Någon som instämmer?

Jag HATAR touch. Jag har lagt mobilen bredvid mig varje gång nu och för varje gång har jag lyckats få den under benen. Än så länge har jag ringt upp 4 personer. DÖ TILL TOUCH ALLTSÅ!

man kan inte älska allt


ph:jag-cambild


Uh, nu har jag en ny telefon igen, denna gången en HTC men det är ju touch, hatar touch:( Kan inte skriva på dom för det är för jobbigt, vill ha mina hedliga knappar, trivs med dom ju.... Aja. Har iallafall varit hos pappa nu en stund, pratat lite med älskling också och han kommer hit om ett tag. Funderar på om vi ska åka och hyra film ikväll, det skulle ju kunna vara riktigt mysigt. Sånt behövs faktiskt. Ah, får höra med honom senare. Nu ska jag kolla på Big Brother, hejdå.
over and out

mot far


ph: jag - nej jag är inte alltid normal


Ska strax trampa mig hem till pappa för att hälsa på lite, alltid lika kul liksom:) Ska visa honom vad jag köpte för nytt på Överby här om dagen också. Kom nyss på att om cirka 1 månad och 2 veckor så sitter jag nu på flygplatsen och väntar på att planet ska komma in så vi kan åka till Grekland. Shit vad jag längtar nu! Är så taggad så jag skulle kunna åka och handla in ALLT som jag behöver med mig exakt just NU!! Herre! Nej nu måste jag trampa mig till pappa. Hejdå.

outfit

ph: jag

Västklänning - H&M, converse - Stadium, Skinjacka - H&M, Brillor - H&M

K*K TELEFON

Mobilen är sönder FUCCCCCCK! Det har blivit glapp i luckan men det ska jag nog lösa. Dock tror nog älskling att jag dissar honom starkt, men det gör jag faktiskt inte :( Ska träffa honom sen iallafall så det så! Ville bara säga det. Jag dissar er inte, mobilen är bara sönder och detta löser jag på en halvtimme :D Hejdå.

gymmet → mat → städa rummet → KLAR


ph: tumblr
collage: by me

Två timmars träning avklarad nu. Fytusan så underbart det var. Tränade mage, rygg, ben och armar, lite kärlekshandtag också. Efter det blev det en sallad som åkte ner i magen, mums. Har nu sittit en liten stund och kikat på Big Brother och snart är det dags för att  börja städa rummet, damma och lite sånt skoj. Längtar tills jag får hoppa in i duschen, iiih. Dags att snabba sig.Hejdå.
over and out


motivation

Gomorgon på er. Känner mig helt död idag men men sånt är livet ibland. Igår var jag iallafall på N3 med älskling, Ahlin, Matilda och Lisa. Det var rätt segt om man säger så. Idag ska jag iallafall hitta på lite. Har precis ätit lite mumsig frukost så snart ska jag iväg och träna lite tänkte jag. Skönt att röra sig lite och jag var ju inte där igår:) Sen ska jag städa rummet från grunden, det ser ut som fan nu, usch! Sen kommer älskling hem någon gång mot kvällen så ska träffa honom idag också, han sover här eller jag hos honom, sånt som märks:) Nu måste jag dra mig så jag hinner med saker och ting. Hejdå.
over and out

vi räknar det som bortglömt


ph: jag

Hej! Kom hem för en stund sen men det blir kortvarigt hemmabesök;) Skolan som vanligt, har repat hela dagen så nu sitter det! Efter skolan blev det Subway med älskling och sen hemåt. Har inte gjort så mycket hemma så nu ska mor min köra mig till älskling. Någon gång innan sju så ska vi ta brädorna och rulla bort till N3 på en liten konsert;) haha. Vet dock inte när jag kommer hem men det märker ni. Hejdå och ha en fantastisk fredagskväll.
over and out

bloggen knasar sig - ni får bättre inlägg och bilder sen

Gomorgon eller vad man ska säga. Sitter i skolan och väntar på att lektionen ska börja igen. Uh, vi ska välja våra tillval nu och jag har valt matte B, herre min skapare. Men vad fan kommer ju inte lättare på högskolan sen så det är väl bara att kämpa nu:) Dock börjar jag inte med det förens i 2:an. Sitter också och funderar på vart min pojk håller hus, han är ju inte där han ska vara iallafall. Får ta och ringa honom tror jag. Efter skolan idag blir det till att stanna kvar ett tag i skolan eftersom att vi ska repa inför konserten vi har på måndag:) sen är det dags för att träna och vara med pojken ikväll om han kan. Hejdå.
over and out


klänningsväst


ph: syster

Köpte en klänning / väst förut som är till för både träning och vardag. Det är ju hur praktiskt som helst. Klockrent köp. H&M 199:-
over and out

kvällsmys


ph: lillasyster

Lite mys såhär på kvällen efter träningen. Äggmackor, juice och lite naturgodis att knapra på, underbart gott. Fick tränat en timme vilket kändes i kroppen må jag lova. Kanske inte var så smart eftersom att jag börjar bli sjuk, menmen man måste hålla igång. Ska lägga mig och kika på Big Brother nu. Hejdå.

utan tvekan


ph: jag - cambild


Då var det dags att sätta sig i bilen och dra sig ut till Överby, pengarna i handen och guldkortet i högsta hugg;) Haha. Efter det åker jag till gymet, så hejdå. Hörs ikväll:)
over and out

som det låter

ph: arkivet

Hej! Kom hem för typ en halvtimme sedan. Har skrivit lite och bara suttit och stirrat. Om ett tag efter att jag fått mat i magen så ska jag dra mig ut till Överby för att kika på lite roliga prylar sen är det dags för gymet en timme eller mera. Dagen är förövrigt inte mera än okej, skulle just nu bara kunna somna och vakna imorgon någon gång på dagen. Men men, det går inte, för mycket  att göra. Så nu ska jag sätta igång med mat och sådant. Hejdå.
over and out

lyssna på mig

image description
ph: Max Heltorp - Längtar tillbaka som bara den


Gomorgon på er. Har precis ätit upp in gröt och ska nu fixa klart mig fort på 5 minuter, sen är det skola som gäller. Efter skolan ska jag hem och sen direkt till gymet tänkte jag om inte vädret är helt fantastiskt för då får jag ju träna senare:) Vad ska ni hitta på idag i solen?
over and out

svar på kommentar

Kim potter om Tre veckor rökfri:
Duktig!:)
IP: 83.182.119.206
Oj det var länge sedan. Visst är jag duktig;)

jag älskar dig mera än vad tusen ord kan beskriva

ph: Andreas Ahlin

Hej! Nu är jag hemma igen. Hamnade hemma hos Simon med honom, älskling, David, Ahlin och Chrille. Kikade fotboll och för första gången måste jag faktiskt få säga att det var riktigt kul och trevligt. Kom på andra tankar för några timmar vilket var fantastiskt. Nu är jag hemma och har precis läst lite ur min bok. Ska strax gå och lägga mig efter att jag pratat lite med älskling. Vi hörs imorgon. Gonatt.
over and out

där small det

ph: arkivet

Drar mig till älskling och några andra för att spendera en tid av kvällen med dom. Underbart. Vet inte när jag skriver igen, men får se när jag kommer hem. Hejdå.
over and out

som det ser ut


ph; Kenza & Angelica

Shit vad trött man får vara då. Ligger i sängen och kollar på Big Brother. Skolan har varit perfekt också. Fick gymmat en timme, älskling fick agera tränare. Han körde slut på mig så imorgon lär träningsvärken flöda. Ska åka iväg och träffa honom senare ikväll, för det bestämde han. Haha. Nu ska jag ta och vila lita så jag inte är sjukt tråkig sen. Hejdå.
over and out

motgångar blir våra framgångar

Gomorgon alla solstrålar. Sitter just nu i sängen irriterad över att jag inte kom upp i tid. Skulle åkt till skolan för att jobba ikapp saker jag missat typ i engelska och matte. Jäklar, lovade  ju lärarna det:( Jaja, får ta hem efter skolan och göra det ikväll. Ska även till gymet en timme senare och sen dansa med Rebecca. Ska nog trampa mig upp nu och göra mig iordning lite fort så jag kan dra mig till skolan. Det blir nog kass uppdatering idag om jag inte hinner någon gång i skolan. Annars hörs vi när jag kommer hem igen. Hejdå
over and out

förlåt för att jag inte besökt dig på ett tag men att se skapar tårar

Hej! Har precis kikar på Big Brother men det fortsätter ju på 24/7 :) Dagen har varit helt okej. Mötte upp Lisa och Matilda förut och några andra. Vi har ätit bullar, druckit apelsinjuice och haft det skönt i solen. 21 grader ute och det har bara blivit vår ännu. Kan det bli bättre? Åkte hem till älskling senare och där var jag fram till 8 tiden då jag mötte upp Lisa för att prata lite, vi gick hem till min bror en sväng också:) Tog bussen hem vid 10 tiden och nu ligger jag i min säng halvdöd med illamåeende. Imorgon är det skola och dans, får se hur detta slutar. Gonatt.
over and out

säg det

ph: jag


Sitter just nu i soffan och tar på mig skorna, ska snart bege mig till staden för att möta upp några. Vi ska bara ta det lugnt och jag funderar starkt på att köpa mig en glass alltså, varför inte inviga sommaren lite tidigare;) Haha. Vet inte när jag kommer hem men det är väl sådant som märks senare:) Ha det toppen och se till att njuta riktigt mycket av det underbara väder vi har idag. Hejdå.
over and out

skrivet med egna ord ur livets största bok - tankarna

Jag lägger det inte längre på mig, jag tänkter inte rädda en grej
jag tänker inte lägga mig ner för att visa mig liten
det har i år varit jag som tagit emot skiten
nu för tiden känns varje lilla grej, jag vill inte längre veta vilken väg jag du kommer leda mig
det kommer överraskning på överraskning varje dag, det är inte såhär det ska vara inte det här jag vill ha
jag vill känna mig trygg som jag gjorde först jag vill inte ha någon som ett hot inte någon som vill spela störst
störst, bäst och vackrast, det vill jag inte se det är det innan jag vill ha, inget mer.
jag vill inte tända till och bara visa mig arg, jag vill kunna visa allt
jag vill kunna våga, våga tycka till utan att allt ska få en helt annan bild.
Jag tänker inte krypa efter mer, jag tänker inte spela ett spel,
jag tänker inte vara den som står på knä jag tänker stanna precis här
det är inte jag som ska be om förlåtelse igen, jag vill höra det från dig, jag vill höra det min vän
jag vill känna kramen efter vårat krig, jag vill sluta fred och du ska stå bredvid
vi ska stanna, vi ska tänka tillbaka, våra planer fyfan vad jag skakar,
jag får en rädsla, en stråla genom hela kroppen, det är nu jag stannar till och plockar upp hoppet.

Du kastar om allt och beter dig precis som hon gjorde.

ph: arkivet

Gomorgon mina vänner ute i solen. Sitter hemma i soffan och har rätt tråkigt. Hade hoppats på att min bok kommit så jag kunde sitta i solen och läsa. Men men. Skulle träffat älskling sen men nej, så ska träffa Matilda och andra människor för att njuta av solen. EFTER ATT JAG FÅTT MIN KÄRA LONGBOARD! - RIKTAT TILL NÅGON. Är faktiskt inte på så bra humör men ska inte låta någon förstöra min fina dag! Nu tänkte jag att jag skulle hoppa in i en skön dusch och koppla av lite innan det är dags att dra sig utåt. Hejdå:)

utan vilja


ph: tumblr
collage: by me

Hej. Kom precis hem. Detta har nog varit en riktig träningsdag. Efter skolan bar det av till stan för att äta middag med Rebecca, efter det blev det en kaffe nere vid bryggan då älskling också kom dit. 17.00 drog jag och Rebecca oss till dansen. 1,5 timme senare tog vi en promenad där ifrån och jag mötte upp Elin och Matilda och vi trampa vidare till gymet. Efter det blev det lite powerwalk någon timme eller liknande. Avslutade kvällen med Big Brother. Just nu ligger jag i min säng helt död i hela kroppe, vet varken in eller ut. Så det blir film nu för min del. Hejdå och gonatt på er.
over and out

Kärleken lutar en aning som gammaldags skrivstil / Ranelid


Gomorgon. Vaknade sent därför kunde jag inte uppdatera imorse. Sitter just nu i skolan och pratar med älskling. Ska snart sätta igång med mitt arbete. Efter skolan ska jag njuta av solen sen blir det ett danspass och en sväng till gymet med Matilda:)  Först får jag nog ta hand om pojken min som skadade sitt lilla ben igår på matchen. Nej nu måste jag sätta fart. Hejdå.
over and out


starka känslor och tusen tankar, det är just för dig som mitt hjärta bankar ♥

ph: Molly Heltorp

Hej. I helgen har jag verkligen uppdaterat dåligt, förlåt för det men jag har inte haft tid eftersom att jag var på 24timmars fredag-lördag och idag har jag och älskling bara legat i sängen och myst framför lite film och sådant. Åt grillat gjorde vi också. Vid halv 6 åkte han hem och vid 19.30 var jag och mamma + hans familj på plats och kollade när han hade fotbollsmatch. Blev impad av han och en till i hans lag. Pojken min springer hur fort som helst, chockad faktiskt.  Nu är jag iallafall hemma igen och ska snart gå och tvätta bort smink, packa ner träningskläder eftersom att jag har dans och gym imorgon, lägga fram kläder så jag slipper stressa med det imorgon. Sen är det sängen för min del:) Gonatt.
over and out

Tre veckor rökfri

Tre veckor
Idag har jag varit hela 3 veckor rökfri och jag har aldrig mått bättre. Känner mig finare, friskare, fräschare och gladare, också rikare haha. Mitt val att sluta röka var ett utav de bästa valen jag tagit i mitt liv. Det är nästan så att jag känner mig som en ny människa. Det har varit tre veckors kämpande, svårt har det också varit, svårt som bara den, men jag är en person med stark vilja och klarar allt bara jag vill. Jag kan faktiskt idag, den 25 mars, säga att jag är riktigt stolt över mig själv. Jag kan erkänna att jag har varit nära på att falla tillbaka igen, jag har varit nära på att ta en ciggarett flera gånger, men jag har fortfarande min vilja kvar där inom mig, vilket gjorde att jag stod emot. Jag tackar faktiskt min pojkvän stark för han vet att jag har vinnarskalle därför startade vi slutandet med en tävling.
Tips till er: Gör det till en tävling och den vill ni självklart vinna. Du och din kompis/partner har en tävling om detta. Sätt tre dagar till en början, klarar du dessa tre dagar lägger du till tre dagar till. Tar du ett bloss inom 3 månader så har du förlorat, om inte så vinner du.  (priset ska vara någonting du verkligen inte vill ge den andra som du helst vill ha själv men måste ge bort om du förlorar)
Har du klarat dig utan dina cigaretter i 3 månader så är du enligt fakta rökfri.
Lycka till!


slutna ögonlock efter dagar av skratt


ph: jag - cambild - lika trött som jag ser ut fast ändå tröttare

Efter att ha varit vaken i 39 timmar så ska jag nu lägga mig bredvid älskling och få en underbar sömn. Tackar alla för spinningdagarna och älskling för att du kom dit och gjord mig extra taggad. Roligast på länge. Nu kan jag knappt hålla ögonen i balans, så gonatt.
over and out

när jag ser dig


ph: jag


Sitter just nu och väntar på älskling som snart kommer hit, sen ska vi gå mot pappa eftersom att han håller på med någonting busigt. Är otroligt trött så dränker mig i kaffe just nu för att bli lite pigg, men det verkar inte alltid hjälpa med kaffe. Iallafall, efter pappa så vet jag inte vad vi ska göra. Kanske kika på en mysig film? Ja vi får se.
over and out

Självklart är vi tillbaka nästa år igen.

Nu är jag tillbaka igen med en bamse trötthet. Som ni tidigare läst så gav jag och några kompisar oss in på 24 timmars spinning. Start fredag den 23:e klockan 17.00 - lördag den 24:e klockan 17.00. Självklart klarade vi det. Detta har varit någonting otroligt kul att uppleva. Jag sov ingenting heller så var super duper övertrött på det vilket slutade med ett skrattkalas från oss, haha. Bilder och sådant får ni någon annan dag när jag fått dom för det var inte jag som hade med kamera:) Nu sitter jag hemma igen och tänker på kvällen/natten/morgonen medans jag dricker en kopp kaffe ihopp om att inte somna, haha. Är hur trött som helst. Som sagt, bilder och sådant får ni inom kort:)
over and out

24h Spinning

Alexandra är på sitt andra och sista pass just nu på spinningen och jag är här och tittar och typ vakar över henne. Hur duktig som helst är hon, vilken brud! / Max H3ltorp


24 timmars spinning! / tidsinställt inlägg

Idag gäller det. 17.00 sätter allting igång. Jag och några tjejer, plus två killar har anmält oss till detta. Laget ska spinna i 24 timmar. Jag 23.00 på fredag och 06.00 på lördag. Åh herre. Får se hur detta går;) Jag kommer ha kass uppdatering fram tills imorgon någon gång, men det tror jag att ni förstår. Haha. Önska oss nu lycka till för nu kör vi. HEJDÅ!
over and out

Sommaren är påväg

Äntligen! Jag tror faktiskt det är sant att sommaren är påväg. Igår fick jag och pojken slänga av oss jackorna, eller ja,jag hade skinjacka och han ingen för att det var så varmt. Vi gled runt med brädorna och frös inte det minsta. Idag står brillor och shorts högst upp på inköpslistan och jag är så otroligt glad!!!!! Sommar♥
over and out

kan inte ta det

Egentligen borde jag vara i skolan nu, men mitt busskort är helt borta, jag har ingenaning om vart det har tagit vägen. Mamma svarar inte i telefon heller så att hon kan komma och köra mig. Jag kan inte ta cykel eftersom att jag inte ska hem sen (som tänkt), ah, får ringa henne igen och se om hon svara. Denna start på dagen har inte varit den bästa må jag lova. Får hoppas på att det blir bättre under dagen, annars vet jag inte hur detta kommer att sluta. Jag får lätta hjärtat med att solen skiner ute idag istället. För nu ska jag ringa mamma svarar hon inte så blir det en promenad till skolan. Hejdå.
over and out

klockan tickar


ph: jag - kolla, jag fick nallekorv av mamma, haha

Gomorgon alla sköningar. Shit vad jag har sovit. Var rätt pigg när jag smsade med älskling igår, helt plötsligt slocknade jag bara när jag skrev ett sms. Det var skönt att få sova ut iallafall. Idag är det skola som gäller, sen ska jag iväg snabbt på ett informations " möte ", sen är det överby med mor, mormor och bror som gäller:) Sen händer det grejer, men vad kommer ni få reda på i ett inlägg lite senare, så håll utkik;). Nu måste jag göra mig iordning och äta upp min frukost. Hejdå.
over and out

en dag till minne


ph: tumblr, Andreas Ahlin
collage: by me


Denna dagen har varit helt fantastisk. Skoldagen gick dock otroligt segt, men efter den så åkte jag hem och fick i mig lite mat och ett tjöt med morbror. Vid halv 5 åkte jag till älskling då han gjorde mat till sin familj :) Så söt är han. Efter det tog vi brädorna och drog oss utåt på en tur. Slutade med att vi hamnade på bryggan och njöt lite av vårkvällen. Sen träffade vi Carro och Disa lite fort innan det bar av hem till mig för att äta bullar och glass. Mums. Efter låg vi bara i sängen och tog det lugnt, myste lite:) Nu ligger jag och väntar på att Big Brother ska börja. Jag tror också att jag ska lägga mig dirkt efter det eftersom att jag måste vara utvilad imorgon. Berättar varför när tiden är inne och det är fredag. Hejdå:)
over and out

mitt liv är ditt liv

Utan din närhet vad vore jag då egentligen?
När jag lite fort blickar tillbaka på tiden som var då, då ser jag verkligen allting jag borde gjort.
Det är då jag tänker, 'vart fanns du då?',
När jag sitter på en bänk och bara blickar ut, det är då jag känner lyckan över att jag har tid idag.
Jag vet att jag sagt det här förut, men jag säger det rakt ut, jag älskar dig
För du får mig att le, ett léende av kvalité, du ger mig en känsla ingen annan kunnat ge
Du får mig att fumla med orden, tänkt att någon så underbar finns.
Du gav mig verkligen en chans jag saknat i livet, och nu har kärleken nyans.
Du får mig förstå att livet är ingen lek, att man ska ta vara på det, även när kommer svek.  Du har lärt mig att jag ska vara stark och kämpa på, även om jag får problem, både stora och små.
Älskling du har gjort mig hel, och som jag sagt förut, jag är din ägodel.

ph: Andreas Ahlin


Utan din närhet vad vore jag då egentligen?
När jag lite fort blickar tillbaka på tiden som var då, då ser jag verkligen allting som jag borde gjort.
Det är då jag tänker, 'vart fanns du då?',

När jag sitter på en bänk och bara blickar ut, det är då jag känner lyckan över att jag har dig idag.
Jag vet att jag sagt det här förut, men jag säger det rakt ut, jag älskar dig
För du får mig att le, ett léende av kvalité, du ger mig en känsla ingen annan kunnat ge
Du får mig att fumla med orden, tänk att någon så underbar finns.
Du gav mig verkligen en chans jag saknat i livet, och nu har kärleken nyans.
Du får mig förstå att livet är ingen lek, att man ska ta vara på det, även när det kommer svek. Du har lärt mig att jag ska vara stark och kämpa, även om jag får problem, både stora och små.
Älskling du har gjort mig hel, och som jag sagt förut, jag är din ägodel.

bortom

ph: arkivet

Jaha, efter några mysiga timmars mys med älskling och lite kikande på fotboll så ligger jag själv och kollar på Big Brother. Efter det blir det sängen. Mår inge vidare. Hade tänkt att göra en söt sak här på bloggen idag men det kommer upp imorgon för orken finns inte nu. Gonatt på er!
over and out

det vackraste som finns är att veta att du är min - älskling ♥


ph: arkivet

Äntligen, sista lektionen nu dock samhäll men men. Ska vara med älskling och Ahlin (om jag fattat rätt) sen men vet inte vad vi ska hitta på för bus. Kan ju hända precis vad som helst när det gäller dom grabbarna;). Har faktiskt ingenting mera att berätta för er mera än att det är helt underbart att vårvädret är här nu. Hoppas det stannar nu. Nu måste jag sätta igång. Hejdå.

s som i sun


ph: Angelica Blick

Gomorgon. Sovit rätt okej inatt också, vaknat lite då och då men nu sitter jag upp i sängen och vägrar lägga mig igen även om jag kan. Har ni sovit bra?:)
Blir nog till att åka till skolan och plugga lite, en engelska uppgift skulle varit inne för länge sedan, dum som jag är så har jag inte gjort klart den än så får ta och sätta fart med den. Tänkte att jag skulle gå och få i mig lite frukost nu, hejdå:)
over and out

TRE

creating gif
Har precis börjat läsa min bok som kom på posten igår. TRE - tillbaka från de döda heter den, på samma gång äter jag kvällsmat och kikar på Big Brother. Känner att jag vill hem till älskling också, men har lärt mig att det inte alltid går. Humöret balanserar just nu så ska lägga mig och läsa igen, hoppas på att det blir bättre. Har feber nu också så är helt slut i kroppen, vi hörs när orken är tillbaka min älskade läsare. Hejdå.
over and out

vi gjorde det


ph: tumblr, Angelica Blick, Kenza
collage: by me

Sådär då är man hemma efter ännu en dag. Skoldagen har varit riktigt härlig. Åkte med älskling och Ahlin hem till älskling när vi slutat. Där lyssnade vi på skön musik, satt i solstolar på hans altan och drack kaffe medans vi pratade om framtiden och annat :) Super skönt! Sen tog vi en promenad till skolan för älskling skulle spela trummor (lektion) och sen ha utvecklingsstamtal, snäll som jag är väntade jag på honom. Nu är jag hemma och ska om 5 minuter tillbaka till skolan för att ha mitt utvecklingssamtal;) Ska bli skönt att få det gjort om man säger så. Sen ska jag hem igen om jag inte drar mig till gymet en sväng, skulle vara skönt. Vi får väl se vad som händer och sker:) Annars åker jag hem och vilar mig. Hejdå
over and out

dags att bita ihop

ph: arkivet. - frukt och müsli till frukost, tummen upp


Gomorgon. Förlåt för att uppdateringen har varit på noll, men jag har varit helt slut i kroppen och är än. Känner mig inte okej alls, men vad ska man göra liksom? Kan ju inte bara ligga hemma. Skolan måste jag till så det är bara att bita ihop nu. Har precis ätit så ska strax gå och borsta mina små tänder tänkte jag, sen gå ut till bussen. Slutar 11.30 idag, vilket är helt fantastiskt. Då åker jag hem och vilar en stund sen får vi se vad dagen bjuder på. Nu måste jag springa såg jag. Hejdå.
over and out

tiden tickar

Hej. Till skolan kom jag i tid iallafall. Har just nu samhäll och ska skriva någonting om riksdagen format som i en blogg, kan väl inte vara så jättesvårt när jag dagligen håller på med det..eller? Längtar förövrigt tills efter lunch så vi FÖRHOPPNINGSVIS ska spela in min låt (repa på). Vill faktiskt det men det kommer säkert komma någonting framför, känns så. Efter skolan ska jag träffa Rebecca sen är det dans för fulla muggar, längtar som bara den. Efter det så ska jag till gymet med Matilda och kanske Rebecka, gött som fan. Nej nu är det dags att börja jobba tror jag, haha. Hejdå.
over and out

förlåt men jag hinner inte

Ville bara säga gomorgon till er. Tyvärr hinner jag inte skriva eftersom att jag är kass på att vakna i tid. Förlåt, ska försöka uppdatera i skolan. Hejdå.
over and out

bilden säger allt

Ja, herre vilken kväll det blev. Kändes som om vi var 5 barn på rymmen. Jag och Matilda tog oss en mysig fika på strandgatan efter gymet, eller ja tog oss en macka och dricka:) Efter det tog vi bussen till Överby och sprang runt till älskling och Ahlin kom dit, då trampade vi oss till donken där pojkarna åt och sen vidare till denna stora bro ni ser på bilden. Senare på kvällen kom Chrille också dit och då var det dags för äventyr. Denna bron ligger på andra plats när det handlar om höga och långa broar i trollhättan, under bron går det som en liten bro till i trä, där klampade vi 5 oss upp och gick till andra sidan. Det var mörkt och det är strängt förbjudet så det blev ju ännu roligare när vi fick smyga och vara tysta, känna spänningen och pirret i magen. Det var lite läskigt också men det kändes verkligen som om vi var 5 barn på rymmen. Riktigt kul. Efter det började klockan dra sig iväg väldigt fort så jag drog mig hemåt. Har precis kikar på utröstningen i Big Brother men får utnyttja 24/7 så jag ligger än och kollar. Gonatt på er till sen när det är dags att krypa ner i sängen :)
over and out

det är inte som du tror


ph: tumblr
collage: by me

Kom hem från gymmet för en timme sedan och har snabbt duschat och fixat mig. Ska iväg  på en liten fika med Matilda, ska ta bussen om 5 minuter tänkte jag:) Efter det blir det hem och ta det lugnt, tagga Big Brother ikväll, tyvärr blir det nog ensam, menmen. Älskling har inte hört av sig någonting än så tror inte att jag kommer träffa honom idag heller. Aja, nu måste jag stänga av datorn och snabbt komma ut till bussen. Hejdå.
over and out

vi kämpar oss ner


ph: Jag och syrran - vi är på god väg, inte jätte långt kvar nu


Gomorgon mina sköningar. Solen lyser ute, är vårvädret tillbaka?! Jag hoppas verkligen det. Ska snart ta cykeln till Matilda för att sedan med henne cykla vidare till gymet. Ska bli skönt att köra lite igen. Bra att ta med henne också för hon är otroligt bra på att tagga än till att klara saker. Gött det. I maj eller när det var börjar älskling gyma på samma gym pratade han om, då ska jag smita med honom några gånger också, tror han kan vara rätt bra på att peppa mig också, haha;) Jävla biff på han! Efter träningen drar jag mig hem igen för att göra mig iordning och städa rummet. Kanske ska träffa älskling också..kanske..får se vad han vill.  INGA KOMMENTARER PÅ DET! Nu ska jag ringa Matilda och se om hon är vaken än. Hejdå.
over and out

sängens tid


ph:jag

Jahaja, då var man själv igen. Ligger i sängen och som vanligt kollar jag på Big Brother. Alexandra har varit här ikväll och vi har bara tagit det lugnt. Hade velat hitta på någonting men det började dra som fan i benet så jag har spenderat all tid i sängen, har bara tjötat och skrattat med alexandra, kikat lite på tv också:) Imorgon blir det till att cykla till Matilda runt 10.00 tiden på morgonen för att köra lite på gymet. Därför ska jag nu krypa ner under täcket och sova. Gonatt.
over and out

bort med de mörka tiderna och hit med solens ljus


ph: jag


Äntligen hemma igen! Har varit i Vänersborg med syrran och kollat på cheerleading, det var super kul. Fick då reda på att en kompis vid namn Sara var med och körde, gu så stolt och chockad jag blev när jag fick se vad hon kunde. Man blir riktigt taggad må jag lova när man sitter där och kollar, helst vill man upp själv och hoppa. Nu är jag iallafall hemma.Ligger i sängen med världens värk i benet, jävlar alltså att det aldrig kan bli bra. Skulle ju åkt till älskling ikväll men jag kan inte för det gör så ont, sen jag helt slut i kroppen också:( Få ta det imorgon eller någonting, tror han kommer hit då faktiskt, om jag förstått rätt!♥ Nu ska jag kika på BB sen kanske Alexandra kommer förbi en sväng:) Hejdå.
over and out

det gör ont, hoppas ni vet det

ph: jag


Snart drar jag och syrran iväg på cheerleading  uppvisning i vänersborg. Hennes kompis ska visa upp så följer med som sällskap. Skriver när jag är tillbaka.
over and out

Gomorgon


ph: jag

Gomorgon mina sköningar. Det är andra natten i rad som jag sover riktigt och det är verkligen super duper underbart! Ligger fortfarande kvar i sängen men har fått i mig gofrukost och lite så. Kikar på Big Brother också som jag faktiskt ska fortsätta med nu, så hejdå för ett tag. :)
over and out

vi fortsätter vandra


ph: jag - jag vet inte, men är det någonting nytt att hundar står på toaletten med en tandborste i munnen?

Kom hem från älskling gör en stund sedan. Vi har bara tagit det lugnt, ätit gott och kollat på någon as grym film som jag inte minns vad den heter, men hela familjen heltorp, underbart! Mamma kom och hämtade mig vid 00.00 tiden, och nu sitter jag här..hemma. Ska kolla Big Brother nu och sen sova tänkte jag. Gonatt på er alla fina läsare.
over and out

min pärla


ph: jag

Fy så dåligt jag uppdaterat idag, verkligen förlåt. Var iallafall i skolan och tog bussen till gymet 13.00, mötte älskling som följde mig dit också:) Körde tyvärr bara 50 min eftersom att jag fick så sjukt ont i benet. Sen åkte jag hem och vilade, somnade mellan 4-6 från och till medans jag kikade på  Big Brother. Kan inte sluta kolla på det, kanske kan få älskling att kolla på det med  mig, för dig ska jag åka just precis...NU! Hejdå.
over and out

uppdatering om ingenting


ph: arkivet

Jahaja, sitter i skolan och har tråkigt. Väntar på att vi ska börja repa vilket vi gör när som helst, slutar 13.00 då jag tar bussen raka vägen till gymet. Underbart. Efter det drar jag mig hemåt och ikväll ska jag träffa älskling tänkte jag :) Jag skriver igen efter jag varit iväg på mina ärenden. Hejdå.
over and out


en sömn utan tvekan

ph: bild i repris

Gomorgon på er. Somnade super gott inatt med ett leende och vaknade jätte bra också. Var uppe och gick 03.30 imorse för jag vaknade och blev rastlös men somnade när jag la mig igen, behövde nog ta några steg;) Nu sitter jag iallafall i sängen halv redo för skolan och äter müsli. Ska kolla på lite Big Brother också eftersom att jag missa lite igår. Efter skolan ska jag iallafall iväg till gymet en timme tänkte jag, sen trampa mig hemåt. Kanske ska jag träffa älskling på kvällen, jag har inte pratat med honom än så vi får väl se hur det blir:) Nu - BB och frukost. Hejdå.
over and out

BB 24/7, jag älskar dig 24/7, allt är 24/7

Ja, bilden säger ju faktiskt allting.
Dagen var kass fram tills klockan slog mot 17.30 då jag blev körd hem till älskling. Vi har haft det riktigt mysigt. Bara legat och tagit det lugnt, sen har jag haft en riktigt trevlig och behövlig pratstund med hans mor, tackar till tusen. Kvällen avslutades med en mysig middag med hela familjen Heltorp. Skratt bjöds det på må jag lova, som alltid när jag kommer dit. Älskar verkligen den familjen. Nu ligger jag iallafall i min säng och kollar på Big Brother, mamma har fixat 24/7 till mig, vilken ängel! Nu ska jag faktiskt kika vidare på det och dricka nyponsoppa Hejdå:)
over and out

punkt

Nu är jag trött på denna skiten. Allt kan dra åt helvete.

inspiration - outfit - enkelt

ph: Georgina, Hanna, Tumblr
collage: by me

en romantisk kille

n

- Jag tycker att romantiska killar är det charmigaste som finns. Överraska mig med en bukett blommor, tänd ljus när vi äter middag eller myser i soffan, skriv ett kärleksbrev, sprid ut rosenblad på sängen tillsammans med lite jordgubbar, ge mig frukost på sängen, ring mig endast för att säga godnatt eller hur mycket du tycker om mig eller bara överraska mig när jag är hemma med att komma utan att du sagt någonting. Amen alltså ni förstår, typiska romantiska saker är så himla gulligt. Bara genom att skicka ett gulligt sms så har du gjort hennes dag, jag lovar!


Bara du är allt jag behöver - jag älskar dig

Tryggheten,kärleken,hoppet och lyckan. Du ger mig allt, du ger mig min dröm, den dröm jag drömt om i flera år. Du leder mig rätt när jag har gått helt fel, du får mig att skratta när jag gråter, du får mig att gå framåt och inte backa tillbaka, du får mig att kämpa och inte ge upp. Du har fått mig att bli den jag är i dag och jag har aldrig varit lika lycklig. Min kärlek till dig har jag försökt beskriva tusen gånger om, genom ord och bokstäver, jag har försökt att förklara hur stark den är, men jag har förstått att det aldrig kommer gå att förklara för denna kärlek är för stor, denna kärleken är för stark. Varken tusen starka ord eller tusen stora bokstäver skulle kunna förklara. Det du kan lyssna på, det är dessa underbara ord, som jag menar från djupet av mitt hjärta. Jag älskar dig!
Tryggheten,kärleken,hoppet och lyckan. Du ger mig allt, du ger mig min dröm, den dröm jag drömt om i flera år. Du leder mig rätt när jag har gått helt fel, du får mig att skratta när jag gråter, du får mig att gå framåt och inte backa tillbaka, du får mig att kämpa och inte ge upp. Du har fått mig att bli den jag är i dag och jag har aldrig varit lika lycklig. Min kärlek till dig har jag försökt beskriva tusen gånger om, genom ord och bokstäver, jag har försökt att förklara hur stark den är, men jag har förstått att det aldrig kommer gå att förklara för denna kärlek är för stor, denna kärleken är för stark. Varken tusen starka ord eller tusen stora bokstäver skulle kunna förklara. Det du kan lyssna på, det är dessa underbara ord, som jag menar från djupet av mitt hjärta. Jag älskar dig!

OMM

Robins (idol robin) första musikvedio, vad tycker ni om den? Jag älskar den iallafall och honom också, hur grym är han inte?
over and out

det hemska är att du inte ens förstår hur jag känner.


ph: Georgina
collage: by me

Gomorgon. Vaknade för en timme sedan och har nyss ätit en mumsig frukost. Natten har varit sådär men funkat. Tänkt lite mycket så somnade helt runt 4 tiden inatt. Idag är det som tur är studiedag så jag ska bara ta det lugnt hade jag tänkt. Vill att älskling ska komma hit men tydligen gick inte det, så ska iväg till gymet sen istället och springa på bandet lite. Sen får jag ta det lugnt i helgen med träningen tänkte jag. Aja nu ska jag kika runt lite och njuta av mig morgon. Hejdå.
over and out

humöret är otroligt dåligt nu.

Gött med nästan en timmes träning idag, mycket ben och lite armar. Mamma kom och hämtade mig sen. Har precis lagt mig sängen och där med punkt. Ögonen svider nu, ska krypa ner under täcket och sova. Skönt att slippa ställa något larm iallafall eftersom att jag är ledig imorgon. Underbart! Gonatt.
over and out

vägen till gymet


ph: lillasyrran
Ibland är jag inte helt fullt normal. Som ni ser på bilden så börjar vigheten blir bättre, får komma igång och träna på den lite mera, haha;) Snart så. Strax ska jag iallafall väg en sväng till gymet, behöver få bort lite ilska och tankar. Brorsan och hans tjej var på besök nyss också, tjejen har åkt men bror är kvar därför ska jag vara social med honom nu innan vi ska dra oss. Båda ska iväg och träna fast på två olika ställen;). Hejdå.
over and out

dags att gå

ph: jag

Sådär, nu ska jag ta på mig och trampa ut till bussen tänkte jag. Äntligen! Hejdå:)
over and out

sun


ph: tumblr

Hej. Sitter i soffan så OTROLIGT uttråkad. Ska åka in till staden för att möta upp älskling, Matilda och Ahlin sen, vi tänkte sätta oss nere vid vattnet och njuta lite av våran vårsol som kikar fram idag :) Sen vet jag inte riktigt vad vi mera ska göra faktiskt. Blev som ni kanske märkt hemma idag, fick grymt ont i huvudet förut och det vägrar gå över, nu är det dock bättre men inte helt. Få ta en till tablett och hoppa på det bästa typ,haha. Vad ska ni göra en solig dag som denna då?:)
over and out

insperation

ph: tumblr
collage : by me

bra frukost


ph: frukost - mumms

Fan då! Sitter här i sängen, och märkte nyss att jag försovit mig rätt grovt, jävla skit också! Får klä på mig och kasta i mit frukost och sen rusa till skolan, blir en kort dag för min men ändå. Efter skolan ska jag hålla mig ute för att njuta av solen må jag lova. Ska se om älskling får gå ut idag också, hoppas verkligen det! Får se när jag hinner blogga igen, vet inte när jag kommer hem. Hejdå.
over and out

tiden springer ikapp


ph: jag - är sommaren påväg tro?

Fytusan så underbart! Skolan gick otroligt bra och vi har haft både mysigt och roligt. Efter den vad det möte klockan 13.00, det gick som på räls det med. Åkte hem 13.45, la mig och vila. Somnade faktiskt en halvtimme, vilket var helt fantastiskt skönt. 16.55 så tog jag och Rebecka bussen till gymet, där gick 1,5 timme. Satsade på ben och mage idag, lite rygg också. Super skönt. Nu är jag hemma och har precis ätit två äggmackor, riktigt mumsigt såhär efter träning. Tänkte faktiskt att jag skulle lägga mig i sängen och försöka koppla av lite om en stund. Känner mig rätt slut i kroppen + att jag har ont som satan i benet, tror att jag får kolla upp det någon dag. Aja, Gonatt på er!
over and out

N insperation

ph: tumblr
collage: by me

Ge mig denna bok ?:(


Sandra är tjejen som har växt upp på en av Sveriges finaste gator just bredvid Strandvägen i Stockholm. Perfekt yta. Ingen kunde ana att hon lät äldre män våldta henne medan hon låtsades sova över hos sin kompis. När Nadja var 15 år spreds bilder på henne i skolan. Kroppen tappade betydelse. Hon kunde lika gärna använda den till det enda hon var riktigt bra på sex. Jocke är 17-åringen som låter sig utnyttjas av våldsamma sexköpare. För pengarna försörjer han sig själv och sin pappa. Sandra, Nadja och Jocke är en bild av ett nytt Sverige, något vi gärna vill blunda för. Alla var barn när de började sälja och ha sex för att försöka låta ångesten i själen pysa ut. Tyvärr finns Sandra, Nadja och Jocke på riktigt. Berättelser som deras finns överallt runt omkring oss. I alla svenska städer och byar. I alla samhällsklasser. Med hjälp av ord, våld och hot står våra barn ut med allt sexköparna gör med dem samtidigt som de kämpar för att bevara sin största hemlighet. Skamfläck är en skakande historia.

Jag tänker på dig älskling

ph: bild i repris

Förlåt för jag uppdaterat som en kratta idag men hann inte imorse och efter skolan var jag på möte. Nu är jag äntligen hemma igen och tar det lugnt. Vid 17.00 tiden blir det gymmet med Rebecka:) Gött! Saknar min pojk också, får ta och träffa honom snart, känns som evigheter sedan även om det bara är 2 dagar. Aja, nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film tills maten är klar. Hejdå.
over and out

timmen efter det som sägs


ph; arkivet - det var länge sedan jag var såhär trött

1,5 timmes dans och 1 timmes gym. Känner mig riktigt tränad nu men imorgon kväll är det dags igen om jag mår bättre. Ska vara stenhård med träningen nu, ska inte tappa det. Kvällen avslutades iallafall med kvällsmat och big brother hemma hos Rebecka. Hon bjöd på gröt, macka och super gott te, riktigt mysig och go kvällsmat. Nu ligger jag i sängen med tusen tankar i skallen. Ska nog sova nu så morgon dagen kommer fortare. Gonatt,
over and out

Gymmet / tidsinställt inlägg

Ska möta upp Rebecka nu för att ta ett pass på gymmet. Ska bli gött, dock har jag nyss haft ett danspass så är lite slut i kroppen, men vad fan gör det;). Haha. Skriver när jag är hemma igen. Hejdå
over and out

Dance/ tidsinställt inlägg


collage: by me  - på min danslärare

Klockan börjar närma sig 17.30 så nu är det dags att dra sig mot Älvhögsborg för att köra ett danspass, taggad till 100%:) Hejdå.
over and out

Hon med hjärtat av guld


ph: Petra Eriksson

Petra, sis, syrran. Jag saknar dig så otroligt mycket, det är nästan så att det gör ont i hjärtat. Det var evigheter sedan jag fick träffa dig. Jag skulle göra allt för att få krama om dig, det är så mycket jag vill visa dig. Du var en person som jag verkligen såg upp till, du fick mig många gånger att må bättre vid jobbiga situationer. Jag vill säga, berätta och visa dig så mycket. Just det syrran, har du hört att jag skaffa en pojkvän, det var 4 månader igår. Han bjöd mig på fin middag. Han tar verkligen hand om mig och visar att han älskar mig lika mycket som jag älskar honom. Jag tror du skulle tycka att han var en sköning, vill att du ska träffa honom. Sen har jag själv förändrats. Jag har slutat röka och börjat träna på gym och dansar gör jag också, det går faktiskt riktigt bra för mig nu. Jag har sökt jobb också och kanske har fått två. Jag har blivit lite flickigare av mig och är en lika stor skoälskare som dig, haha. För skor har jag märkt att du tycker om;). Kan vi kanske inte ses i sommar, i Stockholm kanske? Ta en fika och hitta på någonting riktigt kul. Shoppa, det gillar vi båda ju så det kanske man kan slå till med?:) Saknar dig iallafall som bara den, och jag hoppas att du ser detta snart. Hör av dig älskade Petra♥

ett två tre och fyr, fem sex sju och ått


Jag kan inte sluta kolla, det är ju bara så sjukt grymt!

låt mig se din konst


ph: arkivet

Sitter i skolan och har samhäll med musiken på högsta nivå i öronen. Är typ klar med mitt arbete men har det på datorn hemma, kassssst. Så just nu ska jag och typ alla i klassen bara sitta här tills klockan är 11.00 då det är mat, efter lunchen är det bara till att repa på ALLA låtarna vi ska ha på konserten, nice! Sen är det träning för fulla muggar. Tyvärr så kommer jag inte kunna skriva någonting mera förens jag är hemma igen, men jag har gjort lite inlägg så ni vet vart jag håller hus, hejdå;)
over and out


RÖSTA!


Fyra månader - fin middag - världens finaste kväll


ph: Max Heltorp


Nu var jag hemma igen efter en otroligt mysig kväll. Åkte till älskling vid 19.00, när jag kom tid var det rätt tyst, jag gick in försiktigt och han bad mig komma upp på hans rum. Som vanligt så gick jag upp med en stor fin ros i handen och ett skrivet litet brev som jag skulle ge till honom. När jag kommer upp för trappan så ler hans syster mot mig, och när jag öppnar dörren till hans rum så blir jag tårögd. Han satt på säng kanten med världens finaste leende, i bakgrunden var det fin kärleksmusik och han hade burit dit bort och dukat upp jätte fint med ljus och sådant. Hur romantisk är man inte? Efter den fina middagen så la vi oss i sängen och myste lite, sjukt underbart. När klockan blev 21.00 så var det dags för Big Brother. Efter det kom mamma och hämtade mig tyvärr:(
Tack älskling för världens finaste kväll. Jag älskar dig mera än tusen ord!♥

over and out

vi tar det som vi borde


ph: tumblr

Jaha, vad ska man göra när det inte finns någonting att göra? Ska åka till älskling om typ en halvtimme, han har gjort någonting nu på våran fyra månaders dag,men jag vet fan inte vad. Är super nyfiken må jag lova. Stannar iallafall där tills senare, bänkar oss framför tv:n vid 9 för att kika på Big Brother. Detta blir ju helt perfekt. Imorgon är det skola igen, usch. Efter så blir det gymmet med Rebecka och vid 17.30 så har jag dans, längtar som bara den! Aja, nu ska jag kika runt sen dra mig, hejdå.
over and out

7 dagar / en vecka

Idag har jag varit 7 dagar rökfri.
Jag måste säga att jag är så otroligt stolt över mig själv. Jag började röka när jag var 11 första gången. Idag står jag här och förklaras som rökfri. Visst är det jobbigt och suget finns kvar, jag kan skaka för att jag är så röksugen, jag kan bli lätt irriterad och det är många gånger jag bara velat ge upp, MEN jag har kämpat emot och valt bort ciggaretterna. Jag mår nu mycket bättre, min hälsa är bättre, jag har börjat träna och håller mig i form, jag äter bättre, min vikt är inte knasig, jag är piggare, jag är frächare och framför allt, pengarna flyger inte all världens väg. Jag är en person som älskar att ha massa pengar, jag älskar att shoppa och spara till speciella saker som resor. Jag älskar att resa,det behöver inte vara utomlands, utan bara runt i landet. Nu kan jag äntligen börja spara pengar till att göra exakt vad jag vill. Jag har fått tillbaka lusten till allting, jag har börjat dans och sökt jobb, nu kan jag äntligen börja spara till precis vad jag vill. Jag är inne på att flytta om ungefär ett år. Sen jag slutade med rökandet har jag fått tillbaka lusten till allting på grund av att jag är mycket piggare. Så till er rökare som tror att det är omöjligt att sluta. Det går, men det funkar inte att trappa ner, sluta direkt är mitt tips. Det kommer vara hur jobbigt som helst men det är verkligen värt det. Tro mig. Lycka till!:)
Jag tror på er!

Träning på g


ph: jag

Att jag alltid ska vara så seg, tänkte ju att jag redan skulle vara framme på gymmet. Aja, bättre sent än aldrig. Nu ska jag trampa mig till pappa för att hämta min cykel sen är det dags att dra sig och biffa sig lite. Haha, hejdå.
over and out

Träningsmotivation

ph: tumblr & Sara
collage: by me

Träning

ph: Georgina

Nu har jag fått i mig frukost och sådant, dags att packa ner träningskläderna nu och sen faktiskt ta cykeln till gymmet. Hejdå.
over and out

Melodifestivalen 2012

Grattis till Loreen som vann Melodifetivalen 2012. Tycker det var rätt person som vann faktiskt. Älskar låten mer och mer för varje gång jag lyssnar på den. Tycker ni att det var rätt person som vann?
over and out

jag älskar dig


ph: tumblr - ge mig sommar


Gomorgon mina pärlor. Har ni sovit gott? Jag har faktiskt haft en helt okej natt, vaknade vid 02.30, men somna om lika fort. Just nu sitter jag i sängen och ska strax gå och göra lite varm choklad så jag inte fryser så mycket. Vid 12.00 tiden åker jag till gymmet och kör ett pass en ska jag hem igen, senare idag blir det till att åka till älskling för vi har 4 månader idag :) Nej nu är det dags för frukost, hejdå.
over and out

fyramånader ♥



ph: Max Heltorp - Halsbandet som han fick av mig i julklapp, vårat datum på det.

4 månader har gått och jag hänger nästan inte med, det har gått så otroligt fort. För 4 månader sedan idag så insåg jag att jag var helt tokigt kär, det fanns bara en person jag kunde prata om, tänka på, drömma om, och det var du som cirkulera inom mig dag som natt. Jag förstod att jag inte kunde gå och bara vara kär, jag tog det steget jag aldrig trodde att jag skulle ta, jag tog steget och vi skapade ett underbart förhållande. Under dessa 4 månader så har jag varit den lyckligaste människan på jorden, jag har hittat rätt. Du får mig verkligen att le som aldrig förut, du är alltid där och du går inte förens allting är okej.  Jag kan bus med dig, skratta med dig, prata med dig, gråta i din famn, du sviker mig aldrig. Du har fått mig att tro på mig själv, du har fått mig att känna den lycka jag sökt i flera år, du har fått mig att känna mig levande igen. Du har verkligen lyckats med att göra mig till en lycklig människa. Du tror kanske inte på mig för att du inte har märkt av att du gjort någonting speciellt för mig kanske, men det har du gjort genom att bara funnits där, pratat med mig, skrattat med mig, gjort fina saker för mig, du har planerat en framtid med mig, flytt, resor, förlovning, barn osv. Det väcker så mycket inom mig så du anar inte. Max, älskling, detta är mina finaste ord till just dig. Jag älskar dig!♥

lördag - avklarad

Kom hem från älskling för en stund sedan, vi har kikat på melodifestivalen och myst. Imorgon ska jag upp i tid igen (senare idag) för att köra ett gympass. Ska träna stenhårt nu därför kör jag på nästan varje dag, en timme eller mera. Nu ska jag hoppa ner i sängen och sova. Gonatt
over and out

mot Stavre

gif maker

Nu drar jag mig till älskling, skriver är jag kommer igen vilket blir senare om han inte drar till med ett bus och kikar in här. Hejdå.
over and out

Det skulle se ut på ett annat sätt

Sådär då. Fick tyvärr bara iväg 2 CV idag så nu är sammanlagt 17 CV utlämnade, skönt. Ska sätta fart med de sista nästa vecka tänkte jag, på tisdag eller någonting. Humöret för att vara en arbetssöknade var idag inte det bästa så jag gav upp och åkte hem. Bakade lite och nu ligger jag i soffan och håller på att somna. Ska hem till älskling ikväll också och kika på melodifestivalen och mysa, skönt att komma iväg. Sover dock hemma inatt..tyvärr, men men. Imorgon är det söndag och jag tänkte göra en söt sak till älskling men han får den tyvärr lite senare och inte imorgon. Nu blir det film, hejdå.
over and out


M&A

gif maker
Hej. Nu är jag hemma igen efter en natt hos Matilda. Vi gick upp vid 9 idag, fick någonting i magen sen kilade vi till gymmet. Vid halv 12 trampade vi tillbaka till Matilda, fick i oss mat och sen kom pappsen och hämtade oss. Nu sitter vi hos mig och väntar på att rätta tider ska komma, nej men vi ska om en stund dra oss in till stan för att lämna CV, så man kanske får sig ett jobb;) Hejdå.
over and out

Saknaden


ph: 3 månader tillbaka - innan vi åkte för att fira Ahlin


Hej. Sitter hemma hos Matilda och har precis kikat klart på en film. Vi tänkte strax skära upp lite frukter som vi kan knapra på medans vi kikar på Big Brother, det låter väl kanon;). Var hemma hos älskling förut också men han fick så ont i halsen ( han har opererat bort halsmandlarna) så jag bäddad ner honom och gick till Matilda. Nej, nu ska det skäras frukter och andra nyttigheter. Hejdå:)
over and out

Dagens åkande. Hemma - älskling - Matilda.

ph: idag ville jag inte fastna på bild så det blir bild i repris


Ska strax åka till älskling, skulle egentligen redan åkt men han gjorde någonting så jag tänkte att jag vänta lite :) Ska kika på film med honom och bara mysa, kanske kolla på Big Brother om jag inte redan gått till Matilda eftersom att jag ska sova där inatt och inte kan komma hur sent som helst;) Vi får väl se vad som händer. Tänkte att jag bloggar nu innan jag åker eftersom att jag inte vet om jag kommer blogga någonting sen, kanske snor Matildas dator någon gång innan vi somnar eller innan gymmet imorgon. Nu ska jag ta mig en snabb kopp kakaffe medans mamma springer ut med hunden fort, sen är det dags att dra sig till älskling, vi hörs. Hejdå.
over and out

vi skriver vår framtid tillsammans.


Jaha, 1,5 timme sedan jag slutade, herre vad gör jag kvar i skolan? Har kollat på Big Brother och hållit på att somna. Nu väntar jag på att bussen ska komma så att jag kan åka hem, tänkte plocka upp i rummet lite och skicka in ansökan till jobb. Sen träffa älskling sen också, äntligen! Inatt sover jag också hos Matilda eftersom att vi ska upp till gymmet tidigt imorgon, kändes lättare om jag sov där då så att jag slapp ta bussen på morgonen:)
Nej nu ska jag springa ner och hämta mina saker och trampa mig iväg till bussen. Hejdå.
over and out


BB i skolan


ph: arkivet

Hej. Sitter i skolan och har fortfarande huvudvärk och vill bara hem, tur som är så slutar jag snart. Kom till skolan 09.30 gjorde ett musikprov (gehörochmusiklära) som gick perfekt. Eftersom att Johan (lärare) inte är här så kan vi gå 12.15, hur underbart är det inte?
Tänkte att jag skulle hem då och göra iordning lite sen ska jag träffa älskling. Underbart, saknar honom så. Nu tänker jag faktiskt vara ett freak och kolla på Big Brother som jag missade igår. hejdå.


låt mig lyssna, låt mig se, låt mig veta allt som sker

Gomorgon. försovit mig som vanligt och vill inte till skolan, mår inge vidare nu. Magen skaffade sig illamåeende och huvudet sprängs snart. Ska ändå till skolan strax vilket jag med tusen ords sanning inte kommer klara av idag. Fuck! Aja, får väl se hur det går även om jag redan vet. Ska träffa älskling senare också men kommer hem innan så jag skriver väl då någon gång när jag orkar. Förlåt för mitt usla humör idag men sånt är livet ibland i think.
over and out

det som du kan


ph: tumblr - mitt mål


Hejsan. Ligger just nu hemma i sängen efter en rätt okej dag som slutade i skrattanfall. Slutade vid 15.00 då jag mötte upp Matilda och åkte till gymmet är det gick en timme till träning, riktigt skönt. Efter detta blev det mat och fruktsallad, riktigt gott. Kvällen bjöd oss sen på en massa skratt så magen värkte. Haha. Nu ligger jag hemma i sängen med migrän som inte är mysigt alls. Har gjort någonting konstigt med benet också så det gör sjukt ont och det drar i det. Aja, ska kolla lite på Big Brother, sen försöka sova. Gonatt.
over and out

skolan


ph: arkivet


Jaha, då sitter man i skolan och det är lika tråkigt som vanligt. Ska egentligen skriva på en uppgift men orken till det har inte fångats än så ja, får kika runt en stund och sen se om jag hittar den orken hahaha. Om en timme kommer mamma och hämtar oss då vi åker och hämtar upp Matilda också, sen är det gym som gäller, ska bli rätt gött att komma igång igen efter att jag tappade träningen totalt. Har idag också varit 4 dagar helt rökfri. Några av mina nyårslöften var att sluta röka, börja i en dansgrupp som dansar street/hiphop, börja gym och alla de tre sakerna är gjorda nu. Eller ja, rökningen är väl upp till bevis men det klarar jag allt. Jag kan ju motivation och vilja:). Nu måste jag plugga här. Hejdå.
over and out


Detta kallas levande liv


ph: jag - cambild

Kass som jag är så somnade jag om...Duktigt, eller inte. Fryser som en tok nu. Usch jag vill inte ut. Längtar tills skolan är slut, då är det träning på schemat. Vill träffa mig pojk också:( Alltså, detta väder gör mig deprimerad på riktigt nu. Aja, får väl börja dra mig mot skolan nu då. Hejdå.
over and out

Vi vandrar på ängen som aldrig tar slut

Uh, saknar att sitta precis här som bilden visar när solen lyser på
Gomorgon. Kikade precis ut och såg att det var en massa snö ute. Fy tusan, jag vill inte ha någon mera snö nu, jag vill ha sol och ingenting annat. Aja, ska till skolan om en stund, får se om jag hinner med bussen. Försov mig så är inte säker på detta. Pratar med älskling nu på morgonen och han är inte heller glad över att det är snö, han kommer hem idag också och det är jag få otroligt glad över må jag lova.  Kanske ska smyga in hos honom efter gymmet ikväll och ge han en bamsekram:) Nej men nu måste jag snabba mig. Hejdå
over and out

jag tänker på dig just precis nu

ph: Molly Heltorp

Usch så jag ligger och tänker på min pojk som ligger och sover på sjukhuset när han borde vara hemma så att jag kan ta hand om pojken. Han smsade för ett tag sedan och skrev gonatt så jag hoppas att han iallafall sover bra. Ska också lägga mig nu och låta det bli imorgon då det är dags för skola. Efter den ska jag åka till Matilda sen ska vi ta en sväng till gymmet, vet inte om jag kanske smiter hem till älskling efter det om han orkar och inte har allt för ont. Först nu så är det sängen som gäller, börjar bli super trött. Gonatt.
over and out

från det ena till det andra

ph: Max Heltorp

Kom hem från sjukhuset för en liten stund sedan. Jag och Ahlin hälsade på älskling. Vid halv åtta tiden åkte älsklings mamma och ahlin där ifrån men jag stannade kvar tills 10 tiden. Vi gick runt, satt vid hans säng, kollade på tv och pratade en massor, spelade fia med knuff gjorde vi också, och jag vann! Det var faktiskt underbart att för en gång skull få ta hand om honom lite. Han hjälper alltid mig, nu var det min tur att hjälpa tillbaka. Jag hatar sjukhus men ikväll har jag haft riktigt mysigt. Det hemskaste jag gjort på länge var att bädda ner honom i sängen och säga hejdå, bara lämna han där på sjukhuset själv:( Tårarna rann faktiskt, märktes så väl att han inte ville vara kvar där själv. Tur som är så kommer han ju hem imorgon igen. Nu ska jag kika på lite film sen är det dags för sängen :)
Hejdå.
over and out

älskade pojk vilken mod du har

ph: Jag på älskling när vi firade ahlin

Hejsan. Sitter just nu och väntar på svar på om jag får åka upp till älskling på sjukhuset och hälsa på för dessa sköterskor och allt vad det är. Kommer nog gråta om jag inte får det. Fick reda på att allt gått som det ska iallafall men att han än är lite snurrig efter narkosen och han sover mycket. Hoppas på att jag kan åka upp och krama honom sen. Kanske kan åka dit senare ikväll någon gång. Sitter också i ett fotbad just nu, vilket är as gött. Nej jag vet inte vad jag ska skriva, tänker för mycket på pojken. Hejdå.
over and out

träning med gräns



Aha, då sitter man i skolan och gjort sedan 08.00 ungefär och pluggat. Vad hände typ? Har pratat lite med älskling också, kanske ska åka upp till honom senare idag om jag kan och får för dom där uppe. Annars får jag träffa honom när han mår lite bättre, stackare. Börjar iallafall om ungefär 10 minuter. Funderar på att åka och köpa gymkort efter skolan så jag slipper greja med det imorgon och så. Jag och Matilda har bestämt oss för att äntligen få snygga kroppar, kroppen vi drömmer om liksom, då gäller det att ligga i, så nu ska jag ta upp detta. Dans en gång i veckan och grym 2 gånger i veckan tänkte jag börja med. Eftersom att jag inte tränat så jätte mycke ¨på länge så vill jag inte träna som ett djur nu i börjar, börjar med ca 4 timmars träning i veckan 1.5 timmes danspass och resten gym, låter rätt okej:). Nej nu ska jag gå och ta en kaffe innan vi börjar. Hejdå.
over and out


Nästa skoköp?


jag hoppas att du gör rätt val idag


ph: jag - cambild

Gomorgon på er. Sovit gott?
Det har verkligen inte jag gjort, jag har sovit dåligare än någonsin tror jag, några minuter kanske. Ska redan åka till skolan för mamma kör mig om jag åker nu. Lika bra att sätta sig med plugg sen då. Humöret är på botten idag på grund av privata saker, att älskling ska lägga sig på operationsbordet om några timmar gör inte saken lättare. Skönt att han får det gjort så att han ska bli helt frisk snart men ändå nojjar jag som bara fan, hatar sådant. Efter skolan idag så ska jag hem och inte göra någonting, ska bara ta det lugnt och försöka få prata med älskling. Kanske ska jag åka och köpa gymkort också, annars gör jag förhoppningsvis det imorgon. Nu måste jag åka, mamma ropar. Hejdå.

du kan inte det jag borde

Humöret är inte på topp just nu. Ska hoppa ner i sängen och försöka sova. Gonatt.
over and out

Vi vandrar in till natten


ph: jag

Sådär, nu har jag precis städat klart rummet och sitter just nu med en kopp te i handen. Mumms. Rebecka ringde precis så jag ska snart trampa mig bort till henne för att ta en promenad med henne och hennes vovve:) Idag känner jag mig verkligen på topp må jag lova, är på otroligt bra humör också:). Vi hörs när jag är hemma ikväll igen. Hejdå.
over and out

Home sweet home


ph: jag

Skönt att vara hemma, sitter är och smaskar i mig lite nyttigheter, super gott. Apelsin, banan och juice och Big Brother, perfekt. Väntar på att Rebecka ska vakna och höra av sig så att vi kan ta oss våran promenad. Sen kanske jag ska träffa Matilda också, det var länge sen! Fick reda på av älskling att han ska opereras imorgon,usch. Så det blir att åka till sjukan efter skolan imorgon. Nu ska jag fortsätta kika på Big Brother:) Hejdå.
over and out

till skolan


ph: jag

Gomorgon mina pärlor. Nu är det dags för min att trampa till skolan. Vi hörs sen. Hejdå.
over and out

förlåt för ett tråkigt inlägg men orken finns inte just nu

Nu är jag verkligen sjukt jäklarns trött. Började 08.30 och hade lektion till 11.00 så vi trampade oss iväg till Älvhögsborg för att ha idrottsdag vilket vi hade till 16.00. Tog en fika med älskling, Emma och hennes kompis, riktigt mysigt. Sen blev klockan 17.30 och då var det dags för ett danspass. Shit så vi har jobbat idag, men det visar resultat må jag lova, både i dansen och på min egen kropp. Nu ligger jag hemma och väntar på att älskling ska sluta träna vilket är långt kvar så jag ska vara så tråkig att lägga mig en stund. Hejdå och gonatt
over and out

försent


ph: jag - cambild

Gomorgon på er. Tusan så kallt det ska vara en dag som denna då. Känner mig så sjukt ofräsch idag kan jag säga, har inte ens fått bort sminket sen igår, så är det om man inte vaknar i tid som man ska. Här sitter jag så gott som redo för skolan, men är inte helt klar så måste ruscha. Skriver tyvärr inte förens jag kommer hem igen ikväll efter dansen. Hejdå.
over and out

försent


ph: jag - cambild

Gomorgon på er. Tusan så kallt det ska vara en dag som denna då. Känner mig så sjukt ofräsch idag kan jag säga, har inte ens fått bort sminket sen igår, så är det om man inte vaknar i tid som man ska. Här sitter jag så gott som redo för skolan, men är inte helt klar så måste ruscha. Skriver tyvärr inte förens jag kommer hem igen ikväll efter dansen. Hejdå.
over and out

wubwubwubwubwubwubwub

tja tänkte ba säga att jag är världens lyckligaste kille i hela världen som har fått en tjej som alexandra!

I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You I Love You!! / Max Heltorp
Lämnar den här också, ha de. ♥


snabb information

Hej. Sitter hemma hos alexandra och väntar på att hon ska bli klar i duschen så att vi kan kolla på Big Brother. Har gjort en nya header (tryck f5), vad tycker ni?
Imorgon är det skola igen som vanligt. Fram tills halv tolv så är det skola sen har vi idrotts dag fram tills 16.00 på älvhögsborg. Det segaste av allt är att jag ska vara på samma ställe 17.30 igen. Lite dryg för jag hinner inte hem emellan. Nu kom Alexandra tillbaka och det är dags för Big Brother. Hejdå.
over and out


det är detta vi kallar för sanning

ph: jag


Med värk i magen så ska jag trampa mig iväg för att möta Alexandra och sedan dra oss hem till henne. Ville ha lite sällskap till Big Brother så jag passa på att umgås med min fin vän då. Har legat i sängen sedan jag kom hem, har inte mått någonting vidare alls men det går mot ljusare tider. Nu ska jag kila men vi hörs ikväll när jag kommer hem. Hejdå.
over and out
Ps. Max Heltorp, pojken med ett hjärta av guld
jag älskar dig!♥

ett steg efter det första


ph: jag - cambild

Sådär. Som sagt så har jag varit och fikat med min saknade vän Rebecka och jag kan lova att vi hade otroligt mycket att prata om, tog aldrig slut. Vi satt och pratade tills klockan blev 14.50 då vi bestämde oss för att ta en promenad upp till Näl för att hon skulle jobba klockan fyra. Trampade oss upp och pratade hela vägen, riktigt mysigt. När vi kom upp sprang hon in och jobbade medans jag väntade på bussen som tillslut kom. Nu sitter jag hemma, eller rättare sagt så ligger jag halvdöd i sängen. Har huvudvärk och mår otroligt illa därför tänkte jag vara smart och lägga mig för att vila fram tills att älskling hör av sig. Hejdå.
over and out

stress på högsta nivån


ph: jag


Gomorgon på er. Detta  blir ett jätte snabbt inlägg eftersom att min buss går om 3 minuter. Älskling åkte till Uddevalla imorse för att kolla på en match och nu ska jag åka och ta en fika men Rebecka. Hejdå.
over and out

I love you

ph: arkivet


Hej. Sitter i sängen och typ gör ingenting. Älskling och Alexandra är här men vi ska snart dra oss ut på en nattvandring;) Haha. Älskling sover här inatt men han ska dra sig iväg tidigt imorgon för att kolla på fotboll i uddevalla eller någonting sånt och då passar jag på att träffa min saknade vän Rebecka om hon vaknar i tid:) Nu ska jag vara social med dom andra. Hejdå och gonatt.
over and out

Olycka under konsert i globen

FÖLL NÄR PLATFORMEN BRAST Viktor Nordström och hans fyra vänner skadades i gårdagens olycka i Globen. Han undersöktes på sjukhus i natt.

Olycka i globen under Avicii konserten ←(tryck på texten för att komma till artikeln)


Under Avicii konserten vi var på igår så hände det en ruskig olycka. En del av en uppbyggd läktare och x antal personer skadades och en riktigt allvarligt. Förstår inte hur det kunde hålla, men den höll inte för alla dessa människor som stod på. Det var någonting som vek sig och som gjorde att den föll ihop och alla människor på föll rakt ner. 26 personer skadades. Usch, sånt ska inte hända. Jag stod nere på dansgolvet bland tusentals människor så jag märkte inte av olyckan när den hände men jag såg tecken på det efteråt. Detta gjorde att konserten för 18+ som var direkt efter fick ställas in. Hoppas ingenting liknande händer nästa gång.
over and out

Avicii - Stockholm 2 mars 2012

Film gjort av Max Heltorp


Resan mot Stockholm började fredagen den 2 mars 08.00 och vi kom fram till stockholm 13.30 ungefär. Resan dit gick faktiskt rätt fort med lite skratt, mat, sömn och bus. Väl framme så blev det mat för oss alla och sedan mötte vi upp några till grabbar. 16.00 ställde vi oss i kön och var inne redo för party 17.00. Det tog oss 10 minuter sen stod vi nästan längst fram och hoppade/dansade som galningar. Ahlin och Chrille gav upp efter 15 minuter men jag och älskling körde på i någon timme eller mer. 18.45 klev AVICII upp på scen och då stod vi inte still i en minut. Jag orkar inte skriva så mycket mer men detta var den roligaste dagen under hela mitt liv och det kommer verkligen göras om. Sov hos älskling när vi var hemma igen och det var sjukt mysigt. Nu sitter han bredvid mig i sängen därför ska jag vara social med hon:) Hedå.
over and out

påväg / tidsinställt inlägg

Trötta nöjda och överlyckliga kan jag tänka mig att vi allihop är nu. Sitter just nu i bilen påväg hem. Vilken fantastisk pappa älskling har som frivilligt kör oss fram och tillbaka till Stockholm och vi behöver inte slösa massa pengar på tåg och sånt, hur bra som helst. Detta blir sista inlägget nu, för nu sover nog alla gott snart eller så har vi otroligt  mycket att prata om. Vi hörs när jag kommer hem igen eller någonting. Hejdå, gonatt och allt vad man säger:)

Mot Stockholm! / tidsinställt


Nu var vi framme / tidsinställt inlägg

collage : by me

Äntligen efter några timmars resa så är vi nu framme i älskade Stockholm. Eftersom att detta nu är tidsinställt så vet jag inte riktigt vad vi gör. Käka? Går runt? Jag har ingenaning. Inom kort kommer vi fara mot globen för att ställa oss bland alla folk, sen är det dags för AVICII! Längtar så otroligt mycket, men nu är det inte långt kvar. Nu kommer det inte bli några flera inlägg på några timmar, kommer någonting när vi är påväg hem annars tar jag ledigt från bloggen några timmar, behövs nog. haha. Hejdå.
over and out

foto inspiration /förprogrammerat inlägg

ph: tumblr
collage: by me

full rulle/ tidsinställt inlägg

Gomorgon på er. Alla inlägg idag är tidsinställda eftersom att datorn är det sista jag hinner med idag om man säger så. Därför blir det tidsinställt. Håller iallafall på att göra mig iordning nu innan det är dags att dra sig mot Stockholm där vi ska se Avicii. Detta ska bli så grymt kul. Jag ska se om älskling kanske blogga lite åt mig påvägen så att ni blir uppdaterade med lite bilder och sådant. :) Nu har jag ingenting mera att skriva. Hejdå.
over and out

sängdags

Sådär, nu är jag klar med allt jag ska göra förutom städningen men det orkar jag verkligen inte nu. Ska snart ta och springa in i mitt rum och ta mig några timmars sömn. Börjar bli hur trött som helst nu så det är väl dags kanske :) Är riktigt taggad nu inför imorgon må jag lova! Ska försöka att hinna med bloggen snabbt innan jag åker, men vi får se. Annars bloggar nog älskling åt mig när vi är påväg :) Gonatt på er.
over and out

nymålat


ph: jag

Det blev denna färg istället. Har man beslutsångest så har man, hahaha
over and out

Bjud magen på mat


ph: jag

Nu ska jag trycka ner lite mat i magen. Det blir en köttfärspaj och lite "fruktsallad" till efter rätt som innehåller, banan, apelsin och äpple med ett glad juice till. Helt perfekt innan sov dags tycker jag :)
over and out

Nymålat


ph: jag

Tog en liten paus och roade mig med att måla om naglarna, fint blåa blev dom. Nu ska jag kika på en film och sedan fortsätta :)
over and out

Lycklig

Hejsan. Sitter i sängen och har precis sagt hejdå till älskling. Idag har jag fått köpt mig ett par nya perfekta vårskor som jag också kan använda imorgon, helt toppen ju. Vi har senaste timmen roat oss med att skriva ett CV till älskling, nu ska jag bara få honom att lyfta på röven och lämna ut det;) Haha. Ska nog gå till slut. Annars har det inte hänt någonting speciellt idag mera än skola och lite njutande av det fina vårvädret som kommer hit, hur underbart som helst måste jag säga. Min kväll kommer se lite upptagen ut känns det som. Ska skriva lite personliga brev, packa lite saker tills imorgon eftersom att jag inte kommer sova hemma, städa klart rummet, plugga på min debattartikel sen är det dags för sängen så jag är pigg imorgon. Vi åker redan 08.00 imorgon och jag är så grymt taggad. Så nu ska jag knäppa på AVICII i högtalarna och göra nytta! Hejdå.
over and out

vi gör det igen


ph: jag - cambild

Gomorgon. Uh, hade helst varit hemma en dag till, känns som om jag har feber igen. Men det är bara att kämpa sig
igenom dagen så jag kan dra mig hem sen och göra mina sysslor och sen lägga mig i sängen igen. Idag blir det till att sova tidigt för tidigt imorgon åker jag, älskling, Ahlin och Chrille till vårat älskade Stockholm. Han har världens bästa pappa som sagt ja till att köra oss hela vägen dit och hem, då slipper vi betala tåg och skit. Hur snällt är det inte eller? Jag kommer faktiskt göra lite inlägg till er i eftermiddag som kommer upp under fredag och lördag någon gång sådär, så att inte bloggen är helt off när jag är borta:). Nu måste jag slänga på mig mjukis och dra mig. Känns lite drygt att gå ut i mjukis byxor, men jag har så ont i magen så ingenting får sitta åt, mjukis och linne bli perfekt då:) Hejdå.
over and out

RSS 2.0