Från mig till dig

ph: jag
 
 
Godkväll. Hur har ni det?
Jag sitter just nu i soffan och har precis fått i mig kvällsmat, kaffe och hunnit lacka naglarna. Idag var det skola, världens sämsta vecko dag, men räddade den med att vara med älskling efter skolan då det slutade med att vi flängde runt lite här och där, samt fick oss en liten promenad:) Mamma kom och hämtade mig vid 19.00 tiden då jag körde lite bil och sen åkte hem. Har hunnit med en snabbdusch och lite så. Tänkte att jag skulle borsta gaddarna nu och sen krypa ner i sängen.
 
Imorgon ska jag vara med i 24 timmars spinning. Det innerbär att man är ett lag, minst 2 högst 12 ( vårt lag är 12) och spinner i ett helt dygn. Jag må lova att det är någonting utav det roligaste jag varit med om, bara ÄLSKAR det och längtar som tusan. Detta året ska jag försöka fota lite mer så ni får se vad jag sysslar med:)
Så imorgon efter skolan blir det raka vägen för att möta upp alla sen åker jag hem en snabbis för att hämta kläder och en massa mat inför hela natten, sen tillbaka och kör gärnet. Ser verkligen fram emot detta! 
 
Nu ropar sängen på mig. Godnatt

Spagat

Här har ni en video på när jag glider ner i spagat, vad tycks?:)
 

Godmorgon Torsdag

ph: jag
 
Godmorgon. Sitter just nu med frukosten framför mig och en kopp kaffe. Känner mig inte pigg på att gå till skolan idag men det är bara att köra, blir nog mycket bättre när jag är där:) Brukar bli så. Efter skolan idag så blir det gymmet med älskling, han ska träna mig idag och det känns som om det kommer svida i musklerna. Han är så otroligt  bestämd och efter VARJE gång han tvingat på mig någonting på gymmet så har jag sådan sjuk träningsvärk..SOM IDAG, bröst och rygg, herre min skapare säger jag bara.
 
Nu måste jag äta innan jag glömmer att jag har ställt fram det, haha. Paradise Hotel och bärfrukost. PERFEKT! Hejdå

Mot Överby

ph: jag
 

Nu var det dags för mig att köra ut till Överby med mor och syster. Orkade verkligen inte ligga hemma så får åka med dom istället, men det tackar jag ju inte nej till. Kanske får jag med mig någonting skoj hem, ja det får vi väl se. Försöker dock hålla lite i mina pengar men vi märker väl hur det går hahaha;) 

Men Max

ph: älskling - smygfoton från gymmet
 
Lite bilder från gymmet. Försöker ju lära mig en massa saker som är vig't. Älskar att känna känslan av vighet. Jag har alltid tyckt om det, har ingenaning om varför. Att utmana mig själv i vighet är något slags intresse för mig, lära mig nyss och ja. Kanske lite knasig men så är det;) Någon som håller med mig?

hemma igen

ph: arkivet
 
Nu är jag hemma igen efter ett par timmar i skolan, ett par timmar på gymmet med älskling där jag faktiskt fick
biffa mig lite med honom. Funderar på om han ska få leda min träning någon dag då hela kroppen ska vara i fokus. Kanske kan vara kul, imorgon kanske. Får väl se om han vill först:) Efter gymmet tog vi iallafall en liten promenad och handlade energi;) Sen åkte vi hem. Är svin trött och tänkte plugga men det går verkligen inte, måste vila först. Så det blir EN film innan pluggandet. Hur har er dag varit?:)

Träning

Nu var det dags för gymmet och jag är riktigt taggad. Förstår inte varför jag inte började med hårdträning tidigare. Onödig energi försvinner, allt man tänker på försvinner fortare, och ilskan tas ut på ett bättre sätt. Samt att man sover så sjuuukt mycket bättre! Finns ingenting som är dåligt med träning om man gör det på rätt sätt! 

steg efter steg

ph: jag
 

Sådär då, nu var jag klar. Lite tid till godo! Om 15 minuter ungefär så ska jag ta på mig och börja gå till skolan, undra om det blir kallt? Men jag står väl ut!
Skönt med lite uppfriskning såhär på morgonen. Börjar dagen med Engelska i 60 minuter och sen Svenska, helt okej. Hur ser eran dag ut?

Godmorgon Onsdag

ph: jag
 
Gör havregryndgröt - 1dl havregryn 2 1/2 dl vatten 
Skär upp en banan och strö över gröten
Häll över lite bär, vilka som helst
KLART!
 
 
Godmorgon. Har precis smaskat i mig denna goda frukost och fått i mig morgonkaffe, så nu börjar ögonen vakna till liv. Haha. Tänkte vara lite duktig idag och ta en promenad till skolan eftersom att jag vaknade någon timme senare och har ingen ork till att stressa. Känner att jag måste ta igen all sömn och vila som jag missat den senaste tiden. Så nu tar jag det så lugnt som det bara går och gör allt i mitt egna tempo:) 
 
Börjar även 30 minuter senare idag, så skönt! Men det som inte är lika skönt är att vi har ett prov idag som måste sättas och jag kan inte ett skit känns det som. Men men, så är det ibland. Efter skolan idag så ska jag och älskling kila iväg till gymmet, ska bli skönt det med. Sen vet jag inte alls vad som händer, men vi får väl se vad dagen bjuder på. Nu måste jag torka håret. Hejdå

Ta mig tillbaka

 jag avslutar denna kvällen med ett minne från Grekland - Kreta när jag ligger och njuter av värmen. Pappa tog bilden från taket man kunde gå upp på. Ni ser ävenvart vi bodde där en är påväg in i bikini. Riktigt stort, som en lägenhet. Saknar stället:(
 

Kom hem vid 18.00 tiden förut efter att jag varit på körskolan. Höll på att somna flera gånger. Jag åkte till gymmet och började gymma 08.00 imorse, körde stenhårt så det kan nog var därför jag är extra trött idag. Så nu ska jag faktiskt knäppa på en film, krypa ner under täcket och försöka sova sova så jag kommer upp pigg imorgon. Godnatt

Körskolan - teorilektion

Nu var det dags för mig och Emma att springa iväg till körskolan för att ha teorilektion med lille Ronny igen, han är så sjukt rolig den snubben. 3:e lektioner idag, 4 kvar sen är jag ännu ett steg närmare mitt efterlängtade körkort! Har satsat på att ha det lagom till sommarlovet. Kunde inte sätta för hård press på mig själv, då jag faktiskt har en skola att sköta också:) Men sommarlovet blir ju kanon. 

Tjejmodelll

ph: jag 
 

Här har ni perfekta handskarna för en tjej som springer på gymmet. Dom är verkligen super bekväma och man får ett stadigt tag om det man håller i. Jag är super nöjd med dessa. 
InterSport - 180:-
Riktigt värt köp

Riktigt nöjd

ph: älskling och Samantha
 

Känner mig riktigt stolt över vad jag lyckats med. Nu har jag börjat med att gå ner i spagat fast med en höjd framtill som ni ser på bilden till vänster. Jag höjer med tiden men får ta det försiktigt så det inte går snett. 
 
När jag var liten var jag super vig, gick i NIF (gymnastik) men slutade. Så med åren blev jag rätt stel, slutade även träna. Men nu när jag verkligen tränar stenhårt igen så kände jag bara suget efter att vara vig och smidig som i unga år. Så ja, här ser ni. Man kan bara man vill;)

Godmorgon Tisdag

ph: jag - bild från instagram @alexolausson
 

Godmorgon, har ni sovit gott? Inatt hade jag super svårt att somna men tillslut så fick jag lite sömn. Vaknade dock inte långt efter då jag INTE kunde somna om, typiskt. Försökte i 40 minuter sen gav jag upp, slänga på mig kläder, gjorde mig en koppkaffe och lite gröt. Har precis slängt i mig maten men en kopp kaffe till lockar mig. 
 
Om en stund så ska jag smsa älskling och se om han är vaken, vi tänkte nämligen trampa oss iväg till gymmet såhär på morgonkvisten:) Har körskola ikväll och om jag känner mig själv så kommer jag vara dö trött efter den och längta som bara den hem till sängen så jag kör nu på morgonen istället då jag inte börjar förens 12.00. Hur ser eran morgon ut?

Djurdagen eller vad ska vi kalla det?

ph: jag och älskling
 

Hej på er. Oj vad dött det har varit här idag. Min anledning är att jag sov hos älskling till idag och sen har inte datorn funkat. Så nu vet ni.
 
Igår: Som sagt så kände jag ju att älskling och jag var värda en fin middag så jag bjöd ut honom. 19.00 var bordet bokat och vi satte oss till rätta. Pratade om lite gamla minnen, vad vi hade gjort för speciellt osv, skrattade och hade det riktigt mysigt. Efter det så åkte vi till affären och älskling köpte lite gott till oss, sen raka vägen hem till honom för att mysa framför en film. Somnade rätt fort. Sömnen har varit lite knaper senaste tiden så har varit mega tråkigt mot honom och somnat rätt tidigt. Det ska vi ändra på nu. Nästa gång jag sover med honom ska jag vara vaken tills han somnar så sött, hehe. Om jag klarar det..Han är ju nattuggla;)
 
Idag: Vi vaknade redan vid 10.00 och det var lite mysko att älskling var vaken innan mig, händer sällan. Han är ju som sagt nattugglan och jag morgonmänniska. Men vakna var vi. Vi kikade på lite film, lyssna på musik och busade tills klockan slog 14.00 då vi åkte in till stan, mötte upp Ahlin och åt sen frukost ute:) Sen var det gymmet för mig och älskling. Det är så kul att ha honom som sällskap! Efter gymmet åkte vi hem till honom. Ungefär så har väl min dag sett ut. 
 
Nu sitter jag i sängen, ska knäppa på en film och försöka sova då jag faktiskt ska upp tidigt även om jag har sovmorgon. Har ju körskola på kvällen så jag kände att gymmet får bli på morgonen för ikväll vill jag nog bara hem. Men det blir ju helt perfekt:) Nu ropar sängen på mig. Godnatt mina fina läsare!

outfit för ikväll

ph: jag
 

Detta får bli bra för middagen med älskling ikväll. Det ska bli super mysigt tycker jag. Jag tycker nämligen att pojken är värd det nu. Hösten och vintern är som alltid en rätt nedstämd och tyster tid (julochnyår är undantag) så jag tycker att vi ska ljusa upp denna kväll med att jag bjuda på en mysig middag på Butlers. Jag ringde och bokade bord förut och jag hoppas att han gillar det. Ibland är jag faktiskt rätt snäll;) Haha. Nej nu ska jag kika runt lite, kolla klart på mitt Dexter avsnitt för sen är det dags att åka:) Hejdå

träning

college by me
 

Nu ska jag ut på lite ärenden innan det är dags för dagens  träning. Magen är kaos nu men kan inte sitta hemma så jag pallrar mig ut i snön ändå:) 14.00 så ska jag och älskling träna oss snygga och det ska bli skönt då jag missade träningen igår. Ikväll ska jag även på middag med älskling, tänkte bjuda ut honom, det är han värd så nu måste jag rusa. hejdå

Godmorgon Söndag

ph:jag 
 
Godmorgon. Ligger i vardagsrummet och har nyss kollat på Dexter, men höll på att somna om så ska sätta på lite kaffe och piggna till innan det är dags att göra sig iordning inför en sväng till gymmet. Ska även försöka med att hinna ut till Överby för att lämna tillbaka handskar jag köpte. Så det blir lite flängande nu på morgonen, men det gör ingenting. Morgonkaffe var det ja, vi hörs senare:)

Godnatt

ph: jag
 
Efter att nu har tittat på Dexter i några timmar så fick jag motvilligt stänga av det för att tänka på sängen. Även om det är helg så vill jag inte vända på dygnet helt och håller. Så ska faktiskt krypa ner under täcket nu och sova i några timmar. Huvudet bultar och magen gör ont, tror jag behöver denna vila. Godnatt mina fina läsare

Lördags"godis"

ph: jag
 
Var så otroligt godissugen men orkade verkligen inte åka iväg så jag mixade ihop en smaskig hallonsmoothie. Hur go ser den inte ut eller?
Bättre än godis om jag får säga det själv, jag som är ett godismonster! 

myskväll

ph: jag
 
Egentligen skulle jag ut på äventyr nu ikväll men det blev inte riktigt så. Stannar istället hemma och kollar på Dexter påsamma gång som jag funderar ut planer på sommaren. Hoppas någonting blir av nu bara för jag längtar verkligen. Imorgon blir det upp i tid då med för att åka ut till Överby fort för att lämna tillbaka ett par handskar som jag inte ska ha eftersom att jag hittade några bättre. Just det jag har ju inte visat er handskarna jag köpte till träningen (gym). Lovar er bild på dom imorgon. Efter det så gäller träning för mig,sen hem och göra mig iordning:) Nu ska jag skicka iväg ett mail och sen kolla vidare. hejdå

Nu rör vi oss

ph: jag
 

Jaha och vad ska man göra nu då? Älskling åkte hem vid 14.00 tden och jag stannade kvar hemma. Ikväll kanske jag ska ta en fika med Matilda men vi får se när hon kommer hem eftersom att hon åker från Stockholm. Så nu ska jag ut och Övningsköra samt handla tacos för ikväll, det ska bli gott. Ja, annars händer ingenting ikväll. Skulle egentligen bjuda ut älskling men han skulle visst till Göteborg så får flytta fram det, imorgon kväll blir det. Annars är dagen oplanerad faktiskt. Vad ska ni hitta på, ta det lugnt kanske?:)

Jag hoppas varje ord var sanning

ph: jag
 
 
'Godmorgon sjusovare. Det blev en lång kväll igår med många om och men. Just nu ligger älskling och sover men efter många förvirringar så kunde jag inte ligga kvar i sängen längre så klev upp istället. Har fått i mig en kopp kaffe så nu väntar jag på att pojken ska vakna. Funderar på att dra med honom till gymmet men vi får se när han vaknar. Är så himla trött idag så vi får se vad dagen erbjuder men nu ska jag slänga mig i duschen och sen sätte mig i soffan och kolla på film. Hejdå

alltid samma sak

ph: arkivet - alltid kommer någonting emellan, det är inte värt snart'
 
 
Kom precis hem från gymmet men funderar på att trampa mig ut på en promenad igen. Denna kvällen blev inte riktigt så bra som jag önskat då planer för helgen gick åt helvete ännu en gång. Så här kommer jag nog inte synas så mycket ikväll, då humöret inte alls är som det ska. Ha en toppen fredag. hejdå

Dags att röra på sig

ph: jag
 
Dagen går fruktansvärt segt idag tycker jag. Sitter ännu i soffan och fryser, men ska gå och ta på mig nu och sen packa inför ett pass på gymmet. 
Innan det så ska jag och mamma åka iväg och köpa busskort samt försöka hitta ett par handskar som jag kan ha på gymmet. Får så ont i händerna så nu får jag försöka hindra det. Efter gymmet blir det raka vägen hem, ska försöka hinna med att övningsköra idag också men vi får se vad dagen erbjuder. Nu måste jag ta tag i allting, hejdå.

Envis och galen

ph: jag - vill tillbaka till träningen nu
 

Sitter hemma och håller på att bli galen. Hatar att vara hemma. Tänkte faktiskt hoppa in i duschen fort och sen åka till skolan men insåg att jag kommer komma nästan när vi slutar så ska istället iväg till gymmet senare. Känns dumt när jag varit hemma idag men jag måste, måste röra på mig. Magen har spökat och gjort ont men den är mycket bättre nu så jag vägrar sitta hemma. 
Skulle dit med älskling fast han ska dit med Ahlin nu så jag får väl se om jag åker med dom eller inte, sånt som märks antar jag. Senare ikväll ska jag iallafall mysa hemma, plugga lite körkortsteori och ta det lugnt. Just det, jag ska även ut till Överby för att köpa handskar som jag kan ha på gymmet, börjar få rätt ont i händerna, inte kul:( Nej nu måste jag slänga mig i duschen så jag kan få känna mig lite fräsch. Hejdå

Godmorgon Fredag

ph: jag
 
Godmorgon. Det värsta är när man blir sjuk och tror att man ska bli frisk men har helt fel, och får sitta hemma på  en fredag. Blä på det! Försökte även somna om så jag kunde vila mig frisk men inte det. Sitter istället och pluggar men ska bryta det nu och kolla på Dexter, äta frukost och dricka kaffe. Behövs väl det med:) 
Graderna sjunker även här i Trollhättan och vinter kläderna åker på igen, ingn vår här än på ett tag. Idag helgen ska jag även skriva inköpslista till pappa så att jag har allt hemma när dom åker. Ska ju bo själv med älskling hos honom medans dom är ute och reser. Ska bli kul. Nej nu kurrar magen. Hejdå

Dagens slut

ph: bild från instgram som jag la upp för ett bra tag sedan - alexolausson
 

Godkväll på er. Kom nyss hem från pappa. Det tog lite längre tid än vad jag trodde. Vi satt och pratade en del, skrattade så jag grät, haha. Alltid lika kul att komma dit. Fick se lite bilder på vart dom ska åka i februari - spanien för dom. Lite avis...nej! JÄTTE avis. Men min tur kommer den med. Sitter just nu i sängen, har precis tagit av mig och krypit ner under täcket. Tänkte faktiskt att jag redan nu ska försöka sova så jag frisknar till tills imorgon då jag MÅSTE till skolan. Efter skolan blir det träning med älskling om han skulle med, hoppas jag iallafall! Sen ska vi hem hit. Hoppas bara på att jag är frisk till imorgon.

Upp och ner

Nu går verkligen humör upp och ner, höger och vänster. Arg, lugn, arg, lugn. Mår ännu sämre nu, kallsvettas som en tok men jag har inte tid att bli mer sjuk nu. 
Om några minuter så ska jag trampa mig bort till pappa för att få hjälp med hur vi ska göra med hunden när pappa och dom åker, vilka vägar han ska gå ute osv. Detta har varit en riktigt usel dag så det ska bli skönt att få komma utanför dörren och andas lite. Hur har ni haft det idag då? 

Du kan ljuga när du inte ens vet om det - det skadar

ph: jag 
 
 
Ja, snön är sjukt vacker men snälla, sommar skynda på. Hur fint det än är så vill jag ha lite värme, sol, varm sol. Fina sommarkläder och ett toppen lov. Det är ju dryga halvåret kvar men snälla snabba på.
 
Sitter fortfarande i soffan och kollar på Dexter.  Nu har jag hoppat över till säsong 6 och kanske hinner klart men den också i helgen. Vi får väl se. Väntar även på att mor och syster ska komma hem så jag kan få mat i magen, är så sjukt hungrig nu:( Ja, mer kan jag väl inte säga om denna dagen, huvudvärken är tillbaka men snart borta igen, haha. Fortsätter med min serie och hoppas på att dagen går fort nu. Hejdå

Godmorgon Torsdag

ph: jag 
3dl turkisk yoghurt
1dl hallon 
MIXA
Toppad med hallon, mango och lite kokos
 
 
Godmorgon. Egentligen har jag varit vaken sedan 08.30, men har tagit alla tid till att plugga som bara den eftersom att jag är hemma från skolan idag, samt att jag har kikat på Dexter och satsat på att må bättre. Ingen feber längre, huvudvärken är nästan borta, nu är det bara magen som gör lite ont. Men nu så, nu släpper jag allting för en liten stund och tänker på er. Hur har ni det? Här nere i lilla Trollhättan så har vintern kommit tillbaka, minus grader, och snö, dock är det otroligt fint men fruktanvärt kallt.  När jag nu tittar ut genom fönstret så är allt vitt, till och med himlen. Det ser riktigt coolt ut faktiskt. 
 
Dagens planer är iallafall att ta det lugnt, dricka te, se på film och plugga. 07.00 ska jag bara snabbt bort till pappa och kolla upp lite saker sen hem och sova igen. Imorgon ska jag iallafall pallra mig till skolan, har inte tid att vara hemma överdrivet mycket. Så idag ska jag friskna! Nej nu ska jag fortsätta på mitt avsnitt av Dexter. Hejdå

Sängens tur

ph: jag
 
Även denna dagen har ju ett slut och det närmar sig nu. Drog på min myskläder när jag kom hem, åt mysig "sen-middag" med mor och syster, sen slog jag mig ner framför datorn och kollade på Dexter. Det är just vad jag sysselsatt mig med fram tills nu. Åt nyss upp min lilla kvällvmat också som bestod av det ni ser på bilden ovan, riktigt gott och lätt. Nu ska jag krypa ner under täcket och se ett sista avsnitt av Dexter för idag, sen måste jag sova lite. Godnatt

Min dag

ph: jag
 
Hej på er. Har er dag varit bra? Min har varit kanon. Skola från 08.30 - 10.00, direkt efter det så gick jag, älskling och Ahlin in till stan för att äta pizza som ett litet val av Ahlin som är 18-årsbarnet idag:) Efter pizzan var det gymmet som gällde för mig och älskling, efter en timme där så kom Ahlin då pojkarna drog till relaxen och jag fortsatte träna stenhårt nu. Lyckades även med en sak som jag inte vill berätta om förens bilden på det är tagen, är stolt! Åkte iallafall hem till älskling sen, myste och såg på film till mor kom och hämta mig då jag körde hem. 
 
Nu sitter jag med skrikande mage och väntar på mat, ska bli mums. Sen är det Dexter som gäller för mig. Hejdå sålänge.

GRAAAAAATTIS!!!!


Godmorgon Onsdag

ph: arkivet
 
Godmorgon på er. Sovit gott? ja, ja stenslocknade vid 21.00 tiden någon gång men vaknade dock vid 12.30 och kunde inte somna om förens 5-6 tiden. Strax efter ringde larmet men jag har inte fått gjort någonting mera än att fått i mig kaffet. Ska strax ta på mig och fixa till mig lite fort innan det är dags för att åka till skolan. Efter skolan så ska jag med älskling, någon gång så ska vi även springa till gymmet, så jag vet inte riktigt när jag kommer hem igen, men allt försent blir det inte. Känns som att mina dagar är väldigt upptagna nu för tiden och jag vet inte hur jag ska lyckas med allt. Jag kommer prioritera skolan/körkort och träningen i förstahand så får vi se hur det blir med allting annat. Nej nu måste jag fixa mig så jag slipper den paniken sen;) Hejdå

med en stolthet

ph/collage by me
 

Då var man hemma igen efter en fantastisk dag. Startade med vollyboll där jag spelade för TVÅ lag, spelade pricip hela tiden förutom en lung på 1,20timme, men det var sjukt kul. Vi kom TVÅA av alla friskolor i Trollhättan, inte illa må jag lova. Efter skolan var det raka vägen till körskolan där jag höll på att somna. Eftersom att jag kört ett tag så kunde jag allting idag, riktigt stolt. Så jag körde även hem, kall och trött. Nu har jag fått i mig lite mat och på mig mjukiskläderna. Dags för en film och mys i sängen! Med detta säger jag faktiskt godnatt, ja..redan. Godnatt

Då var det dags

ph: jag på Emma igår som inte ville vara med på bild
 

Sådär då. Nu var kläder för vollyboll dagen nerpackade samt körskoleböckerna och träningskläder för gymmet också. Direkt när vi slutat (16.00) så rusar jag och Emma iväg till körskolan för ännu en teorikurs, efter den så är det raka vägen till gymmet som gäller för mig:) Tänkte denna kväll köra lite armar, känns som om det vara ett tag sedan sist. Om jag har tur så håller älskling mig sällskap, (han tränar också). Efter gymmet så ska jag hem och krypa ner i sängen på samma gång som jagg ska plugga lite. Får se hur det går. Nej nu måste jag rusa, ska hämta upp Emma påvägen också. Ha en toppen dag, hejdå

Godmorgon Tisdag

ph: jag
 
Godmorgon på er. Sitter bänkad i soffan framför ett Dexter avsnitt med en kopp kaffe i handen. Gick upp redan 05.00 idag då jag inte kunde sova mer, larmet ringde 06.30 då jag snabbt gjorde mig iordning lite inför dagen, packade ner lite småsaker och pang, nu är jag klar. Lite tid att dryga ut på. Skola idag, men det blir vollyboll hela dagen då vi har någonting som kallas friskolespelen då vi kommer möta andra skolor i vollyboll, innebandy och fotboll, jag kör dock endast vollyboll. Det ska bli super kul detta. Sen är det körskola och gymmet för mig. Nu ska jag kika färdigt. Hejdå

Helt slut efter kampen

ph: jag
 

Äntligen hemma! Träningen gick kanon, dock kom inte älskling men jag och syrran körde iallafall. Vid 18.00 rundade vi av och begav oss hem. Har varit hemma i dryga timmen och njuter nu av en kopp kaffe medans jag kikar på Dexter. Är verkligen helt slut i kroppen, men det är nog en utav de underbaraste känslorna som finns efter träning! Imorgon kör jag igen, direkt efter att jag varit på körskolan! 
Imorgon ska vi även spela volleyboll hela dagen i skolan, mot andra skolor. Det ska också bli himla kul. Hur har ni haft det idag då?
Nu ska jag fortsätta med att kolla på Dexter innan jag ska lägga mig, behöver verkligen sömn nu. Så godnatt på er mina fina läsare

Träningrådgivning - träning

ph: jag
 
Nu var det dags för mig att springa på träningsrådgivning och sen ska jag gymma med älskling och syster. Det är så skönt och kul att ha några/någon som håller än sällskap även om man inte gör samma övningar hela tiden. Efter träningen så blir det raka vägen hem för att plugga inför prov på onsdag, usch säger jag bara. Men det är bara att ligga i, klarar man det nu så är det ju över sen, hur bra är inte det då. Nej nu ska jag snabba mig så jag kommer i tid. Hejdå

Godmorgon Måndag

ph: jag
 
 
Godmorgon. Insåg att kaffet var slut, jag vaknade försent och att jag inte kunde göra min smoothie för filen var slut. Ingen bra start på dagen. Jag fixade till en hysad frukost, och tar kaffet i skolan. Titta så bra det blev ändå:) Just nu sitter jag och dricker mitt te medan jag ser på ett avsnitt av Dexter. Kom ikapp tiden lite så jag tar mig några minuter till detta. Kickar som vanligt igång veckan med solosång, som jag längtat. Ändå var det bara en vecka sedan sist. Efter skolan blir det som sagt träning för fulla muggar. Nej nu rinner tiden iväg, te och Dexter var det.Hejdå

Godnatt

ph: älskling på hans 180säng - ta mig dit
 
Hej på er. Somnade till förut, sov i någon timme och sen vaknade jag till och insåg att jag inte fick sova en minut till innan det är läggdags för dagen, så jag knäppte på dexter och drack en kopp kaffe. Hjälpte lite men nu är jag dö trött igen, dags för sängen tror jag. Längtar tillbaka till älsklings STORA 180 säng. Har inte sovit så bra på länge som jag gjorde natten till idag, ville verkligen inte gå upp, den var så stor och skön för lilla lilla lilla mig på en och en halv meter. En stor säng med en dunderbar pojkvän i, kan det bli bättre? Jag tror jag ska flytta dig ett tag och bara sova;) Nej nu är ögonlocken för tunga för att jag ska orka vara vaken mera, så nu åker en film på och jag kryper under täcket, godnatt.

Från idag

ph: jag
 
Ja, jag lever faktiskt. Igår kväll i ren hast så åkte jag hem till älskling för att ge honom hans väska men det slutade med att jag fick pizza och fika därmed stannade jag där över natten och det tackar jag för. Dunderbart! 
Idag vaknade vi i tid, innan tolv. Jag vaknade 10.00 och älskling strax efter. Vi blev bjudna på nybakat bröd till frukost som var hur gott som helst, alla åt tillsammans, skrattade så vi grät och ja, den familjen är så bra! Älskar den. Vid 13.30 så körde älskling oss till gymmet där vi drog till med ett skönt, lugnt pass. Satsade allt på benen men drog i lite mage, rygg och axlar också. Sen körde han hem oss igen där han direkt började greja med sin säng, tog bort sänggavel och lite sådant, det blir nu en 180cm säng istället för en 90cm säng, super bra tycker jag! Så jag kommer väl bo där hela tiden istället;) hehe!
Nu har jag varit ute och kört, samt fått på mig mjukisdrekten. Vändar på mat och under tiden blir det ett avsnitt av Dexter. Hejdå

Godmorgon Lördag

ph:jag - bild på relax på gymmet (älvhögsborg/plus) 
 
Godmorgon, hade gärna velat starta dagen med en tur i dessa pooler (bilder ovan) men inte det;) Tänkte även att jag skulle sova länge idag men när klockan slog 09.15 så kände jag hur rastlösheten klev fram och jag kunde bara inte ligga kvar. Idag ska jag även vara så snäll att jag INTE ska väcka pojken för han ska få sova ut. Så under tiden ska jag roa med med ett avsnitt av Dexter och morgonkaffe på det:) 

Världens underbaraste

ph: jag på min bror och hans tjej Jenny - från begravningen idag
 

Tiden tickar och älskling är inte här än men han kommer väl inom kort antar jag. Var ute och körde förut så åkte till affären och köpte lite gott till oss. Ikväll bjuder jag på chips, dipp och coca cola, helt okej. Jag tänkte dra på mig lite mjukiskläder, är så sjukt seg efter begravningen. Allt släppte efter alla tårar så jag lär somna gott inatt i älskling famn, mysigt. Vad ska ni hitta på denna fredag, fest, hemma mys eller kanske någonting helt annat?:) Nu ska jag slänga på mig varma myskläder och vänta på pojken. Hejdå och godnatt.

Hemma igen

ph: jag
 
Nu är jag hemma efter en super fin begravning med många minnen och floder av tårar. Det är aldrig lätt med begravningar. 
har iallafall fått av mig kavajen och det, nu tänkte jag slänga i mig en alvedon och sedan lägga mig och kika på Dexter fram tills att älskling kommer hit. Vet inte när han kommer, snart hoppas jag.. Skulle även ha städat rummet idag men jag tycker jag förtjänar att skippa det. Så istället får jag lugn och ro, mycket bättre efter allt. Ja, jag har inte så mycket mera att säga nu faktiskt så ha en toppen kväll. hejdå

Vila i frid ♥

Att gå fram till kistan var jobbig, att säga orden farväl tog emot, att lämna rosen fick oss alla att brista, jag hoppas att du har det bra där du är
 
 
Idag är den dagen så vi gråter som mest, idag är dagen då vi alla i din närhet sörjer. Idag är dagen då vi fick säga faväl. 
 
Det var en jobbig timma i kyrkan, med kistan framför oss, minnena i huvudet, tårarna nerför kinderna, och musiken. Morfar, jag älskar dig, jag saknar dig. Minns så väl alla gånger vi varit hemma hos er, räknat alla tomtar, 800 nu eller vad var det? Ätit god mat och tjatat om att springa ner i källaren för att hämta massa drickor. Jag minns också när jag innan jul sa till mamma att jag skulle ge dig någonting till speciellt och super fint, du hade blivit sjuk så jag ville visa att jag är med dig! Jag hann aldrig, men jag vet vad jag hann med, jag hann ge dig min kärlek, jag hann ge dig glada dagar och huvudsaken är att jag fick träffa den människa med varmast hjärta. Andreas (storebror) som av oss barn stod dig närmast grät idag, det var första gången jag såg honom gråta, han grät som aldrig förr och det gjorde ont att se, han saknar dig, han älskar dig. Alla dina kusiner höll ett fint tal vid kistan, " nu står vi alla kusiner här och du lämnade oss först, du har ett hjärta av guld och vi kommer dig alltid minnas.....". Det var så himla fint, alla minnen, allt dom sa om dig. En vän till dig tackade för att du fick henne till att få ett fast jobb, utan dig hade hon inte klarat det, hon tackade för att du alltid fanns där för henne, och för att du kom på hennes 50 årskalas när alla andra struntade i henne. Din fru, Lena, hon grät jätte mycket och sa att hon saknar dig, och att hon aldrig kommer sluta älska dig. Du är fantastisk!
 
Du var för ung, men sjukdomen tog över. Inom mig kommer du alltid finnas kvar, jag kommer alltid minnas dig som den finaste människan på jorden.
Vila i frid morfar.

Snart är det dags

ph: jag
 
 
Nu har jag gjort mig iordning, fått på mig nästan alla kläder. Nu är det bara skorna och kavajen som saknas. Just nu sitter jag och dricker en kopp kaffe samt äter en banan som lite mellanmål innan vi åker. 09.15 ska mamma och jag hämta, syster, storebror och hans tjej sen åker vi mot Håverud där begravningen för morfar är. Nu börjar den tunga känslan i kroppen stiga fram, tycker det är så hemskt med begravningen, nu är det värre när det är en närstående:( Jag vet inte riktigt när vi kommer hem, men ikväll någon gång. 6-7-8 tiden kan jag tänka mig, det tar ju en stund att åka också:) Ikväll sover jag iallafall med älskling, vart vi hamnar vet jag dock inte. Ska bli dunderbra att ha honom vid sin sida efter allt iallafall. Ni får ha en jätte bra dag, så hörs vi ikväll, hejdå

Godmorgon Fredag

ph: jag
 
Godmorgon sjusovare. Jag har nyligen smaskat i mig en dundergod frukost och ska strax hoppa in i duschen. 10.00 åker vi och jag minns inte ens vad det heter dit vi ska men det vet jag nästa gång jag skriver:) Ni kanske tycker att jag borde gråta bort denna dagen men jag vet att morfar vill se mig le, så jag försöker. Klart det är tung, och kommer bli tyngre när jag är framme, men det tillhör dessa dagar..tyvärr. Jag har aldrig varit på begravning innan för någon i "familjen" så utan för en vän, undra hur detta kommer kännas:(. Nej nu måste jag hoppa i duschen så att jag slipper stressa sen. hejdå

Dagens göra - avklarat

ph: jag
 
Ja, där bytte jag gym då. Efter skolan åkte jag ut till Överby  och införskaffade mig ett par helt nya jeans, super nöjd. Efter det köpte jag och syrran våra nya gymkort, denna gången på PLUS. Körde ben, rumpa och mage + 40 minuter på crosstrainer medans syrran pratade med träningsrådgivaren som även gjorde hennes träningsschema. På måndag är det min tur, så skönt. Nu är jag äntligen hemma, har duschat och nu väntar jag på att mina ägg ska bli klara, efter det ska jag lacka naglarna och se på Dexter innan jag ska sova. Imorgon blir det tidig uppstigning inför begravning, mer om min morgon dag imorgon. Nu måste jag göra vad jag ska. Hejdå och godnatt fina ni:)

Godmorgon Torsdag

ph: jag
 
Godmorgon. Idag är jag äntligen uppe i tid och jag har hunnit med allting förutom att borsta gaddarna. Har packat träningsväskan, gjort mig iordning, ätit frukost och påsamma gång jag skriver nu så dricker jag mitt morgonkaffe, hur bra är inte detta eller?
 
Idag är planerna: Skola, Överby, öppethus med syster, gymmet och sen hem. Fullspäckad dag. Veckans sämsta dag i skolan också, men jag får överleva det med, håller tummarna för att det går fort idag. Imorgon är det begravning för morfar så jag måste till Överby och införskaffa mig ett par svarta jeans, men har klänningen hemma om jag inte hittar några. Annars är det såhär min dag ser ut. Kommer ju inte komma hem mellan skolan och allt annat jag ska göra, med andra ord är jag hemma vid kanske 9-10 ikväll så bloggandet blir super uselt idag. Ska göra så gott jag kan. Ha en toppen dag i skolan och på jobbet. Hejdå

Dagens planer är avbockade

ph: arkivet
 
 

Nu var dagens planer avbockade och jag är super nöjd. Började med skola, sen åkte jag hem och tog det lugnt i någon timme, efter det raka vägen till staden för en lång och mysig fika med käraste Maria. Efter det så drog jag mig till gymmet och körde mage/rygg, körde slut på mig själv totalt idag, all ilska jag hade inom mig försvann, skönt att ta ut det på någonting;) haha. Nu sitter jag i sängen och ska snart kolla på Dexter innan det är dags att sova. Imorgon väntar mig veckans jobbigaste och tråkigaste dag, men jag kämpar på som vanligt. Hoppas den går fort bara. Godnatt

Fika - träning

ph: jag
 

Sådär då, lite tidigare än planerat. Nu åker jag och möter upp Maria för en dunder god fika och en massa prat kan jag tänka mig. Det ska bli riktigt kul att träffa henne igen, sprallig tjej med humöret på topp. Sånt man verkligen älskar, glada människor. Som sagt så åker jag till gymmet efterråt dock den gamla gymmet jag var på innan eftersom att jag får mitt träningsschema på måndag, men kortet har jag nu:) Så vi hörs ikväll när jag kommer hem igen. Hejdå:)

Hemma i en stund av lugn

ph: jag
 

Att komma hem, inte tänka, ta en kopp kaffe och i lugnet knäppa på en film, veta att man hinner se klart den är någonting utav det bästa som finns tror jag. Kom hem för dryga 20 minuter sedan, så nu sitter jag i soffan med en koppkaffe och en banan. Ska snart knäppa på ett avsnitt av Dexter. Skoldagen gick toppen, dock gick det segt men jag överlever. Vid 14.30 så ska jag åka in till staden för att först hämta ut mitt nya Gymkort och sen möta upp Maria för att ta en fika. Ikväll blir det träning samt städning av rum om jag inte löser det innan jag åker. Först - Kaffe och Dexter. Hejdå

Godmorgon Onsdag

ph: jag
 
Godmorgon. Egentligen borde jag rusa till skolan jag tar två minuter och passar på att skriva lite. Har sovit i 1 timme inatt, känns inte alls okej. Jag vet inte varför jag inte kunde sova, det gick liksom bara inte. Sådana nätter har väl alla ibland. Idag är det iallafall en kort skoldag, jag slutar redan 11.30 då jag åker raka vägen hem, städar rummet och sen ska jag träffa Maria. Efter det så drar jag mig till gymmet eftersom att jag glömde, ja jag glömde gå dit igår. Sen ska jag hämta ut mitt nya kort också, blir toppen! Nu ska jag ta på mig skorna och GÅ till skolan så jag kommer dit lite tidigare iallafall då jag direkt ska ha ett litet möte. Nog om mig nu MÅSTE  jag rusa. Hejdå

Jag är oftast nummer ett, men det betyder inte att allt är perfekt

ph: jag - Det finns så mycket man vill säga men håller tillbaka. Vissa förstår inte eller kan inte vända på allt. Vissa ser inte saker från andra håll och det gör mig galen.- Försök förstå och gör det man borde. Vissa saker sitter kvar och irriterar mig dagligen, ändå försöker jag lägga det bakom mig för att gå vidare.
 

Kvällen rullar in och jag har framför mig en kopp te, några chokladbitar och ägg som jag ska knapra på medan jag ser på film och tar det lugnt. Första teorilektionen på körskolan är avbokad och det känns riktigt bra att vara igång påriktigt. Ska även någon dag, inom kort gå och boka in några körlektioner. Fick även mitt nya gymkort idag, denna gången på PLUS. På måndag ska jag prata med en träningsrådgivare som även ska hjälpa mig att sätta upp ett schema, och visa hur jag ska utföra min träning som är anpassad för mig. Är stolt över mig själv, över att jag tagit tag i saker nu. Tycker det blir lite mycket tjat om körlekitoner och gym nu så jag kan passa på att berätta för er att min pojk bjöd mig på mat (subway) idag, vilken pärla alltså! Annars har inte mycket mera hänt. Nu ska jag få i mig min kvällsmat. Hejdå och godnatt

Godmorgon Tisdag

ph: jag
 
Godmorgon vet jag inte om jag ska säga. Skulle gått upp 08.00 för att ta en lång skön dusch och kunna ta det lugnt, men vaknade 08.45 då jag snabbt längde mig i duschen och sen gjorde mig iordning. Nu sitter jag har och har nyss kollat klart på sista avsnittet av Dexter säsong 3. Tänkte att jag ska packa ner idrottskläder nu så jag slipper springa runt som en tok sen. Efter skolan ska jag iallafall iväg till körskolan för att skriva in mig, samt gå på min första teorilektion. Får sällskap av Emma som också kör igång, detta ska bli riktigt kul! Satsar på att ha körkortet klart till sommarlovet kickar igång så ni kör vi som bara den. Ska även försöka få ut pappa på lite halk körning idag med. ska bli super kul detta. Kommer inte hem förens senare ikväll så jag hinner inte direkt blogga så jätte mycket. Om jag inte hinner innan så hörs vi som sagt ikväll igen. Ha en toppen dag. Hejdå

New in

ph: jag
 

Var ute en sväng på Överby förut för att lämna ut jobbansökan, och mina ögon drogs till denna gosiga. Hur skön ser den inte ut eller? Jag älskar den så otroligt mycket. Varm är den också, perfekt till en som fryser röven av sig hela tiden... Som jag gör. 
 
Med en kopp te i handen, kvällsmaten framdukat och denna sötsak på mig så ska jag njuta av min kväll innan sängen ropar. Godnatt på er!

jag fortsätter, sätter inga stopp

ph: jag - dagens vill ha, kan inte motstå, den luktar som himelriket

Nu var dagens ärenden avklarade och jag pustar ut. Imorgon börjar min första teorilektion, jag har sökt 14 jobb, runt nästa vecka får jag reda på hur jag ligger till med ett av dom. Imorgon får jag även ett nytt gymkort och jag känner att allt bara går otroligt bra nu, hoppas det håller såhär. 
 
Har varit iväg och tränat nu en stund. Körde armar i en 1,5 timme så är helt slut i dom, känner att träningvärken kryper fram men det är ju underbart. Nu ska jag prata lite med älskling, kika på Dexter och äta kvällsmat. Hejdå

Jag riskerar aldrig dig

ÄNTLIGEN HEMMA. 
Nu har jag bockat av ett besök på banken, titta till ett ställe där jag sökt jobb, varit på körskolan, samt sökt några flera jobb. Om en liten stund så ska jag ut till Överby en snabbis för att söka ännu några till jobb och efter det ett armpass på gymmet, kanske slänger in lite mage också om jag hinner. Tänkte att jag skulle få komma hem i bra tid idag också så att jag kan njuta av min sovmorgon imorgon:) 
 
Jag håller verkligen tummarna för att klara det med jobb, att jag får ett. Det skulle varit så himla underbart att ha någonting att göra samt få lite extrapengar! Vem vill inte ha det liksom?:) Jag och mor har även börjat satsa riktigt på mitt körkort nu så ska skriva in mig imorgon om ekonomin tillåter, annars den 25:e! 
Imorgon börjar första teorilektioner så jag hoppas på att få skriva in imorgon. Är så himla taggad på att få iordning på livet nu. Nej nu måste jag åka! Hejdå

Tiden tickar

ph: jag
 
Tiden går och vi har nu vår sista lektion, dock är den tre timmar lång men det ska jag väl klara. Efter skolan ska jag göra alla ärenden som jag skrev imorse och jag blir trött av att bara tänka på allt men pigg utav att få det gjort;) Att slutföra saker är väl nästan det bästa som finns. Jag börjar iallafall men körskolan så att jag får det ur världen, inskrivning och sådant sker i slutet av månaden när teorikurserna kör igång igen, ska bli skönt att komma igång med plugget och bocka av körningen inom kort. Förhoppningsvis har jag kortet innan sommaren, men vi får äl se:) Nu ska jag ha lektion men jag skriver när jag är hemma ikväll. Hejdå

Tidsfördriv

ph: arkivet
 
Goförmiddag, eller vad säger man vid denna tiden på dygnet? Själv tycker jag att det känns som om jag varit i skolan i en evighet men har inte ens varit här i fyra timmar än. Nu väntar jag på att lektionen ska börja och det är Ljudteknik som gäller i tre timmar framöver. Får väl hoppas på att vi gör någonting lite halvseriöst nu när ögonen inte orkar hålla sig öppna, haha.
 
Får även ta och säga grattis till min kära vän Klara som fyller 18 år idag, så välkommen till den vuxna världen;)
 
Nej, jag vet inte riktigt varför jag skrev, tidfördriv? Jag har ju inte direkt någonting att komma med. Jo, det har börjat snöa här igen och verkar hålla i sig ett tag, vi får väl se hur länge det stannar. Jag som hoppades på en tidig vår i år.

Godmorgon Måndag

ph: jag
 
Godmorgon. Idag är jag verkligen supertrött. Somnade inte så tidigt som jag hoppats på men inte speciellt sent heller. Blev så rädd när mitt larm ringde imorse så jag flög upp ur sängen. När jag hade fixat mig så var klockan inte mera än halv 7 så jag lyxade till frukosten lite idag. Det passar bra idag då jag inte kommer komma hem förens senare mot kvällen. 
Dagens planer:
Söka fler jobb
Kika in på gymmet där jag sökte och se hur det ser ut
Gå till körskolan
Till ett annat gym för att köpa ett nytt gymkort
Hem
Åka och träna
 
Så idag har jag fullt upp hela dagen och kommer förhoppningsvis slockna såfort jag lägger mig i sängen. Ja, vi får väl se. Nu ska jag se på film och äta min smaskiga frukost. Hejdå

Godnatt Söndag

ph: från instagram : alexolausson
 

Klockan är nio, jag har kollat klart på mitt avsnitt av Dexter, ätit kvällsmat, och gjort mig iordning för sängen. Ska man kanske krypa ner under täcket, värma sig och se på ännu ett avsnitt? Ögonlocken är rätt tunga faktiskt och det hade varit skönt med en tidig kväll, då kanske jag är extra pigg imorgon då jag har en del ärenden att göra samt att jag drar igång med träningen för den veckan också:) Ja vi kör på en tidig kväll i avslut med Dexter och lite prat med pojken. Godnatt

Söndag

ph: jag - Bilder från idag, lite gott som vi åt hos pojken samt saker jag gjort hemma

Oj, här var det ätbart och drickbart collage, haha. Kom hem från älskling för en stund sedan då jag även har varit ute och kört bil en stund. Mamma lurade iväg mig så jag åkte vilse och fick hitta ut själv, haha. Tillslut hittade jag ut och även hem. Vl hemma så gjorde jag mig bananpannkakor, en koppkaffe under tiden samt en kopp te till maten. Detta ska jag mysa med framför ett avsnitt av Dexter:) Vad har ni haft för er idag?

Nästa stopp - Stavre

ph: jag
 
 

Sådär då, nu drar jag mig. Älskling börjar bli otålig och jag tror att han saknar mig, lite iallafall för nu vill han att jag ska komma hem till honom;) Gör som han säger. Så fort jag skrivit klart här så ska jag slänga ner lite skit och sedan hoppa in i bilen och färdas till Stavre. Sover hos honom så jag skriver imorgon igen, saknar mig inte allt för mycket. Jag är tillbaka fortare än ni kan ana. Ha en fantastisk lördag. Hejdå

En lugn lördag

Hej. Nu har jag för första gången på länge kunnat ta det hur lugnt som helst. Efter ett grymt pass på gymmet så landade jag hemma. Stoppade i mig lite mat och sedan tog jag en lång, skön och varm dusch. Efter det har jag gjort mig iordning lite och kollar på Dexter. 19.00 ikväll så ska jag hem till älskling, eller jag åker nog till honom innan det men ja. Ska försöka få ut honom på en sen bromenad men jag tror inte jag lyckas, brukar inte göra det, men det skulle varit så otroligt skönt, älskar att gå ute sent med någon hos mig. Jag kanske kan blinka lite med ögonen och förklara hur mycket jag tycker om honom, kanske funkar det då, eller vad tror ni?
 
Lördagsplanerna är alltså - ta det lugnt med pojken och inte göra någonting speciellt i avslut med en promenad (kanske). Vad ska ni göra ikväll, ta det lugnt, ut och parta eller kanske se på någon film med ett gäng?
 

Godmorgon Lördag

ph:jag
 
Godmorgon. Jösses så trött jag är, men vill inte sova med nu för då kommer jag väl vända totalt på dygnet. Jag ska iallafall snart gå och göra mig lite frukost innan jag ska åka till gymmet för att köra ett ben/rymp pass. Efter det så ska jag åka förbi några ställen där jag lämnat CV, sen hem. Ska även till älskling idag, sover där inatt och  det ska bli såååå skönt! Saknar att gosa med honom. Nej nu måste jag nog gå och göra frukost så att jag kommer iväg någon gång:) Hejdå

Och hon gör det IGEN!

Minns ni denna tjejen från talang. Hon lyckas verkligen!
 

JAG ÄR TILLBAKA

ph: jag
 
 

Åh så skönt att äntligen vara tillbaka, jag känner mig verkligen hjälplös utan min dator, känner beroendet. Det är skönt att vara tillbaka här på bloggen också, rutiner. Detta är faktiskt en rutin för mig, att skriva här:)
 
Tiden jag varit borta har jag fyllt upp med otroligt mycket tränande, varje dag, minst 1,5 timme. Det känns så skönt. Jag har även varit och sökt jobb, det låter inte helt onödigt, rätt positivt. Sökte där jag gymmar som Barnpassare, jag ska tillbaka på måndag och höra vad dom tänker, spännande. Håller verkligen tummarna nu. Skolan har rullat på som vanligt, idag var första dagen då vi hade heldag. Efter skolan åkte jag hem, åt, sen kom pappa och hämtade mig. Vi åkte ut och lekte med bilen, handbromsvändningar, tvärstanna vid hala plan och sådant som är bra att kunna när man ska ut på isgatorna. Har även fått hem brev om mitt sparkonto, så nu ska kurser till körskolan betalas, sen ska nya pengar in som sitter där tills jag flyttar:) Har med andra ord tagit tag i saker under tiden jag varit borta, skit bra! Men nu är jag tillbaka och hoppas på att stanna.
 
Kom nyligen hem från far min där jag varit i ett par timmar, myst och pratat, pratat om att jag kanske ska göra en middag till några vänner när jag fyller år, en middag av högre klass;) haha, men vi får väl se. Slog nyss ner röven i soffan, nu hos mamma. Med kaffekoppen i handen så ska jag nu kika på ett avsnitt av Dexter innan dom andra är redo för fredagmys. Hejdå

Usch

Datorn är sönder igen. Men denna gången tror jag och far att den är borta förgott, det gör ont i hjärtat :( kanske kommer vara lite frånvarande då jag inte kommer skriva hör ifrån heller.. Mobilbloggning är så himla trist och det är inte alls samma sak. Så jag ska försöka lösa detta. Vi hörs sinom tid. Sålänge finns jag på instagram : alexolausson

Godnatt!


Far - söka jobb - träna

 
ph:jag
 

Godkväll på er. Datorn har krånglat igen så har inte kunnat skriva här på ett par timmar. Ska snart bort till pappa så att han kan kika på den för 96590869 gången. Efter det så ska jag faktiskt bort till gymmet för att biffa till mig lite;)
 
Vad har jag nu gjort alla timmar idag då. Jag kom hem ca 12.30 då jag försökte se på Dexter men datorn var ett helvete mot mig så det slutade med att tv:n slogs på och jag somnade i två timmar. Skönt! Nu är jag på benen och ska hem till far för att skriva ut mina cv och sådant så jag kan söka mitt första jobb idag, vilket kommer bli på Sportlife (där jag gymma), så nu måste jag rusa. hejdå

Då var det dags

ph: jag
 
 
Sådär då. Klar och " redo " för att nu springa ut till bussen. Ojoj, nu börjar skolan. Första lektionen i år. Känner mig lite halvvaken men får kämpa mig igenom denna dag. Ska även försöka hinna med att springa ut med några CV:n då allt är färdigskrivet. Glömde ju mina papper i skolan innan lovet men nu så, nu är tiden allt inne för att ta tag i detta. Känner att jag tjatat mycket nu om att ta tummen ur röven och dela ut dom. Då ja, det ska jag väl roa mig med också. Nej nu måste jag rusa. Att komma försent första dagen lockar mig inte. Hejdå

Godmorgon Onsdag

ph: jag
 
Godmorgon. Nu sitter man här igen, halvklar framför en film med morgonkaffet i handen. Jag känner mig inte alls redo för en tur till skolan. Har väl tur som bara går till 11.30 idag men det känns ändå att rutinerna inte kommit fram än. Orkar knappt hålla ögonen öppna. Startat denna terminen med Engelska och det ser jag inte heller fram emot, men det är väl bara att bita ihop nu. Fram med leendet så kör vi. Nu är det bara 6 månader sen väntar ett långt och skönt sommarlov - låt detta rulla på fort nu då, ;) Hejdå

Dagens slut

collage by me 
 
 
Sådär då. Nu börjar sista lovdagen dra sig mot sitt sista slut och jag har lite ont i kroppen inför att börja skola imorgon. Hade helst sluppit det. 
 
Jag var iallafall iväg och tränade förut med Felicia. Efter dagens träning är jag helt slut då vi körde hela underkroppen + 45 minuter på crosstrainer, skönt var det dock. Efter 2,5 timme så bockade vi av dagens träning med stolhet och jag satte mig bakom ratten för att köra hem Felicia till sig. Väl hemma så gjorde jag iordning en god kvällsmat samt tog mig en skön dusch. Nu tänkte jag att jag skulle bädda upp sängen, släcka ner i rymmet, krypa ner i sängen och kolla på ett avsnitt av Dexter innan jag ska sova. Låter det bra?, JA! Godnatt.

Ja, jag lever

ph: jag och älskling - charmen på topp
 

Ja, det är sant! Jag lever faktiskt. Har velat spendera sista dagen på lovet med älskling utan att sitta här i min egna lilla värld. Sagt som gjort, min dag är jag tillbringat med honom, dock endast hemma men det är bra det också. Vi väntar just nu på att maten ska bli klar för våra magar skriker av hunger. Jag har även tittad klart på säsong 2 av Dexter och är redan spänd för säsong 3, väntar på att den ska ladda klart. Efter maten någon gång så ska jag kila iväg till gymmet för att köra ett pass. Ben och rumpa denna gången. 
 
Hur har erat lov varit annars då? Jag har haft ett toppen lov. Umgåts med vänner, ätit ute en del, firat jul samt nyår, fikat, mysiga kvällar, promenader och en massa shopping. Så ja, mitt lov har varit helt okej. 
Nu är det även endast 1 månad och 11 dagar kvar tills jag fyller 18 samt 3 månader och 2 veckor kvar tills jag och familjen Heltorp befinner oss på Justin Biebers konsert. Detta blir en bra start på året. Detta året ska jag även försöka ha kameran i högsta hugg så jag kan visa er allt igenom i slutet av året, samt göra massa roliga saker med alla bilderna som kan fylla upp väggarna i rummet. Låter inte detta helt kanonbra?:)

När orken tar slut är då jag kämpar som mest

ph: jag - från middagen ute idag och från mitt besök hemma hos pappa där han sydde mina byxor
 
Godkväll. Jag sitter ännu framför texter med en kopp te i handen i väntan på pojken. Pratade med honom nyss och han är påväg hit om ett par minuter. Eftersom att det blev så sent dag så blir det väl lite prat och sedan sängen framför en film eller liknande kan jag tänka mig. Ska bli skönt med någon som kan komma och värma mig, jag fryser som en tok må jag lova er, ändå är det inte så brutalt kallt mot vad det varit andra dagen nu. Slut tjatat på mig för idag. Känner att jag inte ska blänga på datorn när han kommer hit så jag säger faktiskt godnatt här och nu..Godnatt:)

I väntan

Sitter i soffan, kikar på Dexter och väntar på att Max kommer hit, dock lär det väl ta ett par timmar till. Blev bjuden på middag ute av mor. Briggen blev det. Efter det blev jag körd till pappa för att fixa ett par byxor (sy) och nu är jag hemma hos mamma igen. Det har blivit ett farande idag så nu ska jag sitta still, är så himla slut i kroppen. Får hoppas på att jag piggnar till lite efter en kopp te:) 
 
Just det, några av er börjar ju skolan imorgon, hur känns det? 
Jag har lite småtur och börjar på onsdag, men det känns allt i hjärtat nu. Hade velat ha ledigt i några dagar till iallafall. Men om tryga en månad är det ju sportlov och även lite ledigt hit och dit så jag hoppas på att denna terminen går fort. Den värsta av terminerna om jag får säga det själv. Alla nationella prov är ju nu, usch för dom. Men det är bara att ligga i och göra så gott man kan:) 

Som ny

ph: jag
 
Efter en tur till ett SPA här i stan så känner jag mig som en ny människa. Åkte direkt hem sen, har storstädat mitt rum och dammsugit hela lägenheten. Om någon timme ska hunden ut också, jag är heeelt slut. Sitter även och hoppas på att älskling kommer hit sen. Innan jag gör någonting mera så ska jag nu avnjuta ett Dexter avsnitt och en kopp kaffe, det är jag verkligen värd nu!

KLAR

 
Där var dagens träning avklarad. Så skönt. Nu ska jag ta mig ett glad smoothie sedan hoppar jag in i duschen och gör mig lite fräsch iallafall, efter det är det Dexter som gäller för mig. Kanske en promenad med hunden också om jag orkar detta. Är så sjukt trött idag men kunde inte sova men börjar piggna till nu efter träningen. Vädret är även dåligt så det gör väl sin del, kylan drar sig tillbaka nu efter vårt fina väder. Men nu är det inte så långt kvar tills våren tågar in, det ska bli så himla skönt. Eller vad säger ni?:)

Godmorgon Måndag

ph: jag
 
Godmorgon. Dock de få timmarna med sömn inatt så är jag vaken tidigt. Har fått i mig två koppar kaffe så nu är jag redo för 30 min löpning ute och 1timme på bandet innan jag tänker på någonting annat. Har även hunnit kika på ett avsnitt av Dexter. Det bästa med att ha ett band hemma är att nu kan jag till och med fortsätta kolla på min serie på samma gång som jag tränar:) Så nu ska jag ställa upp bandet och bära ut datorn tänkte jag. Vad gör ni såhär på morgonkvisten? Ni kanske fortfarande ligger och latar er i sängen?

Håll mig nära nu

ph: arkivet
 
Hej. Dagen går och inget blir gjort för inget ska göras. Förutom att jag ska åka iväg till staden för att ta en promenad runt spikön eller liknande. Åkte ifrån älskling för en stund sedan men jag ångrar mig redan men nu skulle han träffa någon annan såg får vänta på min tur. Känner mig sådär, ni vet..pojkvän sugen idag. Då man aldrig vill åka ifrån honom, bara vill bli omhållen hela dagen, men vill bara bli omhändetagen och älskad. :( Just sån är jag idag. 
 
Sitter iallafall hos pappa nu men ska snart åka till mor för att byta om och sen gå ut. Annars händer verkligen ingenting alls idag, inte vad jag vet iallafall. Händer det någonting kul för er?

Godmorgon Söndag

ph: jag
 
 
Godmorgon. Inatt har jag verkligen sovit toppen, jag har sovit ovanligt bra så undra hur bra han sovit i rummet (älskling) eftersom att han sover än;)  Ja vi får väl se sen när han vaknar.
 
Jag sitter iallafall och avnjuter en morgonkaffe och ett Dexter avsnitt medans älskling sover. Lite lugn på morgonen skadar aldrig, haha. Dagen planer var det ju också. Dom är inte gjorde än. Jag tror att det blir en riktigt lugn och skön dag, spenderad men min fina. Känns skönt. Kanske kan jag få ut honom på en liten promenad sen också, ja vi får väl se, det brukar vara lite svårt;) Har ni några planer eller blir det bara en lugn söndag för er också?:)

Love you

ph: jag - Max katt Alice
 
Godkväll. Detta är den enda dagen på lovet då jag varit uppe sedan sju UTAN att somna under dagen. Väckte ju älskling då eftersom att han skulle spela fotboll. 
 
Nu sitter vi båda med varsina datorer i sängen och funderar på livet. Nej riktigt så tråkigt har vi inte. Om en stund så ska göra oss varma mackor som vi kan smaska i oss nu under kvällen, sen blir det nog sängen och en film för vår del. Ska försöka få pojken min att somna i tid eftersom att han har vänt på sitt dygn, men han börjar få tillbaka det efter att ha tvingats stiga upp tidigt i tre dagar för fotbollen;) Har ni lyckats vända på era dygn? Jag har faktiskt klarat mig utan att göra det detta lovet, så underbart. 
Känner att jag bara tjatar om allt och ingenting just nu. Nu ska jag se klart ett avsnitt av Dexter innan jag ska smocka i mig varma mackor. Godnatt
 

New in

Tröja - Gina Tricot, Skärp - Gina Tricot, Fingervantar - Åhléns
 
Detta fick jag med mig hem idag och jag är super nöjd, sitter med tröjan på mig redan och jag bara älskar den! 
 
Ska dra mig ut till bussen strax för att möta upp älskling. Vi ska på hans CUP som sagt och jag har ingenaning när vi kommer därifrån men hem kommer jag idag så då kan jag skriva mera till er. Nu måste jag rusa och platta till håret innan jag måste ut till bussen. Hejdå

Fotbollscup

ph:jag
 
Hej på er. Hann inte blogga imorse då jag skulle iväg till Älvhögsborg där älskling hade CUP idag.Var där från 09.45 - ca 12.00 då vi åkte hem till honom. Efter en stund åkte jag till staden och minishoppade, vad som kom med mig hem får ni se senare för just nu har jag lite bråttom. Var tvungen att duscha ur mitt hemska hår så ska fixa det, äta och sedan iväg då hans CUP inte är slut än. Får jag som jag vill så åker han även med mig hem och sover här, men vi får väl se hur det blir med det. Nej nu måste jag torka håret så att jag slipper stressa ihjäl mig mot slutet;) Hejdå

Full fart fullt tjat

ph: jag
 
AH, som ni ser så är det väl lite...ja jag vet inte vad man ska säga, fart i hemmet. Mor bjöd hem Paulina. Hårfärgande, klippning, vindrickande, dans, skratt och en jävla massa tjöt på dom. Haha älskling bad mig komma till honom så jag lämnar tanterna själva ;) Sover som sagt hos älskling idag och imorgon ska jag på Cup som han har. 10.00 på morgonen ska jag vara där. Åker hem efter det om det inte blir en fika med Jenny och Ida efteråt. Men vi får se när jag skriver igen, orkar inte ta med mig datorn men kanske snor älsklings dator och skriver innan jag åker, han hörs vi när jag landat hemma. Hejdå och ha en toppen kväll:)

New in

ph: jag
 

Hej, nu är jag hemma igen, eller det har jag faktiskt varit ett tag. Har hunnit med att äta och ta en skön dusch. Nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe, halvdöd och ska kolla på Dexter innan jag ska iväg till far min. Just det. Jag var ute på Överby i all hast förut och köpte dessa cykelbyxor. Ska dock sy in ett resår i dom för dom åker upp vid benen väldigt lätt. Annars var dom super sköna. Åkte även till gymmet förut där jag körde 30 min crosstrainer och styrka - hela överkropp. Det var verkligen super skönt kan jag ju meddela. Så nu ska jag ta det lugnt en stund, smälta maten:) Hejdå

Godmorgon fredag

Godmorgon. Första fredag på året idag, känns konstigt. Jag är vaken men jag kan inte säga att jag är pigg. Är hur trött som helst men vågar inte riktigt vända på dygnet nu. Gick upp vid 09.30 tiden då jag ringde och beställde tid på SPA. Det ska bli så himla skönt må jag lova! 
 
Dagens planer är iallafall att strax gå och göra en bamsefrukost och sedan ta på mig och åka till Överby, rusa in och köpa träningsbyxor och sedan åka till gymmet. Träna armar/axlar idag, ska nog ta lite mage också, sen hem och då drar sig dagen mot eftermiddag och planerna är slut. Vet alltså inte vad jag ska göra efter träningen men det  är väl sådant vi märker då antar jag:) Nu ropar iallafall magen på mat så jag får göra någonting åt det nu. Hejdå

Min kväll

ph:jag
 

Dagen går mot slut och snart tågar fredag in. Ska bli skönt, fast ändå inte. En dag närmare skolan, usch. Min kväll har iallafall gått ut på att sovit i någon timme, kollat på Dexter, tränat och duschat. Nu pratar jag med älskling, skriver till er och hoppas på att mitt te inte blir kallt;) haha. Nej men jag ska snart knäppa på ännu ett avnitt medans jag ska smaska på några bitar nyttig choklad, mumms. Försöker bli av med socker sug och har hört att denna choklad ska hjälpa till lite. Nej nu babblar jag för mycket...igen. Sov gott mina pärlor så hörs vi imorgon:)

OPS

 
Ojdå, där somnade jag visst till, fasiken. Då somnar jag sent inatt.. Det var ju mindre bra. Aja efter att jag sov i ca 2-3 timmar natten till idag så kan jag förstå min trötthet faktiskt;) Ska iallafall göra iordning någonting att äta och sedan kika på ett avsnitt av Dexter innan jag ska hoppa på bandet och träna lite. Trodde även att älskling skulle komma och hämta sin nycklar som han glömde men han tar nog det en annan dag:) Nu ropar magen på mat. Hejdå

Home

Hej på er. Kom in för 5 minuter sedan efter att jag har ätit lunch ute med Matilda och Elin, riktigt mysigt. Känns så skönt att kunna unna sig lite nu när pengarna för en gång skull gör som jag vill. Nu blir det dock till att ta det lite lugnt eftersom att jag har en del planer inför årets början samt att jag åker till Stockholm i april och måste spara pengar:) Väl hemma nu så ska jag ta en kopp kaffe innan jag knäpper på ännu ett avsnitt av Dexter. Det blir en seg dag idag med andra ord fram tills att det blir två timmar på bandet ikväll någon gång:) 6 cm runt magen ska bort, det är mitt mål. Mer behöver jag inte förlora haha;) Men då är jag nöjd iallafall. Så körd gärnet nu. Hejdå

Snabbt iväg

ph: arkivet
 
Sådär då mina kära läsare. Nu var det dags för mig att dra mig ut en stund. Väntar även på att älskling ska höra av sig, han som så smart glömde sina nycklar här. Kanske även kan få umgås med honom en stund eftersom att han behövde åka här ifrån så himla tidigt :( Vi får väl se. Jag ska iallafall iväg en kort sväng för att träffa Matilda och Elin, ta en kaffe och tjöta en stund. Sen vet jag inte vad som händer, oplanerad dag med andra ord. Vad har ni för er en dag som denna då? Nu måste jag kolla klart på mitt avsnitt av Dexter innan bussen går. Hejdå

På morgonen

ph: jag
 
Godmorgon på er. Eller jag gick faktiskt upp 09.00 då jag även väckte älskling. Han skulle ha träning 11.30 så jag gjorde lite frukost och sådant till honom innan han åkte, samt lite morgonmys som man alltid behöver. Kände att jag skulle somna när jag la mig i sängen för att titta på Dexter så gjorde mig iordning med lite make bara så jag skulle vakna till. Nu ska jag som sagt kolla på Dexter tills människor vaknar och kanske vill se sig om i världen med mig;) Haha, hejdå

Dagen drar sig mot sitt slut

ph: jag
 
 
Det blev verkligen super mysigt efter att jag och Matilda mött upp Jenny och Lisa. Vi gick till Strandgatan där vi åt middag (bilden ovan), samt pratade om nyår som vi firade tillsammans, om saker vi ville göra också, vi har en super grym plan men jag meddelar den när planen är fullbordad:) Det är ju mycket roligare, eller hur? Eller ska jag berätta nu, ah det tycker jag. Jag och ett gäng tjejer ska ta en tur till Göteborg i Februari. Där ska vi shoppa, och käka ute samt övernatta, två dagar i Göteborg där vi gör en massa tjej grejer. Samt att jag kanske ska göra en läppförstoring då;) Hehe. Låter inte det super kul? 
 
Sitter i allafall på mitt rum med kurrande mage och väntar på att älskling ska komma hit, han ska sova här inatt och det är ju helt underbart. Har plockat upp i mitt rum då jag vill att det ska vara fint när den dunderbara kommer hit:) Kommer faktiskt inte skriva mera ikväll för nu ska jag ha tid med honom. Så jag säger faktiskt godnatt här och nu, klockan tickar ju väldigt fort nu ändå..Så ja, godnatt:)

Dags för oss att dra

Sådär då, nu är snart båda klara, Matilda ska bara dra på lite make;) Sen åker vi till staden för att möta upp Jenny och Lisa. Sen är det dags för oss att få mat i magen. Det ska bli super mysigt, man får passa på nu när vädret är så fint som det är. Har ni några planer för dagen? 
 
Det känns som att många har vänt på dygnet nu efter nyår och nästan nyss har vaknar, men som vanligt är jag uppe före tuppen. Det suger ju att sova bort halva dagarna. Så latmaskar, upp och hoppa;) Hejdå
 

Det var så vi sa

ph: nyårsnatten - jag har aldrig varit så kär som nu
 
 

/Godmorgon. Hur har ni det? Själv har jag det hur bra som helst, har ni kollat ut än? Solen lyser, det är + grader och vårkänslan är REDAN påväg. Var ute med hunden medans Matilda nyligen duschade och det kändes helt fantastiskt att nu INTE frysa utan vinterjackan. Värmen stiger fram och fort går det. 
 
Dagens planer är att fixa oss och sedan ta en fika medans vädret och såhär bra. Annars vet jag inte vad som händer. Men ibland behöver man dagar då inte mycket planeras. Jag vet inte ens vad jag ska skriva, är inspirationslös just nu. Ska ut och hitta lite inspiration och sen återkomma, eller vad tycker ni?;)

Lite mer från igår

 
/Här har ni lite mer från nyår, inte de bästa bilderna men det är inte så lätt när kroppen lever sitt eget liv efter ett par timmar;)
 
Jag och Matilda kom hem för en stund sedan, har packat upp mina saker som jag hade med mig till älskling, även tagit bort mina förbannade naglar som jag tröttnade så på. Så nu har vi bestämt oss för att vräka i oss var sin burk Pringles och en energidricka till en bra film. Jag tycker det låter som en bra start på året;) Godnatt med er.

Välkomnar 2013

 
 
 
 
 
 
Hur hade ni det igår?, Hade det helt fantastiskt bra. Började hos David där vi käkade och förfestade, sen trampade vi vidare hem till Jenny där det blev skratt, dans, bordsdans, tjöt och en dunderbra stämning. Vi tände raketer, tittade på raketer och jag fick min nyårspuss - självklart av världens bästa pojkvän. Efter 00.00 då vi skålade in det nya året så fortsatte vi festen. 
 
Så nu har vi bockat av år 2012 och påbörjat 2013, oj vad konstigt det där kändes..2013.. Helt nytt! Detta hoppas jag blir ett helt fantastiskt år. Säger man väl varje år men som vi även säger. Det blir vad vi gör det till, så nu gör vi detta till ett toppen år. 
Hur mår ni annars idag, många som är bakis kanske? Jag har precis kommit hem från staden där vi åt frukost idag. Riktigt gott. Jag och älskling mår även helt okej idag, lite trötta bara. Det hör till. Nu blir det till att kolla på serien - Dexter och ta det lugnt. Hejdå

GOTT NYTT ÅR!!

HEJDÅ 2012 - HEJ 2013!
 

RSS 2.0