Nyår - tidsinställt inlägg


ph: jag

Nu sitter nog alla på plats hos älskling för att äta den dunderbara maten vi lagat:) Eftersom att detta är tidsinställt så vet jag inte exakt vad vi gör. Bilder ska jag tvinga Molly (älsklings syrra) att ta så vi har en massa minnen och så att jag kan dela med mig av min nyår till er så småning om när jag har tid:) Jag kommer ju som sagt inte blogga någotning efter detta. Ikväll/inatt så lägger jag bloggen vid sidan om och bara njuter av slutet på 2011 och början på 2012! Parta lugnt, Hejdå:)
over and out

nyårslöften

Nu sitter jag och kommer på lite nyårlöften. Har ni  några, brukar ni kunna hålla dom? Berätta i en kommentar, jag är så himla nyfiken nu!
Här har ni mina:
 1. Sluta röka
 2. Sköta skolan
 3. Söka solo sång
 4. Börja street/hiphop dance ( jag och rebecca anmälde oss igår)
 5. Söka jobb
 6. Tatuera mig igen
 7. Börja träna riktigt
 8. Börja äta nyttigare
 9. Spara pengar och sluta slösa
 10. Lämna det gamla bakom mig och börja om på nytt
 11. Inte låta någon trampa på mig
 12. Visa mig psykiskt stark för det är just vad jag är

Nyårsoutfit


ph: jag

Nyårsoutfit: Skor - Din sko, tights - H&M, Klänning - Vila

Tänkte slänga på min en tröja över från Gina Tricot också när jag är ute och kollar på raketer.
Vad tycker ni om min oufit?:)

13timmar

ph: Max Heltorp. Försöker gå in skorna jag ska ha ikväll,haha.

Äntligen börjar klockan röra sig framåt. Nu kommer Alexandra snart hit och tar en cigg lite fort innan hon åker på ärenden:) Tänkte att jag om en liten stund skulle hoppa in i duschen också så jag inte behöver stressa som en tok sen, vilket jag säkert kommer göra ändå för jag är så otroligt seg, hahaha. Nu ska ni få veta vad vi ska göra.
Jag, Ahlin, Chrille och Alexandra ska hem till älskling och göra middag, sen kommer det lite folk dit. Det ska bjudas på minne, skratt, och en massa tjat. Där är vi fram tills 11 tiden då vi trampar oss ner till stan för att kolla på alla raketerna vid tolvslaget. Sen är nätten ung och vi far iväg till obestämt ställe:).
Jag har inte med mig kamera men älskling syrra skulle vara hemma eller någonting och där dyker nog hennes kamera upp då och då:). Nu ska jag ta på mig lite varmare kläder och springa ut. Hejdå.
over and out

tråkiga timmar

Jag har så otroligt tråkigt och har ingenaning om vad jag ska göra. Har varit ute och tränat nu, jag har plockat upp i rummet, ska bara dammsuga vilket jag inte kan göra förens mamma vaknat, jag har läst där med så är boken snart slut, jag har bloggat och kollat allting jag ska. Alexandra kommer och hämtar mig om kanske 5 timmar då vi ska hämta upp Ahlin och Chrille också för att åka till älskling och vi ska handla inför ikväll. För att dryga ut på det lite så kommer snart / om en stund ett inlägg om nyår då jag också vill veta vad ni ska hitta på för någonting kul :)
Hejdå
over and out

den ena foten framför den andra

ph: jag

Sådär, nu är klokan 08.47 och det är dags för mig att ta en spring tur ute i kylan :)
over and out

Moa Lignell

Helt SJUUUUKT!
Var och såg Moa Lignell när hon kom hit till Trollhättan,var där med Emma och det var helt underbart. Hon har ju charmen som jag vet inte vad, hon är grymmaste sång röste. Känner mig som en liten fjortis nu. Men det finns två stunder i just denna filmen (0.15 fram till 0.26) då hon tittar på mig och ler, jag dog kan jag lova er, herre min skapare. Jag höll händerna för ansiktet för jag log så mycket sen när jag tog bort dom stod hon där och fortsatte lite. Hon känns som en nallebjörn när man kramar henne också,haha.Nej men, hon är en riktigt grym artiskt och stöööörtskön som vanliga Moa. Den bruden kan konsten att få än att skratta. Haha. Jag hoppas verkligen att hon kommer långt med sin musik, för det där är en riktigt stjärna!
over and out

tidig morgon


ph: jag-cambild

Gomorgon på er. klockan är 07.26 och jag är uppe, sitter redan med macka och varmchoklad. Egentligen borde jag sova men tyvärr gick inte det. Vaknade första gången 04.30 sen, 05.11, 05.30, 06.08, 06.43, 07.09 och då gav jag upp. Frös som en tok och det gick verkligen inte att somna om så jag gick upp och gjorde lite att äta. Om ungefär 1,5 timme så ringer larmet och då är det dags för träning. Idag tänkte jag bara köra på att springa 2-3 km. Sen måste jag hem och städa rummet och göra mig iordning. Hur min nyår ser ut får ni veta lite senare. Nu ska jag se på film och äta. Hejdå
over and out

låt våran nyårsnatt bli en början på ett nytt lycklig år

Om bara några minuter är det nyår och vi har 12 timmar på oss att njuta av de sista timmarna på året 2011. Det är imorgon som vi ska stanna upp för en stund och tänka tillbaka på allt vi gjort under året, minnas alla underbara stunder vi haft men också minnas våra misstag som vi aldrig ska göra om. Året har gått så otroligt fort och de flesta har nog inte hunnit med allt som skulle göras men det slänger vi in i året 2012 och gör då. Som man säger varje år. Låt 2012 bli det bästa året. Sätt er nu ner i några minuter och kom på era nyårslöften som denna gång ska hållas.Tack till alla som delat detta år med mig, tack för alla stunder, tack för allt. Nu avslutar vi 2011 säger hejdå och välkomnar de nya året 2012. Ha en underbar nyår imorgon. FÖR DET SKA JAG HA!:)
OVER AND OUT FOR THIS YEAR

Without you, I'd be lost

Hej! Det är jag som är Rebecca. Jag är Alexandras äldsta vän! Nu kanske ni tror att jag är typ 60+ men det är jag inte. Jag är bara den vän som Alexandra har känt längst, för jag var 1 år när Alexandra föddes och vi bodde mittemot varandra på en gård i lilla Trollhättan. Vi växte upp tillsammans. Snodde colaflaskor från varandra, bråkade, dansade, sjöng, gjorde bus. Vi gjorde väl allt som barn gjorde. Vid äldre ålder så gled vi isär lite. Det är väl sånt som händer ju mer man växer. Och vi umgås idag inte alls lika mycket som vi gjorde förr. Det är tråkigt naturligtvis, men det händer alla barndomsvänner, i olika omgångar tror jag. Det viktiga i livet tror jag, är att man vet vart man har varandra även om tiderna förändras. Alexandra och jag har gått igenom mycket. Under tiden vi inte umgicks så förlorade vi en vän, Hanna, som vi lärde känna tillsammans och som vi träffade första gången tillsammans. Det förde oss närmare. Efter begravningen så gled vi isär varandra igen. 

Sen har vi haft våra bråk. Både stora och små. Vissa har spårat ut, andra har inte. Men det hör till vår historia och är någonting som blivit till minnen. I år har vi umgåtts lite mer. Spenderat kvällar tillsammans, återupptagit minnen. Vi åkte ut till Lilla Viktor en helg, jag och Alexandra och hennes mamma och Janne. Och nu för inte längesen hade vi en helg ihop när vi såg på Beck och hade det mysigt. Jag vet, även om vi inte alls träffas idag som förr, så vet jag vart jag har Alexandra. Jag känner till hennes yttre och hennes inre, hennes styrkor och hennes svagheter. Och förr, för några år sedan, kunde man vara orolig för henne. Inte för att hon skulle försvinna, utan för att hon höll på att förlora sig själv och sin charm - men nu är det inte så. Idag är hon en stark tjej, med en stark vilja och en stark framåtanda. Och jag är stolt. 

Jag älskar dig Alexandra! Och jag snodde din blogg lite men det är okej för du är ändå inte hemma utan är ute och gullar med din lilla Maxponke. Jag älskar dig! Och den du är idag är någon du ska vara stolt över. Du har en styrka som många inte har och den ska du bevara. Du är fin precis som du är och du är underbar precis som du är, ändra aldrig på dig! Och låt inte andras ord och nerslag vara något som får dig falla, för du är bättre, starkare och värdefullare, och det är tre viktiga egenskaper som inte många besitter i vår värld. 


/Puss&kram, din Rebecca.

Naturligtvis drar jag inte härifrån utan en FETLÄNK TILL MIG. TRYCK HÄÄÄÄÄR för att komma till min blogg!

Jag kan

Hej. Sitter just nu hemma hos pappa med Alexandra och ska snart åka och hämta älskling. Ska krama ihjäl honom nu kan jag lova. Sen tror jag vi skulle träffa Ahlin och Chrille men man vet ju aldrig vad som händer med dessa grabbar hahaha, Nu smsar han och har bråttom så nu måste jag åka. Vi hörs när jag är hemma igen, hejdå
over and out

ett hjärta för oss


ph: jag -cambild
Idag är det verkligen en riktigt sliten dag. Vaknade vid 12 alltså alldeles försent. Skulle egentligen gått en rond med Anglica idag (boxning) men jag mår verkligen inte bra för det, har knappt sovit den senaste tiden känner jag. Så idag blev det till att dra på sig första kläderna jag såg, sätta upp håret och pang poff domm där var jag klar. Alexandra kommer snart och hämtar mig då vi drar oss till Överby en sväng för hon ska kika på någonting. Sen hem för att städa rummet och ikväll ska vi träffa älskling för han kommer ju hem idag :))))).
Nu måste jag borsta tänderna som jag höll på att glömma. Hejdå.
over and out

Dance

Hur grymt är det inte, jag tröttnar verkligen aldrig.

Jag har nog hittat ett nytt nyårslöfte. ATT BLI LIKA VIG SOM DESSA. Hur snyggt dansar dom inte då? Man dör ju!
over and out

ett nervöst fummlande

Det är helt mysko, det är någon sådan knasig känsla jag har hela tiden. Det pirrar i magen, som om tusen fjärilar flyger runt. Nykär är nog den underbaraste känslan jag har varit med om, men hur länge är man det egentligen. Varje gång jag tänker på honom blir jag nervös, skakig och det pirrar i magen. Det är som när man står utanför dörren men precis innan man knackar på så letar man upp närmasta grej som man kan spegla sig i för att se så att håret ligger rätt, så att leendet ser ut som det lyckligast leendet på jorden som det faktiskt är. Slutligen knackar man på dörren påsamma gång man rabblar om samma mening om och om igen för att man ska veta precis vad man ska säga, ett djupt andertag, och DÄR öppnas dörren. Man möts av ett glatt hej och den där meningen man rabblat tyst för sig själv någon minut innan blir ett rent mummel. Det fumlar ord ut munnen, man är så nervös så man hänger inte med själv om vad man babblar om. Tillslut sätter han handen för munnen på än och sedan tar bort den långsamt på samma gång som han lutar sig fram och kysser än. Då rusar pirret genom kroppen och det känns som man svävar fram, man blir varm i hela kroppen och man tänker 'håll mig uppe'. Benen blir helt skakiga för man blir så nervös. Han öppnar ögonen igen och säger " välkommen in". Med fummlande steg går man in med pirret kvar. Hur ska jag nu göra för att inte skämma bort mig allt för mycket?.
Jösses vad jag skriver om detta. Det är faktiskt såhär jag känner ungefär varje dag. Undra om jag kommer leva med den nykära underbara känslan livet ut, jag hoppas verkligen det. Även pirret, nervositeten och allt fummlande mellan orden så är detta den bästa känslan jag någonsin känt. Så otroligt underbart. Nu rundar jag av mina kärleksord och säger gonatt till er.
- är det någon mera än jag som bara älskar känslan.
over and  out

Gas

Lite bilder som jag känner att du behöver av okänd anledning... / Max Jayem Heltorp

så vi ser det

ph: arkivet

Nu är det dags för en liten promenad med Malin och lite tjöt slänger vi in på det.  Får dra med mig lillskiten ut också (hunden). Kan ju vara lite skönt för honom att komma ut och springa av sig lite;) Hejdå
over and out

BESTÄLLD

Äntligen har jag tagit tummen ur röver och bett mamma beställa denna grymma bok, vilket vi nyss gjort! :)
over and out

on my way

Sitter och kollar på bingo och lyssnar på mamma som skriker " RIIIIIIIING" för att Janne fick bingo;) HAHAHAHAHA. Ska ut om en stund och träffa Malin en snabbis sen blir det hem för att hoppa ner i sängen och läsa så att jag blir klar med min bok någon gång. Sen blir det att sova några timmar så jag är förberedd inför att sparras med Angelica, nu jävlar! Fast nu ska jag fortsätta prata med älskling som just nu sitter hemma hos sin släkt i Norge, :) Hejdå
over and out

Ps: jag trixa till ännu en simpel header tryck f5 om ni inte ser.

Svar på kommentar

max om vi kan:
kul med en tjej med blåtira på nyårsafton :)
din motståndare kommer dock ha inre blödningar, slå sönder henne :)
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 46.9.80.191

Döljer märkena med smink, funkar alltid. Men liksom egentligen om man tänker efter, kommer hon lyckas? njaaaa.;)<3

En dold talang som ska ut

en av hennes egenskriven låt av henne
Detta är också en egenskriven, jag ryser när jag hör den
Denna tjejen har verkligen en stor talang, jag hoppas verkligen att ni nu hjälper till att sprida hennes videos och låter henne talang hittas utav andra. Det är hon verkligen värd.
over and out

träning i timmar

Herre gu, jag skulle börjat träna för hur längesen som helst, men har jag börjat? NEJ! Att jag alltid är så otroligt seg. Får ta och sätta fart nu alltså annars blir jag dödad imorgon. Så jag vet inte när jag kommer blogga igen, det blir efter träningen som kommer vara i några timmar. Dags gör lite styrketräning och sedan boxning i några timmar. Hejdå.
over and out

vi kan

ph:jag. Saknar dig så enormt älskling

Nu har Alexandra åkt hem och jag sitter kvar i sängen. Ska snart läsa några sidor ur min bok sen är det dags för stenhård träning till jag lägger mig. Imorgon kommer Angelica hit och då är det dags för att gå en rond mot henne (boxning), jag kommer ju ha goa märken lite här och där;) Det är värt det. Innan träning ska jag nu snabbt dra på mig lite kläder och sedan blir det ut på ett ärende så vi hörs sen. Hejdå
over and out

+3dagar=år12

ph: Max Heltorp

Sitter i sängen med Alexandra just nu och gör absolut ingenting. Tänkte att jag skulle dra upp Alexandra och träna lite om en stund efter vi fått i oss någonting i magen. Senare ska vi träffa Fredric om det blir som tänkt, det vet jag ju dock inte. Efter gårdagen/morgonens/nattens åkande är båda hur trötta som helst. Vi kom hem runt 04.30 då det blåste och regnade som bara den, rena rama stormen kan jag säga. Pratade med älskling förut också så imorgon ska jag och Alexandra få träffa honom också (sjävklart tvingar jag med min bästa vän haha). Nej, nu skriker magen efter mat. Hejdå
over and out

Svar på kommentar

Rebecca (rebeccaroth@live.se) om outfit:
Åh kvinna! Du är sååååå superduper fin! Verkligen jättefin! Din kropp alltså.. Man ser verkligen att dansen och löpningen och all träning du har hållt på med har gett resultat Alexandra. Du ska vara stolt över vem du har blivit. Du är så himla bra. Mormor hälsar även att hon tycker du är en jättefin tjej och att du ska fortsätta kämpa som du gör för den du är idag, den personen ska du aldrig sluta vara och du ska vara så förbannat stolt över dig själv!
IP: 109.58.57.181


Denna kommentar var den första jag läste nu på morgonen, herre vad glad jag blev, tårögd också för den delen. Tack så otroligt mycket för alla de orden det fick mig verkligen att le. ♥

DGWTDT

Sådär då, kom hem lite senare än tänkt kanske, haha. Gick som sagt på bio med Alex. Filmen vad hur bra som helst,fast den första timmen var otroligt seg må jag säga. Vid 11 tiden kom vi på att vi inte ville hem så det blev till att åka runt med bilen. Vid 01.30 tiden kände vi hur tunga ögonlocken blev så det blev till att köra hemåt. Nu ligger vi i sängen, redo för några timmars sömn innan det är dags för nya ärenden:) Med dessa ord säger jag faktiskt gonatt.
over and out

outfit

ph: jag


Gråa kilklackar - Skopunkten, svarta legging - lindex - svart klänning - Gina Tricot

öppna ögon

ph: lillasyster

Gomorgon på er. Hur mår ni? Själv mår jag inte jätte bra idag, många tankar svävar runt idag, men såna dagar måste man också få ha någon gång. Därför ska denna dagen gå ut på att ta det lugnt, läsa och ta hand om mig själv lite tänkte jag. Slutar det regna som det gör nu så ska jag senare ut på en springtur tänkte jag. Saknar älskling men han är redan framme i Norge:( Aja, nu ska jag läsa några sidor ur min bok. Hejdå.
over and out

Bloggtips - Natalie Brander.

Denna bloggen borde ni kika in på. Jag har själv kollat den otroligt länge och tycker att den är lika intressant än. Man kan också se filmer och läsa om hennes snowboard åkande vilken jag blir otorligt inspirerad utav. Kolla in den nu, ni blir inte besvikna:)  För att komma till bloggen så trycker ni bara på bilden.

for this time

ph: jag-cambild

Nu har jag hoppat i myskläderna och tänkte läsa några sidor ur min super bra bok och prata lite smått med älskling tills han ska sova. Den jäveln åker ju till Norge imorgon, dock kommer han ju hem på fredag igen, men då jag kommer sakna honom. Denna gång när han åker kommer jag ju inte ens kunna prata med honom på telefon eftersom att han inte är i vårat förbannade sverige:( Tur att det inte är länge han är borta iallafall. Nej, nu ska jag hoppa ner i sängen och slå öppna boken. Gonatt.
over and out

New Year's Eve

Jag och syrran kom precis hem från bion och filmen var sjukt bra kan jag direkt säga. Ni som inte har kikat på den bör kolla nu! 10/10 säger jag bara. Lite seg i början kanske, men det vara inte länge. Jag kommer inte skriva en massa som filmen här för det kommer avslöja för mycket av den, ni som vill veta hur bra den är rekomenderar jag verkligen till att offta 2 timmar av dagen till denna film.
over and out

Nya pärlor


ph: Max Heltorp.

Dessa pärlor fick följa med mig hem idag. Jag må vara helt kär i dom. Nyår's skorna:D

Nu drar jag och syrran på bio.Skriver om den när jag kommer hem då ni också får veta vilken vi var på. Nu står pappa utanför och väntar, måste rusa. Hejdå
over and out

outfit


få timmar

Gomorgon på er. Eller ja, vakna 9 tiden tror jag av att syrran väckte mig. Somnade inte helt förens 4-5 inatt, uh jag är verkligen ingen sovare märker jag. Älskling sa gonatt till mig runt 12-1 tiden eller någonting men jag kunde inte somna, vet faktiskt inte varför det är så. Nu håller jag iallafall på med att göra mig iordning eftersom att jag och syrran ska ut till Överby idag, och ikväll blir det bio. Vilken det blir avslöjar jag senare under dagen;). Nu måste jag fixa klart mig lite här, innan syrran dräper mig, haha. Hejdå.
(bilder kommer sen)
over and out

En bild - tusen tankar. Tusen tankar - en obeskrivlig kärlek

Jag ser bilden och tänker bara på honom. Jag känner lyckan i hela kroppen, det finns inte ett enda ord som kan beskriva för någon hur glad jag är över att jag har honom. Det finns många som säger till mig att dom finns där osv, men det finns få som verkligen gör det, som verkligen menar det. De flesta säger det för att verka snälla, han gör inte så, han säger ingenting han inte menar. Varje gång jag gråtit har han varit där och hållt om mig, varje gång jag skrattat har han varit där och skrattat med mig, varje gång jag behövt prata med någon har han funnits där, ALLTID. Alla är speciella, alla har någonting som ingen annan har. Det finns någonting hos honom, någonting som får mig att falla direkt, jag vet inte vad det är men det är någonting helt fantastiskt, någonting som gör mig glad. Han gör mig glad. Hans ord, 'mitt hem är ditt', 'min familj är din familj', 'jag älskar dig'. Alla dessa ord han säger till mig får mig verkligen att känna meningen, alla hans planer han har med mig får mig att känna ett starkt hopp. Jag kan sitta och skriva rad efter rad, det kommer ändå ALDRIG kunna beskriva hur mycket jag älskar honom, aldrig! Jag skulle kunna skriva en roman men jag skulle aldrig lyckas. Kärleken till honom är så stark och obeskrivlig.


- Max Heltorp, med hela mitt hjärta.
Jag älskar dig!♥

vi älskar som inga andra


ph: Max Heltorp. Du ska bara veta hur mycket jag verkligen älskar dig.

Hej. Fy vad kass jag är på att uppdatera nu för tiden, skamligt tycker jag:(. Idag har jag och älskling varit hos mormor och ätit mat med släkten sedan blev det en biltur med kusinen och hennes kille och sen hälsade vi på far. Det tog inte lång tid innan älskling tvingade mig trampa hem till mor för att dricka te (som tydligen är bra när man är sjuk) och titta på film,vilket vi gjorde. Riktigt mysigt. Nu sitter jag i sängen och älskling bredvid. Vid 21.30 tiden kommer troligen Alex och hämtar oss då det är dags för subway, mohaha;) Nu ska jag mysa lite med älskling. Hejdå.
over and out

Annandag jul

ph: jag

Gomorgon på er alla sjusovare. Jag vaknade för ungefär 1 timme sedan eller liknande. Tänkte faktiskt redan snart hoppa in i duschen. Klockan 2 ska vi idag vara hos mormor för att äta middag, men varför stressa i det sista liksom? Kan lika gärna börja nu så slipper jag stress sen när alla andra här vaknar. Älskling ska med bort sen också. Önskar han kunde sova här med mig också, men jag är fortfarande sjuk och då bara hatar jag att ha folk nära mig under nätterna :( Hemskt men tyvärr sant.
Justtja. Var ju med älskling i ed och firade jul med hans släkt.
Det var nog det mysigaste jag varit med om må jag lova.  Skratt, tjöt,mat, små söta barn, trevliga männsikor, allt var med andra ord perfekt!. Hans farmor bryter på norska och jag förstår inte ett skvatt av norska så min största nevositet och rädsla var att jag trodde att jag inte skulle förstå vad hon sa, men till och med det gjorde jag, haha;) Tur att hon inte pratat bara norska för då hade jag inte förstått det mista utav vad hon sa till mig, haha. Nej men det blev riktigt lyckad. Både jag och Molly (älsklings lillasyster) lyckades bli sjuka men det var ett "struntsam" när jag hade det så underbart! Nu ska jag läsa lite ur min bok tänkte jag. Hejdå
over and out

over and out

Feber, halsont och huvudvärk. Jag är tillbaka imorgon och berättar om hur min juldag var. Underbart kan jag iallafall säga. Nu blir det säng och film. Hejdå

juldagen

ph: jag

Gomorgon på er. Igår var det julafton och idag är det jul dagen. Sitter just nu med Alexandra i soffan och jag myser i min julklapp jag fick av älskling. Om ungefär 40 min bär det av mot ed, ska ju fira jul där med hans släkt :) Har gått och blivit små sjuk men vi får hoppas på att jag stå på benen tills jag är hemma igen ikväll någon gång. Juloutfit som jag lovat er kommer ni få ikväll eftersom att jag verkligen inte hinner med det nu på morgonen:( Jag skriver säkert någonting kort innan jag drar mig,hinner jag inte det heller så hörs vi ikväll:) Hejdå
over and out

Heja Bajen

Hejhej alla :D Mr. Heltorp här igen och idag är det fakking julafton! Ska ba dra en liten julhälsning till alla Alexandras fans ;)
Och jag fick ju ett halsband av henne idag som var det finaste jag någonsin fått av någon, tack älskling. Du är bäst<3


Julklapp till älskling

ph: Max Heltorp

Detta halsbandet fick älskling av mig i julklapp. Julklappar för mig är det svåraste som finns är så dålig på att komma på någonting. Denna gången tänkte jag igenom det stark och vi blev tillsammans 11-11-11 och jag älskar honom sjukt mycket. Så jag bestämde mig för att gravera in det på ett halsband. Jag tycker att det blev jätte fint och han älskar det. Tur var väl det;) ♥
over and out

Julklappar 2011

Hjärtformade ljus från mormor

Klassisk tomte vi får av mormor varje år

Ett enkelt gitarrställ från mamma
Värmeskydd, hårspray, parfym och volympulver från mormor, Helge, Janne och mamma

Manikyr sätt från mamma

Navelsmycke med kors på från lillasyster

Skönhets sömn sak, ansiktsmasker, duschkräm och deo från mamma och lillebror

Klocka och ett halsband från mamma
Plånbok, bok och pengar från mamma, Janne, mormor och storebror
Kors örhängen från lillasyster
Två ringar från mamma
Kors örhängen från mamma
Stickat tröja från mamma
Underbar morgonrock från mamma
en kylplatta till datorn och Pro Tools ( ett program man gör/spelar in musik i) från mamma, janne och pappa
Jag tror att pappa vill att jag ska bygga på lite muskler (har börjat boxas igen därför pass detta bra) alltså från pappa.
Ett otroligt mysigt och fint ljus från älskling
Vilken fantastisk pojkvän jag har. Fick denna mysiga "one piece" av honom.
Dessa pärlor fick jag av älsklings föräldrar, hur snygga som helst.


Korsarmband från Molly (älsklings lillasyster) - älskar armbandet som tusan


Fick också en kortärmad tröja som jag aldrig fick kort på men det kommer någon dag.
Tack till alla för alla de super fina julklapparna, är verkligen hur nöjd som helst :)  Detta kan ju inte bli bättre. Skulle ta pengarna till att tatuera mig egentligen men jag bestämde mig nyss för att spara tills jag fyller år, det är ju fasktiskt bara två månader kvar tills dess, så jag kan nog hålla mig. Då hinner jag kommer på om det är värt eller inte:)

GOD JUL - lite julbilder

storebror

mamma

mormor och storebror

Lillasyster och Casper

vi bestämde oss för att inte ha någon tomte men jag vet inte vad det är för fel på mamma, hahahaha


Jag, lillasyster och Casper

God jul på er allihop. Jag har som ni märkt inte skrivit det mista idag, jag har änna inte hunnit med det. Vaknade upp hos pappa, vid 10.00 åkte vi och hämtade min storebror och sedan tillbaka till pappa för att äta julfrukost. Vid 12.30 tiden körde pappa mig till älskling där det delades ut lite julklappar osv. Är super lycklig över vad jag fått i julklapp av dom. Bilder kommer sen:) 14.40 åkte jag hem till mamma och här har det pratats, skrattats,ätit och öppnats julklappar. Nu sitter jag och tjockar mig med godis så jag tror jag spricker snart.Haha Nu ska jag vara social med dom andra.  Ni får se senare vad jag fått för skoj. Just det. Har ni haft en bra jul, vad har ni gjort för kul?:)

Julaftons första inlägg från Max

Lovade ju Alexandra att jag skulle blogga åt henne men glömde typ av det, men bättre sent än aldrig eller?;)
Jag har iallafall firat jul med mammas släkt idag, imorgon ska jag inte fira alls, bara va hemma hos farmor och på söndag kommer Alexandra upp till farmor och firar med oss, hur gött som helst! Klockan 12-1 idag ska Alexandra komma hem till mig så vi kan byta julklappar och sånt, hoppas bara hon gillar min gåva ;)
Träffade Alex lite förut och pratade och kramads, älskar den tjejen fruktansvärt

över och ut från Max aka jayem. <3<3<3


tyvärr har jag inga bilder på denna datorn

Fick snott min fars dator ändå så att jag kan skriva lite till er. Ikväll är det ju uppesittar kväll så familjen sitter bänkade framför tv:n eller ja, pappa och syster står just nu i köket och grejar med julskinkan. Mumms. Ska kanske ta cykeln bort till älskling en sväng sen och krama honom innan jag ska hem och sova inför jul :D Alltså jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva eftersom jag inte gjort mycket alls sedan sist jag skrev. Så jag säger tack och hej nu.
over and out

Frågetecken

ph: jag och sara
Stått och spelat in låtar med sara de senaste timmarna och jag vet inte riktigt om vi tappat det seriösa nu när vi halvt river stället istället hahahah. Nej men ville bara säga att älskling kommer in bloggar här fram tills att jag är tillbaka igen om jag inte lyckas sno pappas dator någon gång sådär. Nu blir det till att gå tillbaka till Sara och musiken som är bakom mig hahah.Hejdå
over and out

Tillbaka imorgon

Efter att jag nu slagit in alla julklappar, skrivit vilka det är till och till och med hunnit ta den lugnt så tänkte jag nu att jag skulle packa ner allt och sedan trampa mig hem till min far där jag ska sova inatt. Jag hoppas på att somna tidigt så det blir imorgon fort nu!!!! :D Nej nu ska jag trampa mig iväg. Om inte älskling smyger in här så bloggar jag imorgon igen när jag kommer hem, vilket är mellan 2-3 någon gång:) Ha det bra så hörs vi. Hejdå
over and out

en sista sväng


ph: jag - cambild

Nu drar jag och mor strax ut till Överby för en sista kik såhär innan jul. Vet EN sak jag måste få med mig hem iallafall så jag hoppas det blir som jag tänkt mig :) Nu måste jag rusa men vi hörs sen. Hejdå
over and out

outfit

ph: jag

svarta leggins - Lindex, svarta hängsle shorts, grå tröja - Gina Tricot

Dagen före dopparedagen

ph: jag - saknar dig min dunderbara vän :(


Gomorgon. Förlåt för kass uppdatering men igår kväll somnade jag så fort älskling bäddat ner mig och åkt hem, herre vad jag slockande. Nu ska jag strax upp och sedan göra mig iordning inför en sväng till Överby med min mor och kika på en sak. Sen sa jag hem och packa ner lite saker, kläder tills imorgon och julklappar. Herre gud, stopp lite. Det är julafton imorgon. Vad tiden har gått fort alltså, jag hinner knappt med om jag får säga det själv. Tiden rusar iväg nu på slutet märker jag. Aja, bloggar om en stund,nu måste jag fixa mig så jag kommer iväg:)
over and out

Tävla hos eemma.se

Tävla om ett valfritt tandsmycke, reglerna är enkla. Du hittar tväligen genom att trycka på bilden eller HÄR. Lycka till!:)

Jag och Casper


ph: jag-cambild
Hej. Sitter hemma med lillkillen (hunden) och laddar ner lite filmer. Jag hatar skräckfilmer ändå är det såna filmer jag just nu laddar ner, varför liksom? Ibland är jag inte som jag ska.. Jag kommer inte ens titta på dom liksom. Om typ 40 minuter är älskling hemma, iih, snart får jag kramas med honom igen. Vi ska bara ligga hemma och mysa några timmar fram tills att han ska hem igen för han sover inte här på grund av att jag har saker att göra plus en sak han inte får se:(. Imorgon ska jag också hem till min far och sova där till lördag, får vakna upp där på jul. Riktigt underbart faktiskt om jag får säga det själv:) Nu ska jag fortsätta leta film. Hejdå
over and out

snälla tomten

GE MIG
Ligger just nu i sängen ivrig som en liten unge och vill att älskling ska komma nu, kan inte vänta. Det börjar pirra i magen riktigt mycket nu må jag lova er. Han är hemma om ungefär 2 timmar, iiih jag kan inte vänta! Måste ju tyvärr. Så nu ska jjag faktiskt gå och möta upp Malin och ta en rök med henne och en tjöt stund:) Hoppas tiden flyger iväg nu. Justtja, fick köpt en till julklapp förut. En till brodern men också en till hans mor. Toppen, nu ska jag bara skriva en sak till ett paket  sen är jag helt klar :D Nu måste jag gå. Hejdå
over and out

Poesi av Heltorp

"Hellre en back i hallen än ett hack i ballen." - Max Heltorp


Damp video

Jag filmar
Syrran springer runt
Casper är cp

Hahaha, något fel är det ju;)
over and out

överby nästa

ph: cambild - jag

Sitter och dunkar lite musik medans jag väntar på att Alexandra ska komma hit. Mor var så snäll så hon lånar ut bilen till oss så vi åker till Överby och letar efter en julklapp till min bror. Sen ska jag hjälpa henne med att städa lite och efter det TRÄFFA ÄLSKLING!:D
over and out

Svar på kommentar

jag den jobbiga annonyma ;) om outfit:
Aleks Olausson ? DET ÄR VINTER !! du har missat det va ? du ska inte ha så tunna kläder då ditt miffo ;) <3
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 81.232.125.210

Det är faktiskt inte så kallt ändå:( Jag får ha på mig vad jag vill, fan passa dig innan jag går naken AHAHHAHAHA

JULLOV


ph: jag

Äntligen har jag jullov och jag känner mig så otroligt glad. Vi avslutade med sång och spelande (musik), tal och skratt. Efter det samlades klasserna var för sig och där bjöds det på minnen, godis, julmusik och sådant. Riktigt mysig. 10.00 var dagen slut och vi sprang ut till vårat underbara jullov:D Nu sitter jag här och väntar på att mor ska kunna köra mig till några affärer där jag ska hitta på lite bus, sedan ska jag till pappa och KANSKE spela in en låt. IKVÄLL SKA JAG TRÄFFA VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN!!!!!:D Helt underbart! Nu ska jag slå in några julklappar och lyssna på julmusik. Hejdå.
over and out

Tävla och vinn

Var med och tävla om valfria färgade linser. Tävligen hittar du HÄR. Lycka till :)

outfit

ph: jag

Svarta tights, svarta hängsle shorts, svart baslinne

snabbt som fan

Gomorgon. Jag såg inte att klockan var så mycket. Älskling kanske kikar in här sen, ska fråga han. För jag vet inte när jag kommer hem men jag vet att han kommer hem idag:D:D:D:DNu måste jag springa till bussen som går om 2 minuter. Outfit bild får ni sen när jag kommer till skolan hejdå
over and out

hatar ensamhet

ph: jag


jag hatar denna ensamhet, en evig rädsla. Med en arm om mig, liggandes i en famn gör min trygghet så stark. Inte såhär, inte ensam. Kan inte sova, men snart är du här.

Lovade bilder- tagna från samma vinkel före och efter

FÖRE
EFTER


sista för idag

ph: arkivet

Nu är jag så sjukt trött må jag lova. Ska bara ställa in allt i rummet igen, damma av hyllorna, sen hoppas jag i säng fortare än någonting annat. Imorgon är det sista skoldagen för i år och det ska bli så himla underbart! Ska iväg en snabbis och handla imorgon sen hem för att..jag vet inte vad. Senare mot kvällen kommer älskling hit och då ska jag gosa sönder med honom. Bara ligga och hålla om honom, underbart! Saknar honom som en tok. Nej, nu måste jag sätta fart så att jag kan sova sen. Gonatt.
over and out

irriterad

5,5 timmar senare... inte klar med rummet än och nu börjar jag tröttna:( Är lite halvt irriterad också på grund av att jag troligen inte bli klar med min klänning imorgon heller.. Får den på fredag klar och redo att tas på, jävla skit! Aja, ska väl bli klar med rummet nu så jag kan hinna med Rebeccas header också innan jag måste sova lite. Vi hörs om en stund. Hejdå
over and out

storstädning

Sådär, nu har jag typ halva rummet kvar, haha. Ni ska få se före och efterbilder sen så kanske ni förstår varför det har tagit sin tid också, haha ;) Ska strax ta en paus och springa till pappa och hämta en sak, sen är det dags igen. Om ett tag kommer mormor hit också och hjälper mig med klänningen och sen ska vi baka :D. Nej, detta har jag inte tid med känner jag. Mycket att göra. Hejdå
over and out

Jag vann!


Fick precis en kommentar av Jenny där hon bad alla som var med i tävligen kolla vem som vann. Gjorde ju självklart det och vinnare var...... JAAAAAAG! :D Klick på bilden så kommer ni till hennes blogg:)

three days


ph: Georgina

Så, nu är jag hemma men det blir inte långvarit, mamma ska köra mig till ett ställe om en stund så jag kan köpa en julklapp som jag inte kan skriva här vad det är för någonting;) Bild kommer på lördag kväll när julklapparna är öppnade. Måste också säga tack till min älskade pojkvän som hjälper mig att hålla bloggen uppe nu när jag har ont om tid innan jul. Super bäst är han! Fick reda på av mor att det blir julbakande ikväll också och en rent ut av storstädning från grunden i mitt rum ska jag försöka hinna med, sen ska jag göra en ny header till min vän Rebecca också. Herre hur ska jag hinna med allting?:o Får se när jag hinner skriva igen. Hejdå
over and out

hjälper en flicka i nöd

Heeeeiii, Max här! Fick ta över bloggen för Alexandra skulle göra en massa skit som hindrar henne från att kunna blogga.. Så istället för att läsa om vad hon gör får ni läsa om vad JAG GÖR :D
Så.. Jag sitter på ett café högst upp på ett berg i Sälen just nu, åkt lite i backarna med pappa och nu mötte vi precis upp min syster och mamma här på toppen! ;)
Vi ska beställa varm choklad och värma oss en stund sen ska vi ut och knulla polisen i backarna igen! Men hoppas på att jag och pappa för åka själva igen för han bjuder mig på snus och sånt :D
Och en ny plan har även kommit upp på vårat schema, vi kanske åker hem idag! För vi ska ju ändå inte åka någonting imorgon så jag och pappa tycker vi kan köra hem sen, vi är dock hemma mitt i natten då men 100% värt det tycker jag :D men det kan lika gärna bli så att vi åker imorgon.. Aja, pappa är och beställer choklad åt oss nu så jag ska sluta skriva. Vet att jag är en fantastisk bloggare. STANDGATAN 4 LIFE

Älskar dig, Alex!<3


två tävlingar,en tredje?


ph: arkivet

Hej. Sitter i skolan och pluggar, otroligt vad jag är duktig nu då. Egentligen har jag inte tid med detta men ville bara kika in lite snabbt. Pratade med älskling och han är troligen ute i backarna nu och åker så han kikar förhoppningsvis in här sen:) Aja, jag har inte mycket mera att säga till er. Tycker ni att jag ska köra igång en smycke/kläd tävling här på bloggen strax efter jul?:) Det kommer iallafall komma upp en juloutfit tävling några dagar efter jul och en nyårsoutfit tävling några dagar efter nyår. Vad man vinner får ni se då;) Haha. Nu måste jag sätta fart så jag hinner bli klar innan vi ska repa åter en gång. Grymt! Hejdå
over and out


rusch innan slutet

ph: arkivet
Gomorgon. Sitter i syrrans rum eftersom att jag inte ville väcka Alexandra som fortfarande sover. Jag tänkte dra till skolan nu, strax, så fort jag är klar och plugga lite. Det är ju faktiskt bara idag och imorgon kvar innan jullov. Sen ska jag göra prov idag också, lite smått nervös men det får gå som det går:) Efter skolan åker jag till Överby och köper lite små saker till jul.
Inköpslista för idag:
 • Julklapp till min lillebror
 • Julklapp till min pappas sambo
 • Julklapp till min storebror
 • Leggins
 • Band till klänningen

Det är vad jag ska få köpt idag:) Hoppas att denna dagen går super fort nu för imorgon kommer älskling hem. Längtar som fan! Vill att det ska bli lördag också så jag får se om han blir glad över sin julklapp:) Nu ska jag göra iordning mitt hår lite fort och sedan dra mig till skolan. Vi hörs senare. Eftersom jag inte kommer hem efter skolan så ska jag se om älskling kan smita in här och blogga lite, kanske inte hans största hobby men vi får väl se ;) Hejdå
over and out

4 år sedan - dagen fylldes av tårar

ph: Rebecca. Inga bra bilder men meningen finns.
Älskade Hanna, älskade flicka, älskade ängel. Idag den 20 december 2011 är det exakt fyra år sedan du lämnade oss alla. Dagen har varit fylld av tårar från hundratals ögon, varje person jag kramat om har jag fått dela tårar med. Tankarna, saknaden är så stor, så otroligt stor. Jag vill inte förstå att du aldrig kommer hem igen, men det är väl dags att ta in det nu. Nej. Jag kommer aldrig sluta hoppas eller önska, för mig kommer du en dag hem även om det inte alls är så. Jag älskar dig så otroligt mycket, lika mycket som jag gjorde sista dagen då jag fick se dig i livet, som begravningen. Dina kramar, pussar, ditt skratt och din röst. Jag minns allt som om det vore igår, minns varje steg vi tagit tillsammans. Älskade ängel. Vila i frid.

9 februari 1994 - 20 december 2007  - du är evigt saknad.


så var det

Nu var ännu en dag avklarad och detta har varit en dag i bad av tårar. Hoppas natten blir bättre. Har även fått upp och pyntat granen som ni får bild på imorgon :) Får sällskap inatt också av min kära vän Alexandra, underbart! Slipper vara själv också så det är ju ett extra plus på det. Har inte så stor lust att skriva om denna dagen faktiskt därför gör jag inte det. Det kommer upp ett inlägg om några minuter och då förstår ni varför. Nu blir det godis,film och sömn. Hejdå
over and out

morgonstress

Gomorgon. Vad gör jag hemma, ska ju vara i skolan. Jo jag försov mig rätt hårt idag alltså, så ska få i mig någonting sedan drar jag mig till skolan på sista lektionen. Efter skolan ska jag träffa Alexandra och trampa till biblioteket för att lämna böcker, sedan ska jag hem och julpynta. Därför får ni bilder och sånt sen för just nu är det lite bråttom. Hejdå
over and out

våran natt

Gokväll på er. Vad har ni för er en tid som denna? Själv har jag suttit en stund och spelat kort med min mor, självklart så vann jag ;) Haha. Har varit ute och pratat med Malin också såhär på kvällen, vi drog till med en kvällspromenad,vilket vad helt fantastiskt. Tänkte faktiskt att jag skulle hoppa ner under täcket, prata med älskling och kolla på film tills jag somnar. Så med detta säger jag gonatt:)
over and out

julshopping

Sådär då, nu är jag hemma igen efter ett röj på Överby med mor. Riktigt mysigt. Kollade runt i affärer och hittade en massa saker jag ville ha, men nu innan jul får man ju alltid höra. "Önska dig i julklapp", så jag får väl nöja mig med det och se vad lördagen (då det är jul) bjuder mig på. Fick faktiskt bara köpt en julklapp och den var till syrran, sen köpte jag min klänning också! Riktigt bra köp tycker jag. Hittade en par skor som jag vill ha men tyvärr fick jag inte dom nu, vilket jag egentligen förstår. Blev lite nyfiken också eftersom att mamma smet ifrån mig då och då och  sa att jag skulle stanna där jag var, man kan ju undra vad hon gjorde;) haha. Nu ska jag strax ut och träffa malin, ska ta på mig lite varmare kläder bara för kylan är otroligt stor ute nu. Hejdå.
over and out

Hur söta är dom inte. GE MIG!
Snälla tomten.

Cover

Så fint ju. Det jag gillar med Josefine's röst är att hon har lite hes röst här och där, jag bara älskar det, och stämman i refrängen. Duktiga kan jag ju meddela att dom är

min hand på ditt hjärta

Gomorgon eller vad ska jag säga. Somnade till en timme och lite mera vilket var helt underbart. När klockan slog ungefär 16.00 kom mor in och väckte mig för att fråga om vi skulle åka och hämta min klänning. Sjävklart vaknar jag till fort och rusar upp ur sängen då;) Haha. Så nu ska jag ringa storebror så att han kan sätta in pengar på mitt kort, världens bästa bror. Nu måste jag rusa. Hejdå
over and out

sleeptime

HOMEEE! Jag älskar verkligen mitt underbar hem just nu, min säng.Kom hem för lite mera än en timme sedan, vi fick sluta tidigare på grund av att många vad sjuka. Fick iallafall inskickat en uppgift och gjort ett prov, otroligt skönt känns det. Nu är det bara en uppgift klar, den tar jag om en stund, nu måste jag vila lite framför GW. Vi hörs sen. Hejdå
over and out

skolplugg


ph: Emma på mig och Max.
Jag saknar dig älskling.

Sitter i skolan och fryser röven av mig, hur kan det vara lagligt att ha det såhär kallt? Jag får väl njuta av det är snö på marken. Håller iallafall på med en uppgift som måste lämnas in idag. Varken Emma, Ahlin eller Max är här så  jag få försöka mig på denna uppgift själv:( usch på det må jag lova. Har kompliterat prov idag också, hoppas det gick bra då så jag blir av med det. Nu ska jag, michaela och carolina fortsätta lyssna på Amanda och skriva. HEJDÅ
over and out


schooltime

make avatar
Nu var det då dags att trampa sig till skolan. Usch vad sen jag är, aja så går det när man försover sig och heter Alexandra:) Jag vet inte när jag kommer hem idag. Jag tänkte att jag säger detta nu. Denna veckan kommer bloggen vara lite sådär uppdaterad för jag vet inte riktigt hur jag ska få tiden att räcka till eftersom jag har en del att göra denna veckan. Så ni får uräkta och förlåta mig:(. Nu måste jag kila, hejdå.
over and out

jaså

Hej. Sitter här redo för skolan men inte redo för att gå ut i kylan. Fryser när jag bara sitter i sängen. Aja, skolan måste jag ju till i vilket fall. USCH! Pratade precis med älskling som taggar inför att åka ner för backarna i sälen. Den jäkeln kommer ju halvt slå ihjäl sig eller någonting, hahaha. Tur att det inte är jag som ska ner för backarna för då hade jag nog rullat ner istället hahahah. Nu måste jag ta på mig här så jag blir klar. hejdå
over and out


Vill också ge svärmor ett stort grattis på hennes födelsedag:D
GRATTIS!

Tävla och vinn

Var med och tävla om fint smycke hos Sofia.
Tävligen och hennes blogg hittar du genom att trycka HÄR eller på bilden. Lycka till :)

vinternatt

Nu slår klockan strax ett och jag sover inte vilket jag borde eftersom att jag ska upp om 4,5 timmar. Lär ju vara trött om man säger så. Aja, då är det väl dags för mig att ta av mig, natta djuren och hoppa i säng då för ett försök till sömn ;) Haha. Vi hörs senare nattugglor. Gonatt.
over and out

julgöra

 1. Stor städa hemma
 2. Julpynta klart hemmet
 3. Pynta granen
 4. Träna
 5. Hämta min klänning på Överby
 6. Leta efter ett par skor
 7. Köpa klart alla julklappar
 8. Baka
 9. Åka och handla all julmat och sådant
 10. Sedan skola på detta.

  Detta är det som jag ska göra denna veckan än så länge och det måste vara klart på torsdag eftermiddag eftersom att jag åker till älskling på torsdag kväll när han kommer hem och sedan på fredag åker jag till pappa och sover där med syster tills på lördag då det är jul:) Riktigt bra. Lite stressigt men så ska det var innan jul tycker jag, hahah. Nu ska jag fortsätta tjöta med älskling :)
  over and out

nattuggla

ph: jag - åhåå vad jag saknar denna vovven:(

Hej mina kära läsare. Jag ligger fortfarande i sängen, vilket jag gjort största delen av denna söndag. Riktigt skönt må jag lova. Det som inte är bra med det är väl att jag är pigg och glad nu när jag egentligen borde ligga under täcket och sova som ett litet barn. Skola upp om några timmar, redo för skolan, blir nog en rätt sömnlös natt tror jag, på grund av att jag är så  pigg nu. Inte bra alltså. Får ta igen det imorgon för det blir det inget latande efter skolan, full rulle varje dag. Ni kommer få ett inlägg sen där det står vad jag ska göra i veckan, hehe. För nu ska jag dra igång ett avsnitt till av GW så vi hörs, hejdå
over and out

Svar på kommentar

Anonym om jul-nyår:
För det första är det du som är liten, inte jag! Och på söndag kväll då jävlar ses vi!<3 saknar dig + jag älskar dig!
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 94.234.170.63
Jag förstår fortare än ögat vem detta är, min LILLA pojke;)
Nu får du sluta mobba mig, hur höga skor ska jag behöva köpa för att inte vara liten?! och jag tycker du ska passa dig för vem är det som är äldst mellan mig och dig..kan det vara jag, vavavavavava!!?!?!?!?!?!;) DÄR BLEV DU TYST! HAHAH.

Bloggtips - Georgina Caskey

Ni har väl inte missat denna vacka tjej?
Ni som inte redan stött på hennes blogg tycker jag gör det. Den hitta ni genom att trycka HÄR eller på bilden ovanför. Hon har en riktigt intressant blogg, kul att läsa. Jag följer den själv och har gjort sedan långt tillbaka även om vi gick i samma klass och jag till största del redan visste vad hon skulle göra om dagarna. Nej men, har ni inte kikat in någon gång. GÖR DET NU. Hon är en riktigt fin och snäll person.:)
over and out

jul-nyår

Gokväll på er, vad har ni för er en söndag som denna?:)
Själv ligger jag i sängen, kollar GW och pratar lite med älskling som just nu befinner sig i sälen den jäveln:( Saknar mig lilla pojke otroligt mycket faktiskt. Aja. Imorgon är det skola igen, en ny vecka, sista skolveckan detta året faktiskt. Skönt med en skolpaus på 3 veckor faktiskt:) Längtar som en tok till jul och nyår nu faktiskt! Vad ska ni hitta på under jul och nyår?:)
over and out

Önskelista - bilderna stämmer på ett ungefär

 1. Tatuering
 2. Pengar
 3. Keyboard - Casio CTK 3000

 4. One Piece ( den med flaggan eller mörkblå, stolek M) 5. Påfyllning på naglarna 

6. Gråa Kilklackar ( Storlek 37 - Skopunkten )

7. Svarta leggins

8. Halsband (Två silver hjärtan som sitter ihop, ena är med pärlor på - Albrekts guld)

9. Örhängen med kors


10. SILVER ringar (med orm/vingar eller kors på)

11. Vanilj Parfym

12. Morgonrock (mjukt tyg)

fjärde advent

Hej. Äntligen tillbaka påriktigt. Nu veckan innan julen är det riktig julstress, men det tillhör väl
Just nu väntar jag på att mamma ska komma tillbaka med granen, och sedan göra lite mat:) Justtja, var ju i staden runt 12.00 tiden imorse och skulle se efter en klänning men hittade inte, därför har jag nu bestämt mig för en jag hittade igår som jag ska åka ut och hämta imorgon,kan inte vänta:o Ska också ringa syrran och se vilka julklappar vi har kvar att köpa, det kan ju vara bra att veta. Har ni köpt alla julklappar och sådant än?:)
Nu ska jag ut och promenera lite i snön tänkte jag. Hejdå
over and out

hörs senare, hörs en annan dag

Sådär då, nu är jag hemma igen ändå vilket jag egentligen inte skulle vara. Skulle åkt direkt till älskling egentligen men var tvungen att hämta lite saker hemma först:) Nu fick jag reda på att bäst vän kommer och hämtar mig så det blir raka vägen till min snygging, hoppas på att alex följer med också då:). Sover inte hemma inatt heller, vet inte riktigt när jag kommer hem så vi får se när jag skriver igen,kan se om älskling kan kika in senare eller imorgon bitti innan han åker. Han ska nämligen åka iväg och åka skidor med sin familj, usch vad jag kommer sakna honom. Nu måste jag rusa. Hejdå:)
over and out

new nails


ph: jag

Här har ni bild på naglarna jag gjorde igår. Inte så bra bilder, bättre kommer efter helgen. Det kostade 420kr och tar ungefär 1 timme att göra. Dom sitter som berget. Dom håller i 2-4 veckor och det kostar mindre sedan när man väl fyller på dom igen. Riktigt värt tycket jag. :)
over and out

hemma med snabba ryck

ph: cambild - älskling har alltid lika kul haha

Hej. Kom hem för typ en timme sedan och kom precis ur duschen, frös som en tok så duschen räddade mig ;). Igår var jag som sagt på bio med älskling, hans syster och pappa, riktigt mysigt var det faktiskt. Sen åkte jag med hem till honom och sov där tills idag. Var också ute och fixade mina naglar igår, riktigt snyggt blev det. Bild kommer inom kort. Idag ska jag ut till Överby och ännu en gång leta efter en klänning och lite julklappar sen någon gång kommer alexandra hit och hämtar mig då jag åker med ut till henne och sover där tills imorgon då det är fullrulle igen ;) hahaha. Nu ska jag göra mig iordning så jag kommer iväg. Outfit bild kommer sen om jag hinner:)

over and out

Hej. Fanns idioter som gjorde mig förbannad ikväll och en sak blev inte som tänkt så jag orkar inte lägga tid på bloggen just nu för det kommer bara bli jätte fel, därför är jag tillbaka på söndag igen. PAUS. Hejdå

du kan men lyckas inte


Jag var som två olika personer men nu har jag äntligen hittat mig själv, snälla låt det vara så nu.

Du kan konsten att göra mig ledsen, du vet vilka punkter du ska trycka på för att göra mig illa, du kan sättet att göra mig arg, du vet verkligen hur man gör efter dessa år. Du vet hur man sårar mig. Du har sätt mig gråta, du säger att det är hemskt ändå är det som om du strävar efter att få se det om och om igen. Det gör ont i mig, kan du inte förstå det snart, du ska ju fan vara glad att jag står upp idag. Dina frågor, dina hemska kommentarer, varför kan du inte bara hoppa över dom?
Kan du inte beskriva lyckan över att jag står här idag, kan du inte beskriva hur stolt du är istället för att visa upp en bild som visar att du ville att jag skulle ta en annan väg och inte komma hit. Kan du inte säga det som är bra istället för det som är dåligt.

Kan du inte få mig att le nu istället för att gråta.
Han kan konsten att göra mig glad och han har känt mig en kortare tid än vad du gjort, hur kan han göra mig så lycklig och inte du?
Strävar du efter att få mig ner på knä igen. Du kommer aldrig lyckas!

P som i puss

make animation
Hej. Kom precis hem från skolan nu och fryser som en galning. Sitter just nu och väntar på att mormorska svara mig så jag vet om vi ska ut på ett ärende sen vilket det inte ser ut som just nu. Ikväll blir det bio med älskling och hans familj, vet dock inte vilken film men han drog med mig haha. Världens finaste familj, älskar dom allihopa, är så otroligt lycklig att jag blev en utav deras familj, kan det ens bli bättre nu liksom?♥ Dom gör min så glad!
Aja, ska som sagt KANSKE ut på ett ärende, annars ska jag vänta tills det är biodags, hihi. Inatt sover jag hos älskling vilket betyder att jag inte kommer blogga förens imorgon OM jag åker hem då vilket jag inte tror att jag gör. Så har ni otur skriver jag igen på söndag någon gång då jag är hemma igen, för jag ska troligen ut till Alexandra på lördag någon gång (imorgon). Nu ska jag packa ner lite saker som jag ska ha med mig, :) Vi hörs sen. Hejdå
over and out

173cm lång

Gomorgon på er. Tyvärr hinner jag inte knäppa någon outfit bild eftersom att jag som vanligt försov mig och precis blev klar och snabbt måste åka till skolan. Fixar det till er efter skolan istället:) Idag känner jag mig faktiskt ovanligt långt också eftersom jag springer runt i kilklackar och blir därför 1,73 istället för 1,58;) Hur nice som helst. Haha. Nej nu måste jag skynda mig iväg. Hejdå:)
over and out

julkonsert

ph: by Georgina
Hej. Kom hem för en stund sedan efter att ha varit ute och fikat med tjejerna och sedan varit på julkonsert med dom plus älskling. Det var helt fantastiskt att se dom. Tänker tillbaka och känner verkligen hur mycket jag saknar det. Det är så att på den skolan jag gick innan (musikklass) så hade man konserter och en utav dom är denna fina julkonsert. Kören sjunger + några solister. Nu går jag ju inte där eftersom det är 4-9 och jag går gymnasiet:(
Dom har en tradition också. När de två sista traditionslåtarna framförs så för gamla musikklass elever också komma upp på scenen. Självklart sprang jag och brudarna upp snabbare än ögat. Vi hade alla ett mega leende på läpparna. Scentomtar är vi allihopa. Det var verkligen underbart. Underbart att träffa alla på skolan + lärare också. Fler bilder och filmer kommer så småning om. Jag har några jag ska lägga över till datorn sen är det andra som fotade hela kvällen:) Hejdå
over and out

outfit

svarta kilklackar - Skopunkten, Svarta jeans - BikBok, Vit tunika - Topshop
ph: jag


smycken: Silver halsband med ett hjärta - hemma gjort, svilver armband - guldfynd, örhänge - ur och pennNu kommer Jennifer hit och vi ska nu dra oss mot staden och  möta upp alla brudar, sen blir det fika med allihop efter det möter vi upp älskling och då är det dags för julkonsert. Gu vad kul detta ska bli:). Vi hörs när jag kommer hem igen. Hejdå.
over and out

hoppas på förändring

ph: arkivet

Sådär då, nu är jag uppe ur sängen, städat lite i rummet på grund av att jag inte klarade av att ligga still längre. Lite smärta när jag städade men jag var tvungen. Nu tänkte jag hoppa in i en dusch och bli lite fräsch, sen kommer älskling hit och hämtar sin cykel om jag fattade rätt vilket jag inte vet om jag gjorde, haha. Så kvällen outfit och sådant får ni sen, just det. Kom på vad jag mer ska göra. Jag ska ju måla mina två krokar jag ska sätta upp inne i garderoben:) Det får jag göra innan jag duschar, vi hörs sen. Hejdå
over and out

starka känslor

ph: cambild - casper och jag. Han tog ju för sig iallafall haha

Hej. Ligger i sängen och har dessa förbannade ryggsmärtor igen, jag är så trött på det, men det försvinner snart tror jag, dock kommer det till bara men ah. Var i skolan på första lektionen idag bara sen fick jag för ont och åkte hem. Här har jag legat sen dess och känner att jag snart måste upp och laga mat eftersom att magen skriker :( Vid 17.00 tiden ska jag fika med min gamla klass, hur kul som helst att få träffa alla igen, sen ska jag möta upp älskling för att han ska med oss alla på julkonserten (hjortmosseskolans musikklasser) ikväll, är super glad över att han vill följa med, jag är så stolt över att jag har min lilla pojk:) Ne, nu måste jag springa till köket så inte magen dör. Hejdå.
over and out

bildbrist

Hej. Nu har älskling åkt hem och han är ju bara världens sötaste människa. Det sista han gjorde innan han åkte var att stoppa om mig i sängen och pussa mig i pannan. Fick inte gå upp haha, men hur gulligt som helst ju. Har iallafall bestämt mig för att försöka komma i säng i tid ikväll, dock tror jag inte att jag lyckas på grund av att jag sov lite förut. Får försöka iallafall så jag kommer upp till skolan. Hoppas också på att slippa ryggsmärtor. Hade mega ont förut fast det gick över in mot kvällen men börjar smått värka lite nu. Det typ hugger i ryggen. Inte kul alls. Får nog kolla upp det snart kan jag tänka mig. Aja, nog tjatat om min rygg, nu ska jag kolla vidare på GW, är ju snart klar med första seasongen så får ladda ner den andra också, ska nog ta och göra det nu. FÖRST!- släppa ut hunden som håller på att hoppa upp på dörren. Hejdå
over and out

det ni inte kan

ph: syrran

Nu blev ni kassa på att kommentera igen, varför? Skärp er, fråga mig vad ni vill, släng in någon snäll/söt/rolig kommentar, vad som helst. Make me happy!
Älskling är iallafall påväg hit, han tog sig en cykeltur i denna hemska kyla för att träffa mig, hur söt är han inte eller? Bara världens bäst alltså! Skulle egentligen dansat idag också men det blev inte så pga av två saker, ena saken säger jag inte och andra saken, MIN RYGG! Har fortfarande ont som satan i den och vågar inte träna eftersom att det kan bli värre. Nu ska jag kolla vidare på GW och gosa med älskling som faktiskt kom hit just precis nu! :)

är du värd mina slag?


ph: jag

Jag är så jävla trött på människor som bara visar sig äckligt jävla känslokalla, personer som bara gör än illa hela jävla tiden, som lurar röven av än. Dra åt helvete säger jag bara. Jag är så trött på att bli illa behandlad nu, så jävla trött på det så jag skiter i precis exakt allting. Jag skiter i dig så det bara skriker om det, jag tänker fan inte kämpa för att göra dig glad en enda sekund till ditt jävla fan skap. jag förstår inte vad du tänker med, en jävla hjärtekrossare är vad du är, jävla idiot. Blickar åt ditt håll är ingenting du är värd, händer som rör vid dig är ingenting du är värd, alla fina ord folk ger dig är du VERKLIGEN INTE värd, att dom kan lura sig själva så mycket, att dom ens kan gå på att du menar allt du säger till dom, att dom inte fattar hur falsk du är är någonting jag är sjukt ledsen över. Idiot, förstör ditt eget liv, var känslokall mot dig själv istället för andra. Tre ord riktade till just dig. DRA ÅT HELVETE!

inte som andra

ph:jag

Gomorgon. Kan inte snön komma nu så det blir ljusare på morgonen och då slipper man vara såhär trött också pga vädret. Ska iallafall till skolan om ett tag, vet inte än vilken buss jag ska ta, men´det är sånt som märks. Är hur jävla trött som helst så detta kommer inte bli någon bra dag alls känns det som, ilska och andra tankar rusar genom kroppen, ja vi får väl se hur detta slutar. Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva mera nu. Ska göra mig lite frukost nu och sen börja göra mig iordning och sådant. Hejdå
over and out

bara lite kort

Sitter i sängen och ser på GW, hur bra som helst. Jag kan bara inte slita blicken ifrån det en enda minut nästan, jag är helt besatt. Första seasongen är snart färdig och det betyder att det snart är dags att ladda ner seasong 2 :D Längtar! Jag tror Alexandra kommer hit strax efter 11 också, så jag får hålla mig vaken ett tag till. Nejmen det lär inte vara några problem med det. Ska fortsätta kolla på GW och sådär så tiden lär ju gå fort ändå. Jag har faktiskt inte så mycket mera att att berätta för er. Inte så mycket mera än att det kommer komma upp en tävling här på bloggen snart där det bjuds på fina priser:) Vi hörs. Hejdå
over and out

håll


håll kvar, håll mig där ifrån, håll om, hindra mig från att gå

vit som snö

när kommer snön?

Hejsan. Äntligen hemma igen, och trött kan jag lova att jag är. Åkte till Göteborg med Emma förut, hittade inte någonting alls om jag ska vara ärlig. Slutar nog som alla andra gånger, att jag hittar det i min kära hemstad, Trollhättan. Mamma står i köket och gör lite mat till mig, vilket jag uppskattar för mat är nog det enda jag behöver nu:) Så nu ska jag springa och äta med henne tänkte jag. Vi hörs sen, hejdå:)

Göteborg

webcam gif
Med denna lycka i kroppen beger jag mig till staden för att möta upp Emma och Sara sedan drar jag och Emma oss till Göteborg och kikar i lite affärer, kommer tillbaka ikväll någon gång då jag skriver igen. Under tiden får ni ha det så  bra. Hejdå:D
over and out

JAG VANN! Hur lycklig tror ni jag är nu eller!?!?!?:)

Jag var ju med och tävlade hos Hanna Stångberg i hennes julkalender och gick nyss in och kikade på vem vinnaren var och såg då att det var JAG! Detta gjorde min dag, är hur lycklig som helst nu!:D TACK HANNA!

låt ljuset brinna

ph:jag

Gomorgon. Ser ni hur mysigt min tisdagsmorgon började? Tänka ljus, gröt, mjölk, bloggen och julkalendern. Kan det bli bättre? Ska iallafall strax göra mig klar för att åka till skolan, jag är inte taggad alls på att gå ut i denna kyla, men jag är väl illa tvungen till detta tyvärr. Jag får stå ut i 3 timmar, sen slutar jag igen:) Då bär det av till min gamla skola för att hälsa på,sedan hem en snabbis. Sen har jag en fråga till världen. När ska det sluta regna och börja snöa?! Blir så irriterad på detta hemska väder vi nu har. Usch! Nej, nu måste jag snabba mig så att jag kommer i tid:) Hejdå
over and out

Spöktimmar

Tiden går segare än vad den brukar tycker jag, är det för att det närmar sig jul kanske? Jag vet inte men det är lite irriterande må jag lova. Ska snart hoppa i säng iallafall om jag klarar av att slita mig från Ghost Whisperer. Det är ju bara för bra. Imorgon har jag bara två lektioner och slutar då 11.30 då jag och Emma åker till min gamla skola och hälsar på. Efter det ska jag hem en sväng och fixa lite saker sen blir det kanske Göteborg, vet inte riktigt det än, men det märker vi väl då;) haha. Nu ska jag krypa ner i sängen och kika vidare på GW tills jag somnar. Gonatt på er.
over and out

jag kan känna smaken av tårar

Hej. Sitter fortfarande och tittar på GW och varje avsnitt är lika bra om inte bättre. Imorgon är det skola och jag känner inte alls för det. Kommer sova skit kasst inatt vilket jag känner på mig efter som jag somnade förut. Vill att älskling ska vara här också, kan sova bättre då, kan stoppa tankarna då. Inatt kan han inte komma hit, jag önskar att han kunde, skulle göra allt för att han sa komma hit :( menmen.. Ska kanske åka till Göteborg imorgon också om jag kan låna någons f.kort och om jag får med mig någon. Ska kika runt efter kläder till jul och nyår, men vi får väl se vad som händer imorgon. Nu ska jag fortsätta kika här. Hejdå
over and out

ge mig tips

Hej. Sitter i sängen och kikar runt på julklappar lite. Försöker komma på någonting fint till min fina vän Ronja, sen till mamma,pappa, storebror och lillasyster. Vad kan man köpa egentligen, ge mig lite tips?:)
Har precis laddat ner ghost whisperer season 1 så jag ska strax titta på det. Storebror kom hit och har ätit middag med oss,nu sitter mamma och hjälper honom med pluggandet, hela familjen samlad, helt fantastiskt. Nej, nu ska jag se på GW, hejdå så länge:)
over and out

gör detta och ni gör mig riktigt glad:)

Ni börjar bli riktigt dåliga på att kommentera nu det tycker jag faktiskt att ni ska ändra på. Ni som läser min blogg, kan inte ni kommentera och berätta lite om er själva, alla som gör detta kommer jag ge länkningar till/reklamera era blogger lite överallt:).
Nu kom älskling hit så jag ska vara lite social med honom och inte leka datanörd;) Vi hörs senare. Kom igen nu och berätta en massa om er, är riktigt nyfiken.

Helkroppsmassage

Hur underbart hade det inte varit med lite massage? Riktigt massage. Funderar på att ta det i början av januari med bästa vän. Vill blev helt fast vid det där med Chokladmassage. Haha, båda är ju chokladmonster så namnet lockade;)
-"Den nya trenden är en avslappningsmassage med choklad. Perfekt för trötta kroppar. Mjukgörande, motverkar depression, ökar koncentrationsförmågan och välbefinnandet! Dämpar PMS, bromsar hudens åldrande, tillför antioxidanter. Massagen sker med vitchoklad, behöver ej duschas av efteråt.-50 min 600:-"

Det låter ju helt perfekt ju:) Lite massage skadar ju aldrig;)

Over and out

Lucia i Trollhättan 2011


Årets Lucia blev Emma Melldén, som jag faktiskt är en vän till så det är super kul att hon fick den platsen i Trollhättan. Hon sjunger super fint,det har jag själv hört eftersom vi gick i samma skola (hjortmossemusikklasser) och sjöng i samma kör där:) Tror detta kommer bli super fint och rätt person blev lucia:)

Lucka 12 - tävling hos hanna

Var med och tävla om valfritt smycke hos Hanna Stångberg. Klicka på bilden för att kommer till tävligen.
Hon har en tävling för varje lucka i julkalendern som jag förstått det, så om du inte är vinnaren av lucka nummer 12, så kika in på hennes blogg och hoppas på att du vinner någon annan gång,det är ju trots allt 24 luckor. Lycka till:)

se upp


ph: jag

Äntligen hemma, och nu tänker jag stanna här också. Har laddat ner några filmer också som precis blev klara.
Idag har jag iallafall varit på Överby med Emma och kollar på idolerna som kom dit vilket var André, Molly, Robin och Moa. Kan ju säga att under dom minutrarna så bankade hjärtat. Berättar mera imorgon då bilder och sånt kommer upp på bloggen. Nu ikväll har älskling varit här och myst med mig, underbart. Sen blev det en sväng med min fina vän. En del snack blev det också. Nu ligger jag i sängen och halvsover med världens ryggsmärtor, får se om det blir någon skola imorgon. Nej,nu var det nog för mig. Gonatt

outfit

ph: jag

softar i sängen

Ligger i sängen med min favorit pojke och gosar järnet!!


en beskrivning

Jag vill träffa honom, hålla om honom, se hans underbara familj. Jag vet inte om jag vågar, kommer dom få se mina tårar? Jag vet faktiskt inte, ska jag riskera det?. Jag känner svek, saknad, ilska och så mycket mer. Hur kan en person ändra sig så snabbt, hur kan en person inte ta emot det någon annan gör. Tänk dig att få höra att du gjort fel när du försöker hjälpa till, att du misslyckas, att du är dålig, att du måste sluta vara som du är när du inte vill förändras, tänkt dig att få höra det, inte bokstavligt men det menas på de sätten. Hur skulle du känna i de stunderna. Skulle du springa med ett leende på läpparna eller skulle du ställa dig på knä och be för att en dag nå din dröm att bli som andra och inte vara den du är, bli någon bra, någon som gör rätt och inte fel.
Jag känner en saknad till den jag förlorade 20 december 2007, någon som självmant avslutade sitt liv. Min flickvän. Jag känner en stark saknad till henne idag, idag när jag borde vara glad. Hur kunde hon, varför, hur exakt, vad hände, vad kunde stoppa det, kunde jag stoppa det?
Det är så otroligt många frågor jag haft i flera år men det finns inte en enda människa som kan svara på det.
Jag känner en svek över att jag försökte hjälpa till, jag försökte fixa till någotning som jag förstört. Jag ville hjälpa och göra det rätt men det jag fick höra var ungefär hur dum jag var, hur fel jag gjorde även när jag försökte rätta till det. Jag kände en sådan svek att jag kunde smaka på mina egna tårar, att jag ställde mig på knä med händerna för ansiktet och sa flera gånger om 'Varför just jag, kan jag inte få bli normal nu?'

Jag känner en ilska över att någon jag kallade bästa vän är som två personer, ena sekunden den ängel som kretsar runt mig, den andra stunden djävulen som skriker sina onda ord. Jag känner ilska över att jag säger att jag älskar denna vän så otroligt mycket, att jag ständigt blir lurad och tror på att det finns riktiga vänner. Jag känner ett hat över mina egna tankar som aldrig stoppar.
Jag känner att jag tappar kontrollen över mig själv, väggar, speglar, bord, stolar, allt vill jag bara slå sönder. Händerna skakar, hjärtat klappar hårdare, pulsen stiger och ilskan kryper. 
Idag är den dag då tankarna yrar omkring och jag gräver ner mig själv.
Förlåt för att jag skriver såhär nu, men tankarna formade ord och dom behövde ta sig ut. Jag behövde tömma tankerummen, jag behövde tömma för att allt nytt ska få sin plats. Nu stoppar jag och slutar skriva.
over and out

så det är

Gomorgon alla morgonpigga människor. Just nu sitter jag i syrrans säng och tittar på julkalendern:) Kan säga att jag är verkligen mega trött idag. Somnade vid 05.00 imorse och gick upp 10.00 för att jag tänkte att jag skulle kunna sega lite på morgonen, men bara för jag tänkte så så blev jag klar en timme efter, alltså 11.00. Typiskt. Så nu sitter jag här och älskling ligger i rummet och sover. Jag snodde syrrans dator för att jag kände att jag inte ville väcka honom, lite snäll är jag:) Men ska nog göra det snart ändå, haha. Ne, nu ska jag fortsätta se på julkalendern. Hejdå:)
over and out

En månads lycka - vi fortsätter rakt fram

en månad med älskling idag och det känns helt underbart.

Din närhet, dina underbara kramar, dina pussar, allt med dig är fantastiskt. Så fort du kommer upp i mina tankar är det som om lyckan bara rusar igenom kroppen, lyckan cirkulerar nu i mitt blod hela tiden. Det var ett tag sedan jag kände att jag verkligen mådde bra, men nu, just idag, just denna tid jag får dela med dig är den bästa tiden i mitt liv. Jag kan vara mig själv, inte behöva spela någon helt annan, bara vara jag och det är jag så glad över. Jag trodde aldrig jag skulle hitta en sådan som dig, men en dag, just det datumet, 11-11-11 då fick jag dig, du blev mig och med hela mitt hjärta kan jag nu säga. Max Heltorp, jag älskar dig! ♥

så ja

Sådär då, nu var ännu en dag avklarad och dagen har varit perfekt. Åkte till älskling vid 19.30 och käkade sen var det fotboll på schemat  men det blev någon timmes snack med hans mor också, riktigt nice. Efter det blev det till att åka runt i bilen med finaste vännen min. Nu ligger älskling i sängen och jag ska strax krypa ner och lägga mig bredvid honom, mysigt. Imorgon ( senare idag) blir det till att åka till Överby och kika på julklappar och träffa 3 idoler som kommer dit:). Ne nu ropar sängen. Gonatt.
over and out

tidsinställt inlägg

En lyckta jag fick av min mor
En slags ljusstake jag själv köpte

du kommer alltid att vara en vinnare så länge du står upp

Åker till älskling nu. Ska äta där och senare ikväll blir det fotboll, vet inte när jag kommer hem. Sent någon gång. Så jag skriver inatt eller imorgon igen,:) Håll ut.Hejdå
over and out

nytt i närheten

ph: syster på mig

Tog precis hål i örat, efter lite smärta så gick det toppen. Ska göra ett till på andra örat också, då har jag tre på ena och två på ena. Gött. Ska snart knäppa lite kort och sedan se om mor kan göra mig till älskling.:)
over and out

Tävla

Var med och vinn tandblekning. Perfekt nu till jul:) Lycka till!
HÄR hittar ni tävligen.

igenom

Hej. Kom nyss hem från Överby och fick faktiskt bara med mig två julklappar hem. Får nog ta tag i det en annan dag så detta blir klar snart:) Nu ska jag dö lite och trycka igenom en nål genom örat.Bild kommer sen om jag klarar det vilket jag är tveksam till. Hejdå
over and out

lyckan bara rusar genom min kropp idag


ph: jag och syrran

Syrran: Ljusblåa jeans - Gina Tricot, Vit skjorta - Gina Tricot, Kilklackar - Skopunkten
Jag: Svarta jeans - BikBok, Svart baslinne - JC, Grå luvtröja - BikBok, kilklackar - Skopunkten


Hej. Äntligen var rummet städat och jag iordningjord och vi drar oss snart in till staden för att få köpt lite julklappar. Senare ska jag till älskling kanske och efter fotbollen ikväll så kommer han hit och sover här:) Helt underbart. Nu måste jag ruscha annars får syster damp på mig, och det vore ju inte kul alls en lördag som denna.
Hejdå
over and out

få timmar

Gomorgon på er. Har ni sovit gott? Det har jag de få timmarna jag sov. Kom hem vid halv fyra och lyckades somna 7 på morgonen den vaknade jag 11.00, så ja. Ska strax äta lite frukost och sedan röja i rummet. Efter det vet jag inte riktigt men det är väl sådant vi märker då. Nu ska jag göra någonting ätbart och kika på julkalendern :DHejdå
over and out

få timmar

Gomorgon på er. Har ni sovit gott? Det har jag de få timmarna jag sov. Kom hem vid halv fyra och lyckades somna 7 på morgonen den vaknade jag 11.00, så ja. Ska strax äta lite frukost och sedan röja i rummet. Efter det vet jag inte riktigt men det är väl sådant vi märker då. Nu ska jag göra någonting ätbart och kika på julkalendern :DHejdå
over and out

lyssna till hjärtat, det säger tusen ord


ph: jag

Kom nyss hem igen efter en tur runt lite överallt med Alexandra som idag varit svart taxi;) Haha. Nu känns det helt fantastiskt att ligga i sängen, och jag funderar faktiskt på om jag strax ska lägga mig och sova i några timmar så jag får en pigg lördag:) Älskling kanske sover här då också så vi får vakna upp bredvid varann på söndag:) På söndag ska jag också ut till Överby med Emma, tror inte älskling följer med faktiskt;) Haha. Nej, nu knäpper jag på en film och försöker få mig lite sömn. Gonatt.
over and out

Tävling hos Gabriella

Var med och tävla om detta super fina halsband. Perfekt att ge bort i julklapp eller behålla själv.
Tävligen hålls på Gabriella's blogg och den hittar ni HÄR. Lycka till!:)

när tiden är inne

ph: jag

Sitter i sängen med min kära vän och kom nyss hem. Har varit ute en sväng i kylan och " njutit " av de väder vi just nu har, blåsigt och kallt. Funderar på att sno in mitt godis och bli lite tjock. Har också märkt att jag börjar få sjukt ont i halsen, vad är det för fel?:o
Har faktiskt inte någonting mera att meddela er eftersom jag inte gjort någonting alls idag, sov en stund förut och det var helt underbart må jag lova. Så nu är det så bra att jag inte kommer kunna sova på timmar, fast egentligen är det inte någonting bra alls. Aja, nog med mig. Vi hörs, hejdå.
over and out

Idol final

Idol kväll. Finalen är här. Vem tror du vinner i år?
Sitter med familjen, alexandra, godis och cola fastspänd framför tv:n och är lite små nervös över hur kvällen ska sluta, vem som ska vinna. Man har ju ingenaning eftersom att båda är riktigt grymma. Ja vi får väl se vad resultatet blir:)
over and out

tidsfördriv

Tio frågor om dig själv
Namn? - Alexandra
När fyller du år? - 19 februari
Har du några piercingar? - Ja. I tungan, ögonbrynet och naveln (öronen)
Vad har du på dig just nu? - Svart vitt linne, grå tjocktröja, svarta jeans och underkläder
Vilken årstid är bäst? - sommaren
Hur ser en perfekt morgon ut för dig? - Vakna upp bredvid någon jag älskar
Vad tycker du mest om hos dig själv? - Jag vet inte
Vad är du bra på? - Att få som jag vill
Vem älskar du mest på denna jord? - Vänner,familj och min pojkvän
Telefon/ mobil
Vem ringde dig senast? - Malin
Vem ringde du senast? - Mamma
Vem smsa dig senst? - Älskling
Vem smsa du senast? - Älskling
Musik
Lyssnar du på musik just nu? - Ja
I så fall, vilken låt? - levels - avicii
Vad gillar du för musik? - Beror på text och sånt
Kärlek
Är du kär just nu? - Ja det är jag verkligen
Har du kysst någon idag? - Ja
Har du ett förhållande? - Ja
Är du romantisk? - Jag har mina stunder
Har du gråtit framför någon du tycker om någon gång? - Ja
Vill du vara singel eller vill du ha ett förhållande? - Förhållande om jag får ha det med den jag nu älskar
Förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - NEJ
Är du en bra pojk/flickvän? - Jag hoppas det
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - Han jag är tillsammans med
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - 14-16, men dom är inte tillsammans längre
10 frågor om idag
Var har du gjort idag? - Varit i skolan
Har du varit glad idag? - Rätt så
Har du varit ledsen idag? - Det med
Har du gjort någonting bra idag? - Ja
Vad ska du göra nu? - Kan jag inte säga här
Har du gjort någonting dåligt idag? - Ja
Har du duschat idag? - Nej men ska göra det när jag kommer hem igen
Är du trött nu? - Otroligt
Vad ska du göra imorgon? - Träffa älskling om jag fatta rätt/vet inte
Går du i skolan? - Ja
Har du varit i skolan idag? - Ja
10 frågor om familjen
Vem står dig närmast? - Ingen
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Rätt så
Vem är farligast i din familj? - JAG!
Vem ser roligast ut i din familj? - Jag vet inte
vem är äldst? - Pappa
Vem är coolast? - JAG
Har ni något husdjur? - Två hundar, fiskar och en kanin
Vem har du mest gemensamt med? - Syrran
Vem sover du oftast med? - Ingen i familjen (om inte älskling räknas?)
Roligaste kvällen med familjemedlem? - När alla är glada och vi hittar på någonting tillsammans

skriftSuttit och funderat på vad jag ska göra på väggarna i mitt rum efter att några hyllor och uppe och sådant. Har två väggar där jag inte ha någonting, och en av dom är vid min säng så jag funderar på om jag ska skriva något i denna stilen, vad tycks om det? Vet inte riktigt vart jag fått bilden ifrån men det är från någons blogg iallafall. Jag tycker att det var riktigt nice:)
over and out


om du är mig kär

Gomorgon. Som vanligt lyckades jag försova mig idag också, men denna gången bara 40minuter. Därför hinner jag inte med outfit bilder nu på morgonen, men jag fixar det efter skolan. För nu måste jag springa och göra mig iordning så jag hinner med bussen. Hejdå
over and out

Gårdagens outfit

ph: jag


jag kan inte kontrollera det, ge mig en bild av hur det ska vara

ph: jag. Casper gillar tydligen gardiner, det är något fel på honom, haha

Hej. Kom precis hem från älskling. Riktigt mysig kväll må jag lova. Åkte och hämtade upp honom runt 18.30 tiden sedan trampade vi oss hem till bror och pratade lite. Vi stannade inte så länge denna gången eftersom att vi skulle till Jätten och handla saker sedan hem till honom (älskling) för att baka. Resultatet blev kanon. Super goa, och dom andra älskade vår gosaker! Tur var väl det;). Väl hemma och liggandes i sängen känner jag bara hur ögonlocken sakta men säkert stängs igen, jag tror det är dags att sova lite om man säger det så. Jag känner mig så otroligt kass men jag har bestämmt mig för att denna helgen blir en hemma helg då jag ska plugga. Vet inte om jag får sällskap men det är väl sånt som märks,haha. Funderar också på om jag ska titta på idolfinalen eller inte, Moa åkte ju faktiskt, är det värt det?
Jaja, nog med det, nu måste jag krypa ner under sängen och sova. Just det! Lovade er kvällens outfit. Förlåt jag glömde bort det för allt blev stressigt,men den kommer upp imorgon. Hörs då. Gonatt
over and out

.innan det andra

ph: arkivet

Hej. Ni ska om en stund få kvällens outfit men inte just nu. Sitter och ska strax ta på mig och dra mig till min bror för två personer kommer dit, typ min brors " morfar " ( han kallar honom det för att han alltid varit som en). Älskling ska med dit, efter det ska vi gå och handla sen blir det bakande hemma hos honom, riktigt mysigt:). Har varit iväg och fixat en julklapp idag också, fast den är inte helt klar en + att jag funderar på en till julklapp nu. Kan inte säga vad eftersom flera av personerna jag ska köpa julklappar till läser bloggen, haha. Nu ska jag ta på mig, knäppa outfit bilder och lite så. Hejdå
over and out

Några sanningar om mig

Varit ute en hel natt [X]
Sovit under bar himmel [X]
Gråtit mig till sömns [X]
Druckit alkohol [X]
Varit medvetslös [X]
Varit utomlands [X]
Haft sex [X]
Blivit kär [x]
Fått mitt hjärta krossat [X]
Förlorat en vän [X]
Bråkat med mina föräldrar [X]
Rymt hemifrån [X]
Tagit droger []
Sovit i samma säng som motsatta könet [X]
Kännt mig extremt ful [X]
Lärt känna någon ny [X]
Gjort något jag aldrig gjort förut [X]
Läst ut en hel bok [X]
Solat solarium [X]
Jobbat [X]
Gjort något riktigt galet [X]
Piercat mig [X]
Tatuerat mig [X]
Badat naken [X]
Sovit en hel dag [X]
Dygnat [X]
Lanat []
Fått en könssjukdom []
Varit gravid []
Varit sjuk [X]
Varit på begravning [X]
Varit på ett bröllop [X]
Varit ensam hemma [X]
Haft sex nykter [X]
Haft sex full [X]
Funderat på självmord []
Kännt så mycket hat för någon [X]
Varit med på tv []

är det nu ni ska ta dö på mig?

Gomorgon. Lyckades försova mig grovt idag:( Så därför hinner jag inte blogga någonting alls. Jag ska försöka hinna i skolan vid något hål, annars blir det efter skolan. Nu vet ni varför jag är off här idag iallafall. Ska bättra mig. Ha en bra dag. Hejdå
over and out

strålande jul

ph: syrran. En bild som får mig att längta till jul

Nu är jag irriterad så det skriker om det, alla jävla lata människor kan dra åt helvete, alla jävla pundrare, lögnare, och idioter kan fara åt fan långt bort! Jag är så trött på denna skiten, jag är så trött på att ni beter er som idioter, sveriges största också, patetiskt! Man sitter där och försöker stötta, och det skämtas bort, det struntas i! ÅH.

Från förbannad till lite gladare. Ska ta bussen till älskling om ungefär 20 minuter. Äntligen åker jag till några normala människor, eller ja fullt normala är dom inte men vafan..;) HAHA. Vet inte hur länge jag stannar där men det blir väl tills mamma slutar jobbet antar jag. Fick just precis reda på att älskling visade talet jag skrev för sin mor och hon började gråta för att hon tyckte att det var så rörande. hihi. Får hoppas på att hon tycker att nästa tal är lika fint om inte finare;). Nu ska jag trixa med en sak sen gå till bussen och hoppas på att jag inte ramlar, haha. vi hörs ikväll någon gång. Hejdå
over and out

outfit


ph: kvällens outfit

Svarta jeans - BikBok, Svarta kilklackar - Skopunkten, lång tröja - Gina Tricot, baslinne.

spring

7ph: en outfit för ett tag sedan

Hej. Skönt att komma hem igen efter en dag i skolan. Det är halt som bara den ute iallafall eftersom att det har snöat:D Ändå ska jag trampa mig utåt i mina nya skor, så jag får gå in dom. Snart kanske jag kan gå med dom utan att fötterna dör. Haha. Ska bort till älskling sen tror jag, därför tänkte jag slänga mig i en dusch och se om det kan göra mig piggare för jag håller på att somna här och det får jag ju inte göra, haha. Skriver sen igen:) Hejdå
over and out

Skola


ph: jag på Max och Ahlin.
Kärlek till er.


Hej. Sitter i skolan och har idrott, medans de andra är på gymmet så sitter jag och skriver klart idrottsuppgiften så den kommer in i tid. Det vore ju inget vidar annars. Ska ju egentligen på dans sen men jag kan inte idag, mitt revben har börjar värka som fan så det är liksom inte värt det känner jag. Bättre att jag missar en gång än flera gånger. Så istället blir det hem och ha en " ta hand om sig själv" stund, sedan blir det till att trampa sig utåt igen:) Kanske kan åka hem till älskling, ja vi får se hur det blir med allting. Nu ska jag fortsätta skriva på uppgiften, ville bara visa er att jag inte glömt bloggen, hejdå
over and out


fotspår i snön

ph: jag. Äntligen är snön här

Gomorgon mina pärlor, har ni sovit gott?:) Det har iallafall jag gjort. Älskling sov här inatt som tur var, mysigt att somna i hans famn. Jag sitter just nu klar och redo för att åka till skolan men han ligger kvar i sängen den tönten! Jag kan lova er attt jag har aldrig träffat någon som är så seg på att gå upp. Efter skolan idag är det iallafall dags för ett danspass. Har ingen ork alls till det, men men. Blir kanske lite mer taggad när dagen rullat igång, ännu är jag ju lite morgontrött om man säger så. Nej, nu ska jag hoppa på honom lite, nog för att han kommer döda mig men ändå. Haha. Hejdå
over and out

Just här - tal

Här har ni talet jag höll i skolan idag, tillägnat till tre personer i mitt liv


Detta är ett tal som är riktat till tre speciella personer i mitt liv. Därför gör detta mig ännu mer nervös än vad jag var från början.

 

Just här..

Just här i detta klassrum så finns det tre speciella personer.

Tre personer som ger mig en stark trygghet,

tre personer som varje dag får mig att skratta, känna glädje.

Dessa tre personer är guld värda för mig.

 

Ahlin – Du är en kille med en sådan charm, du får en att skratta hur mycket man än vill gråta. När du sitter där vid pianot eller med din gitarr och improviserar en helt knasig text, ibland blir det ju så att man bara viker sig av skratt. Vart får du allting ifrån? Ah, även om du verkar lite dum och osmart så har jag ju fått det bevisat att du inte är det. Rim, jag menar vilka ord kan du inte rimma på?

Innan jag började här på LBS så kände jag dig lite men inte mycket alls, vi stötte på varann ute då och då. Jag kom just nu att tänka på en utav de första gångerna jag träffade dig, då du satte dig bredvid mig och sa”Alltså, jag kanske inte är så bra på att prata men jag är bra på att lyssna. Om det är någonting så kan du bara säga till, jag finns här, ah så du vet”.Hur många killar gör sådär egentligen. Ahlin, en utan mina närmsta vänner,du ska veta hur glad jag är över att ha en vän som dig. Även din kassa humor som du har ibland, och din omogenhet om du visar, ah ungefär varje dag. (Haha)

 

Sen har vi ju dig Emma.

Lilla Emma. Du började här lite senare än oss andra. ”Nya Emma”Eller vad var det vi kallade dig?. Jag kom till skolan en dag och såg dig sitta helt ensam i soffan, jag kände igen dig och tänkte ”vad fan gör hon här?” Fick senare reda på att du skulle börja i vår klass. Jag reagerade inte speciellt mycket på något sätt faktiskt. Jag pratade inte mycket alls med dig i början och hade inga planer på att lära känna dig bättre. Alla dagar var som dem brukade och du kom tillslut in i gruppen, och du trivs med oss hoppas jag, även om vi inte riktigt är som alla andra ( haha) och även också att du är lite ”forever alone” som du alltid säger. Visst, ibland vill jag bara slänga ut dig genom närmsta fönster när du är på ditt värsta flumm humör, men vem vill inte det? -lite skämt och sido. Just vid dem gångerna får jag en tanke som slår mig ”okej, snart kanske hon blir lugn igen, och jag vill helst inte åka dit för mord på glad flicka”. Det kanske inte är det största drömmen jag har i mitt liv om man säger så. Jag får stå ut, det är ju trots allt bara tre år. Nej, men Emma, jag är inte alls ledsen över att du kom till vår klass, du är en riktigt underbar tjej om man lär känna dig riktigt, jag är riktigt glad över att du kom hit och jag hoppas att vi kommer få rabbla upp en massa minnen vi fått efter de tre åren vi har framför oss.

 

Sist men inte minst så har vi ju dig Max.

Från första dagen fram till idag, vad hände egentligen?

Vi började skolan den 22 augusti och jag såg dig först när vi kom in i klassrummet. Mina första tankar vad. 'Jaha, då har vi en snobb i klassen som får allt han vill ha, typ allt han pekar på, en jävel som skryter om alla ställen han varit på och hur mycket pengar han får så fort han ringer ett samtal'. Jag hade aldrig sätt dig tidigare, varken på någon annan skola eller ute, jag hade inte den blekaste aning om vad du var alls. Dagarna gick och vi blev bättre vänner, vi började prata mera med varann, och jag började inse vilken fin människa du verkligen är. Några starka ord jag minns var när du sa till mig 'så länge jag är här kommer ingenting att hända dig, jag lovar'. Det är inte så ofta man får höra de orden från någon man knappt känner. Ett tag efter kände jag det själv. Känslorna pirrade i magen, det fanns någonting speciellt hos dig som jag inte sätt hos någon annan. Jag vågade inte berätta någonting, men sen kunde jag inte hålla tillbaka. Det lönade sig att berätta precis hur det låg till, jag fick dig, jag får nu kalla dig för min. Det är jag så otroligt lycklig över. Du har förändrat mig till en bättre människa, en med bättre självkänsla, en gladare och framför allt, en lyckligare människa. Även om fotboll är det enda som flyger runt i ditt huvud, så ska du veta en sak. Jag älskar dig.

 

Just här..

Just här i detta klassrum så finns det tre speciella personer som ligger mig varmt om hjärta

Tre personer jag aldrig kommer att glömma,

Tre personer som alltid kommer vara en del utav mitt liv,

som jag alltid kan vara mig själv med, som jag kan säga allt till,

 

Max, Ahlin, Emma, från djupet av mitt hjärta.

Jag älskar er.


det är så vi gör det

Får väl skriva här lite då eftersom jag varit så otroligt off idag tyvärr. Varit i skolan som vanligt och hållt mitt tal som faktiskt kommer ut på bloggen här om en liten stund:) Då vill jag att ni berättar vad ni tycker om det, det skulle gör mig så otroligt glad. De tre personerna talet var till blev berörda och otroligt glada, som tur var. Då lyckades jag få fram det jag ville få fram iallafall:). Efter skolan åkte jag Emma och Ahlin till honom en sväng sen åkte vi till staden för att möta upp älskling och handla lite inför bakandet som blev hemma hos mig. Det blev så otrolig lyckat och gott. De andra två har åkt hem men älskling är kvar, låter som om han stannar över natten, men man vet ju aldrig med morson;) Nu har jag ingenting mera att berätta för er så vi hörs senare eller imorgon. Gonatt mina sköningar.
over and out

Nytt

ph: Max Heltorp

Mitt nya fynd jag fick med mig hem igår. Lite ovant att gå i men förbannat snygga är dom. Kärlek♥
over and out

DO IT

Då var det dags för att baka med älskling, Emma och Ahlin igen, denna gången blir det kladdkaka, smaskens. Hoppas vi lyckas på första försöket denna gången iallafall;) Ikväll blir det fotboll också dock utan Emma,men vi får försöka överleva det också, ;) Nu botter vi musiken och sätter igår. Säger en sak. LEV VILT!
over and out

outfit


oh: Emma Thyllman /tidsinställt inlägg

kilklackar - Skopunkten, Blåa Jeans - BikBok, Svart linne - Gina Tricot, Röd jacka.

vi har båda blå ögon och en liknelse i livet
ph: jag på mig och Emma
Gomorgon. Sitter här med Emma och väntar på att klockan ska bli 07.55 då vi trampar oss ut till bussen och drar oss mot skolan:) Under andra lektionen idag ( svenskan) så ska vi hålla tal, och jag har ett personligt tal till tre personer, så jag är lite lagomt nervös sådär:(. Äh, det går allt bra. Jag kommer faktiskt skriva ut talet här på bloggen ikväll hade jag tänkt mig, så är ni nyfikna så får ni hålla utkik. Skulle vara super kul om ni då berättar lite om vad ni tycker, bra eller dåligt, vad man kan ändra på osv. Nu måste jag fixa det sista så vi inte står in i det sista och behöver springa till bussen. Hejdå.
over and out
Just det,förlåt för att det är så kass uppdatering om dagarna, men i skolan har jag inte tid för att blogga och är oftast hos älskling efter skolan. Förlåt jag ska skärpa mig:(

jag känner din närhet


ph: jag

Sitter just nu i sängen och både jag och Emma är snart redo för att hoppa i säng för några timmars sömn. Älskling glömde sin tröja här så självklart passar jag på att gosa ner mig i den, (den på bilden). Så söt är jag ibland. I think.
Nej, jag är faktiskt för trött för att skriva nu. Ni ska få se vad jag fyndade till med när jag var på Överby med Emma,men ni får vänta tills imorgon. Gonatt:)
over and out

vi kan dela alla skratt

Bilder från ikväll.
En sånhär underbar kväll var länge sedan jag hade. Det började med att jag och Emma bakade och det blev hur gott som helst tillslut. Så det slutade med att Jag, Emma, Max och Ahlin satte oss och fikade. En massa skratt, prat och sånt har det bjudits på. Underbart.

Bakande

Sitter just nu och väntar på att våran vackra kaka ska bli klar i ugnen:) Jag och Emma är inne på vårt andra försök nu och jag hoppas verkligen att vi lyckas nu;) Vi hämtade även upp älskling så nu sitter han här och är modell när Emma fotar honom..Gay?! Mhm. Har ingenting mera att berätta för er men jag antar att ni säkert får ett inlägg från älskling som ibland verkar tycka bloggen är otroligt rolig;) HAha
Hejdå.
ps: bilder från kvällen kommer senare:)
over and out

tid att gå

Sådär då, nu var det dags att ta på sin vinder jackan, vantar och plugga in musiken för nu ska jag till skolan. Känner mig riktigt duktig;) Håller tummarna för att komma i tid iallafall, men det bör jag väl göra på det är liksom 40 minuter kvar tills jag börjar, haha. Hinner jag inte är det ett tecken på att jag är otroligt seg. Efter skolan ska jag och Tyllman till Överby vilket betyder att jag inte riktigt vet när jag är hemma igen, men bloggar då för nu måste jag faktiskt ta på mig och gå. Hejdå.
over and out

outfit

ph: jag

Svarta tights - Gina Tricot, Kängor - Skopunkten, Tunika - Gina Tricot, midjeskärp - Röd jacka, svarta vantar - Gina Tricot.


jag vill se snön falla

När ska snön komma till mig? Jag längtar som en tok nu


Gomorgon. Somnade riktigt runt halv 3 och vaknade 04.45, och här sitter jag, trött som ett as. Tänkte att jag snart ska hoppa in duschen och sedan göra mig iordning så kan jag springa till pappa där syrran är och hämta jackan jag ska hämta så hinner jag ju bli klar med allting innan julkalendern börjar. Det blir ju helt toppen, då kanske jag slipper att stressa till och med:)Kan ju alltid vara skönt någon dag sådär. Jag skriver mera senare då jag ska försöka dra till med någon outfit bild eller liknande. Hejdå
over and out

ett mirakel

Så, nu är jag hemma igen och här ska jag stanna tills jag ska gå till skolan. Kommer inte sova många timmar eftersom att jag måste upp tidigt för att springa bort till pappa och hämta en jacka och sedan hem för att hoppa in i duschen så jag ställer klockan på 05.00, herre gu, jag kan ju lika gärna ligga vaken tills dess känns det som. Lite sömn skadar kanske inte, ja vi får väl se om jag somnar eller inte. Känns som jag kommer dö om någon timme, ( alltså somna). Fick ett sms av Alexandra om att det snöade i främmestad (ungefär 2 mil här ifrån), så det kanske är påväg hit. Om jag ser snö när jag vaknar så kan jag lova att alla får träffa en riktigt LYCKLIG alexandra imorgon, haha. Snö är ju helt underbart. Nej, nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på en film tänkte jag. Hejdå och gonatt om jag somnar:)
over and out

nattpromenad

Nu trampar jag mig ut på en liten nattpromenad här i regnet, lite mysigt faktiskt. Försöker bli av med min huvudvärk och frisk luft kan faktiskt ibland hjälpa:) Ska få träffa min lilla Simon som jag inte träffat på år och dar, även om han bor 5 minuter från mig, herre alltså! Nu måste jag springa ut så att han inte behöver stå och vänta på mig haha.

over and out

KÄÄÄFT

Ne nu jävlar, nu ska jag köpa mig ett par klackskor så kan ingen säga att jag är kort när jag är ute och går. Imorgon åker jag och köper ett bar med Tyllman. Nu jävlar!

(ibland är jag inte som jag ska)

Det finns inga ord

Kolla på videon och spid!! Detta är hemskt, tänk hur människor behandlar andra. Tänk om detta var just du/din närmsta vän, syster/bror, någon utav dina närmsta i livet. Det gör ont att se sånt här.Jag hittade en video som var ett svar till killen över på filmen.
jag blir glad när jag ser att folk bryr sig om andra. Hur modiga och starka är dom inte?
Är bara tvungen till att lägga upp denna video också, för det är så grymt fint gjort.

du kommer betyda

Nu var snart denna dagen slut också och det är snart en ny skolvecka. Ska försöka dra till med en hurtig vecka. Gå vart jag än ska, ut och springa lite och sådant. Fick något ryck så imorgon ska jag ta mig en promenad till skolan, men älskling tror inte jag orkar. Bara för att han inte tror det så MÅSTE jag verkligen göra det! Nu jävlar ska han få se den hurtiga sidan av denna brud;) Gå till skolan varje dag! Så därför måste jag snart hoppa ner i sängen så att jag somnar i tid och kommer upp i tid, kan ju behöva vila så huvudvärken försvinner också:) Haha. Har faktiskt inte någotning mera att skriva just nu. Vi hörs imorgon igen, eller senare. Hejdå:)
over and out

ett två tre fyr..ett två tre fyr..

Sådär, då var det ett träningspass för dagen. Nästan 4 timmar. Vi har tjötat en massa om hur detta ska bli, och självklart dansat. Super kul. Så nu är jag helt slut kan jag ju säga, huvudvärken kryper fram också,fytusan. Kanske bör lägga mig och vila. Vill till älskling egentligen, men finns det hinder så finns det:( Imorgon är det skola igen också, lite småtaggad. Det är ju trots allt bara 2 veckor och 4 dagar kvar innan lov, så jag får väl stå ut nu in i det sista. Ne,nu ska jag lyssna på var mor har att säga sedan gräva ner mig i sängen. Hejdå
over and out

Träning - dans

Nu tar jag brädan och möter upp alexander,sedan rullar vi upp till träningen. Vi hörs när jag kommer hem igen,ha en underbar söndags eftermiddag:)
over and out


ps: Max, jag älskar dig♥

min julklapp?

Ett armband jag önskar mig i julklapp, ja vi får väl se hur snäll tomten är i år;)
Armbandet hittade jag HÄR - en sida där man kan hitta smycken med budskap på
Tryck HÄR så hittar ni också en sida men där kan man skriva sitt egna budskap på smycket, en perfekt julklapp ni kan ge bort till nära och kära.

Jultävling hos Charlotte


Vad med och tävla. Perfekt nu till jul, trixa med er själva, eller varför inte ge bort till någon i julklapp?
Tryck på bilden så kommer du till tävligen.

andra advent

Gomorgon, eller ja. Jag vaknade för ett tag sedan men ändå. Jag har precis ätit upp min gröt och tittat på julkalendern med lite ljus, kan man få det mysiga såhär på andra advent? Tror inte det va. Om lite mera än om en timme så är det dags att ta långboarden och rulla upp till träningen för då är det dags för ett danspass. Igår var jag inte taggad allt men idag är det nog det enda jag är! Så hoppas klockan går riktigt fort nu! Hejdå
over and out

hemma efter lycka

Kom nyss hem från älskling. En riktigt mysig kväll. Vi åkte med hans mor och syster för att hyra film, så vi har glott på film med tända ljus, kan det bli bättre, det var helt underbart. Mor kom och hämtade mig mot halv 1s tiden och nu ligger jag i sängen och är svin trött. Ska nog lägga mig och kika på film tills jag somnar så jag är pigg till träningen imorgon:) Gonatt
over and out

Svar på kommentar

KommentarTid
Anonym om Vad händer?:
Det var nog inte meningen att döda han då han fick en smäll och trillade , slog i huvudet och dog av fallet ,
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 90.129.15.121
Kan du sluta skriva anonymt är du snäll, för jag kommer sluta svara på anonyma.
Jag menar inte just bara detta. Det har varit många som blivit misshandlade i trollhättan det senaste, då det varit frivilligt från den som slagit. Då den personen gjort det med mening. Just de raderna jag skrev i det inlägger var inte riktat till just det som hände i nyligen.

kvällen outfit


ph: jag - otroligt oskarpa bilder men jag hade bråttom som bara den

Svarta tights - Gina Tricot, Grå "tunika" - Gina Tricot, Kängor - Skopunkten, svart mindjeskärp

Jag namnger ingen - en text om känslan

Jag tittar upp mot våran himmel som idag är grå med lite ljusrosa skimmer. Det är en tanke som finns där inne i mitt huvud som alltid kommer tillbaka. Det var när jag stod och pratade med din mamma som jag fick en bild av allting, men ändå var det någonting jag inte förstod. Hon berättade att hon tidigare upplevde ett hav av ljud, höger, vänster, bak och fram, det var ljud exakt överallt. Jag förstod egentligen inte riktigt vad det var som skulle var fel. Sedan år tillbaka har jag upplevt livet som kaos, stress och ljud överallt, en stor oro över det mesta. Det där lugnet hon sa att hon tillslut fick känna av när hon fick den hjälp hon behövde, det lugnet skulle jag en dag vilja känna av, det verkade så underbart. Jag förstod inte helt, men jag vet hur det är att ständigt känna sig så ensam, som om man är helt annorlunda, man är inte lik någon annan alls. Det är en ensamhet som ibland bara gör ont. Det finns andra svårigheter jag upplever i mitt liv. Rätt och fel. Vad är det egentligen, jag har aldrig kunnat skilja på just rätt och fel, allt är rätt och allt är fel. Hur ska jag vara då om jag går in på det ämnet, hur ska jag betee mig?
Jo, vara mig själv, men vem är jag? Jo,en glad tjej, lycklig och kär, men också en tjej som inte vet riktigt vad felet är. Jag har faktiskt undrat många gånger vad det är som inte stämmer, är jag så ensam om att vara såhär, ha det såhär. Det är inte många som förstår därför känns det så underbart att din mamma har en erfarenhet och förstår mig på ett annat sätt. Jag är ofta rädd för att visa hur jag är framför andra, jag är ofta rädd för att dem ska tycka illa om mig, tycka jag är så annorlunda och konstig. Varför är det så, varför är jag just den som är annorlunda?  Det är en fråga jag ständigt stället mig själv, men kommer aldrig fram till ett svar. Finns det ens ett svar eller är det bara såhär det ska vara?
Jag önskar att jag en dag fick vara som andra, eller ja. Iallafall känna mig lugn, inte stressad, inte tycka att det mesta är svårt att göra som exempel det mesta i skolan, vet vad rätt och fel är helt och håller, kunna tänka innan jag säger saker och till sist, inte blir så arg fort.
Att bli arg som ofta kan bli är riktigt jobbig, att slå i saker utan att ha kontrollen till det är någonting jag kan gråta över idag. Det tar på min energi och jag tappar bort mig själv för den stunden. Det kan vara vad som helst. Exempel: Saker görs/är inte på samma sätt som det varit alla andra dagar, schemat i skolan ändras lite plötsligt, saker och sånt står där de inte brukar stå, någon säger fel ord till mig, någon går emot det jag tycker, massa sådana saker,löjliga små saker som egentligen inte är någonting ur andras ögon. Sånt jag inte behöver bli arg på egentligen men det bara blir så utan att jag hinner förstå det själv. Nu måste jag sluta skriva, behövde bara få ur mig lite ord. Personen jag egentligen vill ska läsa detta, eller egentligen två, dem två jag skriver till, hoppas jag läser detta en dag, och verkligen förstår att det är inte meningen av mig att vara konstig och ibland inte alls som alla andra, men jag försöker få reda på ett svar. Hejdå
over and out

bytta roller


ph: jag - cambild. Och nej jag sitter i bara med handduk eller liknande, jag har en jumpsuit på mig. Jag känner mig lika död som jag ser ut, men ändå förbannat pigg. Haha

Ska strax hoppa in i duschen så jag snart blir klar för att dra mig till mormor och fira henne. Vi ska äta mat och fixa, riktigt mysigt. Efter det ska jag kanske träffa älskling, jag fattade inte riktigt hur det blev med det. En sak vet jag och det är att jag är riktigt sugen på att hitta på någonting. Även det hatade, regninga, gråta och kalla vädret så vill jag hitta på någonting kul. Jag vet inte vad med..Aja, nu måste jag hoppa in i duschen så jag blir klar någon gång. Hejdå
over and out

Vad händer?

Dödsmisshandel på Kungsgatan


- Polisen vill att vittnen hör av sig omgående

En man i 35-årsåldern dog i natt efter att han blivit misshandlad på Kungsgatan i Trollhättan.

 


(Tryck på den stora texten så kommer ni till artikeln)
Vad är det för jävla stad jag bor i egentligen. Det har varit hur mycket misshandel och våldtäkter som helst nu. När tar det slut eller?

Vad får man ut av att misshandla någon till döden, hur kan man leva med det sen? Jag ställer den frågan om och om igen. Är det en rolig grej eller vad? Förstår inte hur man ens kan tänka tanken att misshandla någon till döds. Vad händer med världen egentligen?

 

Jag lämnar över min sorg till hans familj, vänner och kärlek som han kanske hade när han var vid liv.

Usch, det är så hemskt.

 


Moa Lignell

When i held ya -  Hur grym är hon inte?
Jag skulle göra allt för att få stå där hon står, ha den känslan, rösten, inlevelsen. Jag tror inte jag hört någon tjej i den ålder. Hon får en arena att ställa sig upp och applådera för just henne. Hon har en sådan talang så det är inte sant. Det är nästan så att jag blir kär!
over and out

IDOL 2011

Igår kväll var det idol. En riktigt fantastisk kväll, eller vad säger ni? Iallafall fram till utröstningen. Igår var det Moa's tur att lämna, fy. Tårarna rann må jag lova. En final utan Moa, skulle inte tro det. Så jag vägrar titta på finalen på fredag, det kvittar vem som vinner nu. Om jag ska vara ärlig tror jag att Moa kommer bli mer sedd en vad Amanda och Robin kommer bli, så har det ju varit varje år ungefär. Vinnaren får ju inte ens göra sin egen musik. Så jag hoppas med hela mitt hjärta att det inte var sista gången man hörde älskade Moa.

Tycker ni att rätt personer står i final nu, eller hade ni samma favorit som mig kanske?.
over and out

svep förbi

ph: arkivet

Gomorgon sköningar. Sovit gott?:) Det har iallafall jag gjort inatt. Somnade inte förens vid 3 tiden eller någonting, men vad gör det liksom. Älskling åkte nyss för han hade fotbollsträning 12, därför passar jag på att skriva lite nu då:) Vet dock inte vad jag ska skriva. Justja, vi kikade på idol igår också, och ja. Det kommer i ett eget inlägg om en stund. Vad gjorde ni för någonting roligt igår då, och har ni några lördagsplaner?:) Hejdå
over and out

vi ler som inga andra


ph: jag-cambild

Sitter och väntar på att älskling ska komma hit och på att IDOL ska börja. Vilka hoppas ni står i final nu då, är eran favorit kvar?
Själv hoppas jag på att Moa och Robin står i final, dom är ju helt underbara.
Som sagt så sover älskling här inatt så därför kan det bli så att jag kanske inte bloggar mera idag, men det är väl kanske någonting man förstår? Inte kan jag sitta som en datanörd när han är här, haha. Blir det ingenting mera ida så är jag tillbaka imorgon igen naturligtvis:) Nu får vi hålla tummarna för att idolkvällen ska bli en bra kväll. Ha en toppen fredag, hejdå
over and out

en melodi

crop image
Nu är jag hemma från far. Mysigt har vi haft. Ätit mat,spelat musik och skrattat som bara vi två kan. Helt underbart må jag lova er. Nu blir det gitarren i högsta hugg
over and out

mot far

Nu drar jag mig bort till far och strängar om gitarren:) Ska bli kul att träffa honom, saknar honom som vara den:( Älskling sa till mig förut att vi skulle kolla klart på filmen vi började på här om dagen, en skräck. Vi är hemma själva inatt ( några timmar), jag hatar skräck, och det är mörkt. Om jag aldrig mera bloggar så vet ni nu varför...då har jag dött av rädsla,haha. Hejdå
over and out

outfit

ph: jag

dansa med mig


ph: jag-cambild.

Just nu kom precis mor hem och vi ska åka iväg till musikpartner och köpa strängar till min gitarr, sedan blir det till att trampa hem till far så han kan stränga om den:) Ikväll kommer älskling hit och kikar på idol med mig, och han stannar här inatt,riktigt mysigt må jag lova. Nej,nu måste jag kila.Vi hörs sen, hejdå
over and out

Vinnaren är...

Vinnaren av outfit tävligen är Gabriella. Stort grattis:D
(tryck på bilden så kommer ni till hennes blogg)
Varför jag valde denna tjej till vinnare var för att hon hade en otroligt snygg outfit. Utan några speciella detaljer lyckades hon locka intresse. Hon har helt egen stil och hennes outfit förmedlar en stark känsla.
Jag kommer under flera tillfällen tipsa om din blogg, sprida ut den och göra reklam på olika sätt. Hoppas du blev glad över att du vann tävligen och att du är med i flera tävligen. Kanske ett samarbete:).

i skolan

Hej. Sitter i skolan och väntar på att solosången ska börja, slutar tidigt idag och då blir det hem och städa lite:)Slutar ju redan 13..45, gööött! Ska också utse vinnaren i outfit tävligen, så jag sitter och kikar igenom de nominerade, håll tummarna nu:). Om någon vecka kommer det upp en ny outfit tävlig med temat JUL. Hoppas ni är med där också med riktigt fina jul outfit. Nu ska jag skriva ut lite texter och sådant, så vi hörs när jag kommit hem igen:) Hejdå
over and out


Idolkön

En kort film på mig, Klara och Emma när  vi sökte till IDOL 2011. Vi köade från 02.30 - 11.00 någon gång. Jag kan lova att den natten var helt fantastisk. Träffade så mycke nytt roligt folk, alla satt och sjöng och spelade överallt, lyssna på musik osv. Tror jag stod på en och samma plats i högst 30 min, annars rörde man runt bland folk hela tiden. Det bjöds på så mycket skratt må jag lova. Helt fantastiskt. Videon är nog lite intärn, vi som var där förstår känslan men ni som inte var där, alltså. Ni missade en rolig natt;)

vart är snön?

Gomorgon. 2 december nu och jag är uppe i tid. Sitter och kollar på julkalendern som precis börjat. Så nu ska jag ta min gröt och titta på det. Jag känner mig så otroligt liten och barnsligt, men hur underbart är det inte att leva kvar i småbarnslivet? När man sprang till tv:n på morgonen för att inte missa julkalendern, man satt där och räknade ner dagar fram tills jul. Jag minns att jag och min syster varje dag satt bredvid varann och kollade på detta, vi satt också med julkalendrarna i händerna och försökte hålla oss ifrån att öppna dom, det skulle man ju faktiskt göra efter avsnittet;) Ne, nu ska jag kolla på det så jag inte missar någonting. Hejdå:)
over and out

outfit tävling

Nu har jag tagit ut de nominerade i tävlingen, vem som vann får ni vet i helgen:)
Alexandra Ekstrand,

Linn
Jenny
Maria
Gabriella
Michaela
Disa

snabba ryck

ph: jag

Hej. Nu har jag varit ute och sprungit på en massa ärenden, och ska iväg på det sista nu. Efter det kör mor hem mig till älskling och där stannar jag ett tag, saknar honom redan och träffade honom senast igår kväll. Nej jag hinner faktiskt inte skriva så mycket mera idag. Så vi hörs när jag kommer hem igen,hejdå
over and out

i väntan

Hej. Sitter i skolan och skriver just nu ett tal jag strax är klar med, bara några rader kvar. Har en idiot vid namn Emma bredvid mig som sitter och dansar.....inga kommentarer. Fick också reda på att en efterlängtar vän vid namn Malin, kommer till Göteborg 27 Januari, så då vet ju jag var jag ska göra iallafall! Om ungefär en timme har jag Musikproduktion och jag taggar inte alls för det, men men, det är ju bara 1,5 timme så jag får stå ut;) Längtar starkt till älskling kommer till skolan för då ska vi öppna julkalendern, iiiih! Nej, nu måste jag fortsätta skriva här, hejdå
over and out


en älskad jultid


ph:jag

Jag kan knappt hålla mig, iiihh. Chocklad kalendern :D Julen är det bästa jag vet !

1 December

Helt underbart. Sitter i soffan, tittar på julkalendern och äter gröt, kan det bli bättre eller? Nu saknas bara den underbara snön. Hoppas den kommer snart. Kommer bli mera julkänsla när jag och älskling öppnar våran första lucka i chocklad kalendern :) Mamma köpte var sin till oss, och vi bestämde att vi ska ha dom i skolan och öppna dom tillsammans varje dag :D Underbart! Nu ska jag fortsätta kolla här och äta gröt. Hoppas ni har lika stark julkänsla som mig :D Hejdå
over and out

RSS 2.0