Ibland är han charmig - bild i repris

image description

Hej. Sitter på baksidan med pappa och grannarna och har mysigt. Snodde pappas telefon lite fort. Har varit ute med mamma och hunden i skogen och vid sjön i några timmar. Ska strax springa iväg till bussen för att möta upp älskling i stan. Sover hos honom inatt så jag uppdaterar imorgon igen:) ha en bra fortsättning på Valborg, festa lugnt, drick med måtta. Hejdå.
Over and outt

lägg mig i din famn, jag trivs med dina armar runt om mig

Nu har älskling åkt hem och det är super tråkigt. Har duschat och precis sminkat klart mig, så strax ska jag fixa håret sen åker jag och mamma till något mysigt ställe och äter. Blev till att käka ute idag. Ikväll efter att älskling varit på bio så ska vi också äta ute, och sen kika på brasan dom tänder på valborg:) Ska sno med kameran om jag inte glömmer den och ta lite bilder så jag kan visa er vår brasa i Trollhättan, lika mysigt varje år även om jag aldrig kollat på den, hahaha. Nej nu måste jag snabba mig så vi får mat i magen någon gång. Hejdå.
over and out

valborg's hälsning

Hoppas ni får en toppen Valborg. Jag ska tillbringa min valborg med älskling, fast han ska ha match någon gång också. På kvällen så har ska jag, Jenny, brorsan och kanske älskling springa ner till Spikön och kolla på brasan när den brinner:) Det ska bli mysigt. Vad ska ni hitta på, festa, äta ute, eller kanske bara ta det lugnt? :) Ha iallafall en toppen valborg för det ska jag ha!
over and out

Här kommer filmer från dagen. Tre danser som jag fastnat för

Min tränare är hon som står i mitten i början.

Hur grymma är dom inte?

over and out

Dream



ph: tumblr
collage: by me


Att ha dessa skor och sedan kunna vara såhär vig hade väl inte varit helt fel? Det är nog en dröm att lyckas med
over and out

Nu är jag tillbaka

Förlåt för mitt försvinnande från bloggen men saker och ting har varit lite knasiga. Nu är jag tillbaka igen och ska försöka komma igång så snabbt som möjligt. Det ni missat är inte mycket alls. I fredags låg jag i sängen från att jag kom hem från skolan tills att det var dags att somna, och igår var jag först iväg på gymmet i 2 timmar sen var det dags för lite kalas hos älskling, han syster fyllde 14 år igår. Mumsig mat och gosaker bjöds det på. Janne kom och hämtade mig runt 00.00 tiden men slocknade inte förens 4. Idag klev jag upp 10.00 då trampade jag mig bort till pappa och hämtade nyckeln till solariumet. Nu sitter jag i sängen och väntar på att Jenny ska komma och hämta upp mig (brorsans tjej). Vi ska åka till Vänersborg och titta på en dansuppvisning. Riktigt skoj:) Senare kommer älskling hit och sover med mig. Idag är det faktiskt EXAKT 6 månader sedan jag kysste pojken första gången. HAha, tänk vad vi två kan minnas, det är inte många som minns första kyssen;) Nej nu ska jag springa och borsta tänderna sen ska jag åka :) Hejdå
over and out

outfit



ph: jag


Jeans - BikBok, Linne - BikBok, Converse, Jeans Jacka - H&M

det var du

Av olika anledningar lämnar jag bloggen för ett tag.
over and out


det är inte som du ser ut, du skiljer det bra


Hej. Förlåt för att jag har varit så sjukt kass på att uppdatera idag men försov mig och har haft lektion hela tiden fram tills nu. Tänkte sätta mig och kika på Big Brother tills sången börjar vilket den gör om 40 minuter. Slutar 13.00 och då drar jag mig till gymmet för ett stenhårt pass. Vid 15.00 eller någonting ska jag en snabbis ut till Överby sen har jag ingenaning om vad jag ska göra faktiskt. Älskling var upptagen idag så det blir väl en ensam fredag. Aja, nu ska jag inte tjata mera här. Hejdå.
over and out


skola - hem - torp - hem - bror - hem


ph: tumblr

Torsdag - check!
Ja, nu var denna dagen strax slut och det har varit lite liv i dagen iallafall. Började skolan 08.30 med nationella prov fram till 11.50 (dock blev jag klar tidigare och gick 11.20). Sen hade vi bara en lektion. Efter det åkte jag och älskling hem till mig och bara myste till klockan slog 16.00, då det var full fart mot torp. Hittade lite smått och gott. Bikini överdel, linne, parfym,flippflopp till grekland. Imorgon ska jag beställa hem en jumpsuit tänkte jag. Ni ska få bild på den när den kommit hem vilket blir nästa vecka. Var iallafall hemma fram mot 8 tiden så jag gick till pappa och visa saker jag köpt sen gick jag och syrran ner till solariumet och sen gick jag hem. Tog inte lång tid alls innan jag och mor satt i bilen igen, efter 5 minuter var vi hos brorsan och hans tjej där vi bjöds på glass, hemmagjord hallonsaft (som man har på glassen) och saft. Gitarrspel, tjöt och sådant bjöds det också på. Nu är jag hemma igen och ska krypa till sängs om en stund. Gonatt på er.
over and out

DiktatorN^

Liveuppdaterar från soffan där jag (Max Heltorp) ligger och kollar på big brother! Vet inte varför jag tog över stackars Alex's blogg men jag kände för att skriva det nånstans.

Älskar dig min bästaste bästa b-rud <3

//


ord efter ord


Jag var visst snabb till skolan, så nu hinner jag varva ner, skriva till er och så:) Gomorgon igen, har ni sovit gott? Det har faktiskt jag gjort, dock drömde jag om en person som det är lite kaos med nu, men det löste sig i drömmen så det gör det nog i verkligheten någon dag också, jag är ju inte precis den som ger upp:). Om 25 minuter ska jag iallafall ha sista delen i Nationella Svenska. Ska skriva denna gången, en av mina starka sidor, får hoppas att den sidan är lika stark idag. Efter skolan så ska jag antingen hem först eller raka vägen till Torp men mamma och syrran, vet inte om älskling ska med, han prata om det igår men vi får väl se. Nej nu ska jag springa och leta upp penna så jag har någonting att skriva med;) Hejdå.

Till er andra som ska göra samma sak som mig. LYCKA TILL!:)
over and out


du kan lämna mig men jag stannar kvar

pph: bild i repris
Blogg en jätte snabbt inlägg. Ville bara säga gomorgon till er. Nu hoppar jag in i bilen, förbereder mig på nationella och skriver som bara den. Ha en toppen dag,skriver senare:) Hejdå

Dagens händelse


på bild - Sveriges klumpigaste!

Hade precis haft lunch och trampar iväg med älskling för att gå till O2 där vi har idrott, men denna gången skulle vi vara ute och springa. Gick upp för trapporna och bytte om. Nu kommer den läskiga. När jag gick tillbaka så tänkte jag hela tiden, " jag kommer ramla i trappan och slå i mig". Vad gjorde jag inte? Efter några få steg blev det tomt i huvudet och jag ramlade, slog i revbenet och ryggen. Fortare än bara den var älskling och en främling där;) Dom hjälpa mig ner, ont gjorde det men man får bita ihop ibland. Alltså, jag är nog den klumpigaste människan på jorden tror jag, jag blir knäpp på min själv ibland. Haha, jaja nu efter har man ju någonting att skratta åt iallafall, haha.


Morgondröm

Gomorgon. Detta blir ett rätt kort och tråkigt inlägg. Eftersom att jag glömde fixa mitt busskort igår så är jag illa tvungen att åka med mamma till skolan, vilket betyder att jag inte får någon sovmorgon, det suger, men sånt är livet ibland faktiskt. Då kan jag ju passa på att plugga om det är någonting jag behöver plugga med :). Har sovit lite halv bra inatt också, stendöd vid 01.00 tiden då jag smsa med älskling, och vaknade vid 4, halv 5, 5 och gick upp halv 7 så det var lite små irriterande. Aja, nog om min natt. Efter skolan idag så kanske jag åker med mamma och syrran till Torp. Dags att shoppa loss;) Nej men ska tänkte se om jag hitta någon i min smak. Annars vet jag inte vad som händer, vi får se vad dagen har att erbjuda mig. Nu måste jag snabba mig lite. Hejdå.
over and out

En vänskap är starkare än lögnen

Hej. Kom hem från älskling för en timme sedan. Vi har lyssnat på musik, tjötat med hans syrra och bara haft det allmänt bra. Skulle gått och kollat på hans träning med honom (han har skadat foten så han kunde inte vara med), men det blev inte så. Mamma kom och hämtade mig vid 10.00 tiden då det blev raka vägen hem. Efter en snabb promenad med hunden så bänkade jag mig fort framför Big Brother. Nu ska jag hämta någonting att dricka, tvätta bort smink, klä av mig och krypa ner i sängen för imorgon är det dags för skola igen. Så gonatt på er:)
over and out

-


plugg - stylisterna


Hej. Nu är jag hemma efter ännu en dag. Började dagen som ni läste med ett nationellt prov i svenska, vilket gick bra:) 10.30 slutade vi för dagen. Jag och älskling åkte hem till honom där den gulliga grabben gjorde kaffe till mig, vi myste och bara pratade annars. Vid 15.00 tiden eller någonting sånt så kom mamma och hämta mig, åkte och åt, och nu sitter jag hemma igen. Har precis gjort klart en engelska uppgift så nu är det dags för ett avsnitt av stylisterna som jag missade igår. Hejdå:)
over and out

Morgon kaffe


Ph: jag-camild

Gomorgon på er alla morgonpigga sköningar. Idag är en ny dag och det är till och med en tisdag. Rätt okej väder, okej pigg, och hyfsat taggad inför nationella i svenska:) Sitter just nu i skolan och har försökt få tag på min pojk så att han kommer i tid till skolan denna dag. Ibland får man ju hjälpa till lite. Som sagt, nationella börjar om cirka 25 minuter och idag gäller det att skriva för fullt, dock är det läsförståelse typ men ändå. Slutar 10.30 idag, hur skönt är inte det? Efter skolan så ska jag tillbringa lite tid med älskling, och senare ikväll runt 20.00 tiden så är det dags för ett gympass. Riktigt skönt. Nej, nu ska jag kika runt sen är det dags att bege sig bort till klassrummet. Ett lycka till kan jag väl få?:) Hejdå.
over and out


3 veckor 3 dagar.


ph: tumblr

Börjar bli så sjukt taggad. Vill bara ut i affärer och handla allt jag ska ha med mig, skulle lika gärna kunna börja packa nu. Om 3 veckor och 3 dagar så är jag i underbara Grekland. Gu så jag längtar, tålamodet börjar ta slut nu. Dock brukar jag ha sådan hemlängtan när jag åker iväg. Kommer sakna pojken, vännerna och familjen (åker med familjen hos pappa och lämnar familjen hos mamma hemma). Ändå ska det bli skönt att komma bort, få sola, bada, shoppa och leva livet. När jag kommer hem igen så är det ju dryga 2 veckor kvar tills sommarlovet också, hur bra låter inte det? Nej, nu ska jag krypa ner under täcket och försöka sova. Ska försöka komma upp lite tidigare imorgon så jag hinner vakna till innan det är dags för att skriva Nationella prov. Gonatt och önska mig lycka till imorgon.
over and out

leende bakom annat

ph: tumblr

Hej. Sitter i soffan där jag tillbringat mina senaste timmar sedan jag kom hem från gymmet. Denna dagen har faktiskt varit riktigt dåligt, ingenting har gått som det egentligen skulle gjort. Får kasta bort tårar och sätta dit ett leende ändå:) Sitter och smått pratar lite med älskling också. Tänkte att jag snart skulle göra någonting smaskigt att stoppa i mig när jag kikar på Big Brother som börjar om cirka 15 minuter. Vad ska ni hitta på för någonting mysigt ikväll?
over and out

Sunglasses

I år satsar jag på dessa snyggingar. Hade likadana förra året fast fejk dock, vilket ledde till att jag köpte cirka 4-5 likadana på en sommar, otroligt irriterande och det gick ju på ca 500:- lika bra att köpa ett par som kostar men också inte går sönder direkt:)  Ni kan hitta dessa pärlor HÄRVad satsar ni på för brillor till sommaren?
over and out

Träning


Sådär, nu var det dags för ännu ett pass även om jag är helt slut efter en heldag i skolan med hårt arbete. Ändå är det helt underbart att hålla igång. Efter gymmet blir det till att åka hem och ta det riktigt lugnt. Nej nu är det dags att röra på sig lite. Hejdå.
over and out


skola - väntan


ph: arkivt

Hej! Sitter i skolan och har just nu lunch rast. Börjar redan bli super trött. Morgonen var sjukt stressad så jag trodde att jag skulle avlida, men kom ändå till skolan i tid och i liv som tur är. Om ungeför 10 min så börjar lektionen. Gehörs och musiklära på schemat, super tråkigt om jag får säga det själv. Noter och sådant är inte min grej, spela och sjunga är roligare. Efter skolan är det gymmet som gäller, man måste ju hålla igång nu när sommaren är påväg, haha. Längtar även till onsdag/torsdag för då ska jag ut i affärer för att köpa nya skor, strandklänning och en till bikini till Grekland:) Nej nu ska jag sätta mig med dom andra en stund innan allvaret sätter igång igen. Hejdå.
over and out


måndag


ph: jag- cambild.

Godmorgon. som vanligt så är jag proffs på att komma upp i tid, vilket hände idag igen! Fuck. Aja, tur som är så blir jag körd till skolan. Nu på morgonen är det övning inför NP som är imorgon och på torsdag. Ännu är jag för trött för det men det blir nog bättre under dagen. Efter skolan är det gymmet som gäller,vilket betyder att jag inte kommer hem förens senare ikväll. Får se hur det blir men bloggandet men jag ska allt försöka hinna i skolan. Nu måste jag springa. Hejdå:)
over and out

Fotboll

ph: jag
collage by me

Hej. Nu är jag hemma igen. Har varit iväg med Alexandra och kollat på älsklings match. 4-3 tror jag det blir, dock var det inte hans lag som vann, men grymt ändå eftersom att älskling gjorde ett av målen;) Tog några bilder men dom blev inte så bra. Det regnade som bara den och hade fel objektiv. Men dom får duga. Nu ska jag kika på tv och få i mig mitt te, sen är det dags för sängen tycker jag. Hejdå.
over and out

Vänta - åka - fotboll - hem

ph: jag
collage by me

Fy vilket tråkigt vår väder eller vad man ska kalla detta. Det är regn och grått ute. Har iallafall precis gjort mig iordning lite, för snart kommer Alexandra hit, då tar vi bilen bort till Edsborg för att kika på älsklings match som börjar om 40 minuter:) Annars är allt som det ska om man räknar bort att jag råkat skrapa upp ett tår över tatueringen som jag håller på att ta bort, jäkla skit alltså. Aja sånt är livet om man säger så. Nej nu ska jag häva i mig en kopp kaffe sen dra mig utåt för Alexandra är nog här när som helst:) Hejdå.
over and out

Big Brother

Hej. Nu är man själv igen eftersom att älskling precis åkte hem. Vi har kikat på film, gjort mysfrukost och myst idag. Skulle egentligen iväg till gymmet men jag kör på ett pass hemma istället:) Vid 6-7 tiden ska jag dra mig bort mot Edsborg för att kolla på älsklings match, annars händer det ingenting annat idag. Nu ska jag kika på Big Brother och sen träna. Hejdå.
over and out

Insperation

collage by me



Nu var det dags för gymmet men Stina. Det är så skönt att jag kommit igång riktigt igen efter nästan en veckas latande. Lite insperation på det blir ju alltid bra:) Hejdå.
over and out

Jag vet vad du egentligen vill och jag vet att du gör rätt val när du tar modet och gör det


ph: Max Heltorp
collage by me


Jaha, nu var lördagen slut, helgen springer verkligen iväg, hinner inte med alls. Idag blev det iallafall en fika med min kära vän Ronja, sen åkte jag hem. Det blev fullt hus med bakande, dans, sång och städ:) Sen kom älskling hit, då blev det fika här hemma och nu ska vi krypa ner i sängen för att få oss lite sömn efter ett långt samtal. Så underbart att bara ligga och små prata med honom, både seriöst och helt oseriöst. Imorgon blir det upp i tid för att dra sig till gymmet. Gonatt.
over and out

Baknade


ph: jag



Just nu är det full gång i köket med all dess bakande. Syrran och Willma hänger på. Sen kommer älskling hit och håller mig sällskap inatt:) Hejdå.
over and out

Människor med hjärtan som du och jag


Jag minns dagen som igår, och jag kommer aldrig glömma den. Med dig i mitt liv så känner jag en lycka jag saknat. Du gör mig till den jag är idag och det är den jag alltid velat vara. Jag älskar dig!♥

När drogerna tar plats

Jag vet inte varför men det är en del tänkande på saker just nu. Just nu tänker jag på en otroligt nära person till mig, han har en vän, en vän som försvann från honom. Dom var så nära man vänner man kunde bli men drogerna dog sin plats, och det försvann mellan dom. Jag kommer inte skriva några namn här för det bör inte komma ut så min "nära person" är min vän. Min vän förlorade alltså ja, sin bästa vän på grund av alla drogerna som kom emellan dom och gör än idag. Han är lika gammal som jag är och redan fast i det. När min vän berättar om honom, när han säger hur nära vänner dom var, hur kul dom hade. När han säger " jag  hade en vän men drogerna tog över honom" så gör det ont i hjärtat. Att se på min vän nästan med tårar i ögonen medans han ger mig sin telefon för att lyssna på en låt som får honom att tänka på sin förlorade vän så svider det. Jag såg i min väns ögon att det gjorde lika ont i honom, nej mycket ondare i honom, det syntes hur mycket han saknar sin förlorade vän, det syntes hur ont det gjorde i hans hjärta och det syntes hur mycket han ville hjälpa honom. Det är någonting som hindrar, någonting som gör att han inte vill berätta för någon om sin förlorade väns problem. Jag önskar jag själv kunde göra någonting, jag önskar att jag kunde berätta för någon som kunde hjälpa honom, men jag kan inte.

Folk som har en nära person som fastnat i drogerna är rädda för att säga till någon som kan hjälpa dom. Visst, får din nära vän/familjemedlem reda på att det är du som berättat det så kommer han/hon " hata " dig tills det är över. När han dag blir helt fri från det,vilket kan ta tid så kommer han komma till dig och tacka för din hjälp, tacka för ditt stöd som du gav honom utan att du själv märkt av det.
" att inte säga till när ens vän tar droger är som att kolla på när han tar sitt liv"
Någonting liknande sa min vän till mig här om dagen, men ändå hindrar någonting honom från att hjälpa sin förlorade vän. Rädslan för att han tror att han aldrig mera kommer få se honom? Rädslan för att han ska hata honom?
Jag har ingenaning,men jag hoppas det vänder. Han kommer inte försvinna för alltid om du inte sätter stopp för det,idag kollar du på när han långsamt tar sitt liv som du kanske kan rädda.
Han kommer aldrig hata dig när det är över. Kom ihåg att du gör ingenting för din skull, utan för HANS skull, för hans framtid, för hans överlevnad. Du som är min vän i denna text, säg till om jag kan hjälpa dig.
over and out

Mitt liv som avslutad rökare

Nu är det över en månad som jag har hållit mig rökfri 1 månad 2 veckor och tre dagar om jag ska vara exakt (tror jag det blir). Detta var det enklaste valet jag gjort en dock det svåraste att utföra. Om jag ska vara helt ärlig så var det lättare i början än vad det är nu, senare tid. Jag vill många gånger ge upp för jag känner det starka suget som drar ner mig i det igen, men jag står emot. Skakar om händerna och pulsen går upp, doften av röklukten och pratet om cigaretterna bara flyger förbi mig dagligen. Det jobbigaste är i skolan då röklukten svävar överallt. Klasskamrater som kommer inte och tar med sig doften av rök, eller när dom frågar mig om jag ska med som sällskap. Jag är en trevlig person som är otroligt sällskapssjuk själv så jag väljer ju att följa med. Det är lika jobbigt att följa med som det är att känna doften av rök när dom kommer tillbaka. Ett till exempel är när jag är hemma, kommer in genom dörren och mamma sitter där och drar djupa bloss under fläkten. En dag som denna, eller en natt vill säga så är det jobbigare en dag ett. Suget stålar genom kroppen, bilder av cigaretter går som bildspel i huvudet, lukten drar sig fram och tillbaka vid mig. Jag tänker på cigaretter, jag drömmer om dom, jag vill ha dom men dom dödar mig. Cigaretter förstör än så mycket men dom skapar ett sådant beroende fortare än ett ögonblink. Jag vill inte tillbaka dit så jag stänker vatten i ansiktek och slår till mig själv lätt på kinden. 'Kämpa Alex, kämpa för fan'. Jag gör det, jag kämpar som bara den men det är svårt. Det svåraste är att jag har inte det rätta stödet eftersom att alla mina vänner missbrukar det som heter Nikotion. Hade jag fått bestämma så hade det försvunnit helt och hållet nu, för min egen skull. Jag har ett stöd, ett stort som ändå är litet. Pojken, han säger saker som får mig att backa just för den stunden, men han själv använder sig av Nikotin vilket gör det svårare för mig. Hade jag kunnat styra honom så hade jag gjort så han slutade, för både min och för hans skull. Tyvärr kan jag inte det. Jag hade nog gjort så att ALLA slutade med det. Okej, jag mår bättre som person, piggare och fräschare, MEN! Suget och det hemska beroendet finns fortfarande där och det är så sjukt starkt att det börjar göra ont att hålla sig ifrån.. Men jag måste. Sedan jag var 11 år har jag fram och tillbaka använt mig av Nikotin och helt plötsligt tog jag beslutet att sluta, i mitt fall röka. Från att ha rökt nästan 1 paket om dagen till att lämna det vid 0 cigaretter om dagen är ett som sagt enkelt beslut men någonting riktigt svårt att genomföra. Mitt liv som avslutad rökare fortsätter nu, fortsätter framåt, med tunga steg men snart är jag i mål.
over and out

det du vill ha


collage by me - det lockar ju inte lite

Hej. Sitter just nu och kikar på Big Brother och myser i soffan. Är sjukt trött men vill inte direkt sova nu, det är ju trots allt fredag. Dock är det sjukt tråkigt eftersom att jag är HELT ensam:( Syrran hos en kompis, mamma och Janne i åsaka, uh. Älskling är med en annan kompis idag också, så han är inte heller här hos mig, så det blev en riktigt ensam fredag. Imorgon ska jag träffa min älskade, saknade vän Ronja. Tusan så länge sedan det var vi träffa varann. Nej, nu ska jag göra mig någonting drickbart och ätbart, sen blir det till att kika vidare på BB. Hejdå.

Gymmet

Nu är jag ta me fan helt död. Var på gymmet vid 15.00 och kom precis hem från det nu. Fick dödat Lisa lite också som jag stötte på. Körde bröst, armar och rumpa idag och kondition såklart:). Nu ska jag strax äta sen blir det en lugn och skön fredag då jag ska ta hand om mig själv och skriva en grej som är till min pojk. Vet dock inte OM han kommer få den. Haha. Kommer inte heller säga vad är. Nu har jag ingenting mera att skriva. Hejdå.
over and out

' sov så sött, i min famn'

Jahaja, då var denna dagen också slut nu. Sjukt så fort tiden går, imorgon är det redan fredag och helgen är fullbokad. Imorgon är det träning sen ingenting mer, lördag ska jag träffa Ronja och Matilda en jätte snabbis för att köpa biljetter, och på söndag är det träning och plugg. Så ser min helg ut. Nu måste jag krypa ner i sängen så jag somnar någon gång. Gonatt.
over and out

hemma efter sparkar


ph: jag - cambild

Nu är jag hemma igen. Vann gjorde dom också, 3-1 till älskling lag tror jag det blev:) Nu ligger jag i sängen, kikar på Big Brother och dricker te. Super kallt var det ute så nu försöker jag värma mig. Nej nu ska jag ta det lugnt innan det är dags att träna. Hejdå.
over and out

Det Nationella provet

Är det svårt att hitta sin egen personlighet?

 

De flesta som är mellan 13-16 år spelar oftast en roll som inte är än själv. Det finns en osäkerhet, en rädsla för vad andra ska tycka om än. Istället för att ta modet till att vara sig själv så går man in i en roll och är precis som alla andra. Det var just det jag gick igenom.

 

Jag börjar allt med att backa tillbaka 1 år (visar bilder).

Ja, detta är jag, detta var jag för ett år sedan. Ja, som ni ser så har det skett en riktigt stor förändring på just mig, ja speciellt på utseendet. Jag var då en osäker person som alltid gjorde som alla andra, såg ut som de flesta gjorde i min kompiskrets, och vågade inte riktigt stå för vem jag var, och vad jag själv tänkte och tyckte. Jag var tillsammans med en tjej då, och jag hade precis samma klädstil och sätt och beteende som henne, jag vågade ingenting annat. Jag var rädd att hon inte skulle tycka om mig på samma sätt då.

 

Det är många som försöker spela en roll, spela någon dem verkligen inte är för att passa in. Hotet inombords är oftast att man tror att personer kommer vända ryggen till än för att man inte är precis som alla andra. Att sticka ut i mängden kan vara en rädsla. Det var just vad det var för mig., och säkert varit för någon annan här inne. Alla såg mig som den pojk/flicka jag såg ut som, hon som bara gillade tjejer och var rätt kaxig av sig. Det var väl som den person jag visade mig, men verkligen inte den person som jag egentligen var, men alla andra i mitt umgänge var precis likadana, lika kaxiga som jag visade mig vara.

 

Att spela en roll som jag gjorde kan få än att tappa självförtroendet helt och håller, det kan få än att tappa bort sig själv totalt. Jag tappade faktiskt bort mig själv. Jag blev en person som jag aldrig förstod mig på riktigt. Jag skaffade fel umgänge vilket ledde till att dricka alkohol, testa att röka (tobak), vara hemma så lite som möjligt och att bråka blev ett stort intresse. Jag såg nästan allting negativt. Varför vara hemma, varför ta hand om familjen? Det var ju roligare att springa ute och göra dumma saker. Eller?

 

Nej, så är det inte. Att spela en roll, att spela någon man inte är och göra saker man egentligen inte vill är en utav de jobbigaste sakerna man kan göra.

 

 

Som Thomas Robert säger:

– Bäst spelar den, som inte spelar alls.

Den tjej som ni ser mig som idag, är den jag alltid velat vara. Jag är mig själv, ser ut precis som jag vill göra, jag hjälper andra och går oftast runt med ett leende på läpparna. Idag vågar jag så mycket mera, idag vågar jag visa vem jag är. Jag ska erkänna för er att detta är tredje gången i hela min skolgång som jag står framför folk i ett klassrum. Jag har aldrig vågat göra det innan. Om det blev fel vad skulle jag då göra, bli mindre omtyckt, få höra alla skratta åt mig. Folk kanske skulle se att jag var nervös då?

Nej, faktiskt inte. Ingenting av det hände när jag väl gjort det.

 

Så vad hände då, varför vågade jag helt plötsligt?

Jo, jag började om, jag tröttnade på min falska roll, skaffade mig nya vänner, som verkligen fanns där, som stöttade och trodde på mig, började på en ny skola som är här på LBS. Jag vågade testa lite mer och insåg att det var roligare att vara sig själv, det var ingen som vände ryggen till mig. Istället fick jag en hand på axeln och ord som sa. ” du är modig, detta klarar du”. Det var just det jag gjorde,

 

Så att gå in i en roll är det dummaste du kan göra. Var dig själv från början istället, allt kommer bli så mycket roligare och enklare för dig då. Det var faktiskt vad allt blev för mig. Det var roligare att gå till skolan, roligare att visa upp saker man gjort. Det var roligare när jag insåg att jag är perfekt när jag är mig själv.

Så, kom ihåg detta som jag alltid velat säga – Du är som vackrast när du är dig själv, du är unik och helt perfekt.


en spark dit och jubel från åskådare

Ett lite snabbt inlägg nu då. Kom precis hem från skolan, och är helt slut. Ligger i sängen och försöker värma mig lite. Mitt nationella prov gick super bra och det tal jag höll kommer upp på bloggen lite senare för er som vill läsa:) Om någon timme så ska jag och mamma åka till sjuntorp för att se på älsklings match, synd bara att det ska regna och hålla på:( Men men. Nu ska jag få någonting i magen, hejdå.
over and out

GM - gonatt


ph; jag - cambild - jag skulle kunna dricka det som godis, haha

Hej. Sitter i soffan och ska snart bege mig mot sängen tänkte jag. Har äntligen fått klart allting inför imorgon förutom en sak. Jag glömde elevformuläret som måste skrivas innan jag gör det. Så det blir till att gå upp extra tidigt för att åka till skolan och skriva det innan nationella provet sätter igång. Annars har dagen varit bra. Åkte med älskling hem efter skolan efter att vi filmat en del. Vi tog det bara lugnt tills han skulle iväg på någonting och jag skulle iväg med mor. Väl hemma igen så åt jag pizza och tog en sväng till pappa. Fram mot 21.00 tiden till 22.00 tiden så blev det en promenad för att träffa alexandra och hennes lilla valp. Casper (min hund) fick även träffa honom. Nej, nu ropar sängen på mig. Gonatt.
over and out

Angående min tatuering


ph: Max Heltorp - har ett jack i den för jag råka riva upp det för huden är väldigt tunn just vid tatueringen efter behandligen


Nu är det så många som frågar och skriver till mig om tatueringen på min handled. Nu ska ni få svar.
Jag var tillsammans med en tjej som heter Emma, hon bodde här nere i tre år men flyttade upp till sin familj i Norrland. Vi var tillsammans i ungefär 2 år och 6 månader. När vi varit tillsammans i ett och ett halv år ungefär så tatuerade jag in hennes namn på min handled. Ung och dum, jag gör allt jag inte får. Haha, nejmen. Då kände jag att jag ville det, men idag vill jag inte ha den där. Jag vet inte riktigt 100% varför jag gjorde det. Sant som sagt, en dum grej som gjordes bara för att. Det tog iallafall slut och idag har jag en pojkvän vid namn Max. För mig känns det jätte fel att ha hennes namn där när jag har honom och han mår inte heller bra av att se den. Sen är hon inte värt att stå skriven på min kropp (plus att den är ful). Jag bestämde mig för att ta bort den. Sagt och gjort. Jag har nu gjort första laserbehandligen. Nu ska jag vänta i 6 veckor, sen är det dags för andra. Än så länge har inte mycket hänt, färgen har bara blivit grå och försvunnit på vissa ställen. Jag räknar med 4-5 behandligar till:) Hoppas detta duger som svar.
over and out

svar på kommentar

anonym om påväg bort:
Tänker du nånsin på henne, saknar du henne?
ni var ju tillsammans så länge
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 213.65.197.41
Snälla,kan du skriva vem du är istället.
Jag förstår att detta också handlar om tatueringen där det står emma, och det är mitt ex. Jag har tänkt på henne, men NEJ jag saknar henne INTE någonting alls.

en reaktion på de vanligaste sakerna


ph: jag-cambild


Hej. Sitter hemma under täcket och håller på att frysa ihjäl mer eller mindre. Ska snart dra mig hem till pappa för att skriva ut lite saker som jag behöver imorgon på det nationella provet. Det är många som frågar om min tatuering, och som vill se bild på nu när jag börjat ta bort den. Jag skriver om den lite senare istället i ett annat inlägg, ska be älskling skicka bilden han tog också:) Nu ska jag hem till pappa fort, sen blir det tillbaka till sängen för att förbereda allting. Hejdå:)

För denna gång


ph: tumblr


Sådär, nu har jag så gott som skrivit klart. Det ska vara ungefär 4 minuter långt och det är 3.37-47 då det får gå. Nu är det bara bilder och sådant som ska skrivas ut sen är jag helt klar, men det får jag göra imorgon, kan jag ju inte göra nu när alla sover. Imorgon blir det gymmet ett tag, sen ska jag hem och städa + plugga ännu mer. Är så trött på skolan och detta pluggande nu, men nu är det 2 månader kvar, 23 skoldagar så det är dags att sätta fart. Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova i några timmar innan det är dags för skola igen. Imorgon är det dags för en springtur med klassen, 5 km, Nice. Gonatt.
over and out

Riverside


Big Brother

Hej. Somnade till i någon timme nu också, ändå är inte magsmärtorna över, jävla skit. Jag hoppas verkligen att det får över tills imorgon för jag MÅSTE komma till skolan, tror att vi ska fortsätta med vårat lilla projekt vi gör i musiken och samhäll:) Behöver få orken till att skriva klart ikväll också, annars får jag sitta med det i panik imorgon, vilket jag inte alls har tid med, tänkte få gjort lite annat då så nu hoppas jag att allt går sin väg utan krångel. Innan jag börjar med detta så blir det Big Brother för fulla muggar. Hejdå.
over and out

En månad kvar


collage by me


JAG LEVER! Har verkligen inte hunnit med bloggen idag. Det var full språng till skolan imorse sen har jag pluggat och varit me pojken. Nu ska jag vara fri en stund, sen är det dags igen för massa plugg. Ska skriva klart np så jag är redo:) Älskling har åkt hem åkte..dåligt. Så nu är jag helt ensam:( tänkte åka med honom men fick magsmärtor igen, jävla skit! Förövrigt så är det EXAKT en månad kvar till jag sitter på planet påväg till Grekland. Fan vad jag längtar alltså! Nästa vecka ska jag iväg och handla en massa saker jag ska ha med mig, som badkläder, standklänning, ska också beställa hem lite saker, skor, och massa skojigt! Älskar detta! Kommer dock sakna folk, men jag kommer ju tillbaka, vilket är tur:) Hejdå.
over and out

dags för sömn


ph: jag-cambild

Nu har jag fått i mig mat, pratat med älskling i telefon, kikat på Big Brother och pluggat lite. Har skrivit på mitt lilla tal som ska hållas på torsdag. Nationella prov - hata! Men ska göras. Nu är jag bara så sjukt trött och vill sova. Ska tvätta bort smink och sånt sen hoppa ner i sängen. Gonatt på er.
over and out

påväg bort


collage by me


Hej. Herre, denna dagen alltså. Började det med skola där vi gav oss in på en tävling där vi kan vinna hundratusen till klassen. Efter skolan hamnade jag och älskling på Espresso house för en fika. Runt 16.00 tiden någon gång eller när det var så dök mamma upp där för då var det dags att gå och kolla pris och sådant för att kunna ta bort tatueringen. Väl där så får jag lite smått panik när han säger att vi kör direkt, älskling blev glad och direkt peppade mig. Tur att jag känner han som gjorde det, (en gammal kompis till mamma som äger tatuerings studion i stan). Ont må jag lova att det gjorde, men nu är första behandlingen gjord, bara de andra kvar. Nästa blir om 6 veckor då det läkt. Efter det åkte jag och älskling hem till honom och myste, sen var det gymmet och nu är jag hemma redo för att plugga röven av mig. Hejdå.
over and out

Dagens dag

Hej. Tänkte slänga in ett inlägg nu eftersom att jag vet att det kommer bli dåligt med det nu när skolan startat igen. Nu har jag ungefär 2 månader kvar och då ska det kämpas må jag lova. Stress får man tåla nu. Massa Nationella prov att göra, massa nya uppgifter och sådant ska göras, men det ska bli klara och jag ska gå där ifrån med ett leende. Aja, bort från drömmarna. Det är fortfarnade början på dagen och nu är det matte för fulla muggar, lika tråkigt som alltid, menmen. Dagens händelser - eller det som ska hända blir:
  1. Skola
  2. Möta upp mamma
  3. Gå till fairlane och kolla upp allt med att ta bort min tatuering
  4. Fika med älskling
  5. Träna
  6. Dagen avklarad.
Lång dag men lite att göra. Nu ska jag återgå till det viktiga;) Hejdå.
over and out

skola.

Gomorgon på er. Hoppas ni lyckades somna tidigare än mig.  När klockan var runt 04.00 inatt så slocknade jag, innan det låg jag bara, vridde och vände, super jobbigt. Nu är jag iallafall vaken och ska åka till skolan om 40 minuter, får se hur det går med första dagen. Haha. Nu måste jag göra mig iordning. Hejdå.
over and out

söndag - avklarad


collage by me - min dag

Förlåt för att jag uppdaterat dåligt idag, tänker inte komma med någon usel anledning heller. Dagen har ju inte precis varit så händelserik om man säger så. Har legat i sängen och kollat på prison break fram tills att klockan blev 18.00 då jag drog mig till gymmet, efter en timme där trampade jag mig vidare till älskling och var social en stund med den familjen, tills pappa kom och hämtade mig. Nu ligger jag i sängen och har pluggat, tänkte hoppa ner under täcket nu faktiskt, för imorgon är det dags för skola. Hejdå och gonatt:).
over and out

Laserbehandling

Som jag skrivit innan i bloggen så ska jag ta bort en tatuering om senast 2 veckor. Jag kikade runt lite för jag har 0 koll på hur det fungerar eller någonting. Sen kikade jag på när denna sköningen tog bort sin lilla tatuering, och jag må lova er att jag börjar redan bli nervös och skakis som ett as. Min smärtgräns ligger under 0 av 10. Jag kan inte en ta blodprov i fingret utan att gråta och nästan skrika. Många tårar kommer nog rinna den dagen jag tar bort tatueringen. Fan alltså! :( Jag förstår inte hur jag klarade av att göra den när jag är så rätt för nålar, dock grät jag när jag gjorde den också men ändå, haha. Folk säger att det gör 3 gånger så ont att ta bort den än när man gjorde den. FAAAN!:(, får ta med mig någon att hålla i handen;)
over and out

du försvann men med motvind - jag har lärt mig att inte lita på vem som helst

Gomorgon på er. Kom precis upp ur sängen men magsmärtor. Skulle egentligen kollat på när älskling hade match nu och sen åkt till gymmet, men det går inte..Tur att det inte är sista matchen han spelar i sitt liv. Vet inte vad som händer alls idag, ta det lugnt, kolla film och mysa. Ha en trött dag. Nej nu måste jag få någonting i magen. Hejdå.
over and out

-

Nu är jag hemma efter en riktigt trevlig kväll då jag träffat massa gamla vänner jag tappad med tiden. Tog oss en mysig fika stund sen blev det sång och skratt. Nu ligger jag i sängen och ska försöka sova. Gonatt
over and out

jag skrev några regler med dom bröts när du stanna upp

ph: Angelica Blick


Hej. Sitter i soffan iordning gjort och ska snart häva i mig kaffe så jag håller mig vaken under dagen. Ska om 45 minuter åka till älskling om han svarar någon gång. Känner att detta kommer bli en riktigt seg dag om det inte händer någonting kul sen. Får njuta av den sista dagen man verkligen bara kan ha lov på, vara uppe sent och bara vara glad över att man inte ska till skola dagen efter. För på måndag drar allt igång igen, fyfasen vad jag inte vill det! Aja, bara att bita ihop, snart är det slut för detta skolår:) Ungefär 2 månader kvar eller någonting. Nej nu är det dags att göra det jag ska. Hejdå.
over and out

solig morgon


ph: jag - cambild

Gomorgon alla morgon pigga människor. Jag känner nu att jag verkligen blivit ovan med att gå upp tidigt eftersom att jag inte gjort det så mycket detta lov. Brukar inte sova bort dagar när det är såhär men jag känner att påsklovet har inte haft så mycket att ge mig då det snöat och varit regn och rust fram tills igår då vi hade sol och jag tillbringade en del av dagen i staden med min pojk och senare i Åsaka. Varför jag är uppe tidigt idag är ju för att jag ska vara hos älskling 13:00 för att kolla på match, (om jag minns det som jag ska). Trodde aldrig att jag skulle komma upp i tid, men 09.20 klev jag upp ur sängen. Nu tänkte jag ta det lugnt fram tills att klockan slår 10.30 då jag ska hoppa in i en dusch och börja göra mig iordning. Först - frukost och morgon mys i soffan framför tv:n. Hejdå.
over and out

en väg dit


ph: jag. - var och hälsade på Hanna vid hennes grav idag också

Hej! Nu är jag äntligen hemma igen. Hamnade ute i åsaka nu på kvällen och var där fram tills klockan slog 23.30 då jag ville hem. Har bara tagit det lugnt, ätit gott och kikat på Big Brother. Nu ska jag krypa ner under täcket och försöka sova för imorgon så ska jag träffa älskling redan vid 13.00 tiden i hopp om att jag somnar. Gonatt.
over and out

varje dag, samma sak

ph: arkivet

Det var längesen jag frös såhär mycket. Kom iallafall hem för en stund sen. Åkte till staden förut för älskling skulle ta ID-foto och sen blev till Subway för fulla muggar. Sen cyklade vi åt var sitt håll, jag till mig och han till sig, eftersom jag skulle åkt och fikat med Rebecka men så blev det inte, lite irriterad blir man ju. Så nu ska jag försöka komma på någonting annat att göra istället, inte kan jag sitta inne hela kvällen iallafall. Aja, men först ska jag göra en sak. Hejdå.
over and out

cykeltur till staden

Hej. Förlåt för att jag uppdaterat kasst idag, men jag har tillbringat min tid med älskling istället för datorn. Om ungefär 5 minuter eller någonting så ska vi ta bussen in till stan för han ska ta ID- foto och lite sånt roligt:) Kanske blir till att äta ute också. Nej nu hörde jag att det blir en cykeltur till stan också, hurtigt. Hejdå.
over and out

kärlek är att älska

Hej. Sitter i soffan, kikar på Big Brother och väntar på att älskling ska komma hit. Ingen av oss ville sova själva så då bestämde han sig för att åka hit, ja ibland är han lita inpulsiv som mig;) Haha. Har tillbringat mina senaste timmar hemma och bara gjort ingenting, kikat på tv, bakat, fikat, och tagit det lugnt. Min morgon dag är lite planerad iallafall.
  1. Mysa med älskling
  2. Åka till kummunhuset och lämna papper
  3. Åka till fairlane och kolla på hur mycket allt med att ta bort tatueringen kommer kosta
  4. Kanske fika med Rebecka
Annars kommer jag tillbringa min dag med fina pojken, han kommer nog vara med mig tills jag fikar ändå, vilket blir på kvällen:) Nu ska jag dricka mitt te och vänta på honom. Hejdå, och gonatt:)
over and out

längtan!


ph: tumblr och jag - bilden längst bort på mig och syrran är från 2009
collage: by me

Jag vill verkligen att tiden ska gå fort nu, vill till Grekland NU. Får vänta i 1månad och 5dagar:( UH! Men sen blir det, bad,sola, drinkar, go mat, slappande, strandpromenade och shopping för fulla muggar kan jag lova er!
over and out

det är ingen lycka att sakna dig


Torsdags bakande

Fick något ryck och ställde mig och bakade för en stund sedan, en kladdkaka fick det bli. Älskling sov här tills idag och han åkte hem för en stund sedan eftersom att han har träning idag:( Hade tänkt åka till gymmet men det blev ingenting med det så ska ta mig en riktig hurtig promenad ikväll:) Annars ska jag bara ta det lugnt och vila + kika på Big Brother Nu ska jag mumsa i mig lite kaka, hejdå.
over and out

JAAAAAAAA - lycka.

ph: Max Heltorp - så går det när man låter amatörer tatuera. MEN NU SKA DEN BORT!

Mamma kom nyss hem från en konsert och satte sig på stolen bredvid mig medans jag och älskling låg i sängen och pratade. Hon berättade för mig att hon träffat han som äger fairlane här i trollhättan, tatuering och piercing studio. Vi känner honom också. Han sa till mamma att han ville hjälpa mig att få bort ärr på min arm OCH den fula tatueringen som det ser ut som en tre åring gjort. Jag tatuerade in min dåvarande flickväns namn på handleden. Hon är inte värd att stå på min kropp. Gu, jag är så sjukt glad och det kan jag lova att jag inte är ensam om att vara. Kan det bli bättre?! Jag tror inte det!!! Men..jag är nervös, det sägs att det gör ont att ta bort tatueringa.
over and out
GOOOONATT- inget mer bloggande för mig idag.

varför inte liksom?


ph: jag - cambild. Just för stunden är humöret påväg upp så varför inte agera fjortis;)

Mjukiskläder på, nu drar jag mig ut i skitvädret för att hälsa på min älskade pappa och den familjen. Saknar dom allihop, syrran, lillebror, pappa och låtsasmamma:) Där blir jag kvar tills älskling kommer hit så vi får se när vi hörs igen. Hejdå.
over and out

inom kort

Dessa två plagg tänkte jag beställa hem i slutet av månaden. Jumpsuiten vill jag endast ha för att ta med mig till Grekland. Sen är den nog skön att springa hemma med i sommar:) Mer saker ska hem också som, med shorts, linnen, strandklänning, skor och bekini. Måste köpas innan jag åker vilket är om en månad, så jag har ju tid på mig:)
over and out

SKRÄCK

Är det någon mera än jag som hatar clowner? Clowner är min största skräck, jag vaknade imorse av att såg ett clown ansikte rakt framför mina ögon, vaknade kallsvettig och hemsk. Dom är för läskiga:(
over and out

en ny dag

Gomorgon. Sovit gott? Själv somnade jag vid 7 tiden imorse helt och riktigt. Vaknade till en gång av en mardröm där en clown var med och skrämde mig:( Aja, nu är jag vaken iallafall och har nyss mumsat i mig gröt, nu har jag mitt te kvar att njuta av. Senare idag ska jag träffa älskling, vet dock inte när. Vet inte om han sover eller spelar än (han var på lan så man vet ju aldrig med pojkarna;) ) Det är sådant som märks under dagen kan jag tänka mig. Ska komma igång och träna om ett tag också, idag blir det hemma, tänkte köra rumpövningar faktiskt. Jag började kika på denna blogg >http://rara-sara.blogspot.se/< när jag började träna hemma, hon är super duktig på tränings saker och sådant. Aja, nu ska jag dricka te och ta det lugnt en stund till. Hejdå.
over and out

2010,2011,2012

De fyra bilderna åt vänster visar år 2010,
De fyra bilderna åt höger visar 2011
Och de fyra bilderna längst ner visar 2012

Ett stort frågetecken, VAD HÄNDE?!
Jag kan svara på det. Jag var tillsammans med en tjej och älskade hennes sköna stil. Själv var jag osäker på vem jag var men testade själv stilen och trivdes i dessa stora tröjor och stora byxor ihop med skejtskorna..eller inte. Jag har sedan barnsben älskat att fixa med hår, sminka och shoppa massa olika skor och snygga kläder, och följa modet. När det tog slut mellan mig och henne så hittade jag mig själv mer för varje dag. Jag var först blyg,feg och rädd över hur folk skulle reagera när jag klev ut genom dörren som en ny människa, så det tog sin tid. Jag träffade en kille som jag idag är tillsammans med. Han är en person som verkligen inte skäms över sig själv, han har modet till att se ut och göra det han själv vill och trivs med. Han har lärt mig att jag inte ska lyssna på de andra tycker, att jag är finast när jag ser ut som jag själv vill. Idag ser jag ut som på bilderna längst ner. Idag är jag en skogalen tjej, älskar att sminka och trixa med hår + att jag älskar att shoppa nya kläder och liknande hela tiden. Har också fått fram mitt leende för världen. Idag visar jag vilken sprallig och glad liten tjej jag faktiskt är. Idag kan jag till och med säga det - Jag trivs med mig själv!
Jag har mig själv att tacka för det, för att jag hittade mitt mod och vågade visa vem jag egentligen är.


En sak innan jag slutar. I texten får jag det nästan att låta som om det var tjejen jag var tillsammans med fel att jag inte var mig själv. Så menar jag inte, jag fastnade vid den stilen hon hade men jag var såpass liten att jag inte riktigt visste vem jag var eller vad jag gillade, sen föll jag lätt för grupptryck och gjorde det andra gjorde. Sen vågade jag inte riktigt göra som jag själv ville eftersom att självförtroendet var på botten. MEN INTE LÄNGRE.



Tillbaka till det jag ville säga. Tack till mig själv, och de största tacket till min älskade pojkvän som alltid finns där och för att han fick mig att förstå att jag är finast när jag är mig själv, och att jag verkligen dugen som jag är.

fem månader


Tiden går så fort, jag hinner knappt med. Detta har varit de fem finaste månaderna i mitt liv. Jag har verkligen levt i den lyckan jag alltid velat leva i. Även sprickor har vi kunnat laga på bara några sekunder igen, vi har bevisat att vi klarar allting tillsammans. Jag har bett dig om att aldrig lova föralltid och du har hållit det, men enligt min känsla, enligt mitt hjärta så känns detta som en början på en riktigt lång framtid. Detta vi har känns helt rätt, och jag vet att jag verkligen älskar dig. Jag minns dagen 11-11-11 som om den vore igår, jag minns lyckan i dina ögon, och jag älskar att jag kan se samma lycka än idag. Du är det finaste jag vet och jag menar varje ord. Din närhet är min trygghet och du är min kärlek. Jag älskar dig♥

Du är värd så mycket mer, så mycket bättre och finare


ph: jag och sara. Bilder från 7:an,8:an och 9:an


Jag älskar dig min vän♥

dit, där du inte vet vart

Sitter just nu och planerar en riktigt lång promenad. Denna dagen har inte riktigt varit den bästa om man säger så, så nu ska vi sortera tankar och måeende. Jag har hört att mycket kan försvinna om man bara går ut och går lite, får försöka med detta. Alla har vi ibland sämre dagar. Tänker dock inte berätta varför här på bloggen, det är nog bara en person som kommer få reda på det tror jag. Vill inte yttra mig om de sakerna typ. Så nu ska jag kika klart på Big Brother, sen blir den en LÅNG promenad runt i Trollhättan. Hejdå.
over and out

Angelica Blick


Hon är ju bara så sjukt fin, håller ni inte med mig?
over and out

Det är till värmen jag vill


ph: vill utomlands till värmen nu. Om 1 månad och 10 dagar så åker jag, fy vad jag längtar!

Nu har jag verkligen kört stenhårt med mig själv på gymmet. Svetten rann må jag lova. Det blev helkropps träning idag, vilket var himlans skönt. Nu ska jag få i mig lite mat sen vila framför film ett tag innan jag sätter igång med städning av rummet:) Ska damma igenom allting och sånt kul.....ellernja. Inte idag. Aja, hejdå på er:)
over and out

ibland finns det människor som inte vet vad le är och det gör mig ingenting annat än irriterad

Jädrans väder alltså. Man får ju ingenting gjort när det är såhär, man ligger och slöar. Även om jag är sjukt seg idag så orkar jag inte med att sitta still, därför drar jag mig till gymmet nu och där stannar jag nog ett bra tag. Tjafs och liknande orkar jag inte med en dag som denna så istället för att lyssna på två irriterade människor så åker jag dit och är vettig. Saknar min pojk också:(. Aja hejdå.
over and out

bortglömd mardröm

Gomorgon. Usch inatt drömde jag världens mardröm men jag har ändå glömt vad jag drömde. Det kanske är tur. Idag den 10 april så känner jag mig jätte seg, det måste vara detta regniga och tråkiga väder. Skulle egentligen varit iväg på gymmet nu men jag klev precis upp och orken finns inte än så jag tar det senare istället. Nu ska jag kika på tv:n och äta lite frukost. Hejdå.
over and out

outfit

ph: jag


Då var det dags att dra sig bort mot mormor på middag. Älskling kom precis hit så nu blir det till att gå ut i kylan. Hejdå.
over and out

filmtips

Denna filmen tittade jag på inatt och jag lovar att tårarna var inte långt borta. Filmen är dansk och jag trodde att jag bara skulle slänga iväg den, men jag gav den en chans.
"Nick och hans bror växer upp med en alkoholiserad mor. Hon dricker sig redlös, medan de två bröderna tar hand om sin lillebror. En dag dör lillebror och bröderna drabbas av förtärande skuldkänslor. Åtskilliga år senare möts de igen. Nu för de kamp mot egna missbruk: Nick mot alkoholen och brodern slåss mot drogerna. Samtidigt som han försöker ta hand om sin lille son "

Jag tycker att ni borde ge denna film en chans, klar 10:a.
over and out

Stylisterna

Gomorgon på er. Har precis ätit upp min frukost och kikar på Stylisterna. Fytusen vilket roligt jobb dom strävar efter att få egentligen, jag hade inte tackat nej en enda sekund. Aja, om en stund ska jag hoppa in i duschen och sen börja göra mig iordning. Ska hem till mormor senare för att äta middag. Är lite halvt seg idag så vi får väl se hur det går ;) Haha. Aja, nu ska jag kolla vidare, hejdå.
over and out

Mm, kanske eller så vet jag egentligen men vill inte inse

ph: början av vintern

Tiden bara springer iväg, borde egentligen ha somnar för några timmar sedan nu. Har kollat klart på filmen också, den är hur bra som helst, skulle kunna se den 20 gånger till. Nu har jag börjat kolla på en ny film, vilken det är avslöjar jag imorgon då jag ska berätta lite om den också. Första filmen som ni ser i inlägger nedan rekomenderar jag starkt, en klar 10:a. Nu ska jag kolla på filmen sen försöka sova.Gonatt.
over and out

Film

Jag tror det börjar bli vinter ute igen alltså. Nu blir det film istället eftersom att jag inte kommer kunna sova än på ett tag iallafall. Någon som kollat på denna film?
bra/dålig?

Big Brother - Hejdå Marcel

ph:jag


Sitter just nu och tittar på Big Brother, och jag sitter här sjukt sur eftersom att Marcel åkte ut..... Hatar SVERIGE!! (nästan). Fast han gjorde en sjukt snygg entré när han gick ut måste jag säga;) Den mannen alltså. Aja, får väl se hur det blir i huset nu, tråkigare tror jag iallafall, men men. Nu ska jag ta mig en promenad iallafall, rensa tankar och lite sådant. Hejdå.
over and out

bild inperation


collage : by me

Jahaja, nu ligger jag i sängen igen. Måste säga att gårdagen var riktigt trevlig, god mat och efterrätt + trevliga människor i min närhet, många skratt och roliga berättelser om barndom och allt möjlig. Var ju som sagt hos älskling där jag också sov. Åkte hem vid 14.00 idag och då kom Alexandra hit, vi tog bilen och åkte ut på äventyr i bergen;) Nu är jag iallafall hemma och fick förut reda på att jag troligen har en hjärnskakning sedan jag ramlade, typiskt mig. Aja, men sånt ska man också få någon gång. Imorgon blir det till att gå upp tidigt för att dra sig till gymmet och efter det är det sen påskmiddag hos mormor, sen blir det förhoppningsvis bio på kvällen men min kära vän Ronja:) Nej nu ska jag kika vidare sen är det dags för Big Brother klockan 21.00, efter det taggar jag en promenad. Hejdå.
over and out

ANONYMT = FEGT

Anonym om igen och igen och igen:
haha och detta ska komma från rätt person,du har varit väldigt fördomsfull mot folk faktiskt om något.
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 85.229.74.162

Ditt lilla as, håll bara käften om du inte ens kan stå för vem du är. Jag har väl rätt till att tycka och tänka precis hur jag vill utan att idioter som dig ska öppna käften. SLUTA KOMMENTERA ANONYMT OCH STÅ FÖR SAKER OCH TING, FEGA FAN!

Jag får nog folk gladare än vad du någonsin kommer lyckas med. Puss på dig!

Mot blåkulla (stavre)

ph: jag

Det är ju trots allt påsk idag! Nu var det dags att dra sig till älskling. Sover där inatt men kommer hem rätt tidigt imorgon eftersom att jag har en massa plugg som jag vill ha gjort innan nästa vecka då lovet börjar. Kommer inte blogga någonting mera idag tyvärr för nu ska jag umgås och bara ha kul. Ha en toppen påskkväll, nu drar jag till blåkulla. Hejdå.
over and out

påskfix


ph: jag - cambild

Jahaja, nu var det snart dags för att ge sig iväg, eller nja, det är ju ett tag kvar men. Har snart fixat klart mig, känner mig otroligt seg idag men det får man vara ibland. Ska vara hos älskling vid 19.00 för där ska jag fira lite påsk:) Så nu ska jag sätta fart, skriver till er innan jag åker, hejdå:)
over and out

Skönt!

Hej! Nu har jag fått lite gjort idag iallafall. Åkte till gymet förut och spenderade mellan 1-2 timmar där, fokuserade på ben och mage idag. Det var skönt att få träna igen även om jag är fysiskt ostabil just nu. Ikväll ska jag hem till älskling på lite påskfirande. Skulle egentligen sova hemma eftersom att jag är rätt säker på att det inte kommer bli så mycket hemma i veckan och för att jag inte vet omjag kommer bli värre, menmen. Sover hos älskling ändå så får vi se hur jag mår. Åker hem rätt tidigt imorgon också eftersom jag lovat mig själv att göra klart uppgifter (skolan) så att jag slipper det på lovet. Skönt. Nu ska jag plocka upp lite i rummet, sen ska jag hoppa in i en dusch och sedan trampa mig hem till mormor för att hämta ett påskägg:) Hejdå.
over and out

Glad Påsk!

Gomorgon, och glad påsk på er!:)  Vid 10.00 tiden så kom pappa och Cathrine (pappas sambo) hit med ett påskägg till mig, så sött av dom, har också hunnit med att mumsa i mig lite havregrynsgröt. Hur gott som helst. Dock så kunde dagen varit bättre om jag fick skippa feber och huvudvärk. Idag ska jag iallafall hitta på någonting med min familj, vet inte riktigt vad än men någonting ska vi göra:) Nej, nu ska jag göra nytta. Hejdå.
over and out

1månad och 11dagar

Om exakt en månad och 11 dagar så sitter jag på flyget påväg till Grekland - Kreta. Så jag längtar. Här har ni bild platsen jag kommer bo på. Bar och tre pooler, vi kommer ha altan och ingen balkong vilket gör att jag bara kan trampa ut och rakt ner i solstolen eller poolen,hur bra låter det inte? Sjukt nice! LÄNGTAR! Tur är en sak till. Jag åker från Trollhättan 14.00 så jag hinner ju säga hejdå till alla:) Önskan är att älskling sover hos mig dagen innan så jag kan få vakna upp med honom och gosa timmarna innan jag åker! Aja, nu ska jag ta på mig så att vi kan åka iväg och handla. Sen ska vi hämta upp älskling också! Så, hejdå.
over and out

igen och igen och igen

Hej. Sitter i sängen och vet varken in eller ut. Det finns tydligen människor till allt, människor som ska göra än orolig, jävligt ledsen, helt slut, arg, besviken och allt vad man kan bli. Jag är jävligt less på att folk ska lyckas hitta rätt punkter, less på att folk inte tänker på vad fan dom säger eller kan ta till sig att ingen är felfri! Jag pekar inte ut någon alls här även om någon kommer tro det, ni som känner att ni är lik denna text kan ju ta åt sig men nu pratar jag som alla i allmänhet. NEJ JAG SÄGER INTE ATT JAG ÄR PERFEKT, men folk som lever för att bara klanka ner på folk, leka bitch eller dryga för att göra saker och ting värre kan bara dra. Spänning inom den situationen är inte ens spänning utan vilja till bråk. Jag tröttnar så grovt nu! Förlåt behövde skriva lite.

vi släpper allt, vi vandrar bort


ph: arkivet

Hej. Idag visar jag hur långfredagen ska hanteras. Nu ligger jag i sängen och kikar på Big Brother, helt död och har inte planerat att göra någonting förens det är dags att städa lite i rummet. Kanske ska åka ut till Åsaka med mamma sen för att hälsa på Paulina för hon har fått en hjärtinfarkt, usch:( Annars är det lat och städ dag idag. Så nu har jag ingenting mera att berätta för en, hejdå.
over and out

Musikvideo

Gomorgon. Till start på denna morgonen så vill jag gärna visa denna musikvideo som Matilda och hennes kompisar gjorde i skolan (  9:or på fridaskolan). Riktigt nice gjort av dom iallafall. Vad tycker ni?:)
over and out

ESTAT

Dagen har varit helt okej. Fikade med tjejerna förut och det var mysigt. Sen blev det till att åka hem till Lisa. Mamma kom och hämtade mig rint 00.00 tiden. Kom hem och kollade om jag hade feber och det har jag, hatar't! Aja, men denna lilla video säger jag gonatt. Tycker den är lite söt på något sätt men hemsk:( Gonatt
over and out

BB - fix - fik -love

ph: jag - fiket förra året

Hej. Dagen rullar på och jag känner att jag inte fått gjort ett skit nästan. Har tränat iallafall och skrivit på papper som ska till kommun angående jobb:) Känns skönt att få det gjort faktiskt. Skulle egentligen träffat älskling men han ska iväg på 30- årkalas eller vad det var så istället drar jag och fikar med brudarna Matilda och Lisa ikväll:) Ska hinna hem till älskling vid 7-8 tiden också,sjukt stressigt blir det, men vännerna behöver jag få träffa också. Skulle egentligen sovit med älskling inatt också men jag hoppar det för att tillbringa lite tid imorgon med min mor som är ledig imorgon:) Får se om jag kanske sover med honom imorgon, annars har vi ett helt lov nästa vecka som vi bara kan mysa sönder på :D Tur att jag träffade en pojk som är lite myskär som mig. haha. Nej nu ska jag kolla Big Brother hejdå.
over and out

låten tar orden

Yeah, I forget about the consequences
For a minute there I lose my senses
And in the heat of the moment my mouth starts going
The words start flowing, oh
Yeah, I forget about the consequences. For a minute there I lose my senses
And in the heat of the moment my mouth starts going. The words start flowing


Gomorgon. Börjar min dag här med att lägga upp en video på denna sjukt fina tjej men den fantastiska röst. Är förövrigt hemma från skolan idag, kände att jag inte skulle orka med denna jäklarns huvudvärk. Börjar bli lite bättre nu,men vi får väl se. Ska träffa älskling sen också:) Funderar på att ta ut longboarden en sväng sen också:) Vi får väl se. Nu ska jag äta frukost, hejdå.
over and out

sommar insperation

ph: Tumblr
collage: by me

Hej! Nu var jag hemma för denna dagen iallafall. Skoldagen gick rätt så fort. Fick inkastat en spinningpass och en stång i nacken, haha. Hände en liten olycka, enbart mitt fel eftersom att jag är dum nog och ger mig på saker när jag inte mår så fysiskt bra och precis haft spinning och är yr. Åkte iallafall hem till älskling efter det och myste. 18.00 kom mor och hämtade mig då vi åkte till Hebe och kollade på aprilprojektet som syrrans skola gjort, riktigt nice. Efter det blev det subway och nu ligger jag i sängen och ivrigt väntar på att Big Brother ska börja:) Ska läsa några sidor innan. Så hejdå så länge:)
over and out

Grattis Linnéa


ph: Georgina

Vill bara säga grattis till denna sjukt fina tjej, och saknade vän. Idag fyller hon 17 år så jag ger henne ett STORT GRATTIS! :)♥

1 månad rökfri

Jag kan knappt tro det själv, men sanningen är att jag har varit rökfri i en hel månad idag. Jag är så sjukt stolt över det, känner mig som en ny människa. Så till er rökare, SLUTA NU! Ni kommer tycka att det är jobbigt som aset men ni kommer klara det med vilja, efter ett tag så kommer lyckan och stoltheten fram. Ni klarar det, jag lovar!
Lycka till! :)


en dålig morgon

ph; arkivet

Gomorgon. Sovit gott? Det har iallafall inte jag med stora bokstäver. Somnade tidigt men vaknade efter en timme och somnade om igen, vaknade efter två av att jag kallsvettades, somnade om igen och höll på sådär fram tills 06.50 då jag klev upp istället. Mår inte alls något vidare idag men blev tvingad till skolan, ja vi får väl se hur länge jag stannar. Sådant som märks  med dagen. Fryser som bara den också, men det positiva är väl att solen kikat fram varje dag den senaste tiden, hoppas bara på att den ger oss värmen vi vill ha igen. Nu ska jag kika vidare. Hejdå.
over and out

Big Brother


Hej. Nu var jag hemma igen. Skoldagen gick fort eftersom att vi började 10.05 och slutade för dagen 11.30. Åkte hem till älskling då och myste + tittade på film. 15.30 trampade vi oss ut för att ta bussen in till staden där vi käkade lite och sånt, 16.45 åkte vi åt varsitt håll men båda mot ett gym, han till O2 och jag till Sportlife:) Efter ca: 1,5 timmes träning så åkte jag hem. Ligger nu i sänge och ska kika Big Brother. Hejdå på er.
over and out

morgonrusch


ph: jag - cambild


Att jag ändå lyckas försova mig. Vaknade för ungefär 15 minuter sedan och börjar om 20 min. Fuck. Aja, fick bara slänga på mig kläder och fixa mig fort, inte hinner jag duscha och sånt. Ska ju ändå träna någon gång efter skolan så det gör ju ingenting;) Haha, nejmen ibland hinner man inte allt när man är en sådan som mig. Ska plocka med mig brädan nu och åka till skolan. Hejdå.
over and out

förmedlar starka ord

ph: Angelica Olausson - lillasyster

Nu var konserten slut och jag vill bara tillbaka. Jag körde låtarna:
  1. Nine Crimes
  2. Free Fallin
  3. Carry you home
Den sista låten sjöng jag till min syster. Jag sa det rakt ut för att folk skulle förstå att jag gjorde den för henne, tårarna rann för henne och nästan för mig men jag fick bita ihop och hålla tillbaka. Jag förmedlade låter rätt iallafall vilket jag är glad över. Ännu gladare är jag över att föräldrar, elever, lärare och sådant har förklarat att jag varit otroligt bra, och att jag verkligen har talang. Det gör mig så otroligt glad så det är inte sant, lycka i hela kroppen. Efter konserten åkte jag till älskling och kollade på Big Brother, och nu ligger jag i min säng, redo för sömn. Men innan så ännu ett tack till MUT 09 och MUT 11 - min klass. Ni alla har varit helt fantastiska ikväll, älskar er starkt! TACK!♥
Gonatt
over and out

lite kort - jag kan inte släppa hur du försvunnit

Hej. Förlåt för att jag inte uppdaterat än, men jag hade bråttom till skolan eftersom att vi haft genrep hela dagen. Slutade vid 15.00 och nu sitter jag hemma med Emma. Ska snart göra mig iordning och redo för konserten ikväll

Ljud och bild skolan - 1:or & 3:or
Tid: 19.00
Plats: N3
Pris: 30:-
Jag hoppas verkligen att folk kommer för detta har vi verkligen kämpat med länge nu. Är riktigt nervös, det pirrar som bara den, men jag är nog inte ensam om att känna den känslan;) Nu ska jag få någonting i magen sen är det dags för att göra sig snygg. Hejdå så länge.
over and out

nymålat


ph; jag

Har nu ikväll roat mig med att måla naglarna. Denna färgen blev det, perfekt till skorna som jag ska ha imorgonkväll på konserten:)
over and out

Träning

Sådär då. Efter en dag som jag enbart tillbringat i sängen men min pojk framför ett program så ska jag nu ta tag i kragen och träna i någon timme eller två. Denna gången är det mage och rumpa som gäller. :) Hur kan det vara så underbart att träna egentligen?  Jag bara älskar det. Hejdå.
over and out

1 april 2012


ph: weheartit

Gomorgon borde jag inte skriva men jag gör det ändå. Ligger i sängen med älskling och kollar på Kungarna av Tylösand. Vart precis uppe och åt dundergoda pannkakor, det var som pricken över i. Vet faktiskt inte vad jag ska skriva. Det är ju första april idag också, har ni blivit lurade eller lurat någon än kanske? Jag har inte fått till någonting än men det kommer väl under dagen. Nu ska jag kika vidare här med världens bästa pojk. Hejdå.
over and out

RSS 2.0