dina order


- med denna vackra bild blir detta mina sista ord för idag.↓
Har varit hemma hos älskling ikväll, kollat på Big Brother och myst, skrattat och pratat. Kom hem för en stund sedan och ska redan kasta mig i säng. Imorgon är det sista skoldagen för veckan och det är en riktigt viktig skoldag för mig så ska försöka sova nu så att jag är pigg, vilket jag verkligen tvekar på att jag kommer vara. Men men liksom. Gonatt.
over and out

Andra laserbehandligen

ph: Max Heltorp

Se och lär. Nu har jag gjort min andra laserbehandligen och det ser ut såhär. Dock kan detta ske men förstår ni hur ont det gör? Får inte röra det alls för då kan jag lova att riktigt smärta kommer. Så mina kära läsare, kan ni lova mig en sak?
Tatuera ALDRIG in någonting ni vet att ni kommer ångra med tiden, det är verkligen inte värt det, jag lovar. Hur rätt det än känns för stunden (och ni vet att ni KAN ångra det) så är det inte värt när ni väl måste/vill ta bort den, detta jag gör nu är verkligen ingen dans på rosor.
over and out

Säg att du finns där, att jag är trygg nu


ph: bild i repris
Hej. Sitter hemma och mölar i mig kaffe för att hålla mig vaken. Är så sjukt trött. Ska strax åka till älskling för att mysa med honom och sen se big brother:) Var som sagt och gjorde laserbehandligen förut, ni kommer få bild på det sen när jag kommer hem. Kan meddela att det gjorde ont som satan men inte lika ont som första. Del 1 av bilder från Grekland är uppe:) I sista delen kommer jag göra en sammanfattning av veckan där och en film kommer upp då. Nej nu ska jag dra på mig myskläder och åka till älskling. Hejdå.
over and out

Grekland del 1

pappa på flygplatsen

Över Grekland

I luften

Först i poolen - pappa

Jag prova sängen på hotellet

Precis utanför hotellrummet som ni ser där bak

Påväg till stranden

Första doppet i havet på 2 år ungefär


Laserbehandling

Nu är jag nervös, även om jag vet hur det känns. Nu är det dags för min andra laserbehandling. Det gör fruktansvärt ont så jag hoppas att det går lika fort denna gången. Ska ta kort efteråt så ni får se hur det blev:) Älskling följer med mig också, mamma med, så dom får se mig plågas lite, haha. Hejdå.
over and out

stendog

ph: jag - cambild.


Gomorgon. Igår kväll, ja vad ska jag säga, jag dog. Var och tränade sen kollade jag på älskling match med Matilda, efter det cyklade jag hem. Kikade på Big Brother 22.00 - 23.00 sen la jag mig i sängen, efter att jag somnade 20 minuter i soffan. Det dröjde inte länge innan jag stendog igen. Hann inte ens ta av mig min one piece eller någonting, trött typ. Idag började jag inte förens 12.10 så vad gör jag uppe nu? Jo, blev väckt 06.30 och kunde inte somna om, och älskling kommer hit om en stund. Perfekt för då blir det mysmorgon och sen sällskap till skolan på det. Underbart. Nu ska jag försöka vakna för inte ens det har jag gjort. Är svin trött, så får komma på något;) Hejdå.
over and out

som du säger


Hej. Sitter just nu i skolan och skriver ett arbete. Hade gjort klart det för ett tag sedan men inte skickat in. Nu har jag tappat bort det och minns inte vad jag skrivit, så det var bara att börja om:( Det ska vara klart ikväll så jag funderar på om jag ska springa hem till älskade vännen Rebecca sen och se om hon kan hjälpa mig lite så det blir klart fort:) Hon är duktig på det så. Ska hinna med ett gympass idag också tänkte jag. Idag är det exakt två veckor kvar tills jag får mitt sommarlov också, det ska bli hur skönt som helst faktiskt. Tycker inte ni det?
Fast vad ska man göra under 9 veckors ledighet? Vad ska ni hitta på för kul?:)
over and out


onsdag morgon

ph: Max Heltorp - från en utav de finaste dagarna i mitt liv

Gomorgon. Vart tog sommarvärmen vägen är min första tanke, vi har 30 grader i solen förra veckan och nu ca 13 och det är moln, hmm. Hoppas det vänder igen. Sitter iallafall i sängen och ska strax upp och blåsa mitt hår. Är tvungen att åka till skolan tidigare än behövligt idag för att jobba med uppgifter jag inte fått in. Skulle egentligen dit för att jag är lite ostabil, men får se hur långt jag orkar. Efter skolan ska jag iallafall till gymmet och vid 19.00 tror jag det var så ska jag kolla på älskling match. Sen hem igen och plugga. Rusch nu in i det sista med skolan innan den är slut. Nej, nu ska jag göra det som måste göras. Hejdå.
over and out

Bara några tankar, förlåt för att det kom upp här

Jag förstår inte, vad är det roliga med att såra en person, det roliga med att inte bry sig allt. Det roliga med att låtsas att man inte förstår  eller vet någonting, som om ingenting har hänt. Vad är det för roligt med att se någon annan gråta, är det någon slags hobby, något intresse, någonting som man behöver i vardagen? Jag förstår liksom inte, jag kan inte sätta mitt finger på vad personen till fråga är ute efter. Förstöra någon totalt, lyckas få någon gå under jorden, eller vad? Ah, vissa personer vet jag inte hur dom tänker, vissa personer är verkligen inte värd det man gör. Jag får nog tänka vidare på detta så jag kanske snart kommer till punkt, skulle vara kul att veta hur personen i fråga egentligen tänker. Skulle inte ni velat det?

hon ber

Hej. Idag har dagen rullat på. Morgonen vad den sämsta på väldigt länge. Efter skolan så åkte jag med älskling till honom, åt och kikade på Big Brother, sen kom Svanström dit. Vid 17.00 skulle älskling på sin träning så jag drog mig till gymmet. 30 minuter springande på bandet och sen styrka, blev helkropp och jag är riktigt stolt och nöjd. Känns skönt att jag kommit igång igen efter att jag varit borta. Efter träningen gick jag till mammas jobb och sen bar det va hemmåt. Har hunnit duscha och få i min kvällsmat. Nu kikar jag Big Brother och funderar på om det blir sängen tidigt idag, ja vi får väl se. Nej nu säger jag gonatt till er så hörs vi imorgon. Hejdå.
over and out

det är lättare att läsa än att lyssna

Prioritera dig själv
för i slutändan är du det ända du har kvar.

En trött dag

Gomorgon. Idag är det verkligen inte någon såndär efterlängtad underbar dag. Är hur trött som helst, fryser som fan, humöret är inte så bra och orken är totalt borta, alltså den fysiska orken. Saken är den också att jag måste kanske gå till skolan för att jag inte hittar mina nycklar. Jävlar alltså. Ah, ska iallafall hinna till svenskan som början 10.05, efter det är det lunch och nationella muntligt i matte. Håller tummarna. Efter skolan är det gymmet som gäller, sen sova hela kvällen och natten eller liknande. Vet inte vad det är som tagit så på mig,men någonting är det eftersom att jag är helt jävla slut hela jag, vädret eller bara en kass dag. Detta är en dag då jag egentligen inte vill upp ur sängen eller bara få ligga i älsklings famn hela dagen medans han bara pussar och kramar mig. Helt underbart. Aja, nu ska jag väl kanske snabba mig lite så att jag hinner eller vad säger ni? Hejdå alla pigga och glada:)
over and out

Det är dags att bygga på

Fyfan vad skönt det var att få träna. Idag la jag mest på benen och armarna. Nästa gång är det mage och rumpa som gäller, vilket är imorgon. Efter träningen kom älskling till gymmet och tjötade lite med mig sen var det dags för mig att åka hemåt. Efter en lång, varm dusch så sitter jag nu i sängen med min morgonrock och myser. Ska lägga mig om en stund, behöver förbättra sömnen lite känner jag. Imorgon är det skola, prov och gymmet på schemat sedan får vi se vad min dag bjuder på:) Förlåt för att Greklands bilderna inte kommit upp ska ordna detta imorgon om jag hinner, lite knapert med tid. Godnatt.
over and out

så är det

ph:jag

Sitter hemma hos älskling med honom, Matilda, Ahlin och Chrille. Pojkarna har rökt vattenpipa och njutit av att sommaren är påväg medans jag och Matilda satt och kolla på, inte våran väg att gå;)  Om en stund så ska vi alla ta longboard och cyklarna till Lextorp eftersom att älskling har match ikväll, spänning. Hahaha. Ville bara uppdatera er lite eftersom att jag inte kommer hem förens senare för ikväll kallar gymmet också. Hejdå
over and out

Det är påriktigt



ph: Max Heltorp

Gomorgon alla morgon pigga, sovit gott?
Jag somnade sent och vaknade tidigare än jag trodde, var uppe redan 05.30 imorse, men vad jag gjort fram tills nu är verkligen ingenting mera än att fixat och latat mig. Första skoldagen på två veckor idag och skoldagen kommer avslutas med ett prov, ett prov jag verkligen inte kommer klara. Fy för det, gillar det verkligen inte, gillar inte prov alls:( Aja, ska även till gymmet idag efter skolan, eller senare ikväll, det var så otroligt längesedan jag var där så nu är det dags att sätta igång igen:) Nej, nu ska jag trycka i mig lite frukost innan det är dags att hoppa på cykeln och trampa iväg till skolan. Hejdå.
over and out

Tusen ord - ett godnatt


Det är verkligen inte kul när datorn är halvkass, ibland kommer jag inte ens in på bloggen för datorn ger upp. Som sagt så ska jag försöka åtgärda fortast möjligast, men nu hinner jag inte. Humöret är på 0 men jag ska skriva till er ändå. Sista dagen på min ledighet idag faktiskt och jag ska tillbaka till skolan imorgon efter 2 veckors ledigt. Konstigt men det ska allt bli skönt också, endast 11 SKOLDAGAR kvar. Sen är det sommarlov. Idag har jag iallafall njutit. Åt supergott grillat idag på morsdag, älskling kom hit och åt med oss, sen åkte vi till honom, pojkarna rökte vattenpipa men jag är inte så förtjust i det där så satt bredvid som sällskap, haha. 21.00 var det dags för Big Brother och sen bar det av hem. Nu ska jag iallafall lägga mig så att jag är på topp imorgon. Gonatt:)
over and out

På öppet hav seglar vi, du och jag

Ph: Max Heltorp

Gomorgon på er. Idag vaknade jag redan 08.15, har blivit van med att gå upp tidigt eftersom att jag gjorde det i grekland varje dag, haha. Idag är det morsdag och hur ska jag fira den? Jo, jag och mor ska åka iväg en sväng snart och sen ska vi grilla. Inte så speciellt men vi är inte dom typerna som firar den dagen. Firar ni morsdag, om ni gör det så hur?

Ska kanske ut till Överby om en stund också för att köpa en klänning och ett par skor:) Annars blir det nog inte så mycket gjort idag utöver. Nu ska jag gå och göra mig iordning. Hejdå.
over and out

Rubrik

Sitter stillsamt och förtär alkohol med min älskade samtidigt som jag beställer biljetter till en rock konsert. Jag välte nästan ut Max glas men han han räddade det i sista sekund ;) fuck you all Hejdå öland/Gotland


Borta bra men hos honom bäst

ph: Andreas Ahlin - nu stannar jag hos dig älskling, tänker inte åka bort utan dig igen. Nu stannar jag föralltid.


Hej. Passande att min dator har gått sönder såhär precis när jag kommit tillbaka till Sverige, det betyder ju också att jag inte kan börja blogga riktigt än:( Förlåt, men ska försöka fixa den så fort som möjligt. Såg att det var många som gillade älsklings videobloggande så jag tror att han ska få äran till att ta del av min blogg, vad gör man inte för er läsare liksom, det ni gillar ska ni ju faktiskt få. Inte sant?:) Så jag ska meddela detta till honom, och få han att bli en del av bloggen, man vet ju ALDRIG vad han har att bjuda på. Haha. Påtal om honom så kommer han hit om en stund då vi ska gå bort till pappa en sväng. Överraskade honom förut också, haha. Han trodde att jag låg och sov efter min resa till Sverige men jag åkte till skolan vid lunch tid då vi slutade och överraskade honom, glad må jag lova att han blev, och jag fick jätte fina välkomnande av min älskade klass, så underbart att se dom igen. Nej nu måste jag röra på mig, men som sagt. Nu vet ni varför jag är frånvarande tills vidare, men jag ska försöka bjuda på annat så gott som. Hejdå:)
over and out

Tillbaka i Sverige - ALEX HAR LANDAT


ph: jag - i grekland
HEEEEJ! Nu är jag hemma igen och jag har haft det helt underbart denna veckan 35 + varje dag typ, en dag var det blåsigare. Har solat och badat massor, ätit ute och handlat, gått långa promenader och skrattat en hel del. Igår klockan 23.20 började flygresan hem och vi landade i Göteborg 01.30 och kom hem 04.30, det tar ju sin tid på flygplatsen;) Jag är iallafall nöjd som bara den. Ni kan ta det lugnt, jag har massor av bilder och småklipp som min älskade pojk ska få klippa ihop någonting nice utav. Påtal om honom. Fyjävlar vad jag saknat honom och även tackar honom för att han har hållit bloggen vid liv, ni verkar gilla honom, inte sant? Kan kanske ska få hälsa på med sina knasvideo någon gång lite då och då, eller vad tycker ni om det?
Bilderna kommer upp i helgen eller början av nästa vecka för lillasyrran har allt på sin kamera och hon kommer hem efter helgen. Ska snabba mig. Nu behöver jag vila lite, packa upp och kolla Big Brother. Så vi hörs senare. Hejdå på er:)
over and out

Sista inlägget

Allt har sitt slut... Och här är mitt slut på bloggande. Inatt kommer min kära hem. FYYFAN vad jag längtar tills jag får se henne. Men när hon är hemma så är bloggen hennes, så detta bli mitt sista inlägg på ett tag! Cya fuckers.

/ Max Heltorp


Tre

Hej här kommer en videojävel. Idag har jag softilerat med mina bröder i solen. Sönder gött. Hejdå.
/ Max Heltorp

Tisdag

HELLO LOVERS,

Ringde Alexandra förut och hon började gråta för att hon saknade mig så mycket! :( men på FREDAG då jävlar ska vi träffas och vi ska ha 100% kul!!!

Har precis gjort en videoblogg MEN den lägger jag ut imorgon. Pratar om lite saker jag ogillar...

Imorgon = onsdag. Musik, svenska, idrott och samhäll på schemat sedan beger jag mig ut på en longboard tur med mina bröder!! Idag har jag varit i gamle dal med kompisar, sen drog vi till Edsborg och spelade fotboll sen hem till mig och spelade fifa, gäät<3

På torsdag ska vi även ha en uppvisningskväll på LBS. ALLA är välkomna och få kolla på vad alla elever gjort under året. Jag ska även spela free falling med några klasskamrater. Bjuds även på dricka och massa fika, och jag menar MASSA FIKA.

Nu ska jag sova, är fan rätt trött. Godnatt mina små snutteluttar. <3

/ Max Heltorp


Måndag

Har inte skrivit något idag för jag har haft bättre saker för mig!

Idag känns det verkligen hur mycket jag saknar min lilla tjej, KOM HEEEEEEM, VI BÖRJAR OM IGEEN. Nemen fyfan vad man kan sakna någon. Tror inte jag har kramat någon sedan torsdags när hon åkte :( fyfan vilken lycka när jag får se henne igen! Ska sova nu och imorgon (Tisdag) har jag nationellt prov sedan slutar jag. Då tänkte jag faktiskt göra en video när jag tar upp ännu ett växande problem i samhället. Stay tuned motha fuckas. Alexandra Marie Olausson, flickan i mitt liv, kom hem :D


Söndag

Idag vaknade jag av att mobilen ringde och jag undra vem i helvete som ringer och väcker och ser sen att det är min kära flickvän som ringer från Grekland, jävligt glad blev jag!!
Idag har jag gjort två filmer, en som jag la ner tid på och en som jag gjorde jätte snabbt. Och ni får bara se den jag gjorde snabbt för den andra raderades så jag begraver den planen...
Imorgon är det skola, måndag.. Börjar med matte, dör faktiskt hellre. Men avslutar dagen med musik och det är så jävla gött.
Saknar Alexandra så jävla mycket! På fredag är hon hemma och jag längtar så sjukt mycket efter den lilla tjejen! 8 dagar kommer hon vara borta och det är det längsta vi varit ifrån varandra sen 22 augusti :o Blev inte tillsammans förrän 11 November men man träffas rätt ofta om man går i samma klass ;) Man tror ju att man kommer tröttna så jävla fort på varandra men vi har inte tröttnat på varandra någonting. Önskar fan att det fanns MER tid jag kunde vara med henne. LOVE IS IN THE AIR!
I dagens video spelar jag gitarr och tar upp samhällets största problem.
/ Max Heltorp

Mitt i natten

Har inte uppdaterat den här för att jag har varit och kollat på fotboll och spelat CoD ända tills nu när jag behövde cykla hem. Sjuk match var det, men Chelsea tog hem det och segrade i München! Nu ska jag kicka igång Skyrim på mitt Ps3 och börja gibba tills mina ögon blöder. Sömnlös natt!

Om jag drabbas av övertrötthet lär jag spela in en video som hamnar här! Vet dock inte om ni uppskattade min förra så lämna en kommentar om ni gilla den eller inte, skriv om den var bra eller skit, tar inte åt mig!

Här har ni en bild på mig och min nya frisyr. Tycks?

/ Max Heltorp


I sängen

Ligger i sängen där jag har spenderat hela dagen idag, senaste dagarna har jag varit så jeevla trött...
Har redan hunnit kolla på en film (Sherlock Holmes, så jävla bra) och nu ska jag starta igång mitt älskade FIFA.
IKVÄLL ÄR DET CHAMPIONS LEAGUE FINAL

KANAL: VIASAT FOTBOLL, TV3

TID: 20.45

Bayern München VS Chelsea

MISSA INTE!!!!!!!!



Kanske gör en till film ikväll, om ni gillade den förra??

/ Max Heltorp

Inleder dag 3 med...

Här får ni ett litet klipp. Komentera gärna något fint så kommer det med under lördagen ♥

/ Max Heltorp

Dag 1

Ibland tar jag Alexandra lite förgivet, missförstå mig inte men jag menar bara att när man vill prata så kan man alltid höra av sig till henne. Och nu för första gången på 6-7 månader så kan jag inte det för att hon är utomlands och jag känner mig bara sjukt ovan. Lite halvt deprimerad, sjukt vilken tönt man är när man är kär. Hon åkte för typ 6,5 timma sen och saknar henne redan. Är säker på att hon kommer höra av sig någon gång i veckan så jag får hålla hoppet uppe ;)

Alexandra ville ju att jag skulle blogga åt henne och funderar fan på att vara ganska seriös med det så hon blir glad, och får komma på något bra att skriva om varje inlägg så folk inte slutar läsa hennes blogg :D

JAG KOMMER LÄGGA UT EN SJUK BILD PÅ MIG ELLER NÅGON VÄN VARJE DAG SÅ HÅLL KOLL HÄR PÅ BLGGEN!!

puss puss strandgatan allihopa!<3
/ Max Heltorp


Hejdå Sverige / förprogrammerat inlägg

Och DÄR lyfte planet och jag lämnar Sverige. Kommer sakna alla som bara den, men tur som är så kommer jag ju tillbaka iallafall. Ska ta en massa bilder till er, filma lite och sådant. Ska bara och sola massor för er också. Ha det underbart här så hörs vi om en vecka igen.:) SES!
over and out

Landvetters flygplats - hejdå Sverige

Sådär. Nu sitter vi på flygplatsen och väntar på att få checka in, pirrar i magen gör det också. Vi hörs om en vecka!! hejdå Sverige :D

nu bär det av till landvettern

collage by me

Nu var det dags, dagen är här, tiden är inne. Nu stänger jag igen väskan, hoppar in i bilen. Vi åker nu iväg till flygplatsen. Planet går 17.00 och vi är på hotellet runt 11 tiden. Gu så jag längtar men gu så jag kommer sakna alla här, speciellt pojken. Kan knappt vänta tills jag får träffa honom igen. Jag kommer tyvärr inte ha något internet där borta men ska be älskling att hålla koll lite på bloggen, kanske slänga in något inlägg eller så, men stanna kvar. Jag kommer skriva såfort jag är hemma igen, vilket är på fredag den 25:e, håll ut. Ni vill inte missa alla bilder från mina äventyr. Ha det bra i sverige. Hejdå:)
over and out

nu drar jag, hejdå:)


ph: arkivet


Nu kör Janne mig hem till min älskade vän Rebecca. Vi ska ta oss en promenad i regnet tänkte vi. Ingenting kan hindra bästa vänner när det gäller att klampa runt i regnet och snacka skit!:D får ju njuta nu dagen innan jag åker. Älskling träning slutar 19.00 och då ska jag hem till honom. Nu måste jag faktiskt dra mig, detta blir nog sista riktiga inlägget från mig. HEJDÅ SVERIGE:)
over and out

Dagens

Nu ska jag försöka få i mig lite mellamål tänkte jag. När man är hemma såhär så känns det verkligen att man har tid med alla mål. Tiden går så fruktansvärt långsamt idag också har jag märkt:( Min dag ser iallafall ut såhär från och med nu:
  • Städa rummet
  • Plugga
  • Packa upp allting igen (en ren säkerhet)
  • Göra mig iordning
  • Växla pengar
  • Handla
  • Packa ner allting igen ( en extra koll så att allting är med )
  • Åka och träffa Rebecca (säga hejdå)
  • Gå hem till älskling
Det där är min dag idag. Hade velat åka till skolan och säga hejdå till klassen också som jag saknar som bara fan, men får inte gå ut idag, eller ja, jag får inte springa runt ute vilket jag kommer göra om jag ska ta buss och sånt till skolan. Tur som är så fick jag åka iväg och handla, kan bli skönt med lite luft iallafall, behövs! Nu ska jag äta. Hejdå.
over and out

Resfeber

ph: jag

Gomorgon alla morgonpigga människor. Äntligen, sista dagen som jag tvingas sitta inne. Har iallafall fått reda på att jag har samma virus som min bror så kommer dessvärre inte blir 100 bra på ett tag men inte sitter jag inne för det. Ska om en stund göra mig en god frukost och sen bara ta det lugnt fram tills att mamma kommer hem för då ska det växlas pengar, packa upp och packa ner igen, göra alltid 100% klart och sen åka till älskling. Där sover jag inatt men kommer hem tidigt imorgon, redan vid 11-12. Sen bär det av till flygplatsen. Flyget går 17.00 och jag är redan super nervös. Tänk om jag glömmer något eller kanske inte kommer på flyget, vi kanske glömmer våra pass, det vore ju fan det. Herre. Nej nu ska jag äta och lugna ner mig,haha. Hejdå.
over and out


du är en stark inspiration


ph: jag - jag älskar dig


Sådär, då var Big Brother slut också då. Ska strax ringa till älskling och prata med honom en stund sen är det dags att sova så jag kan bli helt frisk någon gång och komma upp i tid så att jag hinner plugga. Sen är det dags att packa ner allt en sista gång och sen åka till älskling OM han stannar hemma vill säga:( Hoppas på att han inte blir med tvingad till Norge för då kommer jag nog gråta som bara det. Kommer sakna honom som bara den nu när jag är borta. Fyfasiken. Men men, nu ska jag strax ringa. Hejdå och gonatt.
over and out

inte långt borta


ph: tumblr

Hej. Nu sitter jag hemma med en hund som sparkar på mig, han måste ha väldigt tråkigt,haha. Är hur trött som helst må jag lova så det blir nog till att hoppa ner i sängen tidigt idag. Har varit borta hos pappa en stund, åt där och tjötade lite. Nu är allt nere i resväskan också, men jag vet även att jag kommer packa upp den imorgon igen för att sen packa ner allting, vanesak och säkerhet tror jag. Haha. Imorgon ska jag iväg, eller ja, imorgon ska mamma iväg och växla mina pengar och handla småsaker sen är jag klar för avfart. Lite nervös är jag också, resfebern kommer fram nu. Nej nu ska jag göra någon nytta här, hejdå:)
over and out

svar på kommentar

Lina  ([email protected]) om ska vi räkna ner eller styra upp det?:
Usch, hoppas det inte är vattkoppor för då kommer du inte på planet... 

Krya på dig & trevlig resa!
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 85.225.6.87
Tur att det inte var det, men det är så att jag hade visst kommit på planet för hade det varit det hade jag just haft på magen och den kollar dom inte. Jag får alltid som jag vill så iväg kommer jag haha;)

BOM BOM PANG


ph: jag

Nu har jag äntligen börjat packa, nästan allting är framme men inte riktigt, lite små saker till och kläder. Sen ska det bara ner i väskan. REDO FÖR START! Nej inte riktigt. Ska handla småsaker, växla pengar, kramas med pojken och säga hejdå. SEN är jag redo. Hörde nu att det börjar åska ute, men det verkar som att det gick över fort, det hoppas jag iallafall för jag är helt själv hemma:( Fyfan alltså. Nu ska jag krypa ner i soffan och mysa själv, uh. Lite rädd är jag också. Någon mera än jag somär rädd för åskan?:(
over and out

jag älskar när du ler


ph: jag - saknar dig mitt charmtroll:(

Hej på er. Ännu en dag hemma i det tråkiga. Natten blev långt och hatad, det gick inte alls att sova för tankarna yrade runt. Idag ska jag iallafall börja småpacka lite för om det blir som jag och älskling vill så stannar han hemma imorgon (han skulle åkt med familjen till norde för att det är norges nationaldag på torsdag). Vi tänkte att jag skulle sova hos honom så vi kunde säga hejdå på morgonen. Någonting annat tänkte inte jag göra idag faktiskt. Nej nu ska jag ringa till mormor så att vi får väskorna och kan börja packa. Känner mig faktiskt lite nervös om jag ska vara ärlig.
Resfeber?
Tänk om jag glömmer någonting? Eller kanske missar planet, tappar bort väskan, shit. Resfeber är inget roligt. Nej nu ska jag vila lite framför en film. Hejdå.
over and out

svar på kommentar

Rebecca ([email protected]) om svar på kommentar:
Angelica Blick kör över Kim Kardashian och Hayden. Men hon kör ju dock inte över Alexandra Olausson.. kan jag hålla med om!
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 85.230.124.250
Blir ju bara gladare för varje dag som går alltså, Haha. Världens sötaste vän ♥

ska vi räkna ner eller styra upp det?


ph: jag - danmark 2009

Klockan gick fort nu mot slutet kände jag. Sitter med halvöppna ögon i sängen. Har nyss kollat klart på Prison Break säsong 2, och pluggat. Kanske är värd lite sömn nu. Tisdag nu då, och jag blir hemma ännu en till dag, men vad gör det, friskare blir jag så det är helt underbart. Fast mamma berättade för mig att jag aldrig hade vattenkoppor när jag var liten och verkar vara i samma skick som min bror, vilket betyder att jag lika gärna kan ga det när jag vaknar upp imorgon. Då säger jag FAN! Eller så är det lika bra att få det så det är över sen. Vi får väl se om turen är på våran sida eller inte. Nu ska jag hoppa ner i sängen och hoppas på att morgonen kommer snart. Gonatt på er.
over and out


svar på kommentar

max om Vacker:
du spelar verkligen över, finns många snyggare :( säger bara, hayden penttiere, kim kardashian och alexandra olausson! där har vi 3 pang brudar men min är den snyggaste!!<3
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 94.234.170.11
Kolla bara på henne. Dom där tre brudarna har ingen chans! Du vet inte vad du snackar om älskling;)♥

Vacker

hur fin är hon inte?

sjukling framför Prison Break

- som besatt


Hej. Sitter fortfarande lite halvsliten i soffan och tror att jag hostar upp mandlarna ur halsen snart, haha. Idag har jag inte fått mycket gjort alls, vilket man inte ska få om man ligger hemma och är sjuk. Skulle pluggat men det blev inte av, energin i kroppen försvann. La mig istället och kollade på Prison Break, så nu har jag bara två skivor kvar sen har jag sätt både säsong 1 och 2, har blivit som besatt nu alltså, men hur bra är det inte då?;) Om 30 min börjar Big Brother så ska göra mig lite te om en stund och bänka mig framför det, sen blir det nog sängen så att jag kan vila mig frisk. Nu ska jag kika runt lite sen blir det te och BB Hejdå.
over and out


Det värsta med att åka är att komma tillbaka



vacker på ett eget sätt

Gomorgon. Vaknade upp imorse efter att ha drömt att jag var frisk men såfort jag slog upp ögonen så kände jag hur halsen gjorde jätte ont och hur näsan rinner värre än tidigare. Fyfan, kan inte detta bara försvinna nu, jag är så jävla trött på det. Saknar min klass så sjukt jävla mycket nu men kan inte gå dit för då blir alla sjuka och jag måste bli frisk tills jag åker, nu är det verkligen inte många timmar ifrån om man säger det så. Längtar. Älskling ska troligen sova hos mig på onsdag så att han kan säga hejdå till mig, kan han inte så tvingar jag honom för jävlar vad jag kommer sakna pojken:( Aja, nu ska jag iallafall sätta mig och plugga, hejdå.
over and out

stranden närmar sig


collage by me

Hej. Sitter i soffan och väntar på att Big Brother ska börja. Har sovit de senaste timmarna och det var nog det bästa någonsin. Har blivit bättre i halsen, men hostar än som en riktig tok. Imorgon tror jag inte att det blir skola eftersom jag inte får smitta ner alla andra, men jag må lova att jag saknar klassen som bara fan nu:( Aja, ska kika runt här lite nu sen är det Big Brother time. Hejdå:)
over and out

jag önskar


jag ska aldrig dölja en sanning


ph: jag - på Casper

Hej på er. Herre vilken natt, dans, skratt, ute äventyr och tjöt, alltså jag bara älskar er flickan och pojkarna! Jag hamnade iallafall hemma hos Matilda i natt med henne, älskling och Ahlin. När klockan var 09.00 kom mamma och hämta mig och älskling, så åkte vi hem till mig, jag hade knappt röst och båda var trötta eftersom att natten inte gav någon sömn alls. Efter en stund så viskade pojken i mitt öra, sådär så att jag bara ville vända mig om och hålla fast honom, men inte för där åkte han hem:( Nu ligger jag i sängen helt ensam hemma och får inte gå ut eftersom att jag lyckades sjuka ner mig mer, eller iallafall halsen. Tur att den inte gör ont nu bara. Aja, ska faktiskt fortsätta med mitt kikande av Prison Break och drömma mig bort. Hejdå.
over and out

snabba ryck

ph: jag


Hej. Förlåt för att jag varit borta från bloggen idag men jag har inte riktigt velat lägga tiden på den. Har velat vara med pojken så mycket som möjligt nu innan jag åker. Förut var vi ute och åkte bil, åt glass och hade det mys, sen åkte han hem och jag tänkte åka in till staden och ta en kaffe med min kära vän Matilda nu, bussen går om 3 min så nu måste jag rusa, men vi hörs ikväll. Hejdå.
over and out

i full gång när lugnet kommer

Ohoo, nu har jag städat hela lägenheten, ingen bra ide när man är sjuk kände jag. Ska snart dra på mig några slöa kläder och sen åka och handla med mamma. Ska handla lite mat och sådant sen ska jag hem och göra mig iordning. Vid 19.30 tiden kommer älskling hit och har det mysigt med mig, och då måste jag även vara klar, men det är ju 5,5timme kvar så det ska väl inte vara några problem. Nej nu ska jag kika på Big Brother lite innan det är dags att fortsätta. Hejdå.
over and out

ett tappert försök

ph: just det om runt 2-3 veckor så är det dags för nästa laserbehandling av tatueringen på handleden:)

Gomorgon. Usch usch för denna snuva och skarvliga hals. Vaknade imorse med 37.8 grader men känner mig rätt okej nu, näsan rinner som en tok bara, men men sånt man får leva med ibland. Så det blir iallafall till att sitta inne i helgen och hoppas på att jag blir bättre till nästa vecka:) Ikväll kommer iallafall älskling hit, vi ska ha det så himla mysigt ikväll, bilder kommer ni nog få om jag inte glömmer bort det i allt mys:) Nej nu måste jag försöka få i mig någonting så jag piggnar till. Hejdå.
over and out

6 månader i lyckans cirkel

Things can come and go I know but
Baby I believe
Something's burning strong between us
Makes it clear to me
I wanna grow old with you
I wanna die lying in your arms
I wanna grow old with you
I wanna be looking in your eyes
I wanna be there for you
Sharing everything you do
I wanna grow old with you
Things can come and go I know but
Baby I believe
Something's burning strong between us
Makes it clear to me

Jag har känt kärlek förut men inte någon likt den jag känner nu. Lyckan som rusar i hela kroppen får mina små steg att vingla. Kärleken är rena ruset, då jag fumlar med orden och snubblar på mina egna fötter så fort jag ser dig, man kan nästan tro att jag är onykter när jag syns på gatorna, men när ni ser mig vingla fram med armarna flygandes i luften, sjungandes på några meningen ur en låt så är det inte full jag är utan bara så otroligt kär. Jag tror ni ser mig så rätt ofta nu för tiden. I 6 månader har livet svävat på molnen och fjärilarna har fladdrat runt i magen, i 6 månader har jag fumlat fram runt omkring på Trollhättans gator, i 6 månader idag har jag fått leva i det underbara kärlekslivet. Jag tänker stanna kvar och nynna på min melodi..
I wanna grow old with you
I wanna die lying in your arms
I wanna grow old with you
I wanna be looking in your eyes
I wanna be there for you
Sharing everything you do
I wanna grow old with you


I Love You

regn och rusk


ph: tumblr - vart tog vårat fina vårväder vägen, regn och rusk nu, usch

Puh. Nu andas jag ut. Åkte till skolan, gick på mattelektionen, plugga sen vidare i 1,5 timme, sen gjorde jag provet och det kändes helt okej:) Äntligen har jag fått det avklarat, så skönt. Imorgon blir jag nog hemma hela dagen iallafall, ska fixa lite mysigt här hemma för på kvällen kommer älskling och då blir det mys för fulla muggar, för vi har 6 månader så tänkte göra lite mys för oss. Nu tänkte jag kolla Prison Break, eller först ska jag nog ta en dusch, men sen ska jag ta det lugnt. Jag har faktiskt inte någonting mera att berätta för er nu, så vi hörs sen. Hejdå
over and out

allt på prov


ph: jag-cambild

Gomorgon:) Usch, blir verkligen aldrig bättre, får knapra ipren nu tror jag. Ska snart åka till skolan för att gå på mattelektionen, och sen efter den ha ett matte prov. Känner att jag var tvungen att pallra mig dit och göra det iallafall, så jag är hemma runt 16.00 tiden igen då jag bloggar riktigt. hejdå:)
over and out

Syrran har ritat

ritat av Angelica Olausson

ph/collage by me

plugg och längtan

collage by me - jag tror att allt plugg kommer löna sig tillslut, eller vad tror ni om ni ser detta underbara collage

Sådär, nu har jag pluggat en massa matte och fått inskickat en uppgift, ska om en stund börja med en till uppgift och sen plugga ännu mera matte eftersom att jag har provet imorgon. Tror faktiskt att jag ska lägga mig tidigt ikväll så att jag kan kliva upp tidigt imorgon och plugga lite till, får kämpa nu även febern och all sån skit. Gör så gott jag kan nu, om inte mera än jag kan. Vilket är bra. Just nu känner jag bara hur allting snurrar i huvudet så behöver en paus nu känner jag, vilket jag tar mig tiden till. Så nu blir det lite Big Brother för mig:) Hejdå.
over and out

JAG ÄLSKAR HONOM - tycker alla ska veta det,

gif generator
Sitter hemma hos pappa och pluggar matte, syrran hjälper mig. Detta suger verkligen, tyvärr måste det ju göras. Blir nog här sent men skriver så fort jag har tid. Har änna inte tiden till att lägga på bloggen just nu. 12 uppgifter ska vara klara tills på måndag plus matteprov imorgon och jag fattar 30% av allting, fuck livet lite sådär. Nu måste jag fortsätta. Jag hoppas att ni har det bättre än mig nu. En sista sak. LYCKA TILL PÅ MATCHEN ÄLSKLING!♥ 
gif generator

Plugg för den sjuka

Gomorgon. Ligger hemma i sängen med feber och förkylning. Ska snart försöka ta mig upp ur sängen för att plugga ändå eftersom att jag har matteprov imorgon. Även om jag är sjuk då med så ska jag försöka kämpa mig hit för att få gjort det sen hem för att vila igen. Mamma ska åka till skolan sen om hon hinner och ta reda på allt jag ska få gjort tills nästa vecka. Åker ju snart till Grekland så då måste jag få så mycket som möjligt gjort:( Uh säger jag bara. Aja, ska försöka få någonting gjort nu. Hejdå.
over and out

It's true


Människans bästa vän


ph: på min hund som blivit riktigt sjuk, älskade Jesse detta klarar du :(

Hej på er. Ligger i sängen och suckar över att det gör ont i hela kroppen. Jag ska inte klaga för det kunde varit värre;)  Väntar iallafall på att Big Brother ska börja och är lite småledsen över att min prins inte är här med mig och kikar. Fryser som en tok så det har inte varit fel om han var här och höll om mig. Har legat och skrivit lite, annars har jag bara vilat. Ska fråga min mor om vi kan åka iväg fort och handla någon riktigt kall tryck, någonting liknande bubbelvatten, skulle varit super gott nu. Vet inte varför men blev riktigt sugen på det. Nu ska jag vila vidare och..jag vet inte..Haha. Hejdå.
over and out

to be true

collage by me

Hej på er. Klarade av skoldagen efter att jag knaprat ipren, åkte till älskling direkt efter. Har legat och pratat och myst, älskar att vara i hans närhet, mår så himla bra då! Åkte med honom när han hade trummlektion sen hemåt. Skulle egentligen bara hämtat cykeln och sen åka tillbaka till honom men orken i kroppen är totalt borta nu, och humöret sjönk. Skulle senare kollat på en match med honom, men så blir det inte nu. Oh.. Aja, ska få någonting i magen nu och sen, ja..göra någonting hemma. HEjdå.
over and out

Jag vet att hon är här

Gomorgon på er. Sitter just nu i sängen och väntar på att klockan ska bli halv så att jag kan ta bussen till skolan. Vaknade med 38 graders feber så efter 3:e försöker kom jag upp ur sängen, knapra i mig en ipren och nu står jag på benen. Trodde igår att jag skulle få någon skit med halsen också men jag klarade mig. Kan typ inte få halsfluss tydligen för att jag har så små mandlar. Tur är väl det. Nu ska jag bara kämpa mig igenom en skoldag, sen åker jag med älskling hem, ska med honom på trummor vid 16.00 och sen är jag så snäll att jag ska titta på en match med honom ikväll. Vi hörs, ha en bra tag i solen:) Hejdå.
over and out

sjuk


ph: jag - cambild

Hals ont och feber, inte alls nice. Kände mig dålig förut hos älskling men jag som knappt blir sjuk tänkte ju att det inte var någonting så jag drog iväg till gymmet men det skulle jag inte gjort. Tog en promenad till mammas jobb sen med älskling. Nu ligger jag hemma i sängen och fryser som bara den. Har inte ens orkat få någonting i magen. Ska se om mamma kanske kan fixa ihop någonting. Önskar att älskling var här och tog hand om mig:( aja, imorgon är det iallafall skola igen, får kämpa nu så att jag får ledigt när jag åker till Grekland. Nu ska jag ropa på mor, se om hon kan göra lite mat,värma mig och vänta på Big Brother. Jag skriver igen när orken finns för just nu är den helt borta. Hejdå.
over and out

Lite stress men ler ändå


ph: jag

Gomorgon. Som vanligt är jag drottningen av försovning. Vaknade för några minuter och har tryckt i mig gröt och apelsinjuice, en riktigt bra frukost. Ska strax springa och borsta tänderna och sen dra mig, Känner att jag hade velat ta det lugnt framför tv och sådant nu på morgonen med en morgonkaffe, men icke. Idag klockan ett är det orientering i skolan som gäller. Jag kan inte läsa dessa kartor så turen är att min fantastiska pojkvän ska gå runt  där med mig, så snäll är han. Tur det så slipper han bli av med mig, för jag lär ju inte komma tillbaka dit jag ska om jag går runt där själv, hahahaha. Efter skolan är det gymmet som gäller för mig, men nu måste jag rusa jag skriver så fort jag får chansen. Ha en toppen dag. Hejdå:)
over and out

från vårat då till vårat nu, vi skapar någonting nytt

Hej. Nu var helgen strax slut och imorgon är den en ny vecka i skolan och jag känner verkligen att skoltröttheten kommer fram nu när det närmar sig slutet. Aja, men idag har jag varit hos älskling, i tog oss med brädorna in till staden för att åka ner och sätta oss vid vattnet. Super mysigt. 18.15 träffade jag Matilda, vi hamnade på strandgatan på en mysig fika. Sen begav vi oss till Edsborg där älskling, Ahlin och Chrille sprang runt och spela fotboll. Efter en stund så beslöt jag och älskling oss för att gå till honom och kolla på Big Brother, vilket vi också gjorde. Efter detta så är jag nu hemma, har fått i mig en macka och varmchoklad, super mumms. Nu är det dags att krypa ner under täcket. Gonatt på er!
over and out

Wonderful

Gomorgon :) Vaknade för ca en timme sedan så nu står jag i köket och gör ägg som jag ska smaska i mig tilll frukost. Tänkte att jag skulle träna och lite sånt idag men det tar jag imorgon efter skolan istället för idag ska jag träffa älskling och kanske Matilda, vet inte om hon kunde eller inte. Nu tar jag en minut i tagen, fört-FRUKOST. Hejdå:)
over and out


promenad mot far

ph: jag - cambild

Hej. Nu tänkte jag ta mig en kvälls promenad sen ska jag gå till pappa. Älskling kunde inte sova med mig idag och jag hatar det mera än allting annat. Hade jag kunnat trolla så hade jag trollat mig till honom eller han hit:( Aja, får väl stå ut om jag är tvungen till det. USCH! Imorgon ska jag kanske träffa Matilda men jag tänkte om jag ska fråga älskling om han kan se Big Brother med mig på kvällen eller någonting. Nej nu måste jag springa iväg. Hejdå.
over and out

Walk the line


Walk The Line - en film om johnny cash resa i livet. Riktigt berörande och bra film, jag fastnade direkt och jag se filmen om och om igen. Ge den en chans, ni kommer älska den! 10/10

Har inte varit hemma de senaste timmarna det är därför jag inte skrivit någonting alls idag. Jag ber om ursäkt. Eller jag och älskling vaknade redan 10.00 idag och var uppe dryga timmen efter. Sen har vi slöat, myst och bakat under dagen. Fick också kollat klart på Walk The Line för typ 5:e gången. Nu sitter jag i soffan med Linnea och väntar på att pajen ska bli klar. Snäll som jag är så bakade jag lite till gästerna. Saknar min pojk redan och vill åka till honom, men jag får väl hålla ut :( Nu ska jag vara social med de andra där ute en stund. Hejdå.
over and out

← Willma och Syrran →


ph: jag
collage by me


Jahaja, nu åkte syrran och Willma iväg på lite roligt, mamma och Janne åkte ut med hunden och jag sitter här helt själv. MEN INTE LÄNGE TILL! Snart kommer älskling hit, då ska vi trampa oss bort till pappa för att hälsa på lite, sen blir det mys, kanske med lite gott, vem vet:) Annars har jag inte gjort så mycket idag. 1,5 timme eller någonting på gymmet, sen apoteket för att handla lite vettiga saker. Nu sitter jag här, dricker saft och väntar på kärleken. Hur ser eran fredag ut? Middag, fest, bio eller bara en kväll hemma?
over and out

skola


ph: bild i repris
Nu är jag i skolan iallafall. Var iväg på ungdomsmotagningen förut på ett ärende. Efter skolan måste jag till apoteket och hämta ut saker och ting. (vill inte yttra mig om allt). Sen är det gymmet som gäller. Efter det ska jag antingen hem till älskling eller så åker jag raka vägen hem. Vi får se hur det blir med det. Sitter iallafall och väntar på att lektionen ska börja, vilket den gör 13.15 så det är ju ett tag kvar om man säger så. Annars är det ingenting speciellt som hänt mig. Hejdå.
over and out


en mysterium


ph: jag

Gomorgon sköningar. Sovit gott? Det har jag fast ändå inte, vaknade vid 05.00 då klockan ringde men det var bara det att jag trodde inte ens att jag hunnit somna så om jag ska vara ärlig så kan jag inte säga om jag sovit bra eller inte. Konstigt. Aja, ska iallafall iväg på ett ärende nu på morgonen sen är det dags för skola igen. Har smärtor i bröstet och magen som bara den så vi får se hur detta går. Ska försöka ta mig till gymmet också om det går över. Sen kommer älskling hit och sover med mig. Nu måste jag ta på mig och gå ut. Hejdå.
over and out

Fotboll

ph: jag
collage by me


Hej. Nu är jag hemma för dagen igen. Åkte till älskling förut och bara hade det allmänt bra. 19.15 gick jag och hans mamma bort och kollade på hans match. Jag agerade fotograf igen, det är verkligen kul att fota dom. Dock är det riktigt svårt än, jag är ju inte proffs på det jag gör men, haha. Hoppas att han är hyfsat nöjd iallafall för det är huvudsaken. Jag tänkte strax gå till köket och hämta lite sallad. Behöver någonting i magen nu känner jag och det passar ju perfekt nu när Big Brother strax börjar:) Hejdå.
over and out

en bestraffning eller liknande

ph: jag

Alltså, dessa enkronor. Jag har nu i dryga ett år försökt att bli av med alla enkronor utan att slänga dom i sjön liksom. Växlat, handlar osv, men dom kommer alltid tillbaka. Jag har varje dag MINST 20kronor i ENKRONOR! Hur är det möjligt liksom? Jag handlar inte så ofta men ändå blir dom fler. Nu har jag upp mot 80-90kronor i enkronor. Herre. Behöver bara dela med mig av detta. Är der någon av er som aldrig blir av med dessa hemska enkronor?
over and out

snabb information,tillbaka ikväll igen


ph: jag


Nu har jag snabbt fixat mig lite. Shorts dag idag, första gången jag går i BARA korta shorts och linne. Ska snart åka och möta upp älskling. Ikväll ska jag se på hans match och vara lite fotograf. Men nu måste jag dra mig fort. Hejdå:)
over and out

ps: nu när det äntligen är underbart väder så låter jag bloggen vara en dag. Vi hörs ikväll

ingen dum kommentar men irriterande ändå

Anonym om Valeria Lukyanova, living barbie?:
Bild tre är så hon såg ut INNAN operationen
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 213.112.167.12
Alltså sluta vara anonyma. Nu vet jag dock att denna person kommer från Trollhättan men just vem vet jag inte. Får bara lust att lägga ner bloggen när folk irriterar och är anonyma.

så det är när det verkligen inte finns tid för det

Slänger bara in ett snabbt gonatt. Mår dåligt som satan nu, (fysiskt) så ska lägga mig ihopp om att bli bättre tills imorgon. Hur jag än mår och vad jag än gör så åker jag till älskling antingen vid tiden då han åker hem eller då vi slutar, beror på om jag ska till skolan, men till honom kommer jag ändå eftersom att jag behöver få prata lite med honom. Nej, gonatt på er.
over and out

JUST NU ↓

ph: arkivet


Nu var onsdagen avklarad och jag är nöjd. Började med skola fram tills klockan blev 15.00 då jag och älskling gav oss av mot Jätten för att köpa oss dricka och en glass. Åkte sen hem till honom, drog ut en filt på hans baksida, drog på oss shorts och bara njöt. I solen har det varit varmare än 17, närmare 20 grader. Låg där ute, skojbråka lite, skratta, åt gott, lyssnade på musik och myste i sommarvädret. 17.30 drog älskling på träning och jag till gymmet. Efter 2 timmar där så åkte jag hem. Nu sitter jag här framför Big Brother och ska strax göra mig en kopp te. Hejdå.
over and out

Valeria Lukyanova, living barbie?

Herre, vem vill se ut såhär egentligen? Hon har lagt upp video på sitt ansikte och sådant som är väldigt sminkat, men dock inte på kroppen. Folk undrar om hon gör om bilderna eller om det är plastikoperation. Om vi ska tro på bilderna så vet vi ju att ansiktet är opererat och förstört, men kroppen då?
Är det någon mera än jag som tycker att detta är så sjukt fult, hon ser ju ut som en barbiedocka! Varför inte vara nöjd från början?
over and out

Ett svar direkt, till er som undrar nu då. Ja bilderna är omgjorda av henne. Bild 2 är på hur hon egentligen ser ut. Tur det, nu kanske folk förstår att man är finare utan att vara sönder opererad.




sommar på ingång


ph: arkivet
Hej, gomorgon eller vad jag nu ska skriva. Sitter i skola och väntar på att älskling ska bli klar med nationella så vi kan få i oss lite mat. Vi har suttit ute nu ett tag och njutit av solen som idag är super varm. Ca 17 grader ute nu, rena sommaren känns det som. Efter skolan ska jag iallafall njuta av detta underbara vänder, antingen åka till Överby om jag orkar eller varför inte köpa sig en glass och njuta av sommarvärmen, kanske kan få med min älskling till bryggan innan hans träning om han nu hinner det. Hur mysigt vore inte det? Aja, nu ska jag springa iväg och äta. Hejdå.
over and out


1 maj - från min syn




ph: Jag och Rebecca - och nej jag brukar inte vara ute i onepiece men i skogen skulle ingen se mig
collage by me

Oh god.. Jag har inte varit såhär trött på länge nu. Kvällen har jag spenderat med min vän Rebecca. Det blev till att baka en jordgubbspaj, äta grillar, solning och till avslut en lång promenad i skogen. Mysigt men trött blev man. Nu har jag precis kollat Big Brother, och gjort mig redo för sängen. Tror faktiskt att det är dags att sova lite nu så att jag orkar upp till skolan imorgon. Så med detta säger jag gonatt.
over and o

Bakande låter lockande


ph: tumblr
collage by me

Hej. Är fortfarande hemma hos älskling. Tvingade han att spela lite FIFA eftersom att han ska iväg till Skövde sen, han har match (dock var det inte så svårt att få han till spelet;) ). Själv ska jag springa över till Rebecka för mamma kommer och hämtar oss sen, då blir det raka vägen hem för en Albecca dag;). Hur kan det sluta, hahaha. Nej nu ska jag göra någonting vettigt, hejdå.
over and out

En morgon med blicken i dina ögon, detta kallas kärlek


ph: jag-cambild - inget riktigt förhållande förens bruden snott pojken tröja - JAG GJORDE DET!


Gomorgon på er mina charmtroll:) Ligger i älskling säng medans han står i duschen. Vaknade för snart 3 timmar sedan men vi har bara legat i sängen och dragit oss, super skönt. Idag ska älskling ha match i Skövde så sa tyvärr inte kolla :( Funderar på om det blir ett gympass senare idag. Annars händer det faktiskt inte mycket alls idag. Imorgon är det dags för skola igen och även så får jag reda på om jag fått jobb då eller inte, jag hoppas verkligen det. Jag menar, inte fan i brist på ord kan jag gå hemma i 9 veckor. Aja, nu kom älskling så nu ska jag snart ner och göra gröt till oss. Tänk, jag får till och med stå i köket när jag är hos honom..vilken man... hahah ;)
over and out

RSS 2.0