S som i super trött

Funderar på att göra denna fast sätta den längre upp i nacken - efter sommaren någon gång kanske


Nu ska jag gå och ta mig ett glas vatten sen är det dags för att hoppa ner i sängen under täcket. Imorgon är det dags för skola, efter den har jag en hel del att göra. Städa, plugga, träna, ringa olika ställen angående jobb osv.
Full rulle på mig imorgon alltså. Aja, ni får sova som prinsar och prinsessor inatt för det ska jag försöka med.Gonatt
over and out

S som i sommarkropp

ph: trumblr

Tänkt att ha denna kroppen till sommaren, då har man ju gått runt i bikini hela tiden och fått tusen ögon riktade mot än. Haha. Hade ju inte tackar nej till snygg kropp.
over and out

V som i vita drömmar

ph: tumblr
collage:by me

Från då till nu

collage:  by me

Jag har nu insett hur lycklig jag verkligen är. Jag tänker just nu tillbaka på mitt liv som jag har då. Jag hade flickvän jag var kär men verkligen inte lycklig. Jag skadade dagligen mig själv och andra, jag rökte som bara det (nej inga droger var inblandade), jag drack en massa, var aldrig hemma med familjen, brydde mig inte om någon, brydde mig inte ens om mig själv, funderade dagligen på hur jag kunde göra för att försvinna utan att uppleva smärtan. Idag är allt tvärt om. Jag röker inte, eller jo någon gång ibland, jag dricker men det är ENDAST när någon fyller år eller under nyår, typ sådana tillfällen. Jag går första året på gymnasiet på LBS i Trollhättan, jag har hittat en ny kompiskrets som får min att leva, jag dansar, jag tränar så gott som, jag skrattar, jag skriver, jag ritar, söker jobb just nu, jag umgås med min underbara familj, jag hittar på riktigt roliga saker. Som exempel, nu 2 mars då åker jag med de tre underbara pojkarna Max, Ahlin och Chrille till Stockholm för att gå på AVICII i Globen, jag ser mycket gladare ut som person, jag bryr mig jätte mycket om andra människor OCH mig själv. Framför allt, jag hittade min livs kärlek, Max Heltorp. Jag älskar honom så otroligt mycket. Denna gången är jag inte bara kär, utan kär och lycklig. Det känns så sjukt underbart. Jag är så nöjd med hur jag har det nu och jag är så stolt över mig själv över att jag tog mig ända hit. Längre ska jag, så otroligt mycket längre, och jag vet, jag kommer lyckas!
over and out


Svar på kommentar

ronja om önskat av läsare:
Äntligen kommer den upp :D
Men jag tycker i alla fall du kan börja använda mascara, ibland i alla fall om du inte orkar hela tiden för jag tycker du va fin i det! ;)
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 83.252.43.142

Haha, tur att jag inte var ful i det iallafall då. (bilden kan ni se i inlägget nedan). Det var flera som tyckte jag var fin i det men ah, börja sminka mig?
Nja, inte riktigt än, känner mig inte så bekväm i det. Fast dom som känner mig skulle ju inte bli förvånade om jag kom i smink en dag, jag får ju mina ryck ibland. haha

önskat av läsare

Jag frågade lite läsare vad dom ville se på min blogg och några frågade om jag kunde lägga upp en bild när jag sminkat ögonen. Dom fråga också varför jag inte sminkade mig.
- Jag sminkar mig inte för jag orkar inte lägga tid på det. Jag sminkade mig förr och sådant men jag " bytte stil" och slutade med det. Älskar att sminka mig och andra, är en "fix-brud". Jag har inte sminkat mig så på över 2 år så jag vet inte om jag skulle känna mig bekväm i det. Måste erkänna att det också är för att jag inte vet hur andra ska reagera. Ah, men här har ni en bild. Detta är slarvigt gjort. Gjorde det på 3 minuter för jag har egentligen ingen ork alls idag, men jag hoppas den duger:)



S som i sick

Hej. Ligger i sängen än och fick nyss reda på att älskling ska opereras idag igen. eller ja, han ska dit för dom ska öppna och kolla så allt är okej.. Jag hatar sånt här även om jag vet att ingenting händer. Kan tänka mig att han är grymt nervös också. Stackars min lilla pojk :(♥
Är hemma från skolan idag också, mådde inte så bra när jag vaknar. Ångrar nästan att jag är hemma, det är tråkigt att vara själv utan sällskap :(. Aja, får ta mig någonting att äta nu så jag piggnar till lite, sen blir det film för fulla muggar. Hejdå.
over and out

D som i det sista

Ännu en uppgift inskickad. Skönt som bara den, detta betyder mindre plugg i veckan. Har fått feber också men om jag känner mig själv och min kropp så har det gått över tills jag vaknar igen, brukar vara så. Imorgon (senare idag) är det skola. Jag börjar 10.00 med svenska och den slutar 11.30 då jag slutar för dagen, underbart! Imorgon tänkte jag bara försöka koppla av lite och försöka ta hand om mig själv. Koppla av så att jag somnar tidigar om nätterna och sånt där. Har pratat med älskling fram tills nu då han sa att han skulle sova så jag får väl också försöka med det snart. Säger gonatt till er nu då. Sov gott:)
over and out

Jag är annorlunda, men inte dum i huvudet



ph: jag och några tjejer i klassen på avslutningsmiddagen i 9:an, saknar det verkligen nu


Ligger i sängen och pratar med älskling, saknar pojken riktigt mycket. Gjorde klart ett arbete förut, så skönt att få det gjort. Har varit i skolan idag som vanligt, haft feber som pendlat upp och ner. Önskar att allt bröt ut på mig direkt så jag blir av med det och slipper gå och blir små sjuk fram och tillbaka. Aja, det går väl över någon gång. Repade idag också i skolan, det gick så sjukt bra och jag längtar verkligen till slutresultat. Älskling opererades idag också så nervositeten har krypt i hela kroppen på både mig och honom tror jag. Allt gick iallafall som det skulle. Tur var väl det. Nu hoppas jag bara på att han blir helt kry snart så jag kan få gosa med honom, det är så jobbigt att vara utan honom såhär. Nu medans han är sjuk så passar jag  på att göra en massa onödiga saker som egentligen inte är så onödiga så jag slipper det när han piggnat till, haha, lite smart är jag ju ändå. Nej nu ska jag sätta mig och plugga igen tänkte jag. hejdå
over and out

ge mig

498:-
Från : Have2have.se

kort sammanfattning och bilder från i lördags

Efter mycket planerade så blev lördagen helt perfekt. Började med att Matilda kom hem till mig på morgonen vid 11 och vi började redan då göra mat, tårta,plakat och göra iordning oss själv. Klockan ticka och runt 15.00 åkte vi till Max med alla sakerna och där stannade vi. Bord dukades upp, ballonger och sådant pyntades i vardagsrummet. Ungefär vid 18.00 tiden intog jag och Matilda kvinnornas plats i köket och började gör klart allt som vi skulle äta. 18.30 var det dags att åka. Jag och Matilda blev körda in till stan där vi mötte upp Kekko, Chrille och Mikael. Max åkte med sin mamma och hämtade upp Ahlin. När dom var i stan drogs plakatet upp och vi sjöng för honom (för ahlin). Klockan närmade sig sju och det var dags för oss att gå till torget där skjuts hem till Max väntade. Eftersom att det var världens bästa Ahlin som fyllde år så  trixa vi till det. Max höll händerna för Ahlins ögon tills han stod på plats. En Limousine stod där och väntade på honom (oss). Kan lova er att han blev glad, det syntes på långa vägar. Vi hoppade in och åkte tillbaka till Max där Ahlin möttes av allt pyntande, Mat och musiken drogs på direkt efter paketen öppnats som han också blev super glad över. Maten serverades och det blev tacos. Tal hölls, skratt och minnen bjöds det på. Tårta bjöd jag och Matilda på, och ALLA älskade den verkligen, vi är grymma... Eller?;)
Det var det största av allt som hände. Kan säga att kvällen var vild.Dricka, dans på bord, soffa och golv, sång och jag vet inte vad. Det var hur kul som helst och allt slutade precis som det skulle.
Kan lova att det var perfekta dagen/kvällen för en Ahlin nybliven 17 åring;). Här har ni lite bilder↓











←Ahlin,Tobbe ( chaufför)→

ph: Chrille, Jag, Max
collage: by me

opfd

Just nu ligger jag i sängen med världens hemskaste huvudvärk. Har precis gjort klart collage så jag kan lägga upp bilder från lördagen till er. Lägger upp bilder och skriver sen, nu måste jag vila lite.Hejdå
over and out

MATILDA HÄR



charmig bild från i lördags på mig och Alexandra när vi gjorde tacosen!

Har precis lagt över alla bilder från i lördags här på Alexandras blogg
så dom kommer ni få se när hon uppdaterar nästa gång, hur nice?
Hon vet inte att jag gör det här inlägget, så vi får hoppas på att hon inte dödar mig....

Allt för mig, hare gött hej!

K som i kylig dag


ph: syrran - det var verkligen längesedan det var såhär otroligt kallt.

Sitter i skolan och har ont i ryggen som en jag vet inte vad, känns som om den ska gå av när som helst eller liknande. Slutar om ungefär en halvtimme och då är det maaaaat som gäller må jag lova. Längtar som bara den tills vi slutar så jag bara kan åka hem och lägga mig, plugga, och sånt som är så underbart när det väl är klart! Älskling har blivit sjuk igen också och kanske ska opereras, hatar det. Även om jag vet att det kommer gå bra OM han väl gör det så gillar jag inte sjukhus och sånt, vet inte varför men det bara är så. Hoppas han blir bra snart iallafall♥ Nej nu är det dags att jobba vidare här så vi får någonting gjort, haha. hejdå
,
over and out


efterlängtat

collage: by me - 3 månader, 19 dagar = värme

Gomorgon alla pigga glada och goa. Kan säga att jag är inget av det idag. Somnade runt 12-1 men det känns som om jag sovit i högst 10 minuter, alltså kasst. Aja, det är nu en ny vecka, nya skoldagar och hundra planer, eller? Nej, planerna denna veckan kan jag läsa snabbt som bara det. PLUGG! Ja, det är ungefär det jag ska sysselsätta mig med varje dag nu fram tills att det är helg. Jag hinner inte skriva så mycket mera nu faktiskt, ska ta mig någonting att äta sen är det snart dags att dra sig. Just det, senare idag när jag kommer hem så ska ni få ett inlägg med bilder och berättande från lördagens firande:) Längtar ni inte efter att se vilka bus vi gjort?;) Hejdå
over and out

ville bara visa att jag lever

Kan ju lova att idag mår både jag och älskling som vi förtjänar;) Men det är hur värt som helst. Ska strax ut till bussen för att möta upp Matilda och Ahlin, frukost väntar, varför inte köra på riktig bakis mat då?;)
Nu måste jag rusa, tråkigt inlägg men vi hörs sen igen då jag ska fixa bilder från gårdagen som var fantastisk. Hejdå
over and out

Party all night long

ph: jag och matilda - cambild

Sådär, nu var det dags för mig och Matilda att ta vårt pick och pack för att bege oss mot älskling. Jag ta en paus från bloggen nu fram tills imorgon. Ha en riktigt underbar kväll för det ska fan vi ha. Hejdå:)
over and out

självupptagen med att förstöra andra är orden till dig

Du sätter ett skott i hjärtat på mig för varje minut som går. Det gör ondare för varje gång, stopp nu!
Du var mitt kött och blod, jag kan inte längre säga att jag älskar dig.

B som i behövs inte

Känns som om det blir en jäklarns rusch här nu. Eftersom att jag vaknade så tidigt så behöver jag ju egentligen inte skynda mig, men jag och tid kommer aldrig överens om man säger så, så det är lika bra att få saker gjorda. Därför ska jag nu åka iväg och handla lite så saker innan Matilda kommer hit och hjälper mig med några saker. Sen drar vi oss till älskling för att tagga grovt inför kvällen. Det kommer en outfit bild på oss sen, mer får kan jag inte skriva här. Kanske skriver någonting kort när jag väl hinner det. Vi hörs. Hejdå
over and out

E som i en tidig morgon

ph: arkivet

Gomorgon alla goa och glada. Vad gör jag uppe nu egentligen?  Jo jag har kommit på det. När jag ska göra någonting speciellt en dag så kommer jag alltid upp i tid eller ja, för tidigt. Så Därför ska jag nu dra på mig skorna och sedan ta en tur i kylan nu  på morgonen. Sen är det bara att ruscha med allt annat. Hejdå
over and out

T som i time to sleep

Nu är klockan snart halv ett och jag tänkte precis göra mig redo för sängen, ville bara skriva gonatt till er först. Vi hörs när jag slagit upp ögonen igen, Gonatt mina sköningar:)
over and out

Tävla om att bli veckans blogg

Jag är ännu en gång med och tävlar om veckans blogg hos Rebecca. Tryck på bilden så kommer du till tävligen du också. Lycka till!

k som i klar


ph: jag-cambild

Då var rummet dammsuget, skurat och dammat. Skönt att äntligen vara klar iallafall. Nu är det bara kvällen träning och kvälls/natt mat sen är det dags för sängen. Mor väcker mig vid 9 imorgon då jag är redo för att bege mig ut för att springa. Ska bli skönt att komma igång med springandet igen faktiskt. Känns som jag varit lite halvlat med det nu. Snart kanske jag kan ut och springa med älskling (han spelar fotboll och har grym kondition) haha. Ja vi får väl se hur det blir med det. Nu ska jag göra det jag ska, hejdå
over and out

GOOD GIRLS GO BAD

ph: akrivet - jag och min tvilling


Dunkar musik och städar rummet. Just nu väntar jag på att golvet ska torka i rummet. Så länge skakar jag röv till dunkdunk, fett taggat inför morgon dagen iallafall! Ska bli så underbart kul. Matilda kommer hitimorgon och då ska vi åka och handla det sista sedan är det dags att dra igång med ALLT och det kommer bli så feeeeeett! Ni kommer få en massa bilder det kan jag lova er! Om ni inte förstått vad jag ska göra så är det såhär.
Jag och några kompisar ska fira världens bästa killkompis Andreas Ahlin imorgon eftersom att han fyllde år i måndags. Vi har kommit på super roliga grejer som vi hoppas att han blir sjukt glad över! Återstår att se. Kan ju tyvärr inte skriva vad eftersom att jag inte får avslöja någonting än. Ni får reda på det imorgon natt eller på söndag:) Nu ska jag förtsätta skaka röv och städa. Hejdå
over and out

outfit


ph: sjukt fina Victoria - collage: by me

Då var ögonbryns piercingen borta också.


Nytt utseende


Blogg.se har ändrat sitt utseende lite. Tycker att den var riktigt snygg och det är ju alltid kul med förändring. Vad tycker ni då?
Saknar ni den andra eller var denna framsida som pricken äver i ?
- Tryck på bilden så kommer ni till blogg.se 's framsida
over and out

så ska det vara


ph: arkivet

Sitter i skolan och känner hur seg man börjar bli nu. Har haft gehörs och musiklära sen 08.30 nu väntar jag på att solo sången ska börja, vilket den gör 14.00. 14.30 kommer mamma hit och hämtar mig då vi drar oss till kommun. Ska träffa en gubbe där som heter Sören eller någonting sådant angående jobb. ÄNTLIGEN GÖR JAG NÅGONTING ÅT DETTA! Hoppas jag får bra besked bara. Skulle sitta perfekt med ett jobb faktiskt, speciellt i sommar. När jag kommer hem är det dags för en springtur i åttan (det är ett springspår i en skog vid mig som visas på bilden, en liten liten del iallafall.). Aja, nu ska jag kika runt lite sen ta en kaffe. Hejdå.

dags för en rusch

Gomorgon på er. Sitter i sängen och halvsover lite. Fick en chock när jag vaknade klockan 3 inatt. Somnade runt 8 tiden igår, shit tror jag var trött alltså! Vaknade ju dock 3 som sagt och då somnade jag inte igen förens halv 7 och gick upp 7. Ska strax göra mig iordning inför en monster dag i skolan, har musik i 6 timmar iiiiiih säger jag bara. Efter skolan är det dags för en rusch titt så saker och ting är klart för imorgon, sen kanske jag ska slå till med att färga mitt hår. Vi får se vad jag hinner. Nu måste jag skynda så att jag inte missar bussen. Hejdå:)
over and out

hholtlkgfpålp¨lf

Förlåt men jag skriver här sen istället, kan knappt hålla ögon öppana;)
Hejdå

så ska det vara


ph: jag

Gomorgon på er. Tyvärr vaknade jag en timme försent så det blev ingen promenad till skolan, kanske blir av imorgon. Nu är det snart dags för att åka till skolan iallafall, först ska jag in till staden för att köpa busskort. Efter skolan ska jag till älskling en stund sen handla med min mor. Mer ska jag väl inte hitta på idag. Nu ropar mamma på mig och det betyder att det är dags att åka:) Hejdå
over and out

Det är så det är

Nu är klockan snart två och jag blir mer irriterad för varje minut som går, jag vill kunna vara den som somnar så fort man lägger huvudet på kudden. Åhåå. Aja, ska göra mitt 969879 försök nu och  sova. Ska ju ändå upp till skolan imorgon och jag skulle gärn vilja gå dit pigg för en gång skull. Är jag vaken i tid, då jag verkligen ska så har jag bestämt mig för att ta en promenad till skolan. Då måste jag verkligen kunna somna nu. Så gonatt på er så hörs vi. Gonatt.

Extra pengar i plånboken varje månad - känner du dig sugen?

Vill du tjäna pengar på din blogg utan att göra iprincip ingenting?
Då gör du såhär:
1. Tryck på bannern/bilden över texten↑
2. Tryck sen på "Bli medlem" som står till höger på sidan bredvid "logga in"
3. Fyll i det som står och det dom ber om
4. Sen är det bara att börja tjäna pengar.
Sidan funkar hur bra som helst och det är utbetalning vare 25:e. Du behöver inte ens ha många läsare för att tjäna otroligt mycket pengar. Tjockare plånbok varje månad drömmer väl alla om;)
Lycka till!
over and out

E som i efter ett bad

ph: Fanny Lindblad - Collage: by me

Underbart. Kom nyss upp ur ett lugnt och stillsamt, varmt bad. Att sjunka ner under vattnet och inte höra någonting förutom tystnaden är nog det bästa som finns. Det är så otroligt skönt att koppla bort allting ibland. Så om en liten stund så ska jag lägga mig ner i sängen för att försöka sova tidigt så jag för en gång skull kanske kommer upp i tid också. Imorgon är det skola och efter den så ska jag iväg och handla med min mor, ska kanske införskaffa mig lite nya kläder också när jag är ute och ränner, alltid lika kul liksom ;) Nej nu måste jag springa och göra en kopp te innan det är dags för sängen. Hejdå.

Bloggtips

Denna blogg tycker jag verkligen att ni ska kika in på. Hon skriver om sin förlorade pappa + sina två våldtäkter hon tyvärr varit med om, men också om sin fritid. Jag fick en kommentar av henne som ledde till att jag fastnade och börja läsa plus titta på hennes video hon lagt ut. Tycker verkligen att hon är en utav de starkade jag pratat/hört om i mitt liv. Gå in och läs, kanske lämna en kommentar till henne. Hon svarar väldigt fort också och håller sin läsare uppdaterade. Hoppas ni blir nöjda, vilket jag verkligen tror att ni blir:) För att hitta hennes blogg så trycker ni på bilden.
over and out

e som i ett bad


Heltorp våldgästar på ett snällt sätt

Tja, Max här. Alexandra tyckte att jag skulle blogga åt henne och toffel som jag är... Idag har jag, Alexandra och Matilda varit jävligt produktiva och fixat iordning saker. Låter hemlig men inom några dagar släpps bilder på allting!
Nu ska jag träna fotboll och behöver dra NU... så vi höres mano. Glöm inte att fakka ut, gott folk! ♥♥♥♥
över och ut


t som i tråkigt


ph: Molly Heltorp


Sitter i skola och gör ett fruktansvärt tråkigt arbete om miljön. Slutar om ungefär 20 minuter då vi ska springa ner till Matilda och dra oss till älskling, och sen vidare till Matilda. Kommer nog hem sent ikväll därför vet jag inte när jag skriver detta igen, så får be älskling skriva lite, ni lär ju saknat honom. Haha. Ska säga till honom att hälsa på. Hejdå
over and out


som jag sagt det förr


ph: bild i repris

Gomorgon. Är lite i chock. Lyckades sova från ett tiden inatt fram tills klockan åtta. REKORD! Skönt kan jag lova att det var. Fast just nu har jag huvudvärk och mår otroligt illa. Får tro på vad älskling sa, 'det går över'. Ska snart åka till skolan, eller ja snart är det inte, men om ungefär en halvtimme eller liknande. Efter detta otroligt tråkiga skoldag (den tråkigaste skoldagen är onsdag) så ska jag och älskling träffa Matilda för att göra lite saker:) Nu måste jag fixa mig och packa ner idrottskläder så att jag inte glömmer bort det totalt, haha. Hejdå.
over and out

JAG HAR INTE TID MED DETTA

Jag blir så irriterad. Jag har inte varit sjuk såhär på hur länge som helst. Under dagen har jag kännt mig kass som bara den men har bara sagt att det är på grund av att jag är så jävla trött. Visst, nu på kvällen insåg mamma att det är sjuk jag är. Vilket är kasst för jag hinner inte med det nu. Frågan är om jag ska vara hemma imorgon eller inte, jag vill inte vara hemma men det kan ju vara värt det. Även om jag är hemma så ska jag iallafall bort till Matilda och fixa lite saker med henne och älskling. Nu ska jag försöka sova lite i hopp om att det ska bli bättre tills imorgon. Gonatt.
over and out

Stylisterna

Sitter just nu och tittar på Stylisterna. Försöker bli lite trött. Förlåt om jag inte uppdaterat er idag men jag har inte varit på blogg humör alls om man säger så. Var iallafall på Överby med älskling och Matilda, vi käkade och gick i affärer. Sen drogs det hem till mig för mig och älskling. Nu ska jag fortsätta kika på stylisterna. hejdå
over and out

Mitt hjärta

Fick denna låt av älskling som han verkligen ville att jag skulle lyssna på när han åkt som han precis gjort. Hur underbar är han inte då, min älskade pojkvän♥

Long time

Denna låt blir nött för dagen

Sitter med Matilda och älskling och tjötar lite skit och skrattar. Skolan var lugn idag men trött var jag och höll på att somna flera gånger. Har faktiskt ingenting mera att skriva nu så jag skriver sen istället:)

vår kärlek är starkast

En till morgon då jag vaknar 1,5 timme senare än vad jag ska, alltså gick jag upp för ungefär 20 minuter sedan. Så med halvöppna ögon så ska jag nu försöka trampa mig mot skolan. Har iprincip inte sovit någonting alls inatt. Tur att jag bara har två lektioner. Efter skolan runt 1 eller någonting, (?) ska jag träffa Matilda eftersom att vi har lite saker att göra. Nu måste jag ta på mig och gå ut.  Uppdaterar igen när jag kommer hem, slutar ju 11.30 idag så ingen ide att göra tidsinställt. Hejdå
over and out

jag ska gå rätt väg denna gång

ph: jag-cambild

Efter att nu ha pluggat, och skrivit en liten text så ska jag hoppa ner i sängen, gömma mig under täcket och knäppa på en riktigt töntig barnfilm. Ska försöka sova på det också 4,5 timme kvar tills jag ska upp. Får väl se hur det går. Gonatt
over and out

N som i nattplugg

how to make a gif
Sånhär känner jag mig just nu, pang så slår jag ner huvudet men lika fort får jag upp det. Måste faktiskt göra klart mitt arbete jag inte gjort klart helt och hållet förut. Tänkte att jag skulle göra lite nu och sedan det jag har kvar imorgon när jag kommer hem. Förstår inte hur jag orkar med det nu, men jag måste annars kommer jag inte få klart det i tid. Har ju gett mig in på lite saker jag måste fixa klart i veckan också. Känns som om jag har fullt upp ungefär varje dag nu. Det kommer vara värt det i slutet:). Nu ska jag iallafall fortsätta att skriva. Hejdå
over and out

Ge mig ett jobb

Jag vet inte om det är någonting fel på mig eller så men jag är så otroligt stressad, irriterad och allt för att jag inte jobbar. Jag är 16 år, blir 17 den 19 februari, går första året på gymnasiet och har en massa plugg men jag VILL verkligen jobba nu. Jag ska iallafall be mor åka med till kommun imorgon så jag kan söka till sommarjobb, och efte sommaren så får vi se vart allt leder. Skulle hemskt gärna vilja jobba på dagis. Det har jag ju gjort tidigare år och jag vet ju faktiskt hur det går till, sen tycker jag ju att det är så otroligt kul med små ungar. Skulle aldrig tacka nej men några timmars jobb på dagis. Jag vill verkligen nu, jag bli nästan arg på grund av att jag inte har ett jobb, ändå är jag bara snart 17 år och har knappt börjar mitt liv än. Jag må vara galen men jag vet vad jag vill. Det jag vill det gör jag. Så söka jobb ska fan göras nu. Ska inte gå hemma i onödan när man kan göra någonting med livet. Vi har ju faktiskt sådan tur att vi ungdomar som går i skolan än fortfarande kan få jobb efter skolan och på helgen, det är ju faktiskt hur bra som helst, varför inte utnyttja det då? Det tänker iallafall jag göra. Hejdå!
over and out

Tävla hos Rebecca

Var med och tävla i veckan blogg hos kära Rebecca. Tävligen hittar du genom att trycka på bilden ovan. Lycka till!:)

V som i varm choklad och mackor

ph: jag

Sådär då, har till och med fått pluggat idag, riktigt duktig känner jag mig:) Drog mig utåt förut för att träffa Alexandra och lite andra människor, allting slutade med att jag, Alexandra och Mr.K satt på bussen och jag hamnade tillslut hemma hos Alexandra. Nu är jag tillbaka under mitt egna tak igen och sitter med en kopp varm choklad plus mackor till det, helt perfekt avslut på denna dagen. Ska försöka komma i säng lite tidigare idag också, det kan ju faktiskt behövas, haha. Aja, nog med mig. Nästa steg blir till att knäppa på en film.  Hejdå
over and out

ett svar - jag älskar så tårarna rinner, det finns lycka i varje tår ♥

how to make a gif


A ♥ M

Så, nu var första dagen avklarad och jag är tröttare än någon annan tror jag. Fick skjuts hem av Mikaela, skönt att slippa bussen iallafall. Magen skriker efter mat också, tur är väl den att mor snart är klar med maten. Äta - vila - plugga. Det sysslar jag nog med några timmar framåt under denna dag. Nej, nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt. Nu Ropar mamma, hejdå
over and out

svar på kommentar

Ahlin  ([email protected]) om STORT GRATTIS PÅ 17-ÅRS DAGEN!:
Tack bästa alexandra! Älskar dig vännen <3
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 90.229.170.152

Så lite så:) jag älskar dig också vännen ♥

STORT GRATTIS PÅ 17-ÅRS DAGEN!


D som i den fastnar

go eller vad?;)
over and out

J som i jävla dag

Denna dagen är ingen dag jag gillar kan jag ju lova. Lyckades iallafall försov mig och kom upp för 20 minuter sedan. SMART ALEX! Nu blir det en rusch så jag blir klar och kan åka. Därför hinner jag inte skriva så mycket om min "fantastisk" morgon. Hejdå.
over and out

K som i kom och lägg dig bredvid mig


ph: jag-cambild. Fick lite panik på mina naglar som jag inte kunnat åka och fixa än så dom blev helvita

Sådär, då var det väl kanske dags att försöka sova lite, ska ju faktiskt upp om ungefär 5 timmar. Ny skolvecka och jag känner redan att jag inte orkar gå dit. Hoppas iallafall att denna veckan går fort nu då. Har fruktansvärt ont i huvudet också så har knarkar lite alvedon och sådant, haha. Nog med allt, dags för film och sömn. Gonatt
over and out

du gör..

...allt för att jävlas, allt för att förstöra, allt för att knäcka,, allt för att döda


D som i Don't forget

Jaha, då ligger jag i sängen ännu en söndag kväll och känner mig otaggad till 100% inför skolan imorgon. En ny vecka ny och jag längtar redan till helgen. Det känns som om detta kommer att bli en riktigt seg vecka. Nej, nu kan jag inte vara så negativ. Matilda åkte hem för en stund. Vi roade oss  i några timmar med att baka till gästerna som vad här, sedan kikade vi på film. Super skönt att bara slappna av en stund.  Dagen har faktiskt inte bjudit på så mycket mera än detta. Söndagen har alltså varit som söndagar brukar vara ;) Haha. Nej, nu ska jag kika på film och försöka bli av med min huvudvärk som hälsat på mitt huvud ikväll. Hejdå
over and out

blir så himla glad

Stina Möller  ([email protected]) om S som i söndag:
Så himla fin är du Aleks!
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 81.234.251.135
Tack älskade stina! Saknar dig vännen♥

S som i söndag

ph: jag

Hoppar i gosekläderna och bara tar det lugnt. Matilda kommer hit snart och vi ska kolla på film och låta söndagen vara helt stilla och lugn. Bästa vän (alexandra) skulle kommit hit men hon mådde inte så jätte bra idag så vi får se hur det blir med det. Sov ju hos älskling inatt också. Jag älskar att få vakna upp med honom, bästa känslan man kan ha på morgonen. Önskar jag fick göra det varje dag. Men men, mamma skulle iväg så hon fick hämta mig hos älskling förut, min älskling som gjorde mysfrukost idag. Han är allt för söt alltså, jag är sådan tur som har honom. Nu ska jag ta mig en kopp te och vänta på Matilda. Hejdå
over and out

HELVETE HELVETE HELVETE - dagens händelse

Jag tror inte jag gråtit såhär mycket på länge! JÄVLA SPINDLAR. En söndags eftermiddag, slö och redo för en varm och skön dusch..trodde jag. När jag ställer mig i duschen och blöter ner håret så tittar jag upp mot taket, vad ser jag?!
EN STOR JÄVLA ÄCKLIG SPINDEL SOM SITTER DÄR OCH ÄR SÅ JÄVLA HEMSK. Jag tror aldrig en tjej varit så snabb ur en dusch som jag var idag. Vart är min man när jag verkligen behöver honom? Nu är jag rädd påriktigt. Låter sjukt mesig nu men spindlar  i mina ögon är som monster. JAG ÄR HELT SJÄLV HEMMA OCKSÅ, DET GÖR JU INTE SAKEN BÄTTRE PRECIS! FUCK :( Vågar inte ens gå in i badrummet igen. Fyfan, den var vidrig. Det hade varit bättre om den inte varit så jävla stor och fet. Nej, fyfan nu är jag rädd. Tårarna sprutar. DÖDA ALLA JÄVLA SPRINDLAR NU FÖR FAN!!!!!!!!!!! DOM TAR DÖ PÅ FOLK!

Long Time


Don't cry over the past, because it's gone. Don't stress about the future, because it hasn't arrived yet. Just live in the present and make it as beautiful as you possibly can.

Bloggtips



Jag vill tipsa er om denna bloggen. Det är en mamma som fött sitt barn i vecka 23. Hon skriver om sitta dagliga kämpande för att hålla sin fantastiskt starka dotter vid liv. Jag har följt hennes blogg ett tag nu och har totalt fastnat vid den. Får en känsla av stolthet när jag läser den. Ta en titt, ni blir inte besvikna:)
För att hitta bloggen så tryck på bilden.
over and out


Vem har sagt att brudar är normala?

create an animated gif

Då var det dags att lyfta på röven och dra sig mot Matilda eller någonting, pojkarna kommer dit sen också så det blir lite mys med film och sådant (?). Har övertalat Matilda om att hon ska sjunga med mig också, tur att jag ofta får som jag vill då;) Vem vet kanske får höra sångfågeln ikväll. Hejdå:)
over and out

Tryck HÄR för att komma till Matildas blogg

S som i så ska det gå till


ph: jag

Sitter här och väntar på att Matilda ska komma hit och snacka lite skit med mig:) Skulle träffat Alexandra också men det blev inte riktigt så. Jag och Matilda ska träffa grabbarna sen om det blir som vi vill, man vet ju liksom aldrig med dom, hahaha. Tycker lite synd om pojken min också eftersom att han har träning och förtillfället är han ute och springer. Tur att jag inte går i fotboll och behöver bli dödat sådär, hahaha. Faktiskt hade jag egentligen också velat ut och springa idag men det känns inte som rätt väder för min vilja till det, haha;). Nej, nu ska jag hämta någonting att dricka och sen kika på film tills Matilda kommer. Hejdå.

outfit


ph: jag

Jeans - Bikbok, Stickad tröja, Klocka, - ringar.
Klockan och ringarna fick jag i julklapp så vet därför inte vart dom kommer ifrån.

Vill du bli veckans blogg?

Jag är med och tävlar om veckans blogg, är inte du också lite sugen på det. Det tror jag allt. Tävlingen hittar du HÄR. Lycka till!:)

s som i saknad

ph: saknar dig pappa

Gomorgon borde jag inte säga precis men. Vaknde runt 12 tiden någon gång tror jag. Jag har faktiskt ingenaning om vad jag ska skriva, är totalt tom i huvudet. Älskling åkte för ett tag sedan eftersom att han snart ska träna, senare när han är klar ska vi träffa Ahlin och Matilda tror jag. Nu ska jag gå och få någonting i magen sen blir det en film innan det är dags för att göra sig iordning :) hejdå.
over and out

en saknad till då


collage: by me

i love you

Vet  att jag varit jätte dålig på att uppdater här men när älskling är här med mig känner jag inte för att vara så tråkig och nöta datorn :( Så förlåt till alla läsare men jag ska faktiskt lägga min tid på min älskade och gosa med honom. Jag är tillbaka imorgon igen när han drar och tränar :) Ha det underbart. Hejdå
over and out

svar på kommentar

Max om Så jävla dum som förstörde skorna!:(:
Du har skor så det räcker ändå...

Ps. Du är det vackraste som finns!!!
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 94.234.170.49

LÄR DIG!
DET FINNS INGENTING SOM HETER " förmycket/förmånga" NÄR DET GÄLLER SKOR! :D
Ps. Fick det från din min sköna ♥

ta mig dit jag vill

ph: arkivet

Sådär då. Sitter i soffan färdig fixad och redo, men inte av ren känsla. Känner mig hur seg som helst i kroppen, som om febern stiger, men det hoppas jag verkligen inte. Ska ta bussen om ungefär en halvtimme in till staden för att möta upp Matilda. Vet inte riktigt när jag kommer tillbaka men det blir nog inte sent. Sen sover ju älskling här inatt så jag får se hur det blir med bloggandet :) Hejdå
over and out

Så jävla dum som förstörde skorna!:(


-

collage: by me

B som i barnfilm


ph: jag

Gomorgon på er. Då var det sista skoldagen och jag har inte varit där på hela veckan förutom i måndags. Tänkte gå dit idag men mor tyckte det var bra om jag stannade hemma en extra dag och går till på måndag. Så får det bli:) Har gjort min lilla morgon övning eller vad man ska kalla det, typ halvt brutit benen av mig. Tänkte få i mig min lilla special i magen nu sen städa rummet och gör mig iordning så jag blir klar i tid UTAN stress. Vid 14.55 ska jag ta bussen och åka till kommun med Matilda för att göra lite ärenden, sen ska jag träffa älskling som sover här inatt. Underbart må jag lova! Aja, nu ska jag äta. Hejdå:)
over and out

nattfördriv

Det gick verkligen inte bra alls med mitt sovande. Fastnade i telefon med Alexandra istället sen försökte jag på med att komma ner i splitt. Sen har jag kommit på att jag är grymt svag i hela kroppen alltså, jag tappa bort mina muskler tror jag. Efter 80 armhävningar och 120 situps så är jag slut. HAHAHAHAHAHA! Ah, men vafan jag har inte tränat på sådär några år;) Får anlita älskling som privattränare tror jag. Han vill ju att jag ska få lite muskler så han lär ju inte bli ledsen. Har ju lovat att han ska få träna mig i boxning, men det får han faktiskt vänta med lite säger jag. Haha. Jag får ta en sak i taget. Nej nu ska jag  sysselsätta mig med någonting så jg blir trött. Hejdå era nattugglor!!!!
over and out

E som i ett sista inlägg för dagen


ph: arkivet

Sådär då. Nu när jag fått allting gjort som ska göras så är det dags att krypa ner under täcket och läsa lite innan det är dags att sova. Men först ska jag ge med på ett till försök till att gå ner i splitt om ni minns att jag sa att jag gav mig en utmaning att klara det tills sommaren (inlägget hittar ni HÄR) Ska be älskling filma det imorgon så att ni får se hur jag kämpar med detta, vart jag är nu och sedan när jag klarat det. Har gett mig på en till utmaning efter denna men vad får ni se då;) Nej nu ska jag göra det och sedan krypa till sängs. Men dessa ord säger jag gonatt.
over and out

Jag fyller ju ändå snart år, och med ett par skor inslagna så skulle dagen inte blir helt fel;)

Här hittar ni dom -> Nelly.se
Här hittar ni dom -> Nelly.se
Här hittar ni dom -> Nelly.se
Här hittar ni dom -> Nelly.se
Här hittar ni dom -> Nelly.se

sommar

Gu vad jag längtar till sommaren nu. Sitta ute på baksidan med jordgubbar och bara njuta av den underbart varma solen! Om exakt en månad idag fyller jag 17 år också, kan det bli bättre, yes det kan det. På måndag fyller världens bästa killkompis Ahlin hela 17 år, nästa lördag är det dags att fira honom, och det ska bli en hejdundrans kväll om allt går som det ska. Nej nu ska jag göra lite bär och banan som jag kan äta, sen KANSKE Mr K och Alexandra kommer förbi en sväng, vi får väl se vad som händer. Hejdå :)
over and out

arkiv



Gomorgon på er. Förlåt för mitt knasinlägg igår (det senaste). Lite saker gick snett och jag hamnade inatt hos Alexandra. Har äntligen fått en natt med sömn rakt igenom. Vaknade vid 8 tiden och funderade på om jag skulle till skolan även om jag är sjuk, känslan försvann när jag kände att febern satt kvar där och gjorde kroppen seg. Ska åka hem om ett tag ändå känner jag, måste hem. Vill att min pojk ska komma till mig men den lilla ungen är ju i skolan, vilket är tur för honom ;). Nu ska jag vara social med alexandra som nyss kom ur duschen. Hejdå
over and out


 


här hör jag inte hemma längre

Men skrivna ord på en hemlig sida tackar jag för mig, vi hörs en annan gång.
over and out

Tävla och vinn

Var med och tävla om en valfri vara. För att komma till tävligen tryck HÄR. Lycka till :)

bakande

Fick något konstigt ryck så nu står det en kladdkaka i ugnen och väntar på att få komma ut. Älskling åkte hem för en timme sedan och jag saknar honom redan. Aja, får träffa honom om några dagar igen eftersom att jag inte kommer gå till skolan på hela veckan:( Nu måste jag springa till ugnen hejdå.
over and out

Räcker det om jag älskar dig?


ph: jag - cambild

Hej. Sitter i sängen och läser. Älskling kommer hit om ett tag och jag lovar att då ska jag gosa ner mig i hans famn, den var tusen år sedan det hände känns det som. Jag har tränat idag också, eller ja. Jag har ju som löfte till er att jag ska klara att gå ner i splitt/spagat innan sommaren, ni ska få videobevis på det också, så jag måste ju börja med det nu. Ont kan jag ju lova att det gör iallafall. Försökte få med mig syrran på det men hon kände inte riktigt för det hahah. Nej nu ska jag fortsätta med mitt läsande tills älskling kommer. Hejdå
over and out

TÄVLING - 8 STYCKEN "SUIT OF SWEDEN" LOTTAS UT

Var med och tävla om mysdress och ni kan gosa ner er i när som helst. Tävligen hittar när HÄR eller genom att trycka på bilden.

Då var det dags att börja träna

Nu var jag igång, innan sommaren ska jag komma ner helt och hållet. Ge mig ett lycka till;)
over and out

G som i godmorgon

ph: jag - saknar sommaren

Vad härligt att äntligen ha sovit som jag ska. Känner mig rätt utvilad och jag är  inte så trött som jag brukar. Saknar min pojk som bara den :( Idag har febern gått över iallafall, huvudet bultar och kroppen är seg men snart så är det bara att trampa ut i kylan igen. Nu tänkte jag iallafall göra lite frukost och sen ta mig en dusch så jag kanske frisknar till:) Hejdå
over and out

Jag är svår att hålla kvar, jag går inte igenom samma sak igen - tänk, bara tänk

ta vara på mig

when we dance, we dance for the world

Nu sitter jag här och såg precis att det är 3 veckor kvar tills jag börjar i dans igen fast denna gånge i en ny dansgrupp. Jag gick i dans med mina vänner, vi startade en egen dans grupp men av olika anledningar så hoppade jag av. Nu har jag och min käraste barndomsvän Rebecca sökt till en ny dans som börjar den 6:e Februari om jag inte minns helt fel, och jag längtar som en tok må jag lova nu! Vi sökte till Streetdance/hiphop på medborgarskolan så detta ska nu bli super grymt ;) lite nervös är jag, men det kommer bli värre. Haha. Har iallafall suttit och kollar dansklipp i någon timme nu och längtar med och mer för varje minut som går alltså! Aja,nu ska jag fortsätta kika. Hejdå
over and out

dance

Steget hon gör 2.20, hur grymt är det inte. Denna tjejen delar verkligen ut glädje till dansen. Sjukt söt är hon också, haha♥
over and out

P som i paket

ph:jag - detta kom på hem på posten idag


Hej. Blev en dag liggandes i sängen, är man sjuk så är men. Jag var tvär säker och envis som tusan förut, enivsadet om att jag inte hade feber längre tills mamma satte handen på pannan och sa. 
- " JO HERRE GUD DU ÄR JU VARM"
Blev lite chockad när hon sa det sådär men ja, där fick jag sluta vara envis och bara inse. JAG KAN BLI SJUK, även om man tror att jag är immun 100%. Så ingen skola för mig imorgon heller. En av mina kära läsare ville att jag skulle lägga upp en bild på mig och mina nya skor jag fick. Jag LOVAR att det får ni se imorgon + då får ni bild på det jag fick hem idag på posten :) Nyfikna? Håll då utkik.
Nu ska jag knäppa på ännu en film och kika på den sedan försöka sova lite, om jag nu lyckas. Hejdå
over and out

något liknande

Ny tatuering på skulderbladet kanske :)
over and out

Kan inte någon vara en ängel och köpa dessa till mig, jag skulle nog inte kunna beskriva lyckan om jag fick hem dessa älsklingar

JEFFREY CAMPBELL. Nelly.se

over and out

LOVE

ph: Collage by me
over and out


-


krya på mig

Kass uppdatering idag, förlåt mig men jag ligger sjuk. Så vi får se när jag skriver igen för nu ska jag ner i sängen och vila. Hejdå.
over and out

NI MÅSTE TITTA - HUR GRYMT SOM HELST.


mitten sångaren - kärlek till hans röst♥

kärlek

Saknar dig så jävla mycket:( känns verkligen som om någonting saknar när jag inte har en armen runt dig på natten.
Jag älskar dig <3
/ Max Heltorp


vrål

ph: arkivet

Säg inte att jag lyckats bli sjuk bara. Har inte varit RIKTIGT sjuk på år och dar och nu bara sådär?  Hoppas fan inte det, har inte tid med sådant nu. Har iallafall varit hos älskling med Matilda och Ahlin men vi drog sedan och då mötte vi upp Chrille för en sväng hem till Ahlin men vi kom inte så långt, eller  jo men när vi var framme stod Alexandra och väntade på oss med bilen så jag och Matilda smet ifrån pojkarna en stund;) haha. Blev även en runt tur i skogen VILKET INTE VAR KUL ALLS, EFTERSOM ATT IDIOTERNA AHLIN OCH CHRILLE TYCKTE DET VAR KUL ATT SKRÄMMAS I EN SVART SKOG. JÄVLAR!.
Vi hade polisfölje, fast...Denna gången var det vi som jagade polisen, riktigt kul faktiskt, haha. Nu ligger jag i sängen med värk i hela kroppen, dundrans skön. NEJ. Jag överlever ändå, någon kärring är jag ju inte. Imorgon är det skola igen och dit ska jag gå om jag inte blir sämre vilket jag hoppas på att INTE bli. Så tråkigt att bara vara hemma när man inte får något sällskap liksom. Aja, har ingenting mera att skriva nu. Gonatt.

Den bara fastnar i hjärnan


lalalaa

ph: arkivet

Hej. Jag lever så att ni vet. Kom upp ur sängen strax efter 7 i morse så jag han inte ens blogga. Skolan har varit rätt nice idag faktiskt. Om en liten stund ska jag smsa älskling och se om dom kommit hem än eftersom att jag ska till honom där Ahlin och Matilda också är :). Har kikat lite på matten också som jag skulle plugga på men jag känner att ögonlocken är tunga. ORKAR INTE! Haha, så nej ingen matte idag även om jag måste. Detta har jag inte heller tid med så får väl smsa älskling och se vart grabbarna håller hus:) hejdå
over and out

Mina första ord min mening.

ett kaos för denna dag och ett skott i din panna

var försiktig

ph: syster

iiih vad underbar dag men ändå seg. Matilda kom till runt 1 tiden någon gång och vi har planerat en massa. Vi tog 17.18 bussen ut till Överby för att handla sen hem till henne och lämna grejer. Vi tog oss en promenad bort till älskling och stannade där till 09.30 då mor kom och hämtade oss. Nu sitter jag i soffan och mår sjukt kasst. Är typ immun för att bli sjuk så sjuk kan jag knappast vara, så ska hoppa ner under täcket, kika på film och ah, ingenting. Gonatt på er :)
over and out

Paus för några timmar

Nu är Matilda påväg hit, och senare kanske älskling trampar förbi om han kan och om jag kan, får väl se. Jag kommer iallafall inte sitta här och vara datanörd när hon kommer så jag bloggar senare när jag är själv igen. Ha en underbar dag för nu drar jag på mig mjukisbyxor och tjockis tröja, dags att möta Matilda. Hejdå:)
over and out

BEVISAT

maxxxxxxxxxxxxxxx om jag ser en natt jag önskar vore evig, jag ser en värld vi föddes till att dela:
jag älskar dig så mycket!! skulle fan fika på strandgatan för din skull!
Kärlek <3
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 90.227.209.123

Bevis älskling, när det är gött väder och VARMT så är det dags för en tur till strandis på fika ;)
LOVE YOU!
om du gör det för min skull vill säga.

jag ser en natt jag önskar vore evig, jag ser en värld vi föddes till att dela

Du är en del av i den värld jag finns, det är du som ger mig bilder jag minns
på himlen tänds en stjärna för mig, det kan jag se genom dig.
Jag kan se himlen var gång du ler, jag hör ditt hjärta som slår mer och mer
en värld utav under har öppnats för mig, det kan jag se genom dig.

Du ger mig ljus, du är min sol
Känslan vi har är större än ord
Sen du tog mig hand så står vi så nära varann
och kan förstå så mycket mer som våra hjärtan ser.


 

 

 


saknad


ph: syrran
Jag ska sluta sakna på alla sätt, det gör bara ont och tar energi. Saknaden är någonting som kan få mig att gråta på både in och utsida. Saknar är någonting starkt för mig. Saknad är någonting jag HATAR!

frågetecken



normalt?


music


tusen stjärnor


ph: jag


Det ända jag gör på eftermiddagen efter skolan och på helger så har jag somnat. Jag äter som jag ska och jag tränar någon gång varje dag men jag är lika trött hela tiden, det borde väl vara någonting. Får väl ta reda på detta eller bara hålla mig vaken tror jag. Sitter i allafall i soffan och kollar på Taran och den magiska kitteln. Ibland är jag lite töntig men men. Måste städa mitt rum också, det ser ju far åt helvete ut. Det blev inte så att älskling kom hit, och jag hinner inte åka dit förens senare och jag måste ju sova hemma eftersom att jag ska komma upp i tid för att träffa Matilda. Ah, får träffa honom nästa vecka och hoppas på att han är frisk då. Nej, nu måste jag göra någonting så att jag inte somnar. Hejdå
over and out

new shoes


ph: Skorna jag fick av min lillebror idag

Snyggingar må jag lova. Tror att jag blivit galen i skor. Säger pojken och svärmor också, hahaha.
over and out

miss you boy

Hej. Nu är jag hemma igen efter några ett par timmar på Överby med brodern min. Han fick köpt två par byxor och en tjock stickad as snygg tröja :) Sen köpte han ett par skor till mig som en tidig pressent (fyller år om en månad), hur snällt som helst. Ni ska få bild på dom senare när jag har tid med det. Nu ska jag hjälpa till att laga mat sen städa och plugga lite :)  Håller tummarna för att älskling ska komma hit också vilket han säkert inte kan eftersom att han är sjuk, jävla blä säger jag. Saknar att få mysa med honom. Justja Cattis beställde en sak till mig förut, vad det är får ni se sen :D Fick det för att jag agera ledsagare och följde med min bror till Överby (från pappa och cattis), super snällt av dom, riktigt glad. Nej nu ska jag sätta fart. Hejdå
over and out

Vart tog vintern vägen?

ph: jag - känns som att våran redan är påväg.

Gomorgon sjusovar, sovit bra ?:) Det har jag faktiskt gjort även om jag somnade runt 03.30.Känner mig utvilad. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och göra mig fräsch. Dagens göra:
  1. Duscha / göra mig iordning
  2. Gå hem till pappa
  3. Åka till Överby och handla med min bror
  4. Hem och göra mat
  5. Städa
  6. Plugga
  7. FRIII!!
Funderar på om man ska lägga till lite träning eller om jag ska skippa det för en dag kanske, det blir nog då. Så får jag köra på en riktig träningsmorgon imorgon innan jag ska träffa Matilda :) Nu måste jag in i duschen. Hejdå

sömn på schemat

ph: arkivet

Nu var det dags för mig att knäppa på en film och gosa ner mig under täcket för några timmars sömn så att jag kommer upp när jag ska. Med dessa ord säger jag gonatt :)
over and out

Snabba pengar


Vill du tjäna en massa pengar på din blogg?
Registrera dig gratis och sen är det bara att sätta igång, när du registerat dig så står allting du ska göra på sidan och det är hur enkelt som helst. Det är såhär jag tränar en massa pengar på min blogg. Börja du med, varför inte redan nu?

(tryck på bilden för att komma till sidan)

Bör ju


ph: Kissie
Kissie gjorde sitt egna tryck och det är hennes pojkvän's. Bör ju ge en till min älskling, hahaha ;)

Hur enkel som helst men kan bli riktigt snygg - bara ge mig :(

179:- Nelly.se

jag möter din blick


ph: lillebror förra året

Nu är jag hemma igen och här stannar jag tills imorgon (senare idag). Har varit ute hela kvällen och åkt bil med Alexandra och Mr K, riktigt kul:) Nu sitter jag här och funderar på om jag ska äta varmamackor eller inte, kanske sova? Ska ju upp i tid imorgon eftersom att jag är så snäll och åker med min lillebror till Överby för att leta efter lite snygga kläder till honom:) Taxin kommer (han är blind så han får skjuts till ställen och jag agerar ledsagare;) haha) vit ett eller någonting, inte jätte tidigt men det är ingen vara-uppe-jätte-sent-natt Haha. Nej nu ska jag kika på film och prata med älskling som jag kanske får träffa om en massa timmar :D. Hejdå
over and out

TRUST - Film


Denna film handlar om en tjej som svävar igenom livet. En dag kommer en förändring i hennes liv då hon börjar "chatta" och sms'a men någon över nätet. Han, en volleybollspelare precis som henne verkar stämma in som hennes själsfrände. Problemet är bara att han bor långt bort. Hennes vardag sveper förbi då det helt plötsligt är hennes födelsedag och hon öppnar paketet som hon får av sin far och mor, en ny iMac. Hon sjunker djupare och djupare in i internervärlden. Hon förtsätter att chatta med sin vän Charlie som verkar så ung och bra. Så kommer dagen, då Annies bror reser bort till college och båda föräldrarna är ur vägen. Charlie föreslår snabbt ett möte och Annie säger ja. I sin förväntansfullhet glömmer hon allt hennes far varnat henne för och beger sig till en lokal galleria. Där Charlie så småningom dyker upp, men det är inte pojken från bilderna på nätet. Frågan är vad som händer nu, vem är han egentligen?


Nyfikna på hur detta slutar kanske, det får ni ta reda på nu.

Jag rekommenderar verkligen denna film till er. Detta är en film för ALLA.

Betyg: 10/10

saknar honom så kroppen lider

Hej och förlåt för dålig uppdatering idag men jag försov mig imorse så var tvungen att snabba mig vilket gjorde att jag inte alls hann med bloggen :( Har varit hos doktorn idag också, skulle kolla min andning för jag får svårt/jobbigt för att andas ibland vilket blev värre idag, så mor fick dra med mig. Gjorde min andra och sista blodprov (i fingret) i hela mitt liv, tycker verkligen att det är hemsk när man inte alls vet vilken sekund det kommer sticka till utav bara fan. Rycker alltid till lika mycket. Det var inget fel på mig iallafall tyckte dom. Om jag får jätte jobbigt för att andas, det är som ett stopp i bröstet och det gör mig riktigt yr, är jag helt normal och frisk då? Jaja, lyssnar på doktorn då slipper jag ju åka dit iallafall. Saknar min älskling riktigt mycket nu. Hade det gått hade jag tvingat hit honom ikväll så att han kunde kolla på film med mig och då kunde jag sovit i hans famn, men inte för han är ju sjuk vilket gör att han inte kan komma hit, bläää:( Nu ska jag göra mitt 8322 försök till att kika på filmen TRUST, lyckas aldrig kolla klart på den så nu jävlar ska vi se på detta. Hejdå
over and out

Partystuff



PartyStuff.se säljer färgade linser, partyspel, glowsticks, maskerad och andra roliga prylar!I Du kan hitta Färgade linser, Crazylinser, Partylinser, BigEyes-linser och UV-linser.


Du får alltid med linsvätska, behållare och pincett så du kan ta hand om dina linser på rätt sätt.

Jag har själv provat och köpt här ifrån,riktigt lyckat köp och dom funkar utmärkt. Gå in och kika, plocka med någonting som kan bli ditt du blir inte besviken

vi står upp än idag

ph: Molly Heltorp.  - Jag saknar dig älskling


Hej. Ännu en skoldag avklarat och jag har fått lite saker gjorde vilken är helt underbart. Dock har jag varit svintrött och kämpat för att inte somna, sov ju inte ens en timme inatt. Hoppas jag sover lite bättre idag iallafall. Imorgon är det fredag och redan helg. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra men på lördag tänkte jag åka ut till Alexandra, och på söndag ska jag träffa Matilda någon gång under dagen:) alexandra  är här nu och kollar på Eva och Adam men just nu har jag ju datorn;) Fast nu dampar hon snart loss på mig så hejdå
over and out

slocknar

ph: jag

Sådär nu är jag snart redo för skolan, eller ja. Trött är jag än, inte lite heller jag ser knappt vad jag skriver här och jag somnar när som helst känns det som typ. Ska snart dra upp Alexandra så att vi kan sätta oss vid bordet och äta lite frukost.
Vanilj Yoghurt, hallon,banan och juice = perfekt.

Vet inte när jag skriver här igen, det blir någon gång efter skolan om jag inte kikar in en snabbis. Älskling kanske smyger in om han inte är allt för sjuk. Vi får väl se. Nu måste jag äta innan jag dör helt.

Jag gråter bara i regnet

Gomorgon eller vad man ska säga. En natt utan sömn, jo 15 minuters sömn fick jag. Har nyss varit ute och sprungit 2km och gått powerwalk 1km, kan ju säga att den där konditionen som en gång fanns försvann vid några års rökning. Duktig som jag är har jag slutat nu, rökte senast i söndags så några dagar nikotinfri är jag iallafall. Tror nästan att älskling lyckats smitta mig också för jag börjar få ont i min hals, känns som om jag har feber, dock mår jag sjukt illa nu också men det brukar gå över framåt dagen. Just nu skulle jag vilja lägga mig under täcket och sova några timmar men icke, skolan är ju igång nu. Ska egentligen upp om ungefär 45 minuter men nu är jag ju redan vaken så jag ska ta och hoppa in i duschen strax om jag orkar. Detta får bli en seg dag. Hejdå
over and out

det som ska hända

ph: arkivet

Jaha, och vad gör jag vaken nu då klockan 2 på natten? Kan inte sova inatt heller så istället ligger jag vaken och kollar på Gossip Girl och magen skriker efter mat nu. Alexandra hamnade här inatt men hon ligger just nu och sover, tur att någon kan göra det iallafall. Kände att jag nattbloggar lite då eftersom att älskling tyckte att jag varit så förbannat kass på att uppdatera idag. Det blir lätt så nu när skolan börjat igen. Känner inte för att gå dit imorgon, känner mig febrig och sådant men det tror jag knappast att jag är, blir typ aldrig sjuk. Tur ibland men någon gång kan det vara gött att bara ligga i sängen framför film och bli omhändetagen:). Nej nu ska jag fortsätta titta på min serie, hejdå.
over and out

jag lever - snabb information

Hej. Sitter hemma nu, har precis fått mat i magen. Håller på att kolla på en film som heter TRUST. Berättar om filmen när jag sätt den. Därför skriver jag här senare :) Hejdå
over and out

tvåmånader


Det har redan gått två månader, och jag minns varje dag. Det känns fortfarande som om jag lever i en dröm - för bra för att vara sann. Att hålla dig i handen och visa upp för världen att du är min är någonting ut av det bästa som hänt mig. Jag älskar dig så otroligt mycket. Du får mitt att le påriktigt, du får mig så otroligt lycklig. Att få kalla dig min, att få kalla dig älskling, alltså ingenting skulle kunna vara bättre. Du är underbar

första skoldagen för året

ph: jag - Johan min musiklärare och ahlin - i studion i skolan


Gomorgon på er. Det känns lite konstigt att vara uppe redan på grund av att jag måste. Sitter i sängen i min super goa morgonrock och har precis ätit frukost. Ska snart hoppa in i duschen och börja göra mig iordning tänkte jag. Första skoldagen för i år, hm. Vet inte om det är någonting jag sett fram emot, det jag vill är att träffa min klass igen som jag saknat så. Slutar någon gång runt 3 idag iallafall och då drar jag mig hemåt tänkte jag. Nej, nu måste jag faktiskt göra mig iordning. Hejdå
over and out

b som i bär

ph: jag


var inte hungrig alls men tänkte att jag kanske somnar fortare om jag äter någonting innan. Brukar bli trött när jag ätit. Värt ett försök så jag slipper vara vaken hela natten för imorgon är det dags för skola. Känns rätt bra faktiskt. Saknar klassen så enormt må jag lova. Lektionerna saknar jag ju kanske inte men sällskapet:) Nu ska jag äta och kika på Gossip Girl :).Hejdå
over and out

Bloggtips

Jag läser en blogg om en tjejen Vicky Eriksson. Hon är transexuell och går fullt ut med det. Innan jag läste om hennes bakgrund kunde jag inte se minsta tecken på att hon varit en pojke. Tvekade först men sen insåg jag att det verkligen är sant. Har fastnat totalt för hennes blogg nu och jag tycker verkligen att ni ska gå in och kika på den:)
Bloggen hittar ni HÄR eller genom att trycka på bilden nedan.

När hon var en liten pojke                                                                               för några månader sedan
↓                                                                                                                                       ↓

-

ph: jag




we can


ph: jag

Uh  vad det är kallt. Tvingade mig upp ur sängen runt 12 tiden förut för att hoppa in i duschen. Så nu har jag duschat, städat rummet, gjort iordning mig och ätit. Om en liten stund ska jag åka till älskling, saknat han som en tok nu. Känns som evigheter sen jag träffade honom. Han är lite sjuk så jag får ta hand om min pojk. Känns iallafall att det är vinter nu, fytusan vad jag fryser. Sitter i soffan och skakar för att det är så förbannat kallt:( Aja, nu ska jag tjata lite på mor så vi kan åka. Hejdå
over and out

kasst

Gomorgon. Trött som ett as är jag. somnade halv 7 och vaknade nu, underbart? Nej. Sista dagen på lovet idag då. Vart tog tiden vägen egentligen?
Idag ska jag iallafall städa rummet, ta hand om mig själv lite, prata med alexandra och träffa älskling som är sjuk. Får ge han några krypa på sig kramar. Annars händer det ingenting speciellt idag faktiskt. Men nu ska jag kolla ett avsnitt på Pretty little liars. Sen gå upp ur sängen. Kände hur illa jag mådde när jag vaknar, hoppas att det bara är sömnen. Hejdå
over and out

räknar timmar

free gif maker
Trött?

1,5timme har gått. Har gjort klart en skoluppgift och skickat in den, läraren lär ju undra varför jag inte sover om nätterna. Sen håller jag på med en till nu som jag snart är klar med men jag behöver en liten paus. Klockan är nu 03.45 på natten och jag har inte somnat än, nu är det ju ingen ide. Då kommer jag ju aldrig upp i tid. Aja, nu får jag fortsätta med mitt skolarbete här och hoppas på att timmarna går riktigt fort. Hoppas ni sover gott ni som sover.
over and out

nattblogg

Som vanligt så kan jag inte sova, har försökt men vänder och vrider bara hela tiden. Så jag ska vara vaken hela natten vilket gör att jag kommer somna tidigare på kvällen på grund av att jag är så trött. Super bra. Vet dock inte vad jag ska göra i alla dessa timmar. Ska iallafall ansöka till Solosång idag (senare) när mamma kommit hem från jobbet och jag är hemma igen :) Det är många timmar kvar men ändå;) Sen ska jag söka till piano också men det gör jag efter att jag fyllt år någon gång. För nu är det mycket på schemat fast egentligen inte. Har skickat in anmälan till dansen som jag börjar i med min vän Rebecca i februari, sen sången, ska hinna med skolan och allt pluggande också så nu får jag tagga ner lite:) Piano ska jag börja spela INNAN sommaren iallafall det är jag bestämt för. Sen måste jag ta upp mitt gitarrspel också men intresset är inte så stort, piano och sånt ligger på första plats nu:) Och dansen såklart. Har ni någonting ni älskar att göra? Skriva, rita,sjunga,dansa eller någonting annat.
over and out

Vinterland


ph: Ronja Persson på min förra vintern
Hej. Dagen har varit slapp, var ute på Överby en sväng annars så har soffan varit min plats idag. Har legat och tittat på Pretty little liars så sjukt bra serie måste jag ju säga. Har också varit ute en sväng nu på kvällen och busat i snön, haft årets första snöbollskrig,hahaha. Kul. Älskar verkligen snön. Nu ska jag fortsätta prata med älskling och kika på min serie.Hejdå
over and out

När hunden slänger ner mig från soffan

Har en hund här hemma, min bebis. Han är riktigt stor men ändå är han bara 23 veckor, alltså valp. En leonberger som tror att han är hur liten som helst, så att vila på soffan är en dålig ide.
Steg 5: jag ligger på golvet och hunden i soffan. DEN JÄVELN
over and out

Där jag trivs bäst på sommaren

På ställen där jag kan ta det lugnt, glömma stressen och bara koppla av, vara mig själv, där jag kan sitta uppe på ett berg och kolla ut över öppet hav, se solen gå ner bakom bergen. Eller ute i en stuga, långt bort från stressen och oron, där jag kan ta båten och ro ut, fiska med min far, springa runt i gräset, bada, grilla, basta, spela badminton ute i gräset utan skor med pappa som jag alltid gör. Allt sånt där som får mig att vara jag, och bara skratta. Slippa göra sig fin varje dag, man kan bara dra på sig en stor tröja och springa ut. Sitta nere vid bryggan på kvällarna och se solen gå ner och samma sak tidigt på morgonen fast då ser man istället solen gå upp innan man hoppar i vattnet för ett morgondopp. Det är där jag trivs som bäst. Som på dessa två ställen.
Smögen

Uldricehamn

i väntan på dig


ph:syrran

Tar på min varma kläder och drar  mig till Överby en snabbis :)
over and out


Paket

Beställde hem någonting förra veckan och nu kom mitt kära paket hem. Vad det gömmer sig i detta får ni veta imorgon, nyfikna?;)
over and out

jag ser det snöar

ph: by me

Äntligen början snön lägga sig här också, äntligen lite vinter:)
Jag har nu hunnit med att göra klart en hel uppgift nu är det dags att börja på nästa, men innan det så ska jag göra mig iordning och åka till Överby en sväng. Sen blir det att sätta sig med plugg igen. Rätt skönt att få saker gjorda om jag ska vara ärlig. Hejdå.
over and out

snön börjar komma hit

ph: Michaela

Sista dagen då man kan göra någonting super kul, för imorgon blir det till att lägga sig tidigt eftersom att det är dags för skola på onsdag, usch alltså!
Lycklig är jag över en sak iallafall, DET SNÖAR!:D Så nu ska jag sätta mig i soffan och plugga lite, har ju några uppgifter att lämna in och varför inte göra dom när det inte finns någonting annat att göra liksom :) Hejdå
over and out

det du sa

Hej. Sitter i sängen och blev klar för en liten stund sedan. Har tränat i några timmar sedan plockat upp lite i rummet. Älskling skulle komma hem ikväll men han var upptagen med någonting annat eller någonting så ah, det blev inte så idag, men men. Alexandra kommer hit istället så ska vi hitta på någonting kul. Dagen har förövrigt varit skit, har nog aldrig haft en såhär kass dag, varit arg och ledsen hela tiden. Varit borta i en helt annan värld. Nu ska jag sätta mig och skriva lite hemligheter på en annan sida så jag har inte riktigt tid med denna idag eftersom att världen nu är upp och ner för mig. Jag vill inte heller uttråka er med en massa skit så jag hoppar från denna till nästa men jag kommer tillbaka. Hittar ni mig en gång så blir ni aldrig av med mig!
over and out

fuck

HELVETE! Ställde klockan på 08.00, vaknad vid 08.30 men somnade om och vaknade nu. Ibland blir jag bars så jävla arg på mig själv. Jag är sjuk men ska fan ut och springa nu, sen kommer älskling hit ikväll. Skulle sova med honom inatt men så blir det troligen inte eftersom att jag är sjuk och somnar inte förens sent på natten. Sjukare kommer jag bli nu men nu är jag riktigt irriterat må jag lova. Hejdå.
over and out

Starkt löfte

Jag har ett löfte till mig själv och det är att innan sommaren kunna gå ner helt i spagat. Önska mig lycka till. Gonatt

detta är bara jag

ph: jag - cambild

Nu är klockan snart 03.00 på natten och till sängs har jag inte kommit än. Jag som skulle vänta på mitt dygn. Aja, det blir till att ställa klockan imorgon då så att jag kommer upp i tid. Har jag inte lika ont i morgon så ska jag ut och träna sen är det dags för lite boxning. Ska träffa älskling också. Det blir efter träningen för jag tror inte att han vill sitta och och tråka så han får vänta lite:) Nej nu måste jag hoppa ner i sängen och tvinga mig själv till att sova. Gonatt
over and out

DIN DAG - Grattis

Vill bara skriva här till kära mr K.
GRATTIS SOM FAN PÅ DIN DAG, HOPPAS DU FÅR PERFEKTA DAGEN NU  NÄR DEN ÄR DIN!
om du inte sover bort den;) haha.
Tycker att ni alla ska ge mr K ett STORT grattis för det gör jag!!!:D

ohja

ph: arkivet - önskar nästa att jag var så trött som bilden visar

Ligger hemma i sängen som jag gjort den senaste tiden på dygnet. Ångrar att jag inte följde med älskling hem också:( Men klarade inte av det pga magen. Skulle fan göra allt för att han skulle vara hos mig nu måste jag ju meddela om.  Det suger! Ska snart lägga mig och varva ner, slå på en film och ta det lugnt. Kanske försöka sova i tid också eftersom att det bara är några få dagar kvar på detta lov, taggar inte alls för skolan, men men. Har ingenting mera att skriva nu faktiskt. Så hejdå.
over and out

tävling och bloggtips

Jag är med och tävlar om veckans blogg. Var med du också. Hennes blogg hittar ni genom att trycka på bilden.
Hennes blogg är otroligt intressant också, läser den själv och jag har verkligen fastnat för den :)

twins

ph: jag

Sitter i sängen och väntar på att älskling ska komma hit. Skulle ju åkt till honom men mår för kasst för det så den fina människan åker hit och tar hand om mig istället. Finast i världen är han! Sitter och funderar på om jag ska beställa en as snygg tröja jag hittat. Den kostar fa-an så det är tveksamt, men den är ju så fin. Sen har jag ju mina underbara skor jag vill ha hem. :( Allt får vänta tror jag. Aja nu ska jag förtsätta kolla på min film och vänta på älskling.  Hejdå
over and out

det är en dold sanning

ph: arkivet

Fytusan vad skönt det var att sova. Tänkte att det skulle bli en timme typ men det blev 3 timmar ungefär, fuck :( Vet iallafall att jag inte sover hos älskling inatt för magen krampar.. Så detta blir en tråkig lördag tror jag faktiskt om det inte händer ett mirakel sen som gör att magen gör som jag vill. Ska faktiskt komma i säng tidigt idag också så att jag kan vända tillbaka mitt dygn, börjar ju skolan på onsdag. Nu ska jag fortsätta med min kikande på Eva och Adam :D Hejdå
over and out

Tjäna pengar på enkel väg

VILL DU TJÄNA EXTRA PENGAR VARJE MÅNAD!? UTAN ATT KNAPPT GÖRA NÅGOT.

 

1. gå in på bannern som är ovanför denna texten "AD settings"
2. registrera dig och fyll i alla uppgifter.
3. det kommer komma massa annonser klicka "ansök" på alla.
4. klicka på ad settings annonsen och ansök, du blir accepterad direkt så gå in då på ad settings annonsen och leta upp en html kod som passar bra till din blogg lägg sedan in den och sprid.

 


det handlar inte alltid om vinst utan samarbete

ph: by me

Då var jag hemma igen. Det var super kul att kolla må jag lova. Tyvärr gick det inte så bra som tänkt men jag är sjukt stolt över älskling ändå för han spelade så otroligt bra :) Tänkte att jag skulle sova hos älskling inatt men om det krampar såhär mycket i magen som det gör nu så vill jag nog faktiskt sova hemma i min säng. Är lite hemma kär när jag inte mår 100:(. Tänkte lägga mig och vila tills älskling hör av sig igen. Hejdå

fotboll på schemat

Sådär nu var jag klar då. Förfarande svintrött men börjar piggna till lite, skönt det:) Ska strax ta på min skorna och jackan för att åka iväg och kolla på älskling. Bilder och sådant får jag ge er senare för just nu hinner jag faktiskt inte med det för nu måste jag ta på mig och rusa till bilen. Hejdå:)
over and out

över berg och hav

ph: bild från nyår - nyårsoutfit

Gomorgon på er. Eller ja för mig är det nog inte någonting att säga eftersom jag hållt ögonen öppna mer eller mindre hela natten. Känner nu att jag är svin trött och skulle kunna sova i flera dygn. Inte det inte. Jag ska strax hoppa in i duschen för sen är det dags att åka och kolla på när älskling har match, mor ska med också. Det ska verkligen bli super kul tycker jag. Aja, jag vet inte vad jag mera ska skriva. Åker hem efter jag kollat på honom och då är det dags för att städa rummet känner jag nu:) Hörs. Hejdå
over and out

Kunde inte vänta

Sa till Alexandra att jag ville skriva en liten respons till inlägget under, sa att jag skulle skriva den imorgon men kan inte vänta. Tänker inte berätta om historian men tänkte lägga till lite saker ut mitt perspektiv :D

Så.. Första dagen i skolan.
Nervöst men det känns ganska lugnt ändå för jag har min vän Ahlin med mig. Vi kom in på samma linje så det var ju rätt gött.
Alla som började 1an har upprop i aulan sedan beger sig alla klasser till sina "hemklassrum". Jag kände bara Ahlin, visste vem en annan var i klassen men har aldrig pratat med killen. Han gick på stavre. Karl.
Hursomhelst så går jag och Ahlin brevid varandra till klassrummet och så ser jag direkt vilket klassrum det är, massa keyboards och feta högtalare på väggen. Fyfan vad kul det ska bli tänkte jag. "Tjenare" säger Ahlin och jag undrar vem fan han pratar med och så ser jag vem. En väldigt kort tjej som ser ut som en kille. Min första tanke?
"Skräll Ahlin, du känner alla sånna... Alla som hänger på stan". Enligt mig så ser man på folk vilka som är "stanhängare" eller "Draculas" som vi gillar att kalla det ;)
Fick sedan reda på att Alexandra hade varit en sån men gör inte det längre. DET HAR INGENTING MED DET HÄR ATT GÖRA.
Så jag ser den här lilla tjejen och blir lite små nervös. Hon verkar ju vara en sån som kaxar med alla. Vi hälsade lite och så, inget mer med det.
Hon rökte. Det gjorde Ahlin också. Så jag hängde med ut med dom och kolla på när dom rökte. Prata med dom. Så började våran historia. Vi pratade mer och mer och tillslut var det inte konstig stämning när vi var ensamma längre.
Glömmer aldrig en dag när hon var hur ledsen som helst och förklarade vad som hade hänt och saker som hade hänt i hennes förflutna. Jag tänkte på hur hemskt det var. Men den här lilla tjejen är en sån bra människa hur fan kan nån göra så mot henne?
"Så länge du är här med mig tänker jag inte låta någonting hända dig" sa jag.
Hon såg på mig som om hon tyckte jag var lite konstig som sa det. Vi kände ju inte varandra så bra, borde jag kanske inte ha sagt det? Jag är glad att jag sa det.
"Vad händer om någon gör något då?" fråga hon väldigt tyst.
"Jag kommer slå ner han och tvinga han äta gruset som ligger där" sa jag och pekade på marken.

Senare på terminen fick jag höra av Ahlin och Alexandra att dom trodde Emma Andersson Nilsson gillade mig. Dom försökte med massa skit grejer för att få ihop oss men vi båda stod emot. Det var verkligen inget utom vänskap där. Minns en gång när dom satte ihop två stolar och la en lapp som det stod: TILL KUNGA PARET på, och där ville dom att vi skulle sitta. Alexandra och Ahlin satt då bakom oss och när jag tänker tillbaka så kommer jag ihåg att jag tittade bakåt och såg Alexandra titta upp i talken och bita på naglarna. Hon såg inte glad ut. Nu i efterhand tror jag att hon redan då små gillade mig lite men jag har ingen aning om varför hon då försökte få ihop mig och Emma. Testade hon mig kanske?;)

Halloween festen tänker jag inte gå in på... Jo, jag hoppade på en bil, bröt av ett träd och slog av en skylt med ett slag. Jag blir dum i huvudet när jag är berusad.. Den kvällen insåg jag att Alexandra kanske var nått för mig ändå..?

Vi började träffas och små pussades lite, höll om varandra och träffades nästan varje dag. Den 11 November blev vi tillsammans. Hon typ stod och höll värsta talet för mig framför våra kompisar och jag hade en liten minipanik attack. "Måst jag också hålla ett tal nu?! Fan, jag kan inte sånt."
Tillslut sa hon: så jag undrar om du vill försöka göra det här med mig?
En miljard tankar flög igenom mitt huvud, vill jag verkligen? Ja, det klart.
Haha och ful som jag är så svarar jag, efter hela hennes känslofyllda tal om hur mycket hon gillar mig och tillochmed älskar mig så säger jag: 100%. Ahlin och Chrille börjar skratta. Alexandra börjar le och jag går fram och kysser henne. Exakt där blev hon min.

Hon har sagt till mig att hon är en gladare person och hela hennes familj säger att det verkligen lyser om henne.
Sen hörde jag hennes mamma säga det, hur glad som helst blev jag. Att jag gör henne så glad.
Sen sa hennes pappa det också till mig. Helt grymt. Riktigt skönt att hela hennes familj gillar mig:) jag gillar dom väldigt mycket också!

Jag älskar dig Alexandra! Att göra dig glad är det ända jag vill göra!<3
Nu ska jag lägga mig och sova för om 2 timmar ska jag upp.

Över och ut, I guess??


Från dag ett till nu

Älskling verkar tycka om att läsa min blogg när det står någonting speciellt. Eftersom att ni läsare har varit nyfikna på hur vi träffades så varför inte skriva om det här då?:) 


Jag började ju nyss i 1:an på gymnasiet, jag går linjen musikproduktion på LBS (ljud och bild skolan). Vi började skolan den 22 augusti 2011 tror jag det var och jag kände ingen i klassen precis förutom en kille som heter Andreas Ahlin som idag är min bästa killkompis. Jag fick inget speciellt intryck av någon i min klass först. Sen såg jag en skymt av en kille, blicken fastnade direkt men mina första tankar var: " Jaha, en snobb fick jag som klasskamrat, bortskämd jävel som får allting han pekar på". Inte världens bästa intryck men. Som tur är så ger jag alltid personer en chans innan jag dömmer dom helt, sant som sagt så gjorde jag det denna gången med. Ju längre tid det gick ju mer börja jag tycka om denna grabb, han var en riktigt sköning. Lite blyg i början kanske men det försvann. Dagarna gick och vi kom närmare varann. En dag började en gammal kompis till mig i min klass. Emma Andersson Nilsson heter hon. Jag och Ahlin började känna känslan utav att det var någonting mellan Emma och killen jag från börjar tyckte var snobb, som också heter Max, Max Heltorp. Vi fyra blev tillslut dom som aldrig var utav varann i skolan. Dagarna gick och tillslut fick jag och Ahlin för oss att vi måste fixa ihop Emma och Max. Vi försökte med allting men Max var en enveten jävel och släppte inte in några som helst kärlekskänslor för Emma. Herre gud, hur skulle vi göra. Tillslut insåg jag själv en sak och sa till mig själv. " Vad fan försöker jag få ihop dom två för, det är ju i min mage det pirrar runt en massa känslor, det är ju jag som börjar bli småkär i Max". Jag trodde det var falska känslor så jag låtsades som ingenting och var som vanligt. Tillslut kom vi närmare varann och jag började inse att jag var kär, riktigt jävla kär. En dag fick jag hans nummer av Ahlin eller Emma, (minns inte riktigt). Jag satt varje minut och funderade på vad jag skulle skriva till honom, någon kontakt ville jag ju ha. Tillslut skrev jag "vet du när vi börjar imorgon?" Jag satt med schemat framför mig och kunde svara på min egna fråga, dum som jag är. Kom inte på någonting annat. Han svarade lite spydigt " Halv nio tror jag, kolla schemat". Förstod från början att jag aldrig hade den minsta chans till att kunna få honom att falla för mig så jag tänkte ge upp. Sen kom en dag då jag nästan bestämt mig för att byta skola, det var fel linje för mig men jag kläckte ur mig orden " Det finns en person som håller mig kvar" och han fick självklart fram vem det var. Det var ju han, Max som fick mig att stanna. Han fick så småning om reda på hur jag kände för honom och känslorna växte. 29 oktober hade jag fixat en halloween fest och efter många om  och med så dök han upp där. Lyckan rusade genom kroppen. Berusad som jag var hoppade jag fram till honom glad över att han kom. Det var under den kvällen jag var honom som närmast. Jag hade bestämt mig från början att sova hemma den natten men planerna ändrades. Han tvingade mig att följa med honom till Chrille (en kompis) för att sova där. Jag sa att jag inte ville det men egentligen var det det jag verkligen ville, och det slutade med att jag gjorde det. Den natten förstod jag att jag var kär påritktigt och jag bestämde mig för att det var han jag ville ha. Dagarna gick och vi smått höll på med varann. Den 11-11-11 tog jag steget och berätta det för honom. Jag sa nervöst att jag ville försöka i ett förhållande och svaret jag fick var " 100%". Han ville, jag fick honom. Idag är vi tillsammans och på kort tid har mitt liv förändrats. Han har förändrat mig. Jag är idag en person som tror på mig själv, jag har blivit starkare psykiskt, jag har hittat mod och jag har framför allt funnit mig själv. Det var historien om hur jag träffade Max Heltorp. Det finns små saker här och där som jag inte tänker skriva ut här. Det är för privat tycker jag;) Huvudsaken är att han vet vilka de små sakerna är och det kan jag lova er att han gör;) Jag är riktigt glad över att jag aldrig gav upp, riktigt glad över att jag tillslut berättade hur jag känner för honom. Idag får jag kalla honom för min, idag är han min och det är det bästa som hänt mig. Jag vet en sak riktigt säkert och det är att det är honom jag verkligen älskar.

Nu till dig älskling. Allt jag skrivit menar jag verkligen.
Allt detta menar jag, och jag menar det till 100% ;)
11-11-11 - evig framtid, jag älskar dig!♥
over and out

jag föll


ph: jag

Hej. Nu är det natt och jag är uppe, ska upp tidigt för att titta på när älskling har match. Ska bli riktigt kul. Så detta blir nog en natt utan sömn, annars kommer jag aldrig upp i tid ;). Just nu känner jag att jag mår hur illa som helst så jag orkar inte skriva just nu, ska lägga mig och kolla på film i hopp om att det går över:) Skriver säkert sen igen. Hejdå
over and out

vad ska man säga

ph: arkivet

Hej. Dagen är rent ut sagt ett helvete. Jag tänker på en sak som skrämmer mig så jävla mycket. Jag kan inte få reda på sanningen förens på måndag, denna tanke delar jag inte med någon annan. Jag kom på det inatt, det var då jag påmindes och tänkte " jävla helvete, jag hoppas på att det inte är som jag tror". Aja skit sam nu. Mycket tankar har förstört den mesta i huvudet nu.
Jag saknar min pojk, jag saknar min älskling så jävla mycket. Jag träffade honom igår men det är så jävla jobbigt att vara ifrån honom. Det borde inte vara lagligt att få lämna varann för några timmar. Är så glad med honom, skrattar och ler på riktigt när jag är med honom, han får mig att känna mig levande. Han är inte lik någon annan. Han är min, min, min.
Nu ska jag begrava mig i sängen igen. Hejdå
over and out

försent

Gomorgon på er sjusovare. Vaknade för en halvtimme sedan och det känns skit. Jag måste vända på mitt dygn nu. Om 5 dagar börjar skolan igen och jag kan ju inte börja med att inte vakna i tid på morgonen liksom. Ändring nu, måste skärpa mig. Har inte hunnit med någonting än. Ska iallafall strax upp ur sängen och städa i mitt rum, behövs kan jag ju säga. Sen får vi se vad som händer. Skulle egentligen sovit hos älskling inatt men mor ville ha myskväll och jag kan ju inte dissa familjen när dom är så mysiga. Kanske kan dra hit honom;) hehehehe.. Ja vi får väl se vad som händer. Familjen är just nu iväg på hundutställning så nu måste jag fixa iordning här innan dom kommer hem :) Hejdå
over and out

Vill ha.

Några av dessa skor ska jag beställa hem den 27:e har jag bestämt mig för :( Båda är från Nelly (tryck på nelly för att komma till sidan)

PUNKT - Johan Alander

Har nu sittit en stund och läst ur min bok (PUNKT - Johan Alander, även kallad Sober som artist namn). Boken är helt fantastisk, har både skapat leenden och fällt tårar när jag läst. I boken skriver han om sitt liv från dag ett fram tills idag. Varje kapitel i boken har en låt som tillhör kapitlet, så man får med en skiva i  boken med hans låtar från det albumet.  Han inleder boken med denna text:

'Hej, jag heter Johan och är alkoholist och narkoman.
Första gången jag skulle presentera mig på det sättet var jag så nervös att jag
nästan svimmade. Vi satt tio personer i ring kring ett litet bord i ett släckt rum.
På bordet stod några tända värmeljus och böcker som handlade om drogmissbruk.
Det var första morgonmötet i behandlingen och vi skulle gå ett varv där
vi fick presentera oss lite kort för varandra. Jag hörde inte ens vad de andra
sade för jag var så nervös. Det gjorde inte saken bättre att en av killarna runt
bordet hade dragit kniv mot mig på en fest för några år sedan.
Ordet hade kommit till mig och jag presenterade mig som "Johan, alkoholist
och narkoman", och det enda jag kunde tänka var:

"Hur fan hamnade jag här?!'

Jag ska faktiskt inte skriva så mycket mera om boken för jag är rätt bra på att avslöja det mesta. Jag köpte boken HÄR. Köp den, jag kan LOVA att ni inte blir besvikna, den är hur bra som helst. Jag kan knappt vänta tills han släpper nästa bok.
over and out

Jag går nu

Det gör mig galen, så arg, det får mig att slå knutna nävar i varje vägg jag ser! Att ett förflutet kan ge klarna bilder, att ett förflutet kan förstöra någonting får mig att bli helt knas, att ett förflutet kan få tårarna att rinna. JAG ÄR INTE SOM ANDRA, JAG ÄR ANNORLUNDA. Det är inte alltid så bra längre, jag ser inte någonting bra alls i det längre. Jag såg min spegelbild och förstod att jag måste ändra på mig nu. Jag kan le påriktigt idag, jag kan skratta för att jag lever men det är inte det jag ser. Jag ser någon som måste släppa ett förflutet innan saker förstörs påriktigt denna gången. Jag tar ett varv och springer, tror att tankarna ska försvinna men fuck it, det kommer nya, tankarna om att jag förstör så jävla mycket på grund av att jag är en tankspridd jävel. Tänker inte alltid på det bra, tänker ibland på det jag borde glömma vilket jag nu ska göra. Jag ska nu ställa mig rakryggad utanför dörren och slå tillbaka för varje slag jag fick ta. Jag ska stå stolt och aldrig ta ett steg bakåt igen, jag ska framåt nu. JAG SKA ALDRIG STANNA UPP. Nu är jag trött på att backa, trött på att ta skit. Trött på att se det såhär, trött på att tänka såhär. Jag lever nu i nutiden och tankarna som fanns då, åt helvete! Jag har tröttnar så grovt nu. Tack för mig.
HEJDÅ

-

ph: By Angelica Blick

ointressant men ett tidsfördriv

ph: arkivet

Hej. Sitter hemma hos älskling och väntar på att han ska bli klar i duschen. Alexandra är påväg hit också för vi tänkte ta oss en sväng med bilden bort för att träffa K. Saknar den grabben, alltid lika rolig, fast mest när han är trött. Jag menar vilken 21 åring sitter och låtsas att han kör bil (gasar och bromsar) i ett trapphus klockan 1 på natten?Haha.
Annars har dagen varit hur lugn som helst. Har ätit och myst framför film med älskling:) Vad har ni haft för er idag?:)
over and out

om du bara visste

ph: Molly Heltorp


Gomorgon eller vad borde jag säga när klockan snart är 2 på dagen. Ligger forfarande i sängen med älskling och segar. Idag vet jag inte vad som händer, vi vet iallafall att vi ska träffa kära Ahlin sen har jag ingenaning om jag ska vara ärlig. Vi får väl se vad dagen bjuder oss på antar jag :) Nu måste jag upp och göra mig iordning och göra det som ska göras innan det är dags att öppna dörren och gå ut. Skriver kanske sen igen annars ikväll någon gång. Hejdå.
over and out

love

Dålig uppdate. Förlåt mig. Vart ute på Överby med Alexandra och fick med mig en mysig stickad tröja som jag bara älskar, fick även en bok av älskling som ska läsas inom kort:) Åkte till älskling vid 16.20 och var där fram tills 20.00 någon gång. Nu sitter vi båda här i min säng och väntar på lillaMalin så vi kan dra oss utåt en sväng :) Älskling sover här inatt som ni kanske fattat, vet därför inte om jag bloggar mera idag men det är väl sådant ni märker med tiden. Hejdå.
over and out

outfit

ph: jag

Vad trött jag är idag då, det måste faktiskt vara vädret. Vad iallafall ute på Överby en sväng med Alexandra och införskaffade mig en lång stickad tröja (påbilden). Mysig som bara den. Nu sitter jag och väntar på att Janne ska bli klar så att han kan köra mig till älskling. Åhåå vad jag saknar honom :( Ska bara krama om honom som bara den. Ligga och mysa, bara bli omhållen av honom. Så underbart.♥ Jag kommer hem ikväll igen  någon gång så vi hörs då. Hejdå
Over and out

promise me you'll never leave me

I love you♥

jag kan inget mer än att känna hat

Gomorgon eller vad ska man säga när klockan är 2 och snart är dagen förbi?. Ska egentligen åka till älskling eller jag borde vara där vid denna tiden egentligen men det gick ju som det gick. Ska träffa han sen har jag bestämt mig för, vart vet jag inte men jag SKA. Ska ut till överby fort som satan också, herre jag orkar inte med allt. Humöret ligger under botten idag. Men jag ska le ändå. Nu ska jag platta Alexandra's hår så vi kommer iväg så jag kan få träffa älskling någon gång också! Hejdå
over and out

True story, brah

Det var en vacker viner eftermiddag i November 2010. Trollhättans FK var på Eurostarscupen i Göteborg när denna fantastiska lilla konflikt/historia utspelade sig. Berättad av Max Heltorp. (Ljudbok köps separat). Såhär var det:
Vi var i gruppspel och mötte Carlstad United. Ett bra lag. Inte bättre än oss. Vi kan ta dom. När det började dra sig mot slutet av matchen så får jag tag på bollen och sätter en jävla fart mot målet. En försvarare slänger sig efter mig och tacklar undan mina ben från jordens yta. Därför är han under mig när jag flyger genom luften med fötterna upp och röven ner. Därför vet jag att jag kommer få en fruktansvärd landning på arslet och förbereder mig på det värsta. Men landningen kunde inte gått bättre. Jag landar rakt i ansiktet på han som tacklade mig och han får en sprucken läpp och blöder ur näsan. Jag skrattar åt han och går därifrån. En annan av motståndarna säger då ganska högt så alla ska höra: " Haha, fan vad ägd du blev!"
Jag svarar minst lika högt: "Kolla vem som blöder då, din fula fitta!".
Då känner deras målvakt för att gå fram till mig ungefär 10 centimeter från mitt ansikte och skrika: "Vad fan sa du precis?!"
Jag svarar nonchalant: "Hörde du ute vad jag sa?
"Jo"
"Vad fan frågar du vad jag sa för då?"
Målvakten vet inte vad han ska säga och bara kollar på mig med en dum jävla min. Då stiger David fram, en spelare i mitt lag som aldrig tycker det är ett dåligt läge för lite humor och säger.
"Ey killar, kolla! MÅLVAKTEN BLEV MÅLLÖS!"
Alla skratta så vi dog och målvakten blev rödare än en tomat.


Citat jag fick från älskling när han hade match

MÅLVAKTEN BLEV MÅLLÖS!
Hahah lite internt men jag tyckte det var förbannat kul. Kanske ber han skriva ut hela historien bakom de orden;) HaAHHAHHAHAHAAHHA

stormen närmar sig med stormsteg

Åhåå, vilket hemskt väder det är ute nu. Kom precis in efter en åktur ute, blåser och regnar är gör det må jag lova. Vilket vinter väder..eller inte.:( Saknar snön lite. Jag har faktiskt ingenting mera att berätta för er, därför ska jag slänga mig under täcket och kanske läsa några sidor när alexandra är tjock och tittar på film, Gonatt på er:)
over and out

for you and me

online gif creator
Nu är Alexandra påväg hit igen. Vi ska ta oss en sväng med bilen och sedan får vi se vart jag hamnar inatt. Funderar på att överraska älskling med en sak men det är inte rätt tillfälle för det nu.


Kom och tänka på en sak. Jag och Alexandra kollade på klipp förut om graviditet. Om du själv är mellan 13-17 år och din flickvän säger till dig att hon är gravid hur skulle du själv reagera då. Du är en helt vanlig kille, går i skolan och har inget extra jobb. Hade du valt att behålla barnet och riskera att allt går åt helvete eller hade du stöttat din tjej till att göra abort och kanske rädda en ganska stark framtid?

Aja tillbaka till det jag började med. Hon kommer hit snart ja. Så jag kanske ska ta på mig kläder och vara redo att springa ut? Låter rädd smart:) Hejdå
over and out

Denna kom på posten idag

make a gif


bad

Aha, då var klockan 18. och jag vet inte än om jag ska skratta eller gråta. Denna dagen har gjort mig galen, ledsen,förbannat. Jag förstår inte att människor låtsas förstå, eller säger att dom gör det. BULL SHIT. Dom man önskar förstod gör det inte. Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen lägga mig i sängen och läsa klart min bok så jag kan börja på min nya bok som kom hem på posten idag. Hejdå
over and out

stå där om ett år

ph: jag-cambild

Hej. Ligger hemma själv i sängen, Alex åkte för en stund sedan för hon skulle lämna bilen. Denna dagen vet jag inte riktigt om jag vill uppleva. Vet inte om jag ska skratta eller gråta, allt är upp och ner. Vill bara sova bort alla timmar men det går ju inte till så tyvär.. Pojken min ska träffa sina grabbar idag så idag blir det tyvärr inte till att träffa honom heller, men jag tycker faktiskt att det är super kul att han träffar dom utan flickan hängandes efter. Man ska ju faktiskt inte glömma bort sina vänner även om kärleken har en stor plats. Aja, nu ska jag lägga mig och kolla på någon film eller liknande. Hejdå
over and out

stäng dina ögon

ph: jag

Gomorgon, sitter i  sängen med Alexandra och vaknade precis. Måste verkligen vända på mitt dygn,såhär länge får jag faktiskt inte sova. Aja, igår kom Alexandra till mig runt 3 tiden. Vid halv 4 åkte vi till älskling sen Överby där jag fixade mina naglar. Sen motte i upp kära Ahlin och Matilda. Vid halv 12 tiden släppte vi av dom andra och då var det full fart för att hämta upp andra sköna typer och skratta kan jag lova att jag fick göra, herre min skapare. Kom hem mot 3 någon gång och då var det pang dom ner i sängen. Idag vet jag inte alls vad som händer, kanske hem "gå hemma och strosa dag". Vi får väl se:) Hejdå
over and out

Varje gång jag ser dig blir jag kär på nytt

/ Max Heltorp


Tjäna pengar - rakt ner i plånboken

plusikassan.se
1. gå in på länken, när du registrerar dig kommer där stå "eventuell kampanjkod" där behöver du inte skriva in någonting utan lämna den rutan tom.
2. du kommer få ett mail till den hotmailen du registrerade dig med, öppna alla mail ifrån dom så att ditt konto blir "aktiverat" så att du kan börja tjäna pengar.
3. fyll i alla uppgifter som behövs under fliken "mina uppgifter"
4. klicka på "tipsa vänner" då du tjänar 8:- per person som blir medlem via just din länk som du kopierar och skickar runder.
5. klicka på länken nedanför för att komma igång!

tid att stanna

Gomorgon.  Vaknade för 20 minuter sedan, fyfan såhär länge får jag inte sova! Fick iallafall se att mina läsare har blivit flera och vilken  bloggerska blir inte super lycklig då;)?
Aja, idag vet jag inte vad jag ska göra, planerade först att jag skulle fixa mina naglar igen för dom ser förjävliga ut men jag vet inte hur det blir med det faktiskt. Får se vad jag orkar. Nu ska jag smsa älskling och sen hoppa in i duschen så jag blir klar fort och inte drygar bort hela dagen. Hejdå
over and out

är huvudet dum får kroppen lida

Fy vad kass jag varit på att uppdatera idag, men jag har märkt att det har många andra också. Förlåt för detta. Kvällen igår var iallafall toppen. Idag har jag legat i sängen fram tills att jag träffa Chrille, ahlin, och älskling. Jag var med alexandra hela dagen så vi alla åkte till Max och dom åt lite gott där. Sen har vi bara yrat runt, ingen har varit på topp alls. Lite småbakis är nog allas ord idag. Ligger just nu i sängen och pratar med älskling, det ska jag fortsätta med fram tills att jag somnar. Jag är tillbaka påriktigt imorgon igen. Har ni haft en bra nyår?
over and out

NYÅR

Några bilder från igår. Nu är det 2012 och året har börjar som det ska. Igår var vi hos älskling på nyårfest, det var hur kul som helst. Ahlin den rolige höll tal och han kan faktiskt vara otroligt romantisk av sig, tro det eller ej, hahah. Runt 23.00 tiden trampade alla och då menar jag ALLA ner till staden för att kolla på raketerna på tolvslaget. Det brukar ta 15 min att gå men denna gång tog det över en timme haha. Ont i fötterna fick jag med eftersom att jag var så dum att jag tog på mig mina högklackade skor. Med alkohol i kroppen blev det ännu svårare. Påvägen fick man sig ett och ett annat gott skratt, söndriga tights, pratstund, och tårar av lycka! Detta har varit den underbaraste nyår jag haft. Jag fick dela den med mina tre allra bästa kompisar (Ahlin, Chrille och Alex), men det bästa utav allt. Med världens bästa pojkvän! Sen var det självklart kul att massa annat roligt folk vad där men höjdpunkten var att mina närmsta var där. Tack till alla som var med igår. Jag älskar er som bara den. Nu är det dags att blicka fram och börja om på nytt. Välkommen 2012 - nu kör vi!♥
over and out

GOTT NYTT ÅR!!!!!!


Hejdå 2011, välkommen 2012. Tack till alla som delat detta underbara år med mig!!!!
OVER AND OUT FOR THIS FUCKING YEAR

RSS 2.0