väntar på att maten ska bli klar så att jag kan få i mig någonting, sen ska jag se om mor min vill åka med en sväng till Överby och kika lite. Imorgon är det Göteborg som gäller för mig och gänget. Berättar mera om det imorgon innan jag åker. Nu ska jag lägga mig, kika film och få bort tankar. Hejdå.
 

Vi går vägen fram

ph: Max Heltorp - tagen i Stavre påväg hem till honom
 
Gomorgon. Har ni sovit gott, det har ju jag iallafall. Igår blev det en långt gympass med kära vännen Lisa. Efter det gick jag hem till älskling där det var fotboll för fulla muggar. Mamma kom och hämtade vid 23.00 tiden och älskling följde med:) Här visades film och lite sådant mys men den somnade vi till också. Vaknade vid 10.30 av att älskling så sött klappade mig på kinden kärleksfullt;) Han är faktiskt söt. Idag blir den en lugn dag tror jag, vi få väl se vad som händer. Nej nu ska jag fixa två koppar kaffe till mig och älskling. Hejdå.
 

Something Beautiful


Gomorgon på er. Eller det kanske är sent att säga det nu, men jag säger det ändå;) Sov hos älskling inatt och vi somnade lite senare än tänkt. Kikade på en jätte bra dokumentär och sen avslutade vi med The Grudge 3. Tycker filmerna är värdelösa men 3:an blev jag fan liv rädd utan. Låg med täcket över huvudet, ahaha. Aja, vi somnade runt 3 tiden någon gång och vaknade inte förens vid 11.00, men det var skönt att få sova lite extra faktiskt. Vi tog oss en morgon dusch och sen blev det frukost ute på altan, super mysigt må jag lova! Ikväll ska jag ta mig ett riktigt gympass tänkte jag och sen vet jag inte om jag kanske träffar älskling och sover med honom inatt igen. Älskar att vara med honom, blir så glad och mår så underbart då! Aja nu ska jag ladda ner någon barnfilm som jag ska tönta mig med. haha. Hejdå.


om du finns där


ph: arkivet

Sådär, nu var firandet snart färdigt och jag ska snart dra mig bort till älskling. Sover där inatt också så jag skriver inte förens imorgon igen när jag väl är hemma igen. Usch och fy, det regnar ute också, vart är vårat sommarväder egentligen?:( Nej, nu ska jag packa ner lite grejer och sen se om mor min kan köra mig bort till pojken. Hejdå

Grattis älskade bror!



GRATTIS BROR PÅ DIN DAG. Jag älskar dig mera än tusen ord och hoppas att du får en grym dag, men med lillasyrran kan väl inte det bli så svårt;). Du är den finaste brodern på jorden och jag kommer alltid älska dig som min bror. Minns när vi var mindre och jag alltid störde dig när du spelade dina tråkiga spel med Patrik och vilka det nu var, haha. Men som lillasyster är det väl mitt jobb att vara lite störande. Åter igen, stort grattis till dig!:D

Här är jag


Hej. Förlåt för uppdateringen men har inte riktigt haft den tiden till det idag. 09.30 imorse ringde älskling och då var det dags för att åka till Subway för att äta frukost med honom. Riktigt värt:) Sen träffade vi Alexandra en sväng och efter det tog vi en promenad hit och kolla på film. För cirka en halvtimme sedan åkte pojken och jag har nu dragit på mig jeans shorts och linne. Skiter i vilket väder det är, nu är sommar Alex här;) Haha. Om en timme kommer bror hit för vi ska fira honom eftersom att han fyller år idag. Det blir grillning och sen avslutar vi med glass och jordgubbar. Helt fantastiskt. Nej nu ska jag ta tag i mitt liv. Hejdå.


Dummast


ph: arkivet

Åhåå. Det dummaste jag gjort alltså. Jag satte mig nyss och målade naglarna, nu när jag egentligen tänkte hoppa i sängen för att få lite behövlig sömn. Nu måste jag vänta tills skiten har torkat. Trött jag blir på mig själv ibland. Aja, blev ett riktigt hårt träningspass förut, blev stolt själv. Kom hem mot 23.00 tiden någon gång då jag gjorde mig lite mat. Nu sitter jag här och väntar på att få sömn medans jag pratar lite med älskling. Imorgon fyller storebror åt också så då ska han firas. Toppen detta:) Nej nu ska jag kika runt lite. Gonatt


Fik - städ - gym

Sådär, då börjar denna rusk dag ta slut också och imorgon är det första måndagen på sommarlovet. Har varit iväg och fikat med min efterlängtade vän Ronja. Vi hade en del att tjöta upp faktiskt. Tiden jag varit hemma nu som är lite mera än en timme så har jag äntligen fått städat garderoben, tar resten av rummet imorgon. Innan dagen är slut så springer jag nu iväg till gymmet för ett skönt pass. Rebecka skulle hållt mig sällskap men så blir det inte ändå, aja;) Hejdå hörs sen

jag besöker dig igen


Berlin 2011 - Mut11 - saknad

Hej. Vet faktiskt inte vad jag ska skriva riktigt. Älskling sov här inatt men åkte nyss hem och jag tror jag ska åka iväg alldeles strax. Nej först blir det en snabb dusch och sen så drar Alexandra sig iväg i några timmar. Det sägs att det skulle bli skitväder idag också, men det verkar ju faktiskt rätt okej ute, får hoppas på att det håller sig. Sista saken nu. Funderar på om jag ska lämna bloggen.

← December 2010, Juni 2012 →


Vad tycks? 
Bättre då än nu eller tvärt om?

Ett ställe med drömmen på plats



CHARMEN LEVER ALLTID KVAR!


Nu är jag hemma igen efter en riktigt mysig dag och jag ångrar verkligen inte att jag följde med. Var hos hans faster med hans familj och det var super fint där. Typ i skogen fast vid berg så jag blev helt sjukt kär, sen är det på kusten också. Åt god mat, skrattade och tjöta en del. Alltså var dagen helt perfekt. En sak jag inte glömmer med denna dagen är älsklings min när jag öppnade dörren till bilen. Han visste inte att jag ångrat mig och skulle med hahaha. Lite kul. Han sover hos mig inatt så nu ska jag vara social med honom. Hejdå och gonatt till senare:)


Allt jag gör, gör jag för att jag älskar dig


Nu åker jag iväg med älskling och hans familj till hans..hmm.. faster? Jag minns inte. Till någon på kalas. Jag tänkte ju inte åka med men som jag sagt för och säger igen " Allt jag gör, gör jag för att jag älskar dig". Älskling ville verkligen att jag skulle följa med så nu gör jag det. Kommer tillbaka ikväll någon gång, får se när men det märker ni väl. Nej nu ska jag häva i mig mitt kaffe och sen springa ut och vänta på att dom ska komma. Hejdå.


Som gjorda


Detta stället hade jag inte tackat nej till idag


Gomorgon alla sköningar. Idag äär en dag då tankar cirkulerar i huvudet och natten har varit helt förjävlig. Skulle åkt med älskling och hans familj på kalas idag men orken finns verkligen inte till att träffa massa folk. Jag vill verkligen med eftersom att hela deras släckt är helt fantastiska men idag...fel dag. Dock har vi många år kvar som jag kan träffa dom på igen, kommer även hinna träffa norskarna han vill att jag ska träffa;) Det är så att jag fattar inte vad dom säger och är därför jätte nervös, men jag får släppa på det för jag kommer ju träffa dom snart ändå;) Haha. Aja, nu ska jag kolla på film och få någonting i magen medans jag väntar på att älskling ska svara i telefon. Hejdå.


En tanke, tusen ord, en mening en hel livsbok


Hej. Nu är jag hemma igen efter ett besök vid älskade Hannas grav och en lång promenad. Ligger nu under filten och fryser som en tok och kikar på film. Dagen har varit lite halv bra och det enda jag vill nu är att bli överraskad med att älskling kommer hit utan att jag vet någonting, bara poff tyker upp i mitt lilla rum bredvid mig i sängen. Menmen, man kan ju inte alltid få det man vill har jag lärt mig. Så nu ska jag fortsätta med min film och tänka lite extra på kärleken. Hejdå



Skriver av mig


Tvättar bort gammalt smink och skiter i nytt, låter håret vara, drar på mig ett par jeans och en tröja sen trampar jag mig till graven. Det var längesedan jag var där nu, en ros ja.. Ja en ros ska du få av mig älskade Hanna, en röd ros, det betyder kärlek. Jag älskar dig än idag fast nu på ett annat sätt, jag älskar dig för allt du gjorde för mig, men en vit ros hade varit fint att ge dig också, en vit ros betyder saknad, det hade passat jätte bra, en vit ros för min saknad till dig. Innerst inne minns jag din röst men när jag tänker snabbt har jag glömt bort den. Får kolla på videon på dig igen så jag får höra rösten. Jag har inte hälsat på dig så mycket som innan, men det blir väl så att man inte springer vid graven allt för ofta, sen har inte tiden funnits där. När du försvann fick jag lära mig att hålla hårt i dom man älskar och inte vill förlora. Det har jag gjort nu, eller det gör jag nu. Max, min Max. Honom släpper jag inte, så jag har ägnat väldigt stor del av tiden med honom,vilket jag är riktigt glad över. Nu måste jag torka håret lite fort så att jag kan komma till dig snart. Älskade Hanna. Vi ses - fast om flera år.

Tiden ska ticka, inte stå still


ph: syrran

Hej. Gu så tiden går segt, känns som om klockan inte rör sig alls. Ligger i sängen och har kollat klar på två filmer redan. Vet inte alls vad jag ska göra idag, kanske en vilodag, såna behöver man ibland faktiskt. Imorgon ska jag ju åka iväg igen, jag flänger och far hela tiden nu känns det som. Aja. Vid 4-5 tiden så ska vi äta jordgubbstårta på baksidan eftersom att nu har syrran också sommarlov och vi äter det varje år när vi slutat skolan. Dock får ju jag den 2 dagar försent, men vad gör det. Inget sommarlov om man inte ätit bubbetårta liksom;) HAha, nej nu ska jag knäppa på en till film och mysa. Hejdå.





Hemma efter det roliga


Godmorgon, hej, eller vad jag ska skriva. Gårdagen var hur jävla bra som helst. Kom dit vid 22.00 någon gång. Har skrattat, dansat, pratat och blivit omtyckt. Jag fick också höra tusen olika saker om hur bra jag var och hur fin jag var. Jag tycker det är så himla svårt att ta in när människor säger så fint om mig, men jag blir ändå riktigt glad. Tack till er. Och tack till alla som var där. Bättre start på lovet kan man inte få. Oplanerat sov jag hos älskling. Vaknade med huvudvärk och illamående så jag åkte hem men det börjar bli bättre nu. JUST DET! GRATTIS TILL SVÄRFAR SOM FYLLER ÅR IDAG! :D Nej nu blir det film här. Hejdå
 

Grekland del 7

Medans jag är borta så får ni del 7 av greklans bilderna:)
Jag, påväg ner till stranden

Havet

En söt unge vid havet
"Lillebror i poolen"

Haha, syrran somnade mot min axel när vi alla satt och pratade

Mina skor gick sönder i dragkedjan, pappa lyckades laga kedjan med endast dessa stenar

På en restaurang i Chania

Chania

PARTY!


ph: jag - cambild. Förlåt men jag hinner inte fixa någon outfit bild till er nu


Sådär då, nu är jag SNART färdig. Ska bara få på mig klänningen, borsta tänderna och hämta saker hos pappa sen så är jag redo. Älskling är väl påväg hem från matchen nu eller liknande så han kommer väl och hämtar mig (hans mamma) runt 21.00-21.30 tiden någon gång:) Han har inte svarat än så jag vet inte riktigt vad som händer och sker, haha. Ah idag har jag fått gjort massor fast ändå ingenting. Har städat fint hemma, (det var fint tills alla kom hem), varit ute på långpromenad med hunden, träffat Alexandra och hennes vovve, eftersom att båda hade hundar så gick vi till hundgården en stund, har fixat mig, ätit massor mat och nu väntar jag på att snyggingen ska säga att dom är påväg för att hämta mig. Sen är det party för fulla muggar! TAGGAR!! Att det är sommarlov måste ju firas på något vis:) Nej nu ska jag ta på mig klänningen och trampa mig iväg till pappa. Ha en toppen kväll. Hejdå.
over and out

Nya pärlan

Denna super snygga klänning kom hem i min brevlåda igår. Tänkte egentligen ha den på skolavslutningen men hann inte få den. Den denna pärlan ska jag använda ikväll tänkte jag. De personer som känner mig vet att det jag köper kan jag vänta i HÖGST en dag på att få använda, spelar ingen roll vad jag gör. Haha När jag var mindre sprang jag in i provrummet i affären bredvid och bytte till det nya;) Haha. Nej nu ska jag sätta fart så jag hinner innan älskling kommer, har lätt för att fastna vid saker och inte få det som ska göras gjort, som nu.
Hejdå.
over and out

rullrulle


Ph: jag - cambild

Nu har jag hunnit med ett skönt gympass, städat lite, målat om mina naglar, har även hunnit se klart på en film. Trodde inte jag skulle bli klar med saker och ting förens senare ikväl men det gick snabbare än vad jag trodde. Ska bädda min säng bara sen möta Alexandra. Efter det är det dags för mig att äta middag och sen hoppa in i duschen. Taggat ikväll som bara den nu alltså! Har åkt på världens huvudvärk också så ska försöka bota den innan jag ska åka men det är ju några timmar kvar så det ska väl inte vara några problem;) Haha. Nu ska jag ta mig en kopp kaffe också. Hejdå.
over and out

Mitt första år på gymnasiet i ord

Detta blir ett inlägg enbart av text för er som är nyfikna dock.
22 augusti 2011 så började jag mitt första år på LBS (Ljud&Bild skolan), jag läser musikproduktion och ångrar det inte idag. När jag började pirrade magen som bara den, även om jag hade varit på skolan många gånger på grund av att mitt ex gick där så kändes det som ett helt nytt ställe. Denna gången var det ju faktiskt jag som skulle undervisas och visa vad jag kunde. Jag ville vända och gå hem många gånger bara för nervositeten men stod på mig och stanna kvar. Fick träffa mig klass också, första intrycket jag fick var inte detsamma som jag har idag må jag lova. I klassen skapades grupper i början och jag sjönk ihop med Max, Emma och Ahlin, riktigt sköna var dom så jag kunde ju inget mera än att tycka om dom. Emma och Ahlin kände jag sedan innan men Max var en ny person i mitt liv, och då menar jag verkligen NY I MITT LIV. Veckor passerade och vi kom närmare varann, tillslut började känslor blandas in men jag visste inte om jag skulle lite på pirret i magen, mitt val blev att ta risken. RÄTT VAL. Efter många om och men så fick jag mina ord sagda och  besvarade. 11-11-11, då blev han min. Max Heltorp. Vi går ju i samma klass och träffas ungefär varje dag så det var många som trodde att det inte skulle hålla länge men nu står vi här med ett förhållande på över sju månader och längre ska vi.
Det är ju inte bara kärleken som utvecklats under mitt första år, jag ska ju inte glömma bort mig själv. Jag började första året som en flicka med pojkstil, dåligt självförtroende och inga planer på framtid. Jag brydde mig inte om det vi kallar liv utan jag lär mig gå under. Nu kliver jag ut som en flicka som får höra orden " Du är söt, fin, snygg, riktigt underbar, och speciellt vacker" Jag får händer på axlarna och klappar i ryggen av ren stolthet från andra. Jag började med dåliga betyg och kliver ut med super bra betyg. Jag går rakryggad och är stolt över mig själv, jag kan nu bocka av ett år av de tre gymnasieåren, och jag gör det med ett leende och varmt hjärta. Detta året har som många säger gått riktigt, riktigt, riktigt fort, jag instämmer. Att börja på gymnastiet LBS var för mig ett klockrent val nu. Detta har rest mig upp som person, har fått så mycket beröm. Idag vågar jag ställa mig framför en klass och läsa upp mitt anförande som jag kämpat med utan att känna mig dålig, jag vågar kliva upp på scenen och känna stolthet med viss nervositet efteråt, jag vågar vara stolt över mig själv, jag vågar ta risker, jag vågar framför allt tro på mig själv. Jag vet nu att jag kan så mycket mera än vad jag trott innan. Jag har haft så kul detta året och ser verkligen fram emot nästa, men först ska jag njuta av mitt sommarlov.


År ett på gymnasiet - CHECK - vi ses nästa termin. Hejdå:)

Grekland del 6

"Lillebror" och Cattis på hotellet

Lille pappa

Syrran i poolen

Jag fixade mig lite för utgång i Platanias:)

av pappa

"lillebror" och syrran i poolen

lycklig pappa

en liten drink man fick innan maten kom

Denna piren gick jag, pappa och syster ut på. Den var super lång när man väl gick, riktigt fint också

Syster ute på piren

frukost - träning - skrivning - fix

Gomorgon:) Första morgonen på mitt sommarlov, det är helt fantastiskt. Började morgonen med en skål müsli och varm oboy. Om en stund ska jag springa bort till pappa för att lämna en tröja till systeryster sen är det gymmet ett tag för min del:) Behöver ju dra ut lite på tiden för ikväll blir det party men älskling har match och sånt innan så får vänta till runt 21.00 ikväll, så varför inte vara lite hurtig på samma gång som man väntar, det är ju ett tag kvar om man säger så;) Ska ladda upp nästa del av greklands bilderna och hinna skriva till er om mitt år så lite har jag allt att göra. Nej nu ska jag faktiskt börja också. Hejdå.
over and out

TILLBAKA - SOMMARLOV


ph: jag imorse - slarvig och skarp


Hej. Nu är jag äntligen tillbaka igen och min dator funkar som den ska, och inte nog med det. JAG HAR SOMMARLOOOOOOOV! Det är fan helt fantastiskt. Gick ut ettan med fina betyg, leendet och lyckan. Började 09.00 och slutade 10.00. Lyssnade på några fantastiska elever som sjöng och spela, sen lite klass samling och glassätande:) Älskling följde med mig hem, så firandet av min första dag på sommarlovet blev med honom, helt underbart. Imorgon firas det riktigt, då det blir lite party hos en kompis. Först ska jag hinna med lite saker men det ska nog inte bli några problem. Lovade ju er att berätta om mitt år i ettan, det ska jag göra också, men det får vänta tills imorgon för nu ropar sängen. Gonatt:)
over and out

Lagning - strax tillbaka

Datorn är på lagning och jag är tillbaka imorgon eller någonting. Ska snabba på pappa, men nu vet ni iallafall varför bloggen är nere för dagen. Ha det fint. Vi hörs:)


Grekland del 5

Syrra i poolen

En del av hotellet

Cattis - bada eller inte?

Pappa tycker någonting är roligt iallafall, haha

Jag uppe på taket på hotellet

Misse besök

Tagen från en Pir inne i Chania

Turist - frågetecken

Tagen från taket på hotellen av pappa

Fick med mig en flaska hem till mig och älskling. coccos sprit - blanda med oboy, dagens tips 10/10:)


Time for school

ph: syster

Gomorgon mina sköningar. Sitter i sängen och dricker morgonkaffe ur min nya kaffe kopp. Idag är det dags för sista måndagen på detta skolår och det känns helkansigt. Har inte riktigt hunnit med tiden känner jag, det har gått fruktansvärt fort. Fast det ska ändå bli skönt med ett långt och härligt sommarlova:) Idag ska jag, lillasyster och älskling ut till Överby när vi alla har slutat och köpa lite nytt, jag ska försöka hitta en klänning och shorts. Tur att jag har två smakråd med mig. Efter det så ska jag dra mig till gymmet för ett hårt pass sen blir det 20 minuters solande. Blir en fullspäckad dag. Nej nu rusar tiden. Hejdå.
over and out

Ett godnatt till er

ph: på mig och syrran

Nu efter att ha kikat på lite film och druckit en kopp te så ska jag krypa ner i sängen för att sova i några timmar. Imorgon är det dags för SISTA måndagen i 1:an, herre vad tiden går. På onsdag slutar jag skolan, ett helt år på gymnasiet har reda gått. Så fort jag får tillbaka min dator efter att ha lämnat den så ska jag berätta för er om hur mitt första år har sett ut. :) Mycket har förändrats må jag lova. Gonatt på er♥
over and out

Leendet lyser

ph: syrran

Hej. Lämnar min dator till pappa imorgon så jag får väl passa på att blogga lite nu under eftersom att jag inte kommer kunna göra det förens på onsdag typ. Mor och dom kom en med en ny One Piece till mig (en jump in), en mysig kaffe/te kopp, eyeliner och imorgon ska jag syrran och älskling ut till Överby för jag ska köpa shorts om dom passar mig i smaken och sen en klänning om den kommit in än:) Dagen slutade ju helt perfekt, får hoppas på att morgondagen blir bra också då:) Imorgon kommer del 5 av greklands bilderna också. Nu ska jag göra min en kopp kaffe och mysa. Hejdå.
over and out

Bloggtips och inspiration

Värt att kämpa för. Detta är en bild på en utav de två tvillingarna Anni och Jenny som jag läst ett bra tag. Dom jobbar på Nelly och jag är så sjukt imponerad va dom! Dom är två personer som får mig att blicka framåt i ämnet jobb, mode, träning och sådant, en super bra blogg. Dom ger en även tips på kläder, visar outfit också hur man ska äta rätt. Allt möjlit. Kika in själva. Här hittan nu dom!
over and out

Hemma från kärleken

Hej. Ja igår åkte jag ju till älskling och blev kvar där under natten. Fick dras med fotbollskväll vilket faktiskt inte var helt fel, förvånad. Aja, nog med det. Idag åkte älskling 10.45 för att han skulle ha match någonstans, jag drog istället med hans mamma och syster till Överby för Molly (systern) skulle köpa en klänning, och vem vill inte ha mig som smakråd;) Haha, skämt och sido. Klänning fick hon med hem iallafall, och allt avslutades med en fika. Nu sitter jag hemma i min säng och funderar på hur matchen går, hoppas dom vinner! Nej nu ska jag vara barnslig och kika på barnfilm i min one piece. Hejdå på er!
over and out

sola - gymmet - hem

ph: Max Heltorp - från studenten

Gomorgon mina goingar, sovit gott? Det har jag. Somnade innan 12 och vaknade vid 9 tiden, helt fantastiskt. Har till och med kunnat äta frukost i lugn och ro nu. Om en liten stund ska jag gå och sola lite och sen är det gymmet som gäller för mig. Nästa vecka kör jag gymmet måndag tisdag också, måste komma igång riktigt. Fick också reda på att jag inte hinner få min nya klänning innan onsdag då skolavslutningen är:( Fan då! Aja, nu ska jag röra på mig så det händer någonting. Hejdå.
over and out

Barcelona kudde

ph: jag - cambild


Vet inte varför men älskling tog med sin kudde hit igår när han sov här, han glömde den så nu ligger jag i sängen och gosar med den. Mys. Var som sagt på studenten idag, det var så sjukt kul att se alla lyckliga studenter som sprang ut där, speciellt min vän Alexandra! Vi var bjudna på hennes firande efteråt, riktigt mysigt. Sen åkte vi hem till Chrille men stannade inte länge. Nu är jag super trött. Så även om det är fredag så tänker jag nu krypa under täcket och sova. Gonatt.
over and out

GRATTIS PÅ STUDENTEN

Grattis finaste vännen på din student. Jag är så otroligt stolt över dig att du klarade detta. Jag har inte sett dig så lycklig på länge som jag fick göra idag när du sprang ut. Du klarade det, jag visste det. Jag älskar dig bästa vän!






Fotograf: Max Heltorp

Studenternas dag!




Gomorgon på er. Idag är det ju studenternas dag och jag må lova att dom hörs;) Haha. Ska om en stund åka och titta när Alexandra springer ut, vilket hon gör vid 12.00, sen ska jag och älskling bort till henne för där ska det firas. Super kul. Skönt att vädret håller sig till de bra idag också, än så länge iallafall!. Nej nu måste jag snabba mig så att jag kommer i tid. Älskling ska ta med hans systers kamera, så bilder kommer ikväll eller imorgon. Ha det super bra.
Och grattis till alla studenter. FYFAN VAD NI ÄR BRA!!!!!:D

GRATTIS SYSTER!


Grattis älskade sis på din 20-årsdag! Jag hoppas att du får en fantastisk dag. Och du, jag saknar och ÄLSKAR DIG!:D♥

- Fick precis pratat med henne i telefon också, tårarna brände i ögonen. Gu så jag saknar denna flicka, jag hoppas verkligen att jag får träffa henne i sommar!

Lugnet i efterhand

blogg.se krånglar, jag är tillbaka ikväll så fort det är löst

Vad gör jag uppe nu?

ph: jag - cambild

Klockan slår snart 06.00 och jag är redan vaken, var uppe 05.30, fy alltså. Hade gärna lagt mig ner i en halv timme till eller någonting. Är super duper trött:( Får gå och hoppa in i duschen så kanske jag piggnar till. Börjar skolan 08.30 då det är ju ett tag kvar. Efter den så ska jag och älskling åka och köpa student pressent till vår kära vän Alexandra som tar studenten imorgon, sen ska jag iväg till gymmet ett tag, känner att jag måste röra lite på mig så jag kommer in i lite rutin igen. Älskling sover hos mig inatt också, blir så mycket lättare imorgon då eftersom att en del bussar är avstängda lite här och där. Nu ropar duschen. Hejdå.
over and out

Tiden springer iväg ändå hinner jag ikapp

ph: jag - arkivet - grekland- längtar tillbaka

Hej. Inte mycket bloggande idag heller, jäkla mig som inte håller mig vid liv här. Känner att när jag är med någon vill jag inte sitta här och nörda, smällar man får ta;) Idag vaknade jag tidigt och tryckte i mig en riktig frukost men en koppkaffe klockrent till det. 11.30 tog jag bussen till älskling. 12.45 åkte han men jag var kvar hos honom tills hans mamma kom hem då jag, hon och Molly ( hans syster) tog cyklarna till hans match, riktigt kul att kolla må jag lova. Sen har vi bara tagit det lugnt, jag har äntligen fått kolla på lite Prison Break. Kanske får sno hem den om jag ska hinna se klart innan jag fyller 80;) Haha. Nu ligger jag i sängen, redo för några timmars sömn så vi hörs imorgon:) Gonatt.
over and out

Varför ska jag ge min hand till dig när din styrka är att hugga mig i ryggen varje dag?


ph: jag - äggmacka, proviva, kaffe och massa nyttigsaker, perfekt frukost för mig

Gomorgon på er. Sovit gott? Det har faktiskt jag gjort. Gick upp 09.00 också, senare än väntat. Gjorde en frukt fruskorst;) Haha. Väntar på att älskling ska vakna eftersom att jag redan är redo för att ta steget utanför dörren och tänkte kolla på hans match sen. Efter det vet jag inte vad som händer, ska väl ta det lugnt med honom, kanske kan få min vilja igenom till att kolla på Prison Break;) Haha, vi får väl se. Nu ska jag sätta mig och kika i matteboken lite tills han vaknar. Hejdå.
over and out

Grekland del 4

Ibland är jag allt för ful, men varför inte bjuda på sig själv?

Pappa

Brorsan i poolen

Syster solar

En drink från Grekland

Stranden

Stranden

Havet

En del av hotellet
Sen fick vi mysigt besök av dessa, dock var dom fler sen så jag ville ta hem alla. Vi matade dom iallafall:D

Liks splitter från ett glas


ph: Max Heltorp

Hej. Nu har jag äntligen fått beställt min klänning, ( vilken det blev får ni se när den kommer), solat, och nu sitter jag med en kopp kaffe. När jag druckit upp den så ska jag åka hem till älskling. Är så sjukt förbannad nu så jag vill bara slå ner första person. En idiot och annan som kysser idiotens fötter. Vad fan är detta egentligen. Åker till älskling, tur att det finns nåogn med vett iallafall. Kommer hem senare men vet inte riktigt när. Laddar upp del 4 av Greklands bilderna senare också för er som vill se. Hejdå.
over and out

Beställa, sola,hem till älskling


ph: jag -cambild

Hej. Kasst bloggande idag men tiden räcker inte alltid till. Började skolan 08.30 idag och plugga då matte + svenska lektion i några minuter då vi prata lite. 12.30 så var det dagt för den årliga brändbolls turneringen som skolan är. Ettor möter tvåor och sedan möter tre:or lärare:) Gick sådär, jag gick efter dryga halvtimmen eftersom att vädret var uselt, ösregn. Slutade med att jag, älskling och Svanström satt hemma hos älskling och kollade på Solsidan! Mycket bättre. Kom hem för ett tag sedan och ska nu gå och sola tänkte jag. Bättra på brännan så jag kanske lyckas vara brun i sommar. Haha. Senare ska jag till älskling igen och kika på Prison Break och mysa en stund. Sen ska jag hem och beställa min efterlängtade klänning! Så det blir ju inte till att komma hem allt försent om man säger så. Måste beställa den idag annars hinner jag ju inte få den innan skolavslutningen vilket jag inte vet om jag hinner ändå. Kanske kan se om pappa kan hjälpa mig! Får nog göra det. ska springa dit nu. Hejdå.
over and out

Klänningar till skolavslutning. 1 eller 2?


Från början - dagens ord

Visa från början vad som är värt för dig, visa från början vad det är du vill.
Gå aldrig miste om det du kämpar för, sluta aldrig bry dig om någon du älskar.
Låt dig aldrig förlora personen i ditt liv för han/hon kommer aldrig tillbaka när han/hon väl har gått.


Träning

När som är det dags för ett hårt pass på gymmet! Konditions träning och sedan helkropp. Nu kör vi! Vet faktiskt inte när jag kommer hem någon gång under kvällen blir det ju iallafall:) Toppen. Hejdå.
over and out

regn och rusk


ph: arkivet


Sitter i skolan och börjar lektionen när som helst. Ska dock göra prov vilket jag kanske inte längtar efter direkt. Aja bara att få det gjort. Vädret är kasst idag, regn och rusk. Vart tog vårat fina sommarväder ivägen?:( Nej nu börjar jag hejdå.
over and out


Grekland del 3

En jätte liten del av hotellet

Fina pappa

Lillasyster

"Lillebror" och lillasyrran i poolen på hotellet

Jag

Pappa

Skumpa/vin och jordgubbar på hotellet:)

Från stranden

Cattis på stranden


Even if you don't know where you're going, don't stop walking


Sjukt fin.

sista hela veckan


ph: jag -cambild

Gomorgon. Sitter invirad i min rosa filt och dricker morgonkaffet. Nu på morgonen har det varit bakning i köket. Det har bakats två rulltårtor som jag ska bjuda på i skolan. Tänkte att jag skulle hinna göra en jordgubbspaj men så blir det inte. Orkar faktiskt inte det. Idag är det iallafall skola, någon gång under dagen ska jag hinna med att ta en sväng till gymmet. Sen blir det hem och plugga om ingenting ändras:) Nu är det sista hela veckan i skolan och sen väntar ett långt och härligt sommarlov. Nu ska jag ladda upp del 3 av greklandsbilder. Så håll utkik under dagen:) Hejdå.
over and out

för länge sedan

ph: Max Heltorp - Dagens outfit

Hej. Min dator blir sämre och sämre därför har jag inte kunnat blogga. Men nu gör jag ett försök eftersom att det går när den själv vill. Älskling sov här tills idag och 11.00 blev vi hämtade här av hans pappa, åkte hem till honom och åt mumsig frukost. Runt 12.00 tiden så åkte jag, älskling mamma och pappa plus älskling tills hans mormor för att hon fyllde år:) Riktigt mysigt må jag lova. Det är så otroligt underbart att verkligen få känna sig som en i familjen. Efter det blev vi iallafall körda till mig och här myste vi bara fram tills kvällen någon gång då vi åkte tillbaka till älskling. Pizza och Big Brother final med Heltorparna, kan det bli bättre, njaaaa inte precis. Mamma hämtade mig vid 23.00, så nu har jag hunnit skriva och skicka in ännu en uppgift och försökt sova men det går inte... Uh:( Behöver pojken hos mig. Ska väl försöka snart igen för imorgon är det skola, sista hela veckan ( dock ledig onsdag + fredag).Nej nu har jag inget mera att skriva. Hejdå och gonatt.
over and out

svar på kommentar - pappa saknar Grekland

Pappa om Grekland del 2:
Längtar tillbaka
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 83.252.44.64
Du pappa, det gör verkligen jag också, vi får åka tillbaka;)

Grekland del 2

Pappa i poolen
Här är en bild från när jag ligger inne i mitt och syrrans rum i sängen och tar kort igenom våran fönster dörr, fint!
Från en utav de tusen ställena vi åt på
dricka före mat
På vart vi bodde
BLEK?!?!?! Ohja - första dagen dock
En del av hotellets "gård"
En del av stranden
En till del av stranden
Vet att viss person hatar bilden men är lite stolt över att jag kan bli lite brun iallafall som jag ALDRIG kunnat förut;) - andra dagen

klassbollen på G

Världens finaste cover. Dör!
Gomorgon. Sitter i Matildas säng, redo för lite fotboll;) Hennes lillasyster ska vara med och Matilda ska vara tränare, då behöver man ju alltid en åskådare, hahaha. Sen kommer älskling dit som ska dömma så lär träffa honom också:) Igår var jag och flickorna på strandgatan ett bra tag och myste, tjöta och skratta som bara den. Sen cyklade vi hem till Matilda, men nu måste jag dra mig. Hejdå. Vi hörs sen.
Just det..Bilderna från Grekland gick inte att ladda upp igår så ni får dom ikväll.
over and out

uppdatering från hjärtat

jag saknar  och vet att jag älskar dig, jag vill krama om dig så hårt. Jag vet hur lätt man kan förlora någon, har varit med om det förr men denna gången vägrar jag. Jag vet att jag älskar dig. Ville bara påminna dig

i skolan


ph: på min fina vän jag ska tillbringa dagen med

Hej, sitter i skolan och pluggar med uppgifter som ska in snarast. Idag har vi inte gjort mycket alls, typ jobbat med släpande uppgifter, det är så underbart att allt snart är slut, men det känns också sjukt att jag redan ska gå ur 1:an, det har gått så sjukt fort. Aja, idag ska jag iallafall träffa Matilda, ska sova hos henne inatt. Vet inte riktigt vad vi ska göra men det vet man ju aldrig när det gäller oss. Blir en lugnt fredag i vilket fall som helst för imorgon blir det till att gå upp tidigt. Senare idag kommer Del 2 av Greklands bilderna upp också, så håll utkik;)
over and out


Kan skriva tusen ord men detta får räcka

För ungefär 10 månader sen träffades vi och då fanns det inte ens en ända tanke om kärlek mellan oss. Den 11 November 2011 blev vi tillsammans och jag gillade dig jätte mycket men jag trodde aldrig att vi skulle vara tillsammans idag. Man ska ju inte gå in ett förhållande utan att tro att det ska hålla föralltid, men med tanke på min historia med andra förhållanden så var inte förhoppningarna ofantliga. Men nu idag, JÄÄVLAR vad kär jag är. Aldrig känt såhär, liksom jag och Alexandra är som ett nu. Det är alltid vi, ingen Max utan Alex. Jag vill ge dig hela världen, men den är för tung för att bära. Så jag ger dig hela mitt liv och hoppas att det räcker, hjärtat. Är inne i mitt längsta förhållande någonsin, snart 7 månader, inte så långt men fortfarande mitt längsta. Jag älskar Alexandra mer än jag någonsin älskat någon, tack för att du finns! Kärlek

/ Max Heltorp


RSS 2.0